Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark
Tim Brown továbbra sem került be a Hall of Fame-be. Cris Carter igen. nevetséges.deyell
Van akit nem szeretnek a HOF beszavazásakor... a denveri srácok szoktak ezen sokat keseregni még...Bruce
de hogy pont Brownnal van a bajuk? ő kifejezetten szimpatikus figura, mindenki bírja általában. Carter meg pont az ellenkezője. na mindegy, ezen sem térek napirendre, Ray Guy se került be, pedig igazán megérdemelné

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Tim Brown továbbra sem került be a Hall of Fame-be. Cris Carter igen. nevetséges.deyell
Van akit nem szeretnek a HOF beszavazásakor... a denveri srácok szoktak ezen sokat keseregni még...
több mint 13 éve
Tim Brown továbbra sem került be a Hall of Fame-be. Cris Carter igen. nevetséges.

több mint 13 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Azon gondolkodom, hogy: ha (az egyelőre rossznak tűnő variánsban) CP-t a falhoz majd kicsapják a csapattól; akkor kit hoznak a helyére? Az érzésem az, hogy nem házon belülről oldják meg és (a háttérben) már megvan az utódja... de ki lehet az?

Egyébként; úgy tűnik (végre), hogy nem csak tapasztják a kakit, hanem helyreteszik a salary kérdést, rendbevágják az O-t és ténylegesen megreparálják a franchise-t (ideje volt). Azt gondolom, hogy egy 70%-os hatékonyság már PO-t jelentene idén 😀 .toxique
Valaki már bedobta itt Matt Moore nevét. Szerintem telitalálat lenne, mert egyenlőre nem kerülne sokba, Sparano ismeri, tudja mi az erőssége, mi a gyengéje. Remek back up QB akiben van azért kezdő potenciál. Jó futójáték mellé kiváló választás lenne.

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Azon gondolkodom, hogy: ha (az egyelőre rossznak tűnő variánsban) CP-t a falhoz majd kicsapják a csapattól; akkor kit hoznak a helyére? Az érzésem az, hogy nem házon belülről oldják meg és (a háttérben) már megvan az utódja... de ki lehet az?

Egyébként; úgy tűnik (végre), hogy nem csak tapasztják a kakit, hanem helyreteszik a salary kérdést, rendbevágják az O-t és ténylegesen megreparálják a franchise-t (ideje volt). Azt gondolom, hogy egy 70%-os hatékonyság már PO-t jelentene idén 😀 .
több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
 www.guardian.co.uk/sport/interactive/2013/jan/30/nfl-salaries-team-position?CMP=twt_gu#oakland-raiders,san-francisco-49ers

Ezt találtam egy fórumon, de sztem nem jók a számok...

Csak az alapfizut tartalmazzaBruce
Össze néztem a Sportrac-on levő számokkal és stimmelnek.Egyedül Sey fizuja nem oks (bár az lehet a kihagyott meccsek miatt annyi,ezt nem tudom).
Szóval ezek alapján:
A Defense a 32ik a ligában
Az Offense a 31ik
AZ ST az 1
Összességében a 32ik fizetés szemszögéből.
Persze jövőre már sokkal árnyaltabb lenne a kép pl Palmer neve mellett idén 4M míg jövőre 16M áll.

Nálunk igazából a fizetések eloszlása a baj!Egy két playa túl nagy fizut kap míg a többség meg alig valamit.De ugye ezt már lentebb a Goro cikke alapján ki lett vesézve.

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
 www.guardian.co.uk/sport/interactive/2013/jan/30/nfl-salaries-team-position?CMP=twt_gu#oakland-raiders,san-francisco-49ers

Ezt találtam egy fórumon, de sztem nem jók a számok...

Csak az alapfizut tartalmazza
több mint 13 éve
Amadeus linkeld már be légyszi még1szer...

Unatkozásból kreáltam 2 szerződést, ami sztem reális lehet:

Desmond Bryant 5 év 25M 5M signing bonussal:

2013: 3.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 4.000.000 total
2014: 5.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 6.000.000 total
2015: 5.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 6.000.000 total
2016: 6.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 7.000.000 total
2017: 6.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 7.000.000 total

Philip Wheeler 3 év 15M 3M signing bonussal:

2014: 4.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 5.000.000 total
Rolni
Szerintem rendben lennének!Mármint úgy értem,hogy cap szempontból is kivitelezhetőek lennének és playa szemszögből is aláírhatóak!
Szóval kéz kezet mos alapon mind a két félnek stimmelne!
Amúgy Desmont Bryant szerintem kiváló UT lesz 2 és 3 technik felállásban.Plusz ha sikerülne TK szerződését kedvezően módosítani akkor ő és Bilukidu rotációban komoly fejtörés lehetne középen.S így lehetne 1/3ra RDE-t húzni (Werner,Moore vagy trade ha van partner).

több mint 13 éve
Akkor úgy látom,hogy nem csak nekem volt "furi" a cikk. 😊
Pedig a bleachreport-on általában normális (nem kiemelkedő) cikkek szoktak lenni!

Cubehead
A Bleacher reportra kb. bárki írhat, emiatt vannak ilyen hülyeségek ott (nem is egy). Persze értelmes szerzők is vannak ott lsd. pl. Matt Miller.empty taxi
Köszi az infót!
Csak meglepődtem,mert idáig többségében helyén való cikkeket sikerült ott olvasnom!

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Pedig a bleachreport-on általában normális (nem kiemelkedő) cikkek szoktak lenni!

Cubehead
A Bleacher reportra kb. bárki írhat, emiatt vannak ilyen hülyeségek ott (nem is egy). Persze értelmes szerzők is vannak ott lsd. pl. Matt Miller.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
 www.fansinblack.com/x/
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
idióta statok.TST
Ettől függetlenül: nem csodálkoznék azon, ha Palmerre és a management-jére egy kész szerződés várna, amit vagy aláír, vagy szevasz-tavasz. Gyanítom, hogy mindkét verzióra lehet kész forgatókönyve az oakland-i managementnek, ezért ennyire magabiztosak.
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 315 — Raiders fan
Amadeus linkeld már be légyszi még1szer...

Unatkozásból kreáltam 2 szerződést, ami sztem reális lehet:

Desmond Bryant 5 év 25M 5M signing bonussal:

2014: 5.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 6.000.000 total
2016: 6.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 7.000.000 total
2017: 6.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 7.000.000 total

Philip Wheeler 3 év 15M 3M signing bonussal:

2014: 4.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 5.000.000 total

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Hol olvastál erről vmi fél hivatalosat legalább?Rolni
"insider" fan szöveg. Azon az amcsi fórumon amit linkeltem, mindenki valakinek a rokona, ismerőse, cimborája, mindenki tud mindent.... ott mondogatják.
több mint 13 éve
Hol olvastál erről vmi fél hivatalosat legalább?

több mint 13 éve
Myers szarul blokkolt, de valoban santit, h o az utolso...

Visszateresnel ott arra gondoltam, h ketten a 2 kezdo OLB posztra...
Wheeler visszaigazol-e?
Burris MLB vagy OLB lesz es kezdo lesz-e?Rolni
Wheeler a pletyik szerint 3 évre marad. Persze várjuk a hivatalost.
több mint 13 éve
Myers szarul blokkolt, de valoban santit, h o az utolso...

Visszateresnel ott arra gondoltam, h ketten a 2 kezdo OLB posztra...
Wheeler visszaigazol-e?
Burris MLB vagy OLB lesz es kezdo lesz-e?

több mint 13 éve
viszont a PFF szerint Myers volt a leggyengébb tavaly a TE-k közül, akik free agentek lesznek. csak én nem értem ezt? alig volt elejtett passza. blokkolni lehet, hogy nem tud, de még a listáról sokan nem.

www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-tight-ends/deyell
Pope vagy Bennett jó lenne. 6'6-6'7 magas állatok.
több mint 13 éve
viszont a PFF szerint Myers volt a leggyengébb tavaly a TE-k közül, akik free agentek lesznek. csak én nem értem ezt? alig volt elejtett passza. blokkolni lehet, hogy nem tud, de még a listáról sokan nem.

www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-tight-ends/

több mint 13 éve

Szerk:
Mondjuk a TE-knél közel sem használtuk ki Ausberry potenciálját (hasonlóan Reece-hez). Talán ha minden második meccsen kapott egy-egy passzt.
Kíváncsi leszek Olson mennyire fogja alkalmazni a két fiatalt ha Myersek lesz új dealje.
Cubehead
Myers sem egy megváltó, de jelen helyzetben korrekt megoldás.Amadeus91
Ezzel maximálisan egyet értek én is (nem egy Tony Gonzales és soha nem is lesz,de biztos pont és ez nekünk fontos).
Viszont az is tény,hogy Knapp legyen akármilyen béna is a TE-ket mindig is jól alkalmazta (lásd anno Zach Miller).
S ennek ellenére Myersen kívül a két fiatal (ha a sérülést nem nézzük Gordonnál) nem igazán kapott lehetőséget.
Saunders és a TE coach munkája viszont mind Myers teljesítményén,mind Ausberry egy egy megnyilvánulásán jól látszik.
S ezért is írtam,hogy kíváncsi leszek ha Myers marad akkor Olson alatt mennyi lehetőséget kap majd a két fiatal,főleg Ausberry?

több mint 13 éve

Szerk:
Mondjuk a TE-knél közel sem használtuk ki Ausberry potenciálját (hasonlóan Reece-hez). Talán ha minden második meccsen kapott egy-egy passzt.
Kíváncsi leszek Olson mennyire fogja alkalmazni a két fiatalt ha Myersek lesz új dealje.
Cubehead
Myers sem egy megváltó, de jelen helyzetben korrekt megoldás.
több mint 13 éve

Szerk:

több mint 13 éve
 bleacherreport.com/articles/1512313-oakland-raiders-positions-of-strength-entering-2013Cubehead
Ennél rég olvastam nagyobb faszságot...

QB poszton pont megy a tökölés CP körül...
TE poszton Myers mögött senki nem mutatott semmit pedig ugyanugy ott volt velük Saunders és a TE coach...
WRek droppjai nem igazán Knapp hibái...nincs #1WRünk, addig pedig nem lehet erős group...
DE?? Tényleg? A legnagyobb hiányosságunk egy igazi RDE!
OLB poszton is megvárnám Wheeler dealjét és Burris sorsát mielőtt ilyet leírok. Ha mindketten visszatérnek akkor is egy átlagos OLB párosról beszélhetünk max. Burristől nagy ugrás kéne, h erősségnek tekintsük az egységet...

Az egyetlen értelmes felvetése a Burris to MLB és JJ draft, de itt is rengeteg kérdés lenne...Burris mit tud MLB poszton, JJ egészsége, játéka NFLben...
Ha Burris középen bevállna és JJ tudná hozni a Von Miller szerepkört (SLB-RDE) hatékonyan már csak Wheeler WLB posztra mozgatása maradna mint kis kérdés 😊Rolni
Burris miért ne térne vissza? 3 év van még a szerződéséből.
több mint 13 éve
 bleacherreport.com/articles/1512313-oakland-raiders-positions-of-strength-entering-2013Cubehead
Ennél rég olvastam nagyobb faszságot...

QB poszton pont megy a tökölés CP körül...
TE poszton Myers mögött senki nem mutatott semmit pedig ugyanugy ott volt velük Saunders és a TE coach...
WRek droppjai nem igazán Knapp hibái...nincs #1WRünk, addig pedig nem lehet erős group...
DE?? Tényleg? A legnagyobb hiányosságunk egy igazi RDE!
OLB poszton is megvárnám Wheeler dealjét és Burris sorsát mielőtt ilyet leírok. Ha mindketten visszatérnek akkor is egy átlagos OLB párosról beszélhetünk max. Burristől nagy ugrás kéne, h erősségnek tekintsük az egységet...

Az egyetlen értelmes felvetése a Burris to MLB és JJ draft, de itt is rengeteg kérdés lenne...Burris mit tud MLB poszton, JJ egészsége, játéka NFLben...
Ha Burris középen bevállna és JJ tudná hozni a Von Miller szerepkört (SLB-RDE) hatékonyan már csak Wheeler WLB posztra mozgatása maradna mint kis kérdés 😊

több mint 13 éve
 bleacherreport.com/articles/1512313-oakland-raiders-positions-of-strength-entering-2013