Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
The Raiders have been looking to trade Clelin Ferrell and Johnathan Abram before the November 1st NFL trade deadline per @JFowlerESPN #RaiderNationDe mégis kinek? 😊
— Raiders Report Mitchell Renz (@MitchellRenz365) October 18, 2022
Amadeus von Dollárbaloldal
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
The Raiders have been looking to trade Clelin Ferrell and Johnathan Abram before the November 1st NFL trade deadline per @JFowlerESPN #RaiderNation— Raiders Report Mitchell Renz (@MitchellRenz365) October 18, 2022
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Sztem se egy CB-n múlik a szezon, hosszú távra még inkább jöjjön fiatal a drafton majdMivel nincs lassan már épképzáb CB-nk, így azért érdekes kérdés lesz ez.
Rolni
Rock, Webb és Amik.
A PS-ben van 5 CB, de abból kettő már 29 év feletti és hát nem gyűrűért megyünk, tehát őket nem kell számolni:
Isiah Brown
Javelin Guidry
Tyler Hall
És elvileg Averett aktiválható már a IR-ről, de ugye nem tudjuk milyen állapotban van.
Nem lenne baj, ha azért jönne még valami használható ember, mert az egyik legszarabb secondarynk volt az első 6 forduló alapján és még a felfelé kilógó Hobbs is kiesett.
több mint 2 éve
Hobbs -> IR
több mint 2 éve
Sztem se egy CB-n múlik a szezon, hosszú távra még inkább jöjjön fiatal a drafton majd
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
William Jackson III-ért érdemes lenne cserélnünk? Mit gondoltok róla?29 éves, max akkor lenne értelme, ha gyűrűért mennénk.
Azt írják, hogy nem szereti a zónázós védelmeket, hanem inkább az emberezés fekszik neki.
Bruce
több mint 2 éve
William Jackson III-ért érdemes lenne cserélnünk? Mit gondoltok róla?Azt írják, hogy nem szereti a zónázós védelmeket, hanem inkább az emberezés fekszik neki.
több mint 2 éve
Mexületett Crosby lánya, Ella Rose Crosby🖤🖤🖤 pic.twitter.com/5Q2Vh28VCM
— 🦅MaddMaxx🦅 (@CrosbyMaxx) October 14, 2022
több mint 2 éve
Hobbs eltörte a kezét a hétfői meccsen.no worries
Bruce
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Hobbs eltörte a kezét a hétfői meccsen.
több mint 2 éve
gedam
5 908
Sajna nem mindenki viseli jól a vereséget valahol megértem. www.youtube.com/watch?v=8q3exi_vwM8
Porsan
pic.twitter.com/NmM1qnByOq
— NFL Rumors (@nflrums) October 11, 2022
Check this angle out on #Raiders Davante Adams. This might tell another story. #RaiderNation #NFL
ki kibe ment?
több mint 2 éve
@Black_Adder:Teljesen jó és valódi amit írsz, de ugye a saját csapata esetében a mezei fotel drukker nem ennyire realista. Főleg nem az amelyik 2007 óta vár egy jó csapatra...
Elhittem, h JMD&Co tud építeni a tavalyi felülteljesítésre és az Adams-Jones páros meg elég lesz ahhoz, h PO legyen a téma elejétől a végéig...
Ha csak egy újabb edző csere lett volna akkor türelmesen várakoznék és a tegnapi meccset kimondottan dicsérném...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
KeyG
9 520
Raiders’ WR Davante Adams was charged today this morning in the Municipal Court of Kansas City with Misdemeanor assault.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
nemkismiska
226
Csatlakozom, amit iden lattam a csapatbol abbol azt mondom, hogy az elmult jopar ev legjobb Raiderse ez. A sorsolast nezve a vege pozitiv merleg lesz sztem! hajra!!Raiders ranks in DVOA per @fboutsidersHa a LAC és LAR vereség amiven én úgy számolok akkor az utolsó 2 fordulóban dőlnek el a dolgok, ha szerencsétek van a KC-nek már nem fog számítani az SF ki-ki meccs lehet.
Overall: 23rd
Offense: 19th (20th pass, 7th run)
Defense: 22nd (25th pass, 13th run)
Special teams: 12th
Raiders win probability per @FiveThirtyEight
Week 7 vs Hou 73%
Week 8 vs NO 42%
Week 9 vs Jax 46%
Week 10 vs Ind 56%
Week 11 vs Den 44%
Week 12 vs Sea 47%
Week 13 vs LAC 50%
Week 14 vs LAR 39%
Week 15 vs NE 53%
Week 16 vs Pit 55%
Week 17 vs SF 39%
Week 18 vs KC 34%
deyell
Fel a fejjel kurva jók vagytok, tudom ez nem nyugtat titeket, de nem így kellene állnotok.
9-10 W lehet.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 520
Raiders ranks in DVOA per @fboutsidersHa a LAC és LAR vereség amiven én úgy számolok akkor az utolsó 2 fordulóban dőlnek el a dolgok, ha szerencsétek van a KC-nek már nem fog számítani az SF ki-ki meccs lehet.
Overall: 23rd
Week 7 vs Hou 73%
Week 8 vs NO 42%
Week 9 vs Jax 46%
Week 10 vs Ind 56%
Week 11 vs Den 44%
Week 12 vs Sea 47%
Week 13 vs LAC 50%
Week 14 vs LAR 39%
Week 15 vs NE 53%
Week 16 vs Pit 55%
Week 17 vs SF 39%
Week 18 vs KC 34%
deyell
Fel a fejjel kurva jók vagytok, tudom ez nem nyugtat titeket, de nem így kellene állnotok.
9-10 W lehet.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
A következő hat meccs:Simán hozható.
Texans
@Saints
@Jaguars
Colts
@Broncos
@Seahawks
Szerintem 6 győzelem reális elvárás, de minimum 4-et illene megnyerni ezekből.
bmg
több mint 2 éve
deyell
11 702
Raiders ranks in DVOA per @fboutsidersOverall: 23rd
Week 7 vs Hou 73%
Week 8 vs NO 42%
Week 9 vs Jax 46%
Week 10 vs Ind 56%
Week 11 vs Den 44%
Week 12 vs Sea 47%
Week 13 vs LAC 50%
Week 14 vs LAR 39%
Week 15 vs NE 53%
Week 16 vs Pit 55%
Week 17 vs SF 39%
Week 18 vs KC 34%
choose life
több mint 2 éve
bmg
2 681
A következő hat meccs:Texans
@Saints
@Jaguars
Colts
@Broncos
@Seahawks
Szerintem 6 győzelem reális elvárás, de minimum 4-et illene megnyerni ezekből.
több mint 2 éve
Nekem is csak a kompenzálással van bajom.Mondjuk lehet itt azt az ominózus RTP-t kiemelni de az egy fumbli és abból egy lehetséges pontszerzés volt.Annyiszor bíróztam, most nem akartam, de tény hogy Mahominak egy kicsit meglejtették a pályát... RTP is vicc volt, de utána tényleg kompenzáltak.
Cserébe jöttek a kompenzálás hegyek. A kedvencem a kihagyott FG-nél a def holding! 😂 Parádé! Fix 0 pont helyett tuti TD! Végén meg már össze vissza fújtak vagy épp, hogy nem.
Jobb lett volna ha nem szarják el a zebrák így a meccset. Kolosszális malőr hegyek.
Annyira tudtam, hogy 17-0-ról visszajön a KC. Az viszont dícséretes, hogy így küzdöttek a fiúk. Nem sok 1-4-es csapat képes ilyen szinten játszani! 🙂
TST
Surda
A hülye szabályok és annak a pályán történő szubjektív értelmezése egy dolog, de hogy utána az egyik oldalon a véleményes (nyilván befújható volt) dolgot befújjuk, a másik csapatnál meg nem, az nincs rendben egyáltalán.
De már ez nem számít, mert vége van a meccsnek és kikaptunk.
A héten már többet nem fogunk kikapni legalább 😀 Jövő héten meg jön a Texans. Remélhetőleg a sérülések javulnak annyit, hogy mindenki bevethető lesz (Waller fontos lenne nagyon)
Adams-et meg nehogy eltiltsák
több mint 2 éve
Surda
3 297
Mondjuk lehet itt azt az ominózus RTP-t kiemelni de az egy fumbli és abból egy lehetséges pontszerzés volt.Annyiszor bíróztam, most nem akartam, de tény hogy Mahominak egy kicsit meglejtették a pályát... RTP is vicc volt, de utána tényleg kompenzáltak.
Cserébe jöttek a kompenzálás hegyek. A kedvencem a kihagyott FG-nél a def holding! 😂 Parádé! Fix 0 pont helyett tuti TD! Végén meg már össze vissza fújtak vagy épp, hogy nem.
Jobb lett volna ha nem szarják el a zebrák így a meccset. Kolosszális malőr hegyek.
Annyira tudtam, hogy 17-0-ról visszajön a KC. Az viszont dícséretes, hogy így küzdöttek a fiúk. Nem sok 1-4-es csapat képes ilyen szinten játszani! 🙂
TST
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
magasan a legjobb játékos az offenseben. Meg kell tartani, nem kérdés. Főleg, ha run heavy scheme működik igazán jól nálunk ezzel a fallal, márpedig úgy fest..@Raiders @iAM_JoshJacobs if there is a better all around back in the #NFL over the past 2 weeks please let me know. These are his numbers
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) October 11, 2022
59 touches 368 yards. 3 TD’s. Credit his FB; and his OL. #RaiderNation #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/UIpDq9qA7b
deyell
több mint 2 éve
Mondjuk lehet itt azt az ominózus RTP-t kiemelni de az egy fumbli és abból egy lehetséges pontszerzés volt. Cserébe jöttek a kompenzálás hegyek. A kedvencem a kihagyott FG-nél a def holding! 😂 Parádé! Fix 0 pont helyett tuti TD! Végén meg már össze vissza fújtak vagy épp, hogy nem.
több mint 2 éve
deyell
11 702
.@Raiders @iAM_JoshJacobs if there is a better all around back in the #NFL over the past 2 weeks please let me know. These are his numbers
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) October 11, 2022
59 touches 368 yards. 3 TD’s. Credit his FB; and his OL. #RaiderNation #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/UIpDq9qA7b
choose life
több mint 2 éve
deyell
11 702
The photographer shoved to the ground by Davante Adams after the Raiders-Chiefs "MNF" game has officially filed a police report against the NFL superstar, TMZ Sports has learned.choose life