Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 759
És a Senior Bowlon ki lesz az OC-nk?BMG
Az egyik oldalon olvastam egy cikket ami a mi és a lions senior bowl-s kinevezéséől szólt.
S ott is írták,hogy nálunk nem teljes az összkép az OC hiánya végett.

Erre DA nyilatkozta,hogy nem aggódnak és,hogy ez nem sürgető tényező a keresésben,mert ott van Saunders is és DeFilippo.Mondván mind a kettő képes play callingra a senior bowl-n.

The Raiders, though, are missing a few pieces to their coaching staff after Allen on Monday fired offensive coordinator Greg Knapp, offensive line coach Frank Pollack, special teams coordinator Steve Hoffman and linebackers coach Johnny Holland.

It is not necessary, though, for the Raiders to have an O.C. on staff before the game, as senior offensive assistant Al Saunders or quarterbacks coach John DeFilippo could conceivably call plays that day.

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Ha addig nincs mas gondolom Saunders vagy rb/qb coach talan...remelem leszar OC addigra...

nagyon nincs hir OC ugyben...lehet PO csapatra varunk...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
És a Senior Bowlon ki lesz az OC-nk?
több mint 13 éve
Hat lehet az egyetmi OC lenne a legjobb...arrol legalabb nem lenne negativ velemeny es ev elejeig bizakodhatnank 😊

több mint 13 éve
Phili fórumról némi infó Marty MOrnhinwegről

Greengo
2006-tól volt OC nálunk. Többnyire átvette Reid stratégiáját. Itt ahogy észre lehetett venni inkább egy stratégiához szereztünk embereket és nem az adott alapanyaghoz formáltuk a stratégiát. Hogy mennyire kreatív? Kétszer tudta meglepni a ligát. 1 amikor lekoppintva a wildcatet felváltva játszatta McNabbet és Vicket. 2. amikor 2010-ben robbantott Vick futkosással és a hosszú passzal.(ebben mondjuk nem is tudom mennyi lehetett az Ő szerepe annyira adta magát a helyzet 😀 ) Alapvetően inkább a passzjáték volt itt rá jellemző (ha nem ment a futás nem nagyon erőlteti)és a RZ impotencia. RZ-ban borzalmas a playcall ebből adódik, hogy a TD-ink nagy részét nem itt szerezzük.(sok meccsen lehetett látni, hogy végigmasírozunk a pályán aztán elfogy a tudomány)
Szerintem pocsék OC, remélem nem hozzátok megy mert csípem a Raiderst. Persze ha nálatok lyukadna ki akkor nyilván az adott kerethez kell valamit kitalálnia. 😊

szerk: amit nagyon utáltam, hogy egész szezonon keresztül nyomatta végig az adott stratégiát és nem tudott semmi újat kitalálni 1 meccsen belül sem és a rájátszásra sem ha oda került a csapat.

+Érdekességként itt a W/L mutatója mint Lions HC: 5-27 nálunk mint OC: 60-51-1

Ezt meg már csak az Eagles szurkolóknak, hogy amikor MM volt az OC akkor 60-51-1;nélküle: 70-42 😂

több mint 13 éve
En orulok a senior bowlos reszvetnek...ez majdnem olyan mintha sok private workoutunk lenne 😊
Kesei pickek es Udfa arcok teren lehet hasznos a megszerzett tudas majd.

Packer PS rablasat nem fejezte meg be RM 😊

több mint 13 éve
 www.csnbayarea.com/blog/paul-gutierrez/bryant-shares-sack-lead-houston

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 712
The Oakland Raiders have signed RB Jon Hoese, NT Johnny Jones and WR Isaiah Williams to reserve/future contracts.
több mint 13 éve
A Raiders edzői fogják felkészíteni a Senior Bowl Északi csapatát. iktriad
a másikat meg a Lions.

Pa-rá-dés.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 354 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Raiders edzői fogják felkészíteni a Senior Bowl Északi csapatát.
több mint 13 éve
Néztem jó pár videór Te'o-tól.Tényleg jó,ösztönös játékos,masszív.erős srác. Viszont azt is látni,hogy nem nekünk való!Nem 4-3 MLB. Egy J Charles típusú playa lazán körbe futja még akkor ha jól olvassa a playt és jól helyezkedik,indul a snapre.

Ami meg az első pick-ünket illeti, RM építkezési szisztémája alapján a DLine-ba jön majd ember,még hozzá olyan aki fokozza a qb terrort.
Most,hogy ez a playa egy igazi NT aki kivesz két OLine tagot és ezzel fokozza a pass ruch-unkat vagy egy 3technic pass rush DT (mint anno Sapp) vagy egy RDE az mindegy.
Szerintem ez a kevés pick és a cap szitu végett,valamint a sok megoldandó lyuk végett egyértelműen az FA mozgásainktól fog függni.

PL ha Kelly bele menne egy fizu csökkentésbe és sikerülne Dezt újra a csapathoz kötni akkor biztos,hogy Werner lenne az ideális pick.
 www.youtube.com/watch?v=G4ZbMqYKk5o

Viszont ha Kelly megy,Dezt és Shaggyt sikerülne újra kötni akkor meg Star.
 www.youtube.com/watch?v=co-NvKnZzvw

Prospect videók
 www.youtube.com/watch?v=Bij34pztFEE&playnext=1&list=PLCkDaDWnYuVCumZdUGnrj0bmhziSaWruk&feature=results_video

több mint 13 éve
Te'o-t nézem mostanában, kegyetlenül lomha. Kb. McClain sebessége van... Jarvis Jones vékonyka... legyen Werner vagy valamelyik sztár DT.
több mint 13 éve
Miert gondolod, h Reid Start vinne?

Te'o nak en se orulnek, de nekem tetszene egy legjobb DE draft...

Star annyira nem nyugozott le...mondjuk csak par meccset lattam

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 900 — Salus populi suprema lex esto
Mondjuk jogosan nem teszik hozzánk, mert ha igaz a hír, hogy Reid a Chiefsbe megy, akkor ott lehet hogy Star lesz az első választott...

Én Te'o-nak nem örülnék nagyon, amiért nem örültem McClainnek sem anno.
Valamint én valamiért a DE draftot soha nem szeretem első körben, ezért szeretném nagyon Star-t.

Az ESPN-t meg leszarom, de egyre több helyen írják hogy mi őt nem húzzuk be és nekem inkább azzal van bajom, hogy ha nem őt húzzuk be, nekem nem fog tetszeni. Nem az ESPN-nel van a baj
több mint 13 éve
Ne csinald mar Bruce!
Kit erdekel, h vmi hulye az espn-en mit ir ?

több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 637 — Sworn to the Dark
Már itt sem írják Star-t hozzánk, érzem hogy elbaszott draft lesz ha nem ő jön.Bruce
azért Wernerrel vagy Te'oval csak nem tennénk rossz lóra. nem állítom, hogy biztosan elitjátékosok lesznek, de náluk a bust esély szvsz nagyon alacsony. ugyanakkor Moore vagy Mingo már nem tetszene annyira.

built for this shit

több mint 13 éve
Már itt sem írják Star-t hozzánk, érzem hogy elbaszott draft lesz ha nem ő jön.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Early draft look: Raiders

espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/53364/early-draft-look-raiders

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Roland nem kellhet a Móroknak?Amadeus91
Ravensre gondolsz ugye?

Nem tudom...kellhet, de mivel szinte tuti kibasszuk miért ne várnák meg azt, illetve ilyen aggyal minek vinnék, főleg, h mér nem lesz Ray aki összerázza...hacsak nem lesz egyből LB coach vagy vmi 😊Rolni
Egyből arra gondoltam amikor megláttam Lewis visszavonulását, hogy a Ravens potenciális tárgyalófél lehetne Rolandért. 3-4, hatalmas needre menne. Jó lenne valahogy elsütni nekik.
több mint 13 éve
Roland nem kellhet a Móroknak?Amadeus91
Ravensre gondolsz ugye?

Nem tudom...kellhet, de mivel szinte tuti kibasszuk miért ne várnák meg azt, illetve ilyen aggyal minek vinnék, főleg, h mér nem lesz Ray aki összerázza...hacsak nem lesz egyből LB coach vagy vmi 😊

több mint 13 éve
Én is gyomorgörccsel mentem volna be... olvastam olyan hírt, hogy DA kapott még 1 évet, hogy valamit felmutasson, ha nem sikerül, jövő ilyenkor neki is megköszönjük.Amadeus91
Ebben ugye az az érdekes, hogy mit kell felmutatnia?
PO? 10-6-os mérleg? 8-8-as mérleg?
Az a baj hogy ez nem olyan egyszerű dolog, hogy mutasson fel valamit, mert egy-két kulcssérülés megváltoztathat mindent.

Én már most elküldtem volna, de csak akkor ha Gruden-t tudtam volna leültetni HC-nek. Egyébként maradhat.
Bruce
Ha értesüléseim nem csalnak akkor M. Davis annyit kért,hogy lássa a fejlődést!Ez nem egyből PO-t jelent természetesen hanem sokkal inkább egy konzisztens fejlődését a csapatnak.
Mondjuk ha nem 4-12 hanem 6-10 végeztünk volna az a teljesen új sémákat és a sérüléseket figyelembe véve teljesen oks lett volna.
S valljuk be,nem lett volna kivitelezhetetlen.

Szóval valahol értem M. Davis gondolkodását,miszerint nem volt elégedett.De ugyan akkor még sem tudom elfogadni és megérteni.
Hisz ő is tudja,hogy ennek a csapatnak az egyik legnagyobb visszatartó ereje maga az öreg volt.(Minden tiszteletem az övé, RIP,de az utóbbi években már túl sok változást idézett elő a felső vezetésben túl rövid idő alatt,valamint ugye nyílt titok volt,hogy magába a munkájukba is beleszólt szervesen.)
S pont ezért tetszik idáig amit M. Davis csinál(nem szól bele,inkább csak az üzleti részével foglalkozik.Valamint biztosít némi konzisztenciát a csapatnak),s pont ezért nem értem,hogy felmerült benne a kirúgása DA-nak.

//OFF Gruden meg más tészta,ő érte bárkit kirúgnék/át szerveznék én is.De szerintem ő marad a kommentátori posztnál.Ugye idén lenne bőven nívós csapat ahol HC lehetne és még se nagyon töri magát bármelyikükért is.

több mint 13 éve
Roland nem kellhet a Móroknak?
több mint 13 éve
Na kicsit zökkenjünk ki az OC kérdéskörből.

Vic Tafur szeint a játékosmozgások:
 www.sfgate.com/raiders/article/Raiders-roster-remodel-will-be-severe-4163093.php#ixzz2GuqTdHsh

Sok újat nem mondott 😊

Shane, Sey pénz miatt szinte tuti nem lesz visszahozva.
Wheeler és Carter egyértelműen keeper-ek nálam is az idén igazoltak közül.
Főleg Bryant lenne az akit megtartanék a régebbi arcok közül. Myerst is visszahoznám, ha nem száll el a fizetési igényével.

További UFA emberkék akiket megfelelő áron visszahoznék szinte mindet back upnak:
Barnes, Gaither, Goodson, Hanson, Mitchell, Shaughnessy és talán Giordano, bár helyén szívesen látnék inkább egy fiatal Huff utódot...

RFA Adams sztem maradhatna.

ERFAk közül Francies az egyetlen akit elzavarnék.

TK, McClain, DHB akik egyértelműen küldendők...jó lenne a stukkeres gyökérért vmit kapni, de kétlem...

DMC nálam trade blockon lenne.

több mint 13 éve
Én is gyomorgörccsel mentem volna be... olvastam olyan hírt, hogy DA kapott még 1 évet, hogy valamit felmutasson, ha nem sikerül, jövő ilyenkor neki is megköszönjük.Amadeus91
Én már most elküldtem volna, de csak akkor ha Gruden-t tudtam volna leültetni HC-nek. Egyébként maradhat.
Bruce
teljesen egyre gondoltunk
több mint 13 éve
Ebben ugye az az érdekes, hogy mit kell felmutatnia?
PO? 10-6-os mérleg? 8-8-as mérleg?
Az a baj hogy ez nem olyan egyszerű dolog, hogy mutasson fel valamit, mert egy-két kulcssérülés megváltoztathat mindent.