Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
Derek Carr visszavonul
Rolni
kb ennyi volt benne, kár azért az mvp szezonért
7 hónapja
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
Derek Carr visszavonul

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
7 hónapja
Free agent LB Jaylon Smith is participating this weekend in the Raiders mini camp as a tryout, per Adam Schefter.
Cubehead
legutóbb nem volt rossz nálunk. PG ismeri, knows the system
7 hónapja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 700
Free agent LB Jaylon Smith is participating this weekend in the Raiders mini camp as a tryout, per Adam Schefter.

7 hónapja
JPJ így köszöntötte Jeanty-t:

I’m Jackson, your center

Ezek szerint a LT és RT posztok mellett az OC is eldöntött kvázi 😉

7 hónapja
Vic Tafur lelépett és rögtön csinált Ted meg Tashan (bár őt nagyon nem bírom) egy értelmes Just Win Baby adást...véletlen vagy esetleg lesz használhatóbb coverage ezentúl?

Brandon Thorn volt a vendég és főleg OL, de DL is volt terítéken.

Thorn szerint összességében átlagos vagy kissé átlag alatti lehet az OL, de Chip Kelly és rendszere ezen húzhat felfelé.
Kolton Miller "+" kezdő LT-ben és Glaze RT poszton szerinte okot ad a bizakodásra, de a fal belseje tele van kérdésekkel.
JPJ TOP OC lehet, ha technikáját kitisztítja és az aggresszivitását jobban becsatornázza.
Szerinte Cappa lehet egy jó, stabil veterán opció RG-ben, ha teljesen egészséges.
Meredith és Parham fringe kezdők csak.
Meredith mérete és ereje miatt pass proban túl aggresszív kell, hogy legyen, ami viszont rizikós és verhető emiatt, futás blokkban jól mozog.
Parham szintén mérete miatt küzd a nagy, erős DT-el, de amúgy jó, technikás játékos.
Charles szerinte igen jó ZB technikával rendelkezik, jobb atléta, mint ahogy tesztel draft előtt, de a fizikai ereje nincs meg még az NFL-hez. Szerinte első évben swing OT lesz emiatt.
Caleb egy jó midenes belső csere legalább lehet, de benne lehet egy LG kezdő is szerinte, ha nem is rögtön...

DL erősség lehet, mindenképpen átlag feletti egység, bár a IDL nem elég mély és nagyon Wilkins egészségén áll vagy bukik szerinte.
Maxx true #1, mögötte Koonce és Wilson közül kijön egy korrekt #2 és a 3. ember meg korrekt rotációs darab lesz.
Wilkins mögött Butler van csak, mint biztos opció és bár remek stunt DT, de nem erős rendes kezdőnek. Mögöttük csak kérdőjeles fiatalok vannak...itt én azért hozzátenném, hogy draftról is érkezett 2 srác, akikre most egyáltalán nem tértek ki, lehet csak idő rövidsége miatt...
Rolni
Elég biztató illetve pozitív (már már szokatlan)

7 hónapja
Vic Tafur lelépett és rögtön csinált Ted meg Tashan (bár őt nagyon nem bírom) egy értelmes Just Win Baby adást...véletlen vagy esetleg lesz használhatóbb coverage ezentúl?

Brandon Thorn volt a vendég és főleg OL, de DL is volt terítéken.

Thorn szerint összességében átlagos vagy kissé átlag alatti lehet az OL, de Chip Kelly és rendszere ezen húzhat felfelé.
Kolton Miller "+" kezdő LT-ben és Glaze RT poszton szerinte okot ad a bizakodásra, de a fal belseje tele van kérdésekkel.
JPJ TOP OC lehet, ha technikáját kitisztítja és az aggresszivitását jobban becsatornázza.
Szerinte Cappa lehet egy jó, stabil veterán opció RG-ben, ha teljesen egészséges.
Meredith és Parham fringe kezdők csak.
Meredith mérete és ereje miatt pass proban túl aggresszív kell, hogy legyen, ami viszont rizikós és verhető emiatt, futás blokkban jól mozog.
Parham szintén mérete miatt küzd a nagy, erős DT-el, de amúgy jó, technikás játékos.
Charles szerinte igen jó ZB technikával rendelkezik, jobb atléta, mint ahogy tesztel draft előtt, de a fizikai ereje nincs meg még az NFL-hez. Szerinte első évben swing OT lesz emiatt.
Caleb egy jó midenes belső csere legalább lehet, de benne lehet egy LG kezdő is szerinte, ha nem is rögtön...

DL erősség lehet, mindenképpen átlag feletti egység, bár a IDL nem elég mély és nagyon Wilkins egészségén áll vagy bukik szerinte.
Maxx true #1, mögötte Koonce és Wilson közül kijön egy korrekt #2 és a 3. ember meg korrekt rotációs darab lesz.
Wilkins mögött Butler van csak, mint biztos opció és bár remek stunt DT, de nem erős rendes kezdőnek. Mögöttük csak kérdőjeles fiatalok vannak...itt én azért hozzátenném, hogy draftról is érkezett 2 srác, akikre most egyáltalán nem tértek ki, lehet csak idő rövidsége miatt...

7 hónapja
Raiders signed Baylor LB Matt Jones as an UDFA. 328 tackles, 36 TFL, 12 sacks, INT, 17 PBU, 4 FF, and a FR in career.

Put up 113 tackles, 10 TFL, 4 sacks, 6 PBU in 2024 alone. 🏴‍☠️

7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lenyúltàtok egy emberünket (ti is 🥴😏)

7 hónapja
Spytek riport érdekesség az idei drafthoz - 11 pick plusz 15 udfa - több mint 3000 átnezet játekos adatlap, riport és 1497 ŕészletesebb elemzés amik alapján választottak végül
Cubehead
az biztos, hogy készültek nagyon, volt background check is alaposan a karaktereket tekintve.
deyell
Mike Mayock anno, hogy "kiscoutolta" Damon Arnettet!!
Bízzunk benne, hogy a mostani stáb jobban érti a dolgát 😀
Rolni
érezte benne a gyilkos ösztönt
7 hónapja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 559 — Dolphins fan
Tegnap kiosztották a mezszámokat a Raiders rookie játékosai között.

Jeanty szerette volna a 2-es számú mezt.
Jeantynek el kellett kérnie a mezszámot a Raiders Pro Bowl rúgójától, Daniel Carlsontól. A csere eredményeként Carlson visszaváltott a nyolcas mezszámra, amelyet az első két szezonjában, 2018-19-ben viselt a csapattal.

Valószínű, hogy a két új csapattárs valamilyen megállapodást kötött arról, hogy Jeanty visszakapja a mezszámát, bár egy ilyen megállapodás feltételei még nem ismertek.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
Spytek riport érdekesség az idei drafthoz - 11 pick plusz 15 udfa - több mint 3000 átnezet játekos adatlap, riport és 1497 ŕészletesebb elemzés amik alapján választottak végül
Cubehead
az biztos, hogy készültek nagyon, volt background check is alaposan a karaktereket tekintve.
deyell
Mike Mayock anno, hogy "kiscoutolta" Damon Arnettet!!
Bízzunk benne, hogy a mostani stáb jobban érti a dolgát 😀

7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 224
Cubehead

buhloone mindstate

7 hónapja

7 hónapja
1:02-tól a Raiders pickje. JPJ nagy figura.

buhloone mindstate

7 hónapja
Raiders superstar tight end Brock Bowers is not participating in the team's voluntary offseason program.

Bowers is finishing up his finance degree at the University of Georgia.

buhloone mindstate

7 hónapja
Jack Jones chiefs lett

Cubehead
oda való
7 hónapja
Jack Jones chiefs lett

The #Raiders have signed FA WR Collin Johnson. Johnson spent the last two years with Chicago and was coached by Raiders WR Coach Chris Beatty there. Johnson, who stands 6-6, was a 5th round pick by the Jaguars out of Texas in 2020. Johnson, has 31 receptions for 394 yards and two TDs in 38 career games.

Szerkesztette: Cubehead

7 hónapja
RAIDERS INK 6’6” 347-POUND 🇼🇸🇦🇺 DEFENSIVE LINEMAN!

The Las Vegas Raiders have signed Samoan-born Australian IPP prospect Laki Tasi as an undrafted free agent.

The 21-year-old was playing community Rugby for Queensland Samoa before making the switch via the NFL International Player Pathway program.

Az új csiszolatlan futás elleni NT-nk. Ui: ha rostert fog szívesen látnék tőle pár leütött paszt, mint anno Seymortól

Szerkesztette: Cubehead

7 hónapja
 x.com/TheJoeMarino/status/1917904688474620096?t=PVOOBwcPfdYr99goijDdrQ&s=09

Tre Tucker egy pontos QB-val sokkal jobb lesz amúgy @bocsnemide

7 hónapja
The Raiders are hiring Broncos director of college scouting Brian Stark as their new assistant GM. Vegas GM John Spytek and Stark were together in Denver years ago.

buhloone mindstate

7 hónapja
bocsnemide Las Vegas Raiders 46
Én csak azokról írok, akikkel foglalkoztam és azok az offense skill playerek.

...
bocsnemide
...
Rolni
Ha úgy csapódott le, hogy elégedetlen lennék a drafttal, akkor lehet félreérthető voltam. 😊 Jeanty-nél a passzjáték nem a képességei miatt kérdőjel nálam (2023-ban pl. kurvajó volt elkapásokban is), hanem szimplán a karhossz miatt. Az, hogy a középsuliban még tudott WR-ként is tetszelegni, számomra irreleváns, mert ott még lehet neki voltak a leghosszabb karjai, érted. 😀 De az én szememben zero bust faktorral bír a srác, nem aggódom. A checkdown passzokkal nem lesz gondja. Egyébként OC-től, sémától függetlenül Geno az elmúlt 2 évben durván 16%-ban passzolt a futóknak és szinte csak checkdown opcióként, ez ligaszinten közepesen alacsonynak számít. Tavaly az Ohio State-n 11%-ban ment passz a futóknak, illetve '23-ban 12% az UCLA kötelékében, viszont a megelőző években stabilan 15%, gyakran 20% fölötti mutatókkal zárt a csapata. Ha kicsit tompítom Charbonnet (elkapásokban) kiemelkedő szezonját '22-ből, akkor azt látom, hogy fokozatosan építette le ezt az elemet. Kíváncsi vagyok, hogy mit főz ki Kelly, mert itt biztosan nem lesz RB committee.

Bech-sel lehet én vagyok alacsonyabban az átlagnál, de amúgy csípem a srácot és biztos vagyok benne, hogy hasznos játékosunk lesz, csak... ne lőjjünk be túlzottan magas elvárásokat. Sok olyan szakértő kedveli, akiknek adok a véleményére és tévedtem már jóval nagyobbat is. 😊 A draft azon pontján tök logikus húzás volt a részünkről. Sokan hozzák fel red flagként, hogy kb. csak egy oldalon játszott (bocsi, már nem emlékszem, hogy jobb vagy bal) tavaly, de nem tudom megítélni, hogy ez mégis mennyire nagy red flag. Ami pozitívum nála, hogy mindenhol megfordult, nem lesz neki újdonság slotból, szélről, fal mellől játszani és elképesztően jó kezei vannak.

MVS lehet belőle kis szerencsével
Ez mondjuk kimeríti a decoy fogalmát. 😀 Ha tényleg relentless worker, akkor az ő plafonja magasabb Bech-nél, csak minden évben megégnek a Tennessee elkapók az NFL-ben, szóval óvatos vagyok. Jó példa lehet Jauan Jennings, akiből egy korrekt WR2 lett pár év alatt. Jó lenne már életképes elkapót draftolni, mert Amari-n és Renfrow-n kívül csak fájdalom vár minket az elmúlt évtizedből (draftolatlanok közül Seth Roberts azért okozott szép pillanatokat).
7 hónapja

...
bocsnemide
Ashton kapcsán engem meglepne, ha nem tudna a passzjátékban is aktívan részt venni, mint korábbi WR. Az, hogy egyetemen főleg 2024-ben nem használták ezt az oldalát, az szerintem inkább amiatt volt, hogy mennyire jól ment a futás neki. Egyedül a pass protection, ahol szerintem akadhat gondja már csak mérete miatt is...

Bech kapcsán annyi, hogy a 600-800 yardos slot elkapó az elég jó szint lenne...Renfrow hozott 600, 650 aztán 1000 yardos szezonokat és egyik legjobb slot emberkének gondoltuk sokan...Bech igen jól dolgozik a press ellen erőből, jól játsza magát üresre és fizikuma miatt van benne YAC lehetőség bőven. Szerintem kellemesen meglepődsz majd 😉

Thornton Jr. nem csak decoy lesz, Chip Kelly megtalálja a helyét és a szerepét. Súlyban, erőben nem lesz DK belőle sose, de MVS lehet belőle kis szerencsével...

A két QB-tól én sem várok sokat, még akkor sem, ha egyik WR lesz 😊
Jól hangzik ez a Julian Edelmen vonal, de egy Julianra jut jó pár krumplisütő azért...

Futók kapcsán tök értem amit írsz, én is vártam egy későbbi futó picket. Így draft és UDFA után viszont nekem az jön le, hogy a stáb többet vár a Mostert-McCormick-White-Laube négyestől, mint mi szurkolók.
Mostert az év elején hasznos segítség lehet, amíg friss a lába és nem sérül meg 😊
McCormick tavaly bíztatóan mozgott, komoly eséllyel indul a 3rd down back szerepre, bár ugye Jeanty igazi leadback/workhorse/cowbell figura lesz és nem lesz nálunk olyan nagy snap száma a 2. és 3. számú futónak szerintem.
White a wildcard, mert ugye tavaly bűnrossz volt, viszont 23 utolsó 4 meccsén meg bitang jól nézett ki...Chip Kelly I trust alapon simán el tudom képzelni, hogy Chip fogja tudni megfelelően használni, mint power back-et.
Chip simán keveri a ZB és PB playeket személyre szabva is (Ohio State kapcsán láttam erről chartot), simán lesz White-nak szerintem saját csomagja, amiben tud majd hatékony lenni.

Azt meg ne felejtsük el, hogy igazi rövid yardos szituációra két szép szál legényt is draftoltunk!! Hemingway is, de főleg Peuges simán fog szerintem futni...ez lesz a mi push tush-unk 😊

7 hónapja
bocsnemide Las Vegas Raiders 46

Ashton Jeanty
Nem ereszteném bő lére, én már ősszel beleszerettem. Nyilván a konferencia, ahonnan jön, hagyhat bennünk kétségeket, illetve a karhossz az alsó %-ban van, ami megkérdőjelezi a passzjátékban történő részvételt mind elkapásban, mind az irányító megvédésében. A magasság-testsúly-karhossz szentháromságban egyébként kis túlzással kiköpött D'Andre Swift, de valahogy masszívabbnak tűnik szemre. Meg persze szeretnénk erősebb karriert látni a 6. picktől, mint amit eddig Swift összeszaladgált. Ettől függetlenül nincs bennem kétség Jeanty-t illetően.

Jack Bech
Én nagyon szeretném látni, ahogy kihúzzuk a következő Puka-Kupp szintű sleepert, de nem hiszem, hogy Bech lesz ez a játékos. Inkább egy 600-800 yardos WR3, aki korrekt alkotóeleme a támadójátéknak. Egyébként kedvelhető srác ő is, a sztoriját gondolom már mindenki hallotta legalább háromszor. Sokatmondó az a pletyka, hogy a Raiders és a Titans is azért cserélt ki egyből a Higgins pick után, mert ő volt a kiszemelt mindkét csapatnál. De nem ez a WR class volt az, ahol a 2. körben is kiemelkedő tehetségeket találni. Viszont mindenképp pozitívum, hogy nem reacheltünk, hanem inkább gyűjtögettünk és később hoztuk el Bech-t (a standard TCU WR ellenérzéseimet félreteszem, mert LSU TE volt 😀). Itt egyébként megemlíteném, hogy ez a DK Metcalf érték, amit feladott a Steelers érte, meg persze xx milliót. Az idő eldönti, hogy ki járt jobban.

Dont'e Thornton Jr.
Drukkolok neki, hogy ne csak egy decoy játékos legyen, aki vasárnaponként Raiders mezben kardiózik. Az leszűrhető a 2 WR pickből (plusz a Jayden Higgins pletyka), hogy magasabb elkapót kerestünk, viszont kb. ennyi a hasonlóság a két játékos között. Nagyon szeretném látni, hogy felpakolunk még 10 kg-ot a srácra és nyomjuk a DK vonalat. 😀 Sokat nem várok tőle, de ha kevesebbet látjuk Tuckert a pályán miatta... nos, már megérte.

Tommy Mellott - Cam Miller
Egybevonom a srácokat, ha már az egyetemi pályafutásuk utolsó meccsét egymás ellen játszották a másodosztályú döntőben. Nem tekintek máshogy erre a 2 húzásra, mint yolo pickek. Vicces, hogy Mellott majd WR lesz NFL szinten úgy, hogy az egyetemen volt 3 elkapása. 😀 Térjünk vissza erre 1-2 év múlva, ha még az NFL-ben vannak és nem saleseznek valahol a nyugati parton. Millerből kinézem a journeyman backup QB-t, mondjuk egy Heinicke kalibert.

Két UDFA játékost jegyeznék még meg: először Carter Runyon (TE), aki az irányítókhoz hasonlóan a másodosztályból érkezik. Atlétika rendben, 40 yard 4,63 mp alatt és fun highlights videók ( www.youtube.com/watch?v=aaoNYg2l7YQ&pp=ygUYVEUgQ2FydGVyIFJ1bnlvbiwgVG93c29u0gcJCYQJAYcqIYzv). Mayer távozása esetén megérheti a rostert, de blokkolásban inkább emberhátrány, szóval van hova fejlődni a nyáron. Illetve rookie minicamp meghívót kapott Hajj-Malik Williams (QB), aki a UNLV szezonját mentette meg, miután Sluka bemondta az unalmast és lelépett. Nem egy jó QB, de legalább szórakoztató. Ha már UNLV, Ricky White-nak örültem volna és várom, hogy Kylin James (RB)-t is megnézzük közelebbről. Ultra noname arc, még csak kezdő se volt, de ő is a helyi egyetemről érkezne és egészen komoly analitikai eredményeket hozott össze. Érdemes róla is megnézni 1-2 videót, több mondjuk nincs. 😀

Én azért jobban belementem volna a futó posztba, akár egy 3. napos picket is ellőttem volna valamelyik - várhatóan UDFA - QB helyett, de ha jól láttam, a draft után se hoztunk senkit. Zamirral nem számolok, a 15-tel ezelőtti vezetés húzta és pár jobb meccsen kívül 0, semmi, hulladék, stb. Mostert már tavaly a visszaesés jeleit mutatta, Laube megérdemel egy új esélyt, de nem szívesen fogadok 6. körös, (akkor) 24 éves futóra, úgyhogy hirtelen fejvakarós a helyzet, ha Jeanty kiesik pár meccsre, mi pedig véletlenül úgy állunk, hogy hohó, ebből még playoff is lehet... McCormick-ot direkt hagytam ki a sorból, egyértelműen ő nézett ki a legjobban tavaly és olyan ízt hagyott a számban, hogy azért nem kizárólag a fal miatt volt borzalmas a futójáték, hanem a futóink voltak HFL szinten - no offense helyi HFL játékosok! Számítok még veterán erősítésre, akár trade keretein belül is, vagy FA veterán, aki nem annyira veterán, mint Mostert.
7 hónapja
Cody Lindenberg LB

A sor végére csak került egy LB 😊
Korrekt méret, jó atletikusság. ST és back up potenciál van itt kérem szépen...
Rolni
Lindenberg szerinted jobb vagy más lesz mint Eichenberg? bevallom sok különbséget nem látok közöttük... még a nevük is hasonló 😊
deyell
Nagyon hasonló a két figura szerintem is.
Futás ellen egyenes irányban a leghasznosabbak, megbízhatóan szerelnek, de coverben mindkettőnek lehetnek gondjai...
Rolni
most már azt mondom, hogy Lindenberg jobban tetszik. mintha több big playt láttam volna tőle, meg talán jobban olvassa a játékot.

buhloone mindstate