NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Egyébként Kc-ben mikor jönnek rá, hogy Jamaal Charlesnak nem 11 carryt kéne adni egy meccsen?
több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan

Jó hogy nyertetek, de sajnos az első számú célt nem teljesítettétek. Rivers még nincs IR-en.haromt
azért az arcát látni a 2.-3. negyedben priceless volt, hisztizett, nem kicsit
😊
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
berry meg majd belejön, futás ellen jó volt, passz ellen voltak hiányosságok, ez (még) belefért
azonban DJ nagyon nagyot játszott, szinte mindenhol ott volt és a mathews futásnál a FF meg valószínűleg azon kevés momentum közé tartozott ami a meccset jelentette nekünk

hja és a D-Line...dorsey nagyon odatette magát, úgy játszott ahogy elvárt tőle, szép volt nézni ahogy 2 embertt rátolta rivers-re és futás ellen is nagyon hatékony volt (huhh az a negatív yardos szerelés a végén) és TJ is nagyon jó volt, edwards-től pedig ez a gyenge közepes is elég lenne a szezonra
😊ehh
DJ ezzel sztem bejátszotta magát fél évre a kezdôbe. (Mennyit írok ma bazzeg! 😀) Mathews jó volt csak nem volt velünk szerencséje, de jó az a gyerek.

Dorsey és TJ te meg én mióta mondjuk, hogy jók, csak elhiszi most már a sok károgó. 3-4DEként sztem ennyi amit lehet nyújtani, sokkal többet már nem. TJ le is sérült ugye, szal ezt is bele kell számolni.

Annál a Dorsey run stopnál volt, hogy Edwards is ledobta a Centert magáról, és együtt szereltek. Egyszerľen nem volt hova futni. Na ilyet sokat nem fogunk látni. De Edwards extázisba került ettôl, mert ô és Cassel (joggal) kapják a legtöbb kritikát, biztos azt ordibálta a sisakba, hogy" I wa..arghhh motherfuckers! I am man, yes I am!" 😀😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
ez oké
igazad van
a safety és még valaki ment gates-re
viszont flowers is rámozdult harmadikként
ezért is maradhatott üresen az elkapó, szerintem azt sem tudták, hogy van mögöttük egy wr
😊ehh
Majd tuti ezt letöltöm, és akkor megnézem. Csak buci RAMból mondtam. De két CB zóna volt egymás mögött, és Flowersé is véget ért. Ez volt a TE route célja, hogy lehúzza ha van ott valaki, és akkor mögé meg a WRt fogó CB közé dobni. CSak nem volt WR se. 😛 Uuupsz. ez az egyetlen lyuk ilyenkor van ott, csak kicsi az esélyem hogy odamegy, méghozzá úgy ,hogy ne Gates az. Ha Gates az ,akor az egy nagyon jó IT esély lett volna, így meg cummancs lett. Ez van, d csak arra írtam ,hogy nem Berry volt a hibás, mert azt ítrad, ás úgy is tľnik, de neki nem ott kelett lenie, scak még majdnem odaért így is, mert hamar kapcsolt, hogy baj van. De így sem ért oda. Az nagy játék lett volna.ulpianus
itt most nem berry-t okoltam...őt csak az első gates TD-nél
szerintem itt flowers volt a hibás, mert teljesen felesleges volt oda, ha pedig ez volt neki megadva playhívásként akkor meg az
de nekem sincs meg tisztán, majd nézd meg és tudósíts
😊
több mint 14 éve
ez oké
igazad van
ezért is maradhatott üresen az elkapó, szerintem azt sem tudták, hogy van mögöttük egy wr
😊ehh
Majd tuti ezt letöltöm, és akkor megnézem. Csak buci RAMból mondtam. De két CB zóna volt egymás mögött, és Flowersé is véget ért. Ez volt a TE route célja, hogy lehúzza ha van ott valaki, és akkor mögé meg a WRt fogó CB közé dobni. CSak nem volt WR se. 😛 Uuupsz. ez az egyetlen lyuk ilyenkor van ott, csak kicsi az esélyem hogy odamegy, méghozzá úgy ,hogy ne Gates az. Ha Gates az ,akor az egy nagyon jó IT esély lett volna, így meg cummancs lett. Ez van, d csak arra írtam ,hogy nem Berry volt a hibás, mert azt ítrad, ás úgy is tľnik, de neki nem ott kelett lenie, scak még majdnem odaért így is, mert hamar kapcsolt, hogy baj van. De így sem ért oda. Az nagy játék lett volna.

több mint 14 éve
berry meg majd belejön, futás ellen jó volt, passz ellen voltak hiányosságok, ez (még) belefért
azonban DJ nagyon nagyot játszott, szinte mindenhol ott volt és a mathews futásnál a FF meg valószínűleg azon kevés momentum közé tartozott ami a meccset jelentette nekünk

hja és a D-Line...dorsey nagyon odatette magát, úgy játszott ahogy elvárt tőle, szép volt nézni ahogy 2 embertt rátolta rivers-re és futás ellen is nagyon hatékony volt (huhh az a negatív yardos szerelés a végén) és TJ is nagyon jó volt, edwards-től pedig ez a gyenge közepes is elég lenne a szezonra
😊
több mint 14 éve
carr-nak is nagy napja volt, pláne a vége előtt a harmadik kisérletnél

azért nagy ötlet volt gatest-t duplázni, elég szépen kivették a játékból, egy TD jött róla, az berry sara volt, belefért így utólag

a hosszú TD sem volt szép, de azt gates miatt kaptuk, ugye ment rá a kettőzés és elváltották magukat, hárman mentek rá így szabadon maradt az elkapóehh
Az nem elváltás, mert ha duplázol valakit, akkor az ugye 2 emberfogás és sanyi. Azt nem lehet elváltani mert nem is váltasz senkivel senkit. Ott a kommentátor szerint brackett defense volt. Akkor én is ezt gondoltam de sztem most már nem. Az a baj hogy látnom kéne. De ahogy gondolkoztam rajta, sztem inkább az volt, hogy két zóna egymás mögött, és egy mély középen a safetynek, meg egy ember fogja Gates-t. Így alakul ki a duplázás. Csakhogy egyik WR-t akkor nem fogjuk ha postot fut középre. Ilyen van, minden védelemben van hiba, ami ellen nem véd, itt túlkompilálta Romeo, van ilyen. De a safety valóban az egyetlen aki ilyenkor odaérhet, ha a TE rövid routeon lehúzta a LOSra vagy a pálya szélére az extra védőt.
Ahogy emlékszem ez volt. Crennel tehát legalább annyira benne van de ő sincs benne. Ilyen van, pont a legjobb playt hívták ez mák. Vagy ha Bolts szurker vagy akkor zseniális előre tervezett playhívás. 😀
ÉN azt modom mindig védelemben, amit II Nagy Frigyes, hogy "Aki minden ellen védekezik, az nem védekezik semmi ellen." És így is van, a trükk az, hogy ott engedj, ahol nem számít, vagy nem használják ki, mert ezsükvbe sem jut. Például 3&8 esetén nem véded a flat-et, mert ha oda megy a labda akkor mi van? Elkapod 5 yard mélyen a labdás embert is jó, az is 4&3.

Berry meg nem volt jó, csak két jó megmozdulására emlékszem meg 3 rosszra. De safety poszton nagyon nehéz beállni NFLben, szal ez igazából nem gáz, és nem is őt néztem. Lehet egyébként nem volt olyan rossz.ulpianus
ez oké
igazad van
😊
több mint 14 éve
ulpi totálisan félreértettél. Én nagyon szerettem McClustert mindig, de az látszik hogy regular playeknél nem nagyon lehet használni.
Jó hogy nyertetek, de sajnos az első számú célt nem teljesítettétek. Rivers még nincs IR-en.haromt
Ja, nem úgy gondoltam, hogy utálod McClustert, mert Rebels játékos volt, szal gondolom a ki lázadó, az neked meg a nemzet csótányának csak jó lehet. 😛

Úgy értettem, hogy én is szerettem Tebow, amíg nem Denverbe igazolt. Most már azt szeretném, ha nem válna be túlzottan. 😛

Ahogy ha McCluster Donkeys lenne, akkor te is hinnél benne ,hogy nagy játékos lesz. Elsô meccsén betegen nem volt szar. De persze igazad is van ,mert sztem is fényes ámde oly' rövid karrierje, mint egy McCluster üstökös. Azért látni most is már, hogy mekkorákat kap. Aki nem túl nagy ütközô, az is vérszemet kap. Továbbá olyan a posztja is. Screen passz=háttal állsz, telibevernek, hogy meghalsz. KR=telibevernek ketten(hárman). Slot WR=a hard hitter MLB-ILB jön, amint a nickelt leráztad.
Úgyhogy az volna csoda, ha egyetlen nyamvadt élet le tudna hozni 16 meccsel.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ulpi totálisan félreértettél. Én nagyon szerettem McClustert mindig, de az látszik hogy regular playeknél nem nagyon lehet használni.
Jó hogy nyertetek, de sajnos az első számú célt nem teljesítettétek. Rivers még nincs IR-en.
több mint 14 éve

azért nagy ötlet volt gatest-t duplázni, elég szépen kivették a játékból, egy TD jött róla, az berry sara volt, belefért így utólag

a hosszú TD sem volt szép, de azt gates miatt kaptuk, ugye ment rá a kettőzés és elváltották magukat, hárman mentek rá így szabadon maradt az elkapóehh
Az nem elváltás, mert ha duplázol valakit, akkor az ugye 2 emberfogás és sanyi. Azt nem lehet elváltani mert nem is váltasz senkivel senkit. Ott a kommentátor szerint brackett defense volt. Akkor én is ezt gondoltam de sztem most már nem. Az a baj hogy látnom kéne. De ahogy gondolkoztam rajta, sztem inkább az volt, hogy két zóna egymás mögött, és egy mély középen a safetynek, meg egy ember fogja Gates-t. Így alakul ki a duplázás. Csakhogy egyik WR-t akkor nem fogjuk ha postot fut középre. Ilyen van, minden védelemben van hiba, ami ellen nem véd, itt túlkompilálta Romeo, van ilyen. De a safety valóban az egyetlen aki ilyenkor odaérhet, ha a TE rövid routeon lehúzta a LOSra vagy a pálya szélére az extra védőt.
Ahogy emlékszem ez volt. Crennel tehát legalább annyira benne van de ő sincs benne. Ilyen van, pont a legjobb playt hívták ez mák. Vagy ha Bolts szurker vagy akkor zseniális előre tervezett playhívás. 😀
ÉN azt modom mindig védelemben, amit II Nagy Frigyes, hogy "Aki minden ellen védekezik, az nem védekezik semmi ellen." És így is van, a trükk az, hogy ott engedj, ahol nem számít, vagy nem használják ki, mert ezsükvbe sem jut. Például 3&8 esetén nem véded a flat-et, mert ha oda megy a labda akkor mi van? Elkapod 5 yard mélyen a labdás embert is jó, az is 4&3.

Berry meg nem volt jó, csak két jó megmozdulására emlékszem meg 3 rosszra. De safety poszton nagyon nehéz beállni NFLben, szal ez igazából nem gáz, és nem is őt néztem. Lehet egyébként nem volt olyan rossz.

több mint 14 éve
Arenasnak 3 jó megmozdulása volt. 2 PR (asszem 3ból) és a meccs végén kulcshelyzetben mint nickel is elütött egy nem könnyű rövid (talán curl?) passzt, egy az egyben verve meg emberét. Az nagy játék volt. A kommentátor is kiemelte, hogy Saban keze nyoma látszik rajta.ulpianus
apropó

a hosszú TD sem volt szép, de azt gates miatt kaptuk, ugye ment rá a kettőzés és elváltották magukat, hárman mentek rá így szabadon maradt az elkapó
több mint 14 éve
nekem semmi bajom csak ez jut róla eszembe, nem azt mondtam hogy igaza van mert az denver drukkereknél max szökőévente
én örülök hogy nyertetek pláne hogy Arenasnak is volt jó megmozdulása
csak Casselel van gondom a chiefsből a többiek szimpatikusakOrk
casselel nem csak neked
borzalmas volt
mondjuk a szél és az eső sem könnyítette meg a dolgát
de
még mindig a tavalyi önmagát idézi: bizonytalan, lassú, nem lát rendesen a pályán és nehezen szabadul a lasztitól, inkább futottunk még 3 és hosszú esetén is sokszor
több mint 14 éve
nekem semmi bajom csak ez jut róla eszembe, nem azt mondtam hogy igaza van mert az denver drukkereknél max szökőévente
csak Casselel van gondom a chiefsből a többiek szimpatikusakOrk
Arenasnak 3 jó megmozdulása volt. 2 PR (asszem 3ból) és a meccs végén kulcshelyzetben mint nickel is elütött egy nem könnyű rövid (talán curl?) passzt, egy az egyben verve meg emberét. Az nagy játék volt. A kommentátor is kiemelte, hogy Saban keze nyoma látszik rajta.

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
csak Casselel van gondom a chiefsből a többiek szimpatikusak
több mint 14 éve
McClusterről nekem mindig tibi draftos értékelése jut eszembe 😀

McCLuster egy zseni lehetne. De az NFL-ben nincsenek 170 centis-70 kilós zsenik. Ők a kórházban vannak.haromt
Ork
Most mi van? Csak egy meccset vesztettetek (egyelőre 😛), a frusztráltságod vezeted le rajta? 😛

Egyébként mit mondjon egy Donkeys drukker? Hogy majd remélhetően Dexter király lesz, szerez 10 év alatt a Denver ellen 15 TD-t? Mivel levédekezni nem tudják (😀), akkor tuti lesérül, és ez persze így lesz, nincs más lehetőség. Ma volt.

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
McClusterről nekem mindig tibi draftos értékelése jut eszembe 😀

McCLuster egy zseni lehetne. De az NFL-ben nincsenek 170 centis-70 kilós zsenik. Ők a kórházban vannak.haromt
több mint 14 éve
Dexter McCluster 94 yard punt return TD

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 527 — Ajmo Vatreni
Nektek szurkoltam, de amikor elállt az eső akkor aztán megállt a tudomány.
Azért ez szép győzelem.
több mint 14 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Győzelem !!! 😀 😀 😀
bár csak egy hajszálon múlt
több mint 14 éve
Na, ki vezeti a csoportot? A Főnökök, a királyok a császármorzsik! 😀😀

De azért tartom, amit eredménykövetőbe írtam. AFC WEST=LOoOoserz

Mást is írtam, amit tartok. A Denver szurkolóknak csak fel kell kelni, és megnézni az eredményt, hogy jó napjuk legyen. 😊

több mint 14 éve
én nem mondok százalékot, ez azért nem túl egzakt dolog lenne, maradjunk annyiban, hogy meglátjuk mi lesz 8 óra múlva
😊
több mint 14 éve
Mathews elég tehetséges futó. És van olyan poszt ahol nem kell rutin, nem sok, meg többnyire kevés nfl ready ember jön. De a HB poszt kiemelkedôen ilyen pont. Itt kapásból lehetsz sztár elsô meccstôl. Hátránya, hogy nem sokan bírják 30 éves kor után a posztot, elit szinten meg senki. Nagyon gyorsan kopnak el a HB-k. Úgy lértem az all down Hb-k ,meg aki nem 8 snap/meccset játszik.
És Mathews sztem alapból 20 fölötti snapszámmal nyit ellenünk, és ha jó lesz (jó esélye van rá), akkor annyi, marad is,. meg annyi nekünk is a puhaselymes Nose Edwardsunkkal együtt.
Mondhatnék erre kábé ezer példát. De a lényeg, hogy a falat amilyen nehéz összerakni, mert össze is kel szokni, meg a DL trükkjeit is meg kell ismerni, a QB mozgását is, stb. A HBnek semmi ilyen nincs. Én vagy te is átlátjuk, hol a lyuk, oda kell futni, de elôre is megvan, csak nem mindig úgy alakul. De ez ösztön+tehetség+sebesség+intelligencia+keménység(bevállalósság) kérdése. Vagyis egyéni képességeké, nem rutin, meg csapattaktika (playbook) megtanulása a fô. Nem kell összeszokni max a full backkel, de igazából az sem annyira lényeges. Ha érzed a full backet, akkor érzed, ha nem akkor meg csak kicsit lehet javítani idôvel.

Tehát simán beindulhat elsô lépéstôl a snap után Mathews karrierje. Nem mondom, hogy így lesz, azt mondom, ha így lesz, akkor jaj nekünk.

Fólyok úr meg lehet megoldja a rendelkezésre álló WR sorral a melóját, és kitermel egy újabb Jacksont azt annyi. Mint pölö Manning bátyó, akitől ha elveszed Harrisont vagy Wayne-t vagy mindenkit, akkor a következô emberrel is megoldja. Peyton sokkal jobb mint Rivers véletlen sem mondok mást. De én errôl az összefüggésről szerettem volna beszélni eredetileg. Tehát ha tényleg nagy irányító, akkor teljesen mindegy neki kinek dob, ha nem fakezű, akkor jó lesz az és kész. És erre sajnos van sansz.
Remélem rávilágítottam a lényegre.

És szted akkor játék szintjén mennyi az a %? De én is beírom a frankót. Olyan 15-20% esélyünk van. Csak az a baj, hogy nekünk ehhez kéne javuljon, amiket írtam (NT, QB), és a boltosoknak meg nem szabad, hogy működjön, amiket írtam (passz és run, meg defense, csak utóbbit érzem reálisnak). Na ez így együtt túl sok "ha".

a ST meg ha és amennyiben össze is hoz egy Td-t vagy egy red zone közeli field positiont, akkor sem ér semmit a sok ha miatt. Akkor is csak együtt érnek valamit, vagy jó kombinációban. És így mentem le 4-5%-ra. De legyen 15-20% körül hogy mégiscsak, no. 😊

több mint 14 éve
Igazából szinte semmi nem múlik rajta. Mert ha két McClusterünk volna, akkor már lenne 5% esélyünk győzni, így meg van 4%. Szóval nagyjából teljesen mindegy. Már ha feltételezzük, hogy Mathews végre olyan futó, akire a Boltsnak szüksége van, Riversnek nem hiányzik a sztárénekes Jackson, és a védelem megtanult futás ellen védekezni alap szinten.
Valamint nálunk feltételezzük, hogy az offenseben OL+QB hibák sorát látjuk, a defense meg az NT dominó elv miatt továbbra is abból áll, hogy a boxban épp ki játszik két ember helyett, és hogyan hal bele.

ulpianus
na én pl. nem érzem ezt a chargers-t olyan nagyon jónak már, hogy 4-5% esélyeket említsünk velünk kapcsolatban, ráadásul szarul is szokták kezdeni az idényeket
😊
mathews meg ki tudja milyen lesz, neki is csak ez lesz az első éles meccse
gates-től azért félhetünk, ellenünk sajnos mindig nagyon jól tolja, de azért úgy néz ki, hogy most nem mays figyel majd rá...ez azért okot adhat a reménykedésre
másik meg a pass rush...dombrowskit azért halinak illene párszor megvernie
rivers-t nyomás alatt kell tartani
ebben egyetérthetünk
akkor nem lesz probléma az elkapókkal, de ha uzsonnázhat a zsebben akkor flowersnek és carrnak lehetnek nagyon meleg pillanatai
mi meg fussunk jó sokat hosszú drive-okkal
több mint 14 éve
amúgy csendes derűlátással nézem csoportunkat
eddig minden szép és jó
(persze egy-egy meccsből azért ne vonjunk le túl sok konzekvenciát)

hajnalban meccs
mccluster már csak questionableehh
Én már eleve így írtam a hírt két napja, hogy korlátozottan játszik, bár akkor az volt, hogy nem valószínű. Bármi lehet, de nehezen tudom elképzelni, hogy első meccsén, amit nyilván jobban vár, mint mi, nem lép pályára, ha csak legalább járni tud. Az biztos, hogy nem lesz csúcsformában, finoman szólva.

Igazából szinte semmi nem múlik rajta. Mert ha két McClusterünk volna, akkor már lenne 5% esélyünk győzni, így meg van 4%. Szóval nagyjából teljesen mindegy. Már ha feltételezzük, hogy Mathews végre olyan futó, akire a Boltsnak szüksége van, Riversnek nem hiányzik a sztárénekes Jackson, és a védelem megtanult futás ellen védekezni alap szinten.
Valamint nálunk feltételezzük, hogy az offenseben OL+QB hibák sorát látjuk, a defense meg az NT dominó elv miatt továbbra is abból áll, hogy a boxban épp ki játszik két ember helyett, és hogyan hal bele.

Ha ezek nem standard részei a meccsnek, akkor lehet keresnivalónk, de különben nem egy WRB fogja eldönteni a dolgok menetét. Csak a media szereti a kisnagy embert, ahogy én is. 😊

A ligaelit AFC WEST csoportban valóban jó volt látni, hogy a Gayders (sztem nem meglepő módon) beégett, legalább tudjuk, hogy az ezüst mellett, miért a fekete az egyik alapszín. 😊
Ezt nem rosszindulatból mondom, ez tapasztalat+én eleve nem dőltem be a Raiders hypenak, ezt írtam is az Oakland topicba. (a meccs előtt volt egy tippelde Strahan és mások mondtak tippeket mindenre. Egyik szaki a várt megleptéscsapatnak az Oaklandet mondta, akkora röhögés lett egyből, tehát nem csak én csodálkoztam a nagy elvárásokon.)
Alapvetően az OL sztem rossz, és Campbell is olyan mint sokan (Cassel is) nem bír szabadulni a lasztitól, csak lassan, és ez így gyenge elegyet alkot. Futásban Fargas volt aki elvitte a legkeményebb futásokat, a többi sérülékeny futó (sztem főleg Bush) alig hiszem, hogy túléli a szezon felét. Megint csak az OL miatt is. Egyébként a QBk esetén is várok komolyabb hullást, (és akkor rájöttem mi az ezüst szín a fekete mellett. A szurkolók hajszíne). A védelem talán jó lesz, én legalábbis ezt várom. Csak pontokat is kell szerezni, anélkül nem megy. A védők segítenek ebben, meg a ST is. De azért az offense nélkül ez bukott ügy.

Mi is pont ezen vérzünk el pár éve egyfolytában. Jól játszunk néha, meg ügyik vagyunk, csak a 3rd down nem megy, a red zone támadás nem megy, a TD nem megy. És akkor a többi hiába megy, már amikor megy. Mondjuk a 3-4 defscheme óta runstop problémáink is vannak, ami nagyszerű, de ez egy normális NTvel megoldható most már.

A Denver nem volt ám rossz. Mármint a játékosok. Doom hiányzott, meg nekik is kéne egy elit QB, de egyébként a Jax is jobb volt, mint sokan várták, meg első meccs a rookie emberek miatt, meg úgy általában is döcögősebb. Annyi van, hogy a szakvezetés művelt ostoba dolgokat, már amennyit én a meccsből láttam paralel. Sztem a Donkeys működhet, bár nagy összegben nem fogadnék rájuk sem. De ebből az összecsapásból nehéz bármit mondani. SEm a Jax, sem a Donkeys erejét nem tudjuk ,szóval ezzel én várnék. Egy TD-al nyertek a Jaguár harcosok, ez nekem nem meggyőzőm ez lehetett volna fordítva is, de tényleg nem 100%ig azt a meccset néztem.

Ahogy néztem ám külön a ST esetleg meg tudja viccelni a Denver és az Oakland gárdáját is. Valahogy nekem ez jött le. Tehát hajrá Arenas! 😀

több mint 14 éve
amúgy csendes derűlátással nézem csoportunkat
eddig minden szép és jó
(persze egy-egy meccsből azért ne vonjunk le túl sok konzekvenciát)

hajnalban meccs
mccluster már csak questionable