Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
47 perce
az a pozitívum, hogy Stukes a kezdeti gyenge camp után magára talált, és kijátszotta a kezdőből Pola-Maót.első depth chart megjelent. eszerint JPJ a kezdő RG, Porter a kezdő CB2, Stukes a kezdő FS.Nincs meglepetés szerintem.
deyell
OL-ben tartok azért Burford-tól, de cserében bizakodok JPJ és Glaze kapcsán.
DL-ben a fal közepétől tartok, de nagyon remélem végre lesz értékelhető LB játékunk.
Matt Gay lába még, ami nem annyira tölt el bizalommal, de reméljük Kubiak sokkal jobb lesz RZ séma és playcalling terén, mint anno Gruden mondjuk és nem kell annyira a K majd...
Rolni
built for this shit
48 perce
első depth chart megjelent. eszerint JPJ a kezdő RG, Porter a kezdő CB2, Stukes a kezdő FS.Nincs meglepetés szerintem.
deyell
OL-ben tartok azért Burford-tól, de cserében bizakodok JPJ és Glaze kapcsán.
DL-ben a fal közepétől tartok, de nagyon remélem végre lesz értékelhető LB játékunk.
Matt Gay lába még, ami nem annyira tölt el bizalommal, de reméljük Kubiak sokkal jobb lesz RZ séma és playcalling terén, mint anno Gruden mondjuk és nem kell annyira a K majd...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
52 perce
Pont ezek a nevek pörögtek a fejembe miután leírtam a Ford kommentet 😊Chaz Schilens, Johnnie Lee Higgins, Denarius Moore volt hasonló. aztán voltak olyanok, akiknek még csak 1 jó meccsük sem volt, a TC során fel kellettek hype-olva, aztán nem csináltak semmit, ilyen volt Juron Criner, Donte Thornton is egyelőre (remélhetőleg Malik Benson nem erre a sorsra jut). aztán voltak olyanok is, akik egész NFL karrierjük során nem csináltak lófaszt sem, de valamiért mindig elhitték róluk, hogy na majd a következő szezonban berobbannak, ilyen volt David Ausberry.Dolphinsra hangolódva,Jacoby Ford is mekkora villanás volt és hogy eltűnt...talán Chiefs ellen volt 1 olyan meccse, ami után sokan azt hittük, hogy igazi playmaker WR lesz mérete ellenére...
from Oakland ☠️🖤
youtube.com/shorts/1QxXnP2CM4E?is=UBsJMZXmp6jOAEiV
Surda
Rolni
deyell
Clive Walford jutott még TE poszton eszembe 😉
13 órája
Chaz Schilens, Johnnie Lee Higgins, Denarius Moore volt hasonló. aztán voltak olyanok, akiknek még csak 1 jó meccsük sem volt, a TC során fel kellettek hype-olva, aztán nem csináltak semmit, ilyen volt Juron Criner, Donte Thornton is egyelőre (remélhetőleg Malik Benson nem erre a sorsra jut). aztán voltak olyanok is, akik egész NFL karrierjük során nem csináltak lófaszt sem, de valamiért mindig elhitték róluk, hogy na majd a következő szezonban berobbannak, ilyen volt David Ausberry.Dolphinsra hangolódva,Jacoby Ford is mekkora villanás volt és hogy eltűnt...talán Chiefs ellen volt 1 olyan meccse, ami után sokan azt hittük, hogy igazi playmaker WR lesz mérete ellenére...
from Oakland ☠️🖤
Surda
Rolni
built for this shit
13 órája
első depth chart megjelent. eszerint JPJ a kezdő RG, Porter a kezdő CB2, Stukes a kezdő FS.
built for this shit
22 órája
Az is volt, csak nem tudott egészséges maradni a világért sem.Dolphinsra hangolódva,Jacoby Ford is mekkora villanás volt és hogy eltűnt...talán Chiefs ellen volt 1 olyan meccse, ami után sokan azt hittük, hogy igazi playmaker WR lesz mérete ellenére...
from Oakland ☠️🖤
Surda
Rolni
1 napja
Dolphinsra hangolódva,Jacoby Ford is mekkora villanás volt és hogy eltűnt...talán Chiefs ellen volt 1 olyan meccse, ami után sokan azt hittük, hogy igazi playmaker WR lesz mérete ellenére...
from Oakland ☠️🖤
Surda
1 napja
Dolphinsra hangolódva, from Oakland ☠️🖤
Szerkesztette: Surda
2 napja
www.youtube.com/watch?v=IgtI_pfG0kgFitz on Mendo
5 napja
Evan Neal és Azeez Ojulari leigazolása a PS-be jó húzás szerintem.Korábbi első, illetve második körös pickek, akiknek eddig az NFL-ben nem jött ki a lépés, részben sérülékenység miatt.
Azeez erősíti a Georgia alumnit is a csapatnál és PS-ből szükség esetén pár meccsre simán felhívható lesz szerintem. Aztán valószínűleg hamar megsérül megint persze.
Neal egy nagy kérdőjel, mert a draft előtt, mindenki egyöntetűen dicsérte és remek prospectnek tartotta, Giants vitte el 1/7-en. Rookie évében 15 meccsen (PO-val együtt) volt a Giants kezdő RT-je, de nem játszott jól és gyűjtötte a büntiket is...második évében már csak 7 meccset bírt és hasonlóan gyenge játékot produkált kezdő RT-ként. 2024-ben a szezon második felében 7 meccsen volt ismét kezdő RT és a PFF-nél javuló teljesítményt láthatunk, főleg run block terén tőle, de a büntik is maradtak, illetve a gyenge pass protection is.
2025-ben a Giants átmozgatta OG posztra, de nem jutott szóhoz és aztán IR-en zárta az évet, majd most keretzáráskor elküldték.
Nálunk egyenlőre OG besorolással szerepel a honlapon, meglátjuk hol képzelik el a helyét hosszabb távon.
2019-ben amúgy Alabamával játszott LG-t remek eredménnyel, mielőtt RT-nek majd LT-nek átforgatták.
Mérete alapján és az alapján, amit az eddigi NFL szenvedése kapcsán olvastam azt gondolnám, hogy OG-ként számolunk vele. Anthony Bradford hasonló méretű játékos, akit Kubiak megtartott/használt kezdő RG-nek a Seahawks-nál, illetve Antonio Mafi is hasonló méret talán...
Én azt mondanám, hogy kezdjék el LG-nek edzeni, aztán kiderül, hogy menthető vagy sem. Úgy fest nálunk az LG poszt lesz az egyik legnagyobb kérdőjel az OL-ben amúgy is...
5 napja
🚨🚨The Raiders worked out a bunch of people today and ended up signing former Giants OL Evan Neal. The Raiders also signed WR Ronnie Bell, and DE Azeez Ojulari to the practice squad.They released DE Jahfari Harvey, T Kamar Missouri and TE Albert Okwuegbunam Jr. from the practice squad in corresponding moves.

5 napja
Evan Neal a házban! Raiders signed former Saints WR Ronnie Bell, former Giants G Evan Neal and former Giants DE Azeez Ojulari to their practice squad.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 4, 2026
6 napja
Football is back!szerintem ez egy 50:50 meccs.
Week 1 Raiders VS Dolphins
Nem sok olyan csapat lesz idén (se), akik kapcsán le tudjuk írni, hogy a keretünk talán erősebb, mint az övék. Itt ezt én meg merem kockáztatni.
Mindkét oldalon friss edzői stáb, új QB és rengeteg kérdőjel...bízzunk benne, hogy ennek ellenére egy élvezhető meccsel nyitunk hazai pályán.
Én mondok egy szenvedős W-t!
Rolni
built for this shit
6 napja
Kuzin kezd offisöl
7 napja
Football is back!Week 1 Raiders VS Dolphins
Nem sok olyan csapat lesz idén (se), akik kapcsán le tudjuk írni, hogy a keretünk talán erősebb, mint az övék. Itt ezt én meg merem kockáztatni.
Mindkét oldalon friss edzői stáb, új QB és rengeteg kérdőjel...bízzunk benne, hogy ennek ellenére egy élvezhető meccsel nyitunk hazai pályán.
Én mondok egy szenvedős W-t!
7 napja
mindkettő speed merchant volt, aki focizni nem tudott, és a sebessége miatt túl korán lett választva.Raiders released cornerback Decamerion Richardson.Újabb pickek a kukában
Raiders placed WR Dont'e Thornton Jr. on the injured reserve list.
deyell
resistance is futile
built for this shit
7 napja
Ashton Jeanty is now out at Raiders practice, working off to the side with trainers.This marks the first time we’ve seen him on the field since his injury last week.

7 napja
As it turns out, Darrell Luter had by far the most interested teams on the waiver wire yesterday: the Titans, Dolphins, Cowboys and Colts all attempted to claim him. The Raiders had priority. No other player waived over the weekend had more than 2 teams put a claim in.
built for this shit
8 napja
Segun Olubi (LB) és Cody White (WR) a két új igazolás.
built for this shit
8 napja
Raiders released cornerback Decamerion Richardson.Újabb pickek a kukában
Raiders placed WR Dont'e Thornton Jr. on the injured reserve list.
deyell
8 napja
Raiders released cornerback Decamerion Richardson.Raiders placed WR Dont'e Thornton Jr. on the injured reserve list.
built for this shit
8 napja
Bocsi.HÉT embert claimeltetek waiveren!konkrétan egyet claimeltünk. Lutert. a Dolphins claimelt hetet.
iktriad
deyell
8 napja
HÉT embert claimeltetek waiveren!konkrétan egyet claimeltünk. Lutert. a Dolphins claimelt hetet.
iktriad
built for this shit
8 napja
HÉT embert claimeltetek waiveren!8 napja
With the top waiver spot, the Raiders are expected to claim former 49ers CB Darrell Luter, per league source.
built for this shit