Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Meg Cassel első sackje. Nem is igazi sack, megvédik, de nem dob csak vár csak vár. Aztán futni akar de mégsem de mégis, és leviszik a földre nulla yardon. Egy 4&2 helyzetben. Borzasztó volt.ulpianuspföj
amúgy még meg is futhatta volna ha egy kicsit gyorsabban kapcsol
vagy esetleg képes lenne improvizálni
amikor már elindult elég késő volt
és sikerült is belefutnia az emberek közé a szokásos béna módján
rohadtul lerontotta az O-line passzblokkolási statisztikáit
😊
amúgy meg wr helyzetben borzasztó a helyzetünk
van bowe
és hello
chambers bevágta a hisztit (bár most játszott de sokat nem mutatott...igaz cassel sem kényeztette el a labdáival)
és ugye tucker és cooper...hát...hehe egy PM-nek is fel lenne adva a lecke ezzel a párossal
😊
mcclusternek nagyon gyorsan fel kell épülnie
bár mintha olvastam volna valahol, hogy a bills meccsen is játszhatott volna de nem akartak kockáztatni...remélem ez igaz
óóó....moss-ról álmodom
amúgy semmi kifogásom nem lenne vele, igaz erre az évre 6,4 millió a pénze
és nem elég, hogy hátul vagyunk a waiveren, még költeni sem szeretünk
😊
több mint 14 éve
hát jaegyelőre jól alakulnak a dolgok
aso out
dhb sérült
jöhet valami következő hír , hogy a hétközi edzésen seymour és gallery szétfejelte egymást valami non kontakt szituációban és mcfadden meg hasra esett egy fűszálon
😊
amúgy flowers futás ellen is rohadt jó
széleken nagyon odaér
azért ez a FS helyzet (hiába csinál egy két jó dolgot lewis) életveszélyes nálunk
nem lennék meglepődve egy korai húzáson ha úgy alakulnak a dolgok
több mint 14 éve
Bowe ilyen. Azért el van ez túlozva vele kapcsolatban. Mert Cassel fos passzait sem ő sem más nem kapja el jobban, csak neki sokat dob. Van olyan meccse minden negyedik kábé, mikor elejt egymás után kettőt, és akkor rászállnak. négyet azért nem ejt el. Az hogy utána 3 meccset lehoz királyként, akkor senki nem ír róla, hogy jé bazzeg most volt 3 meccs 5 TD, meg hogy milyen szépen kerülgette a védőket 30 yardon át, most mekkora szaltóval szerzett még két yardot, amikor kellett, vagy hogy kap el két ember közt mindig simán, ha jó a labda. Meg hogy pattannak le róla a DB-k máskor. Az nem számít, meg hogy elkap 1000 yardot/szezon. És hogy még fiatal, lehet hogy fejlődik is.Nem. De ha elejt kettőt, akkor ő a hibás, előveszik. Jogos, mert elejtette. De mutasson nekem bárki olyan WR-t aki nem ejt el semmit. Szóval jogos, de ha az összképet nézzük, hogy mit hoz a csapatnak, hiába fogják az ellenfél legjobb cornerei, akkor sztem semmi gond nincs vele. Kéne neki már egy QB és kész.
A CB párosunkról igaz sztem is, h az egyik legjobb a ligában, meg sok mindenki szerint. Flowers a csúcs, de nála is igaz, ami a következő ellenfél sztárvédőjénél, Asonál (aki nem játszik majd a meccsen, sajnos lesérült, örülök is meg nem is ennek). Szóval igaz Flowersre is, hogy nagyon jó futás ellen. Carr is, de Flowers igazi big hiteket oszt ki még power backeknek is (előző mecscen is volt lassított nagy csattanós ütközése). És nem 5 yard mélyen. Nagy dolog ám. egy DC dolgát sokkal könnyebbé teszi így. De Carr és a két safety is nagy ütköző. Berrynél ezt mindenki tudja (Előző meccsről nála az első negyedben egy 3&1nél egy pitchnél akkora hit, hogy csuda, nagyon gyorsan odaér, és nincs yard). Lewisről is van Bills meccsről esetem. Az első forced fumble az övé volt. Ő nálunk a rookie FS. Na szóval nem véletlen vagyunk jók futás ellen.
Cassel esetében Weis (OC) nagyon ért a QBkhez. Nem ez a gond. Cassel a gond. Nem elég tehetséges. Ennyi van benne. Elmondom én hogy látom.
Nem dob első szándékból. Megdobja de valamit mindig átgondol közben. vagy erős lesz így mert ugye a dobómozdulat elindul ,de erősebbre akarja, csak úgy már nem jó, magas lesz. Ha eleve olyannak akarta volna jó lehetne ,de így nem. Vagy túl erős lesz nem lehet odaérni, mert az elkapó elé érkezik (oldalt vagy előre mindegy). Vagy meggondolja és nem is dobja el, csak vár vár. Bills meccsen dobott vagy 3 olyan túldobást, amit mindig. TD esély volt ebből kettő. Jamaal egyiknél legyintett is, látszott, hogy Casselre legyint, mert ő megcsinálta, TD helyzetben volt szinte teljesen üresen.
Meg Cassel első sackje. Nem is igazi sack, megvédik, de nem dob csak vár csak vár. Aztán futni akar de mégsem de mégis, és leviszik a földre nulla yardon. Egy 4&2 helyzetben. Borzasztó volt.
![](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/intermediary/f/d946caff-db68-4a9d-927f-8c41e59af685/dcttwhz-465fee3d-fbe5-49ae-97ec-c72b90d26253.png)
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Max respect mindenkinek, aki a pályán volt tegnap!Nagyon várom már a hétvégi tv-s meccset, mert jó angolul is hallgatni a KC meccseit - főleg most, hogy fut a szekér és a kommentárok is néha csak tátják a szájukat, olyan megmozdulásaink vannak 😊 -, de azért kíváncsi vagyok Ricsi kommentjeire, de nagyon! 😀
Go KC!
több mint 14 éve
A Vrabel eset baromság volt. Mert okés, hogy nem adják nekünk amikor elejti a fumblit a Bills játékos. Mert nem volt fumbli rec. mivel azt volt csak kiért a könyöke egy fél centit. De attól még fumble volt! És ezzel nagyon fontos pillanatban adtak nekik nagyon fontos yardokat. De sztem ezt főleg otthon azért nem illik.Flowersnek még nem elég nagy a neve, és nem hiszik el bírók bárkit levesz a pályáról egész meccsen. Ezért inkább dobálnak ellen minden meccsen egy két baromságot. Az a gond, hogy pont mindig a legrosszabbkor. De ettől még botrány, mert egy kiváló cornert bizonytalanítanak el a faszságaikkal.
egyetértek az elmondottakkal. Annyi jut eszembe még most hirtelen. Hogy DJ király volt, majdnem fogott két picket megint!
Berry második pickje ez már idén, ez sem kevésbé volt magabiztos. Jamaal árnyékában Jones nagy király! Ketten mennyit futottak már megint?? A liga sehol nincs bazzeg! Charles önmagában 177 yard! Az jobb mint a liga csapatátlaga!
Asamoah mekkorát játszott rookie létére első starter meccsén ilyen feszült helyzetben. Milyen csodadraft ez emberek? Sheffieldet a pályára jövőre! 😀
Hali megint pusztított! De Studebakker sackje, vagy Dorsey is gigalájk volt. És rookie Lewis FF-je is majdnem megnyerte a meccset. Ha felszedjük bazzeg, és nincs ilyen ordas mákszériája a Billsnek.
Arenas mekkorát kapott már egyik returnnél? 4x ismételték, akkorát csattant, mint állat És nem ejtette el! Kemény kis fickó az, ahogy ehh mondta eredménykövetőben, elég labdabiztos.
Carr nem olyan jó, mint Flowers (szinte senki nem olyan jó), de olyanokat ment, hogy elképesztő. Tegnap is, de minden meccsen van egy "zónázásból odaér a világ végéről" mentése. Emberezésben király, de zónában Isten!
Milyen gyilkos secondary lesz ez is?
![](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/intermediary/f/d946caff-db68-4a9d-927f-8c41e59af685/dcttwhz-465fee3d-fbe5-49ae-97ec-c72b90d26253.png)
több mint 14 éve
nossenki nem panaszkodhatott amiatt, hogy nem volt izgalmas a meccs
😊
pár észrevétel:
haley és a kretén playhivások: a colts ellen érhető volt a meccs első drive-jában biztos fg helyett rámenni a negyedik kisérletre a hosszú futott drive-okra épülő gameplan miatt, de amit azóta művel ezekben a helyzetekben...
csak ezen a meccsen
nem rúgunk az első drive-ban kb. 50 yardos fg-t...inkább punt
második drive-ban a red zone-ban nekimegyünk a negyediknek biztos fg helyett
oké, hogy addig jó volt a védelmünk és a bills-nek esélye nem volt pontot szerezni, de a 3 pont az 3 pont(pláne ha az hat)..és a végén mennyire kellett volna az.
a hosszabitásban jó pont az időkérésért a fg előtt.
offense:
charles,jones,fal,moeaki (mekkorákat blokkolt és az OT-ban elkapott) pöpec
futással semmi gond
a gond ott jön ha mondjuk a red zone-ba érve dobni is kell kellene, mert ott szűkül a terület
na cassel
az, hogy 10 yard-al túldobja az open receivert (charles besétálhatott volna td-re) teljesen szokásos
teljesen felesleges nekünk bármilyen elkapó ha nem tudja odadobni a labdát, persze gyönyörűen leüti a cb ha rövid az a passz(lsd. bowe-nak egy mély passz)
a yardjai többségét charles hozta elkapás után vagy moeaki a hosszabitásban aki annyira tisztára játszott magát, hogy nem lehetett elrontani már neki sem.
ha egyszer megfogják a futójátékunk akkor az úr legyen hozzánk kegyelmes
😊
és kaptunk majdnem annyi sacket(4), mint az eddigi meccseken, de ezek nagyjából mind cassel-nak irhatóak (rosszul válaszott futás, nem tudja elengedni a labdát, töketlen és természetesen órákat vár)
védelem:
plusz:
10 ponton tartották a bills-t
állandó nyomás az irányitón
futást jól megfogták (kivétel talán fitz a második félidőben...rohant sajnos hosszabbakat, de ez az adott helyzetre való prevent védelem ellen miatt lehetett és mindenki hátrébb helyezekedett, benne van)
kulcshelyzetekben sokszor odaértek, pl. berry int a bills gw drive-nál,vagy a hosszabitásban a védelem
minusz:
3.és hosszú kisérleteket elképesztő magabiztossággal szoptuk be igen konzekvensen és nagy számban
flowers-ről volt egy 37 yardos elkapás ami után a következő play-ben fumble-val büntetett(vrabel összeszedte) de nem adták, a játákvezetés csúcspontja volt a meccsen
több mint 14 éve
Mertem nézni, igen. Meg közben a többi meccset is, mert a haverral fantasy-t is nyomunk az nfl.com-on. De ez a meccs nagyon izgi volt, valóban. Succop kihagyott FG-je felidegesített, de a csapatra azt mondom, hogy jó volt. Bár volt egy-két érdekes bírói döntés, főleg az OT-ben Flowers holding-ja - talán azt fújtak, mert a hang végig rossz volt a meccs közben. Ez jó közel hozta a Buffalo-t az endzone-unkhoz, de aztán győzedelmeskedett a nagyszerű Chiefs def!😊
több mint 14 éve
Még most is izgulok, hogy nyerjünk, pedig vége a meccsnek rég.Asamoahra (rookie most először kezdő G) alig tudtam figyelni, de amikor láttam, akkor jó volt. Ez már valami, ez a draft utólag A+++ Nem semmi.
több mint 14 éve
Basszus, az ütő megállt bennem, amikor Succop elrúgta a labdát. Hátulról totál úgy nézett ki, mint ami mellé megy. Aztán meg szépen becsavarodott!Te merted nézni? 😀
😀mirdal
Hát nem volt nyugis meccs ,de a kötelező győzelmek a legnehezebbek mindig. Majd a Gayders ellen talán nem fogunk szenvedni. ÉS Haley most megtanulta, hogy nem az első negyedben kell kockáztatni tuti 27 yardos FG helyett egy 4th down, és ha igen, akkor ne Cassellel. Remélem ,mert a meccs végén már nem merte.
több mint 14 éve
Basszus, az ütő megállt bennem, amikor Succop elrúgta a labdát. Hátulról totál úgy nézett ki, mint ami mellé megy. Aztán meg szépen becsavarodott!😀
több mint 14 éve
Persze, ez igaz, (Vrabelnek amúgy sem mernék beszólni 😀 ), de esélyes azért van általában , itt konkrétan a Chiefs az. Remélhetőleg az a tény, hogy a Bills majdnem legyőzte a Ravenst, megakadályozta az elbizakodottság létrejöttét. Az meg hogy Tucker lusta...hát nemtom, ki mondja ezt ? Mert ilyen hírekeket hivatalosan biztos nem közölnek.ender1112Tucker nem lusta. Chambers lusta. És ezt konktrétan Haley közölte.
Hmm. Mintha mikor elkezdtem volna írni a választ akkor Chambers lett volna ott. De ezek szerint tévedtem. 😊
Haley azt mondta Ryan Fitzpatrickról, hogy "nagyon jó kis offense a Billsé, jó kis QBvel, Ryan Fitzpatrick a legjobban blokkoló QB a ligában." 😂 Idióta, de jó poén.
több mint 14 éve
Persze, ez igaz, (Vrabelnek amúgy sem mernék beszólni 😀 ), de esélyes azért van általában , itt konkrétan a Chiefs az. Remélhetőleg az a tény, hogy a Bills majdnem legyőzte a Ravenst, megakadályozta az elbizakodottság létrejöttét. Az meg hogy Tucker lusta...hát nemtom, ki mondja ezt ? Mert ilyen hírekeket hivatalosan biztos nem közölnek.
több mint 14 éve
Tucker jónak tűnik, már csak egy megfelelő QB hiányzik :/ender1112Bowenak sincs jobb QBja. Meg Moeakinak sem. Edzésen félgőzzel hajt, ami nem QB kérdése. Ezért nem játszik, meg mert a sérülése orvosilag meggyógyult, de ő még picsog, hogy bibis, mert lusta.
A Bills elleni meccsről Vrabel azt mondta.
"Record in this league mean nothing”, vagyis a győzelem-vereség mutató semmit nem jelent az nflben, ha egy meccs esélyeit nézed.
több mint 14 éve
Kösz akk nincs más hátra mint bízok az Andre Johnson - Hines Ward - Jordan Shipley hármasban mint a megmaradt 3 nem sérült és nem bye weekes WR-emben :/Helló Chiefs-fanok! Mi a helyzet McClusterrel fantasyben igen komoly WR gondokkal küzdök a 7végén szal fontos lenne tudnom! 😊empty taxiNem játszik sérülés miatt. Bowe játszik, Chambers alig. Werran Tucker fog inkább kiemelten sok playt kapni. Bár előtte van Terrance Copper, de ennyi. Persze lehet, hogy ha ők ketten bénáznak, akkor Chambers a végén sokat lesz. De Bowe az egyetlen tuti WR mára. (A TE
Moeaki nagy napot foghat ki)
HA játszik is esetleg McCluster, akkor is nagyon keveset.
És akkor ez igaz Lilja estében is, meg Reshard Langford van még a listán, szintén Q státuszban, de ő is szinte kizárt, hogy pályára lép, mert nem is kell a csapatba.ulpianus
![](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/d946caff-db68-4a9d-927f-8c41e59af685/ddso2wt-5175aeb7-ab52-41cd-b9b3-319098e1a5bb.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2Q5NDZjYWZmLWRiNjgtNGE5ZC05MjdmLThjNDFlNTlhZjY4NVwvZGRzbzJ3dC01MTc1YWViNy1hYjUyLTQxY2QtYjliMy0zMTkwOThlMWE1YmIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.rhU1Sj_OF2Hg63Nba1kHwfOTJrX0H4GjbtAjZxWH968)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Helló Chiefs-fanok! Mi a helyzet McClusterrel fantasyben igen komoly WR gondokkal küzdök a 7végén szal fontos lenne tudnom! 😊empty taxiNem játszik sérülés miatt. Bowe játszik, Chambers alig. Werran Tucker fog inkább kiemelten sok playt kapni. Bár előtte van Terrance Copper, de ennyi. Persze lehet, hogy ha ők ketten bénáznak, akkor Chambers a végén sokat lesz. De Bowe az egyetlen tuti WR mára. (A TE
Moeaki nagy napot foghat ki)
HA játszik is esetleg McCluster, akkor is nagyon keveset.
És akkor ez igaz Lilja estében is, meg Reshard Langford van még a listán, szintén Q státuszban, de ő is szinte kizárt, hogy pályára lép, mert nem is kell a csapatba.
több mint 14 éve
Helló Chiefs-fanok! Mi a helyzet McClusterrel fantasyben igen komoly WR gondokkal küzdök a 7végén szal fontos lenne tudnom! 😊
![](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/d946caff-db68-4a9d-927f-8c41e59af685/ddso2wt-5175aeb7-ab52-41cd-b9b3-319098e1a5bb.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2Q5NDZjYWZmLWRiNjgtNGE5ZC05MjdmLThjNDFlNTlhZjY4NVwvZGRzbzJ3dC01MTc1YWViNy1hYjUyLTQxY2QtYjliMy0zMTkwOThlMWE1YmIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.rhU1Sj_OF2Hg63Nba1kHwfOTJrX0H4GjbtAjZxWH968)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Tucker jónak tűnik, már csak egy megfelelő QB hiányzik :/
több mint 14 éve
bár csak számokCsak óvatosan ezekkel a szavakkal ehh, csak óvatosan... http://www.youtube.com/watch?v=5o9jx7koibA&feature=related 😊
de jó látni ezt:
http://www.profootballfocus.com/blog/2010/10/30/defensive-player-of-the-year-the-eagle-has-landed/
amúgy meg valamiért félek a bills-től
hol menjen a vonatunk vakvágányra ha nem a ligautolsó futás elleni védekezéssel "büszkélkedő" bills ellenehh
több mint 14 éve
Itt egy kis Chiefs OLB elemzés.http://arrowheadaddict.com/2010/10/30/breaking-down-the-chiefs-outside-linebackers/#more-14510
Annyit hadd fűzzek hozzá, hogy az idén draftolt OLB reménységünk Cameron Sheffield nagoyn jól játszott edzésen és pre meccsen, csak lesérült. Mivel a szezonjának ott vége lett ,de nem rúgtuk ki, ez nem csak duma. Tehát lehet őt várni vissza jövőre, ezért fogadom óvatosan az OLB need híreket, elméleteket. Ha beválik Hali mellett,és mögöttük Studebaker a csere, akkor már egy bármilyen negyedik olcsójános is elég. Bár Studi pass rushban nem jó, de back up, annak tökéletes.
És végül egy vidijó a Chambers helyett beálló új mélységi célpontunkról Verran Tucker WR-ről:
http://www.youtube.com/watch?v=Mc6taeu0CGI&feature=player_embedded#!
És egy cikk:
http://www.suite101.com/content/kansas--city-chiefs-wide-receiver-verran-tucker-a268263
több mint 14 éve
Nemsoká megláthatjuk, hogy a kis kedvencem, az egyik utolsó draftolt ember mire is képes éles meccsen, mint kezdő? Aki nem tudná, Asamoah fog kezdeni, mivel Lilja sérült. Eddig ugye mi azon kevés csapatok közé tartoztuk, akiknek bár sokat javult az OL munkája, de nem draftoltunk bele senkit. A többi draftolt szuperül bevált, érdekes lesz, mert sztem Asamoah képes folytatni ezt az elképesztő jó sorozatot.És ha már kedvenc, akkor elég sokat dicsértem Chan Gailey ex Cheifs OC-t ,amíg itt volt. Sztem óriási stratéga. Érdekelne, hogy egyszer ha kapna egy igazán jó offense-t, akkor mire menne velük? Mindenesetre ma 18:00 órakor mint HCt láthatjuk ezúttal már ellenfélként.
több mint 14 éve
igazából GM miatt kérdeztem kössz 😊... pusztítson Hali, T-Jax és játsszon jól O'Callaghan 😀T-Jax nem is volt kezdő a Jaguars ellen. Az már túl sok Jax.
btw, utóbbi kettő jó szereplésére (meg persze kezdésére) mennyi esélyt láttok?Wyatt
Szóval most is gondolom hogy Shaun Smith kezd LDE poszton. Még nem merik terhelni T-Jaxet, vagy múlt héten nem merték. De Shaun Smith meg annyira jól pótolja, hogy nem is gond ez.
O'Callaghan meg szintén sérülésből jött. És mióta lesérült, lelassult. Addig se volt gyors, szóval most már tényleg gond. Ezért Barry Richardson aki a volt cseréje, most a kezdő és ez sem fog megváltozni holnap valószínűleg. Bár igazából ha fantasyban kérdezed, akkor nem is tudom hogy ott hogy lehet jó egy ROT, de mindegy. Ahhoz nem értek.ulpianus
azért év végére állatkodja ki magát Tyson legyen kedves 😀
![](https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/272208564_466299024900195_4701686148894159473_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=oSLn-2JSruwAX8hTUv6&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=03_AVKF0QLUGFvM5bA-qx5EZsd17yJDnVG-GNdVvWioGfcOAA&oe=635CAE04)
![](https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/267816894_1051925682019733_4802177439704128155_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=2yP3rSSeHmAAX9e30zA&_nc_oc=AQnBmkTzFoKklr05J9Dq8YCRjTHAb1ZawP5cqng7oyfRS9dET1UpnFYt1fcxM7FbXC8&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=03_AVKvcsxUtBmuC6U__iF8eG85MosiTjJNo9nJweoBsWSjyQ&oe=635CDE6C)
több mint 14 éve
... pusztítson Hali, T-Jax és játsszon jól O'Callaghan 😀T-Jax nem is volt kezdő a Jaguars ellen. Az már túl sok Jax.
btw, utóbbi kettő jó szereplésére (meg persze kezdésére) mennyi esélyt láttok?Wyatt
Szóval most is gondolom hogy Shaun Smith kezd LDE poszton. Még nem merik terhelni T-Jaxet, vagy múlt héten nem merték. De Shaun Smith meg annyira jól pótolja, hogy nem is gond ez.
O'Callaghan meg szintén sérülésből jött. És mióta lesérült, lelassult. Addig se volt gyors, szóval most már tényleg gond. Ezért Barry Richardson aki a volt cseréje, most a kezdő és ez sem fog megváltozni holnap valószínűleg. Bár igazából ha fantasyban kérdezed, akkor nem is tudom hogy ott hogy lehet jó egy ROT, de mindegy. Ahhoz nem értek.
több mint 14 éve
ne kamuzz, a szavazást én írtam, engem illet minden dicséret 😀A nemzetisport.hu oldalán vezetett Power ranking e-heti tipp kérdése a KC-Buffalo meccs győztese. Eddig 395 szavazóból 71% szavazott ránk. Szóval most már eldőlt.ja, ezt én írtam 😀
http://www.nemzetisport.hu/nfl/meg-mindig-elso-a-vitatott-meccsen-nyero-steelers-2050501/ulpianus
és go KC, nehogy már egy bills nyerjen 😛Stez
gondoltam berakok valami változatosságot, hátha megmozgatja népet, de azért csak pusztítson Hali, T-Jax és játsszon jól O'Callaghan 😀
btw, utóbbi kettő jó szereplésére (meg persze kezdésére) mennyi esélyt láttok?
![](https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/272208564_466299024900195_4701686148894159473_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=oSLn-2JSruwAX8hTUv6&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=03_AVKF0QLUGFvM5bA-qx5EZsd17yJDnVG-GNdVvWioGfcOAA&oe=635CAE04)
![](https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/267816894_1051925682019733_4802177439704128155_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=2yP3rSSeHmAAX9e30zA&_nc_oc=AQnBmkTzFoKklr05J9Dq8YCRjTHAb1ZawP5cqng7oyfRS9dET1UpnFYt1fcxM7FbXC8&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=03_AVKvcsxUtBmuC6U__iF8eG85MosiTjJNo9nJweoBsWSjyQ&oe=635CDE6C)
több mint 14 éve
bár csak számokde jó látni ezt:
http://www.profootballfocus.com/blog/2010/10/30/defensive-player-of-the-year-the-eagle-has-landed/
amúgy meg valamiért félek a bills-től
hol menjen a vonatunk vakvágányra ha nem a ligautolsó futás elleni védekezéssel "büszkélkedő" bills ellen
több mint 14 éve
A nemzetisport.hu oldalán vezetett Power ranking e-heti tipp kérdése a KC-Buffalo meccs győztese. Eddig 395 szavazóból 71% szavazott ránk. Szóval most már eldőlt.ja, ezt én írtam 😀
http://www.nemzetisport.hu/nfl/meg-mindig-elso-a-vitatott-meccsen-nyero-steelers-2050501/ulpianus
és go KC, nehogy már egy bills nyerjen 😛
![](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/d946caff-db68-4a9d-927f-8c41e59af685/ddvajaz-f9ec5cdb-f71c-41e2-9829-bee8f4e526a6.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2Q5NDZjYWZmLWRiNjgtNGE5ZC05MjdmLThjNDFlNTlhZjY4NVwvZGR2YWphei1mOWVjNWNkYi1mNzFjLTQxZTItOTgyOS1iZWU4ZjRlNTI2YTYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.BGtqwXHchCYzm8li5OKRQS8CyxMWL-qM_Wve3Bn3MUA)