NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Kíváncsi vagyok a sérüléseinkre.

Remélem egyik sem komoly. Seymour saját lábon ment le, de ez nem jelent igazából semmit.
Chris Johnson visszatért, de ő is elég üveg.
McFadden nyaksérülése remélem nem komoly, bár akkor nem küldték volna vissza egyáltalán.
több mint 14 éve
Na Győztünk!

Amin javítani kell!

RT poszt (egyik buzi sem volt megoldás, jöjjön Barksdale)
A többi fal poszt többé kevésbé jó volt. Veldheernek is volt azért gondja és Wiz sem éppen volt toppon, de elment a teljesítményük. Meg persze azért a 190 yard futáshoz kellettek ők is.

A passzjáték gyalázatos volt, még a 100 yardot sem értük el... Ebben javulást várok. Egyedül DHB volt értékelhető.

De ugye tudvalévő volt, hogy futással lehet megverni ezt a Broncos-t és azt is csináltuk.

A védelemre nem nagyon tudok mit mondani, mert voltak nagyon jó momentumaik, de voltak elképesztő hibák is, főként a passzjáték terén. A 38 rushing yard az azért elég impresszív. Viszont a passzvédekezésen lesz mit javítani. Kicsit erősebb pass rush támogatás kell és nem lesz ez olyan nagyon szörnyű.
Aki egyértelműen csalódás, az McClain, semmit se tudott csinálni, szar volt egyszerűen. Ha ő nem javul, akkor baj lesz. Akkor nincs mese, hozni kell Tatupu-t.

Spec teamben azért az a bekapott punt ret TD nem kellett volna, akkor azt mondom, hogy csillagos 5ös, legalábbis Jano miatt, de így van mit javítani.

Na de tényleg csak a győzelem a lényeg! Most már a Billsre kell figyelni!

GO RAIDERS!
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 077 — Raiders fan
Nem volt szép meccs. Geci sok a bünti, pass O még mindig nem él, de azért voltak bíztató részek is.
Azért ha nincs az Orton fumbli...😊

A lényeg, hogy 1-0!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Jó kis meccs volt, bár lehetett bőven izgulni, na meg a buzi büntik... De lényeg a W! 1-0.
Poz: DMC, Giordano, Boyd, DHB, DLINE, JANO63! Lechler77
Negativum is sok volt sajnos...

Just Win Baby!
több mint 14 éve
The Oakland Raiders have declared OG Bruce Campbell, LB Bruce Davis, TE David Ausberry, WR Derek Hagan, TE Kevin Boss, WR Louis Murphy, SS Michael Mitchell inactive for Week 1

Nekem fura hogy Ausberry, Hagan és Campbell inaktív...Bruce
nekem is 😊

több mint 14 éve
The Oakland Raiders have declared OG Bruce Campbell, LB Bruce Davis, TE David Ausberry, WR Derek Hagan, TE Kevin Boss, WR Louis Murphy, SS Michael Mitchell inactive for Week 1

Nekem fura hogy Ausberry, Hagan és Campbell inaktív...
több mint 14 éve
Ausberry és Hagan is inaktív, most olvasom :o

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Jah tényleg, Dhb.. Őt kifelejtettem így a nagy meccsdrukkban.
Sztem Ausberry fog kapni labdákat Te-k közül, azért ő elég jó kezű, elkapó is volt egyetemen ha jól tudom. Myers meg blokkban jobb, kiegészíthetik egymást. Már csak 1 óra!

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Akkor most Ford az 1., Schilens a 2., Hagan a 3.? Vagy MooreRaider89
Hagan nem a 3.
Moore előtte van és valszeg DHB is, de sztem ez annyira nem számít, mert mindenki pályára fog kerülni és majd kiderül, hogy ki milyen formában van.
Azért jó lenne egy kiemelkedő WR játék, mert ez annyira ritka nálunk mint a fehér holló. És mivel most TE játék nagyon nem lesz sztem, így ha valamiféle passzjátékot akarunk, akkor annak egy WR-től kell származni, persze lehet hogy egyik futó fog kiemelkedni.

Jajj de várom már...
több mint 14 éve
Akkor most Ford az 1., Schilens a 2., Hagan a 3.? Vagy Moore

Just Win Baby!
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
Ha Hueék is paráznak ennyire a 'hoes pass rushától akkor biztos kitalálnak valamit, mondjuk kibaszottsok screen play, stb...Nem szabad félni, oda kell baszni nekik!
Végre gameday, de vártam már! Gondolom hajnalban leszünk azért. Vagy aki pesti, esetleg össze lehetne hozni valami közös mókát valahol 😉Raider89
Én nézni fogom mindenképpen, de csak itthon, mert utána melóba kell mennem!

Bruce
Ugyanez a terv, ugyanezen ok miatt, egyedül az szólhat közbe, ha nem tudok 4.15kor felkelni...Rolni
Én is itthon nézem, de 10-re menni kell Pestre, előadásra 😛

Én a passzoktól annyira nem félek, pont Aso hiánya miatt. Legalább már nem csak Routtra fornak dobálni.
A passzjáték érdekes lehet, de tavaly sem a vertikális passzokból lettek a nagy játékok.
Bízzunk DMC-ben és, ha szorul a hurok, akkor ott van Ford 😀

McClainre vagyok a legkíváncsibb, mire lesz képes egy év tapasztalattal a háta mögött...
És rengeteg sacket várok!
több mint 14 éve
http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2011/09/12/SP9I1L1S8T.DTL&feed=rss.raiders&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Valóban az lesz a lényeg, hogyan megy a futásunk? Hogy bírjuk a pass rushereiket tartani?, mit tud a run, ill passz D?...
Nem egy bonyolult játék ez 😀

több mint 14 éve
Ha Hueék is paráznak ennyire a 'hoes pass rushától akkor biztos kitalálnak valamit, mondjuk kibaszottsok screen play, stb...Nem szabad félni, oda kell baszni nekik!
Végre gameday, de vártam már! Gondolom hajnalban leszünk azért. Vagy aki pesti, esetleg össze lehetne hozni valami közös mókát valahol 😉Raider89

Bruce
Ugyanez a terv, ugyanezen ok miatt, egyedül az szólhat közbe, ha nem tudok 4.15kor felkelni...

több mint 14 éve

Sérültlista:

Out:
Kevin Boss
Mike Mitchell
Louis Murphy

Probable:
Darryl Blackstock
Derek Hagan
Chris Johnson
Taiwan Jones
Chaz Schilens
DeMarcus Van Dyke
több mint 14 éve
Végre gameday, de vártam már! Gondolom hajnalban leszünk azért. Vagy aki pesti, esetleg össze lehetne hozni valami közös mókát valahol 😉

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Gradkót én is figyeltem, hogy nyomott egy fajin TD-t.

Igazából én azért félek egyrészt a mostani Broncos meccstől, hogy nem tudjuk megfogni a pass rushukat és rengetek sack vagy hurry lesz, ami miatt a passzjátékunk nem fog működni egyáltalán, de ha nincs passzjáték, akkor a futás sem úgy megy.

A Bills ellen meg az a félelmem, hogy ha ilyen jól tud passzolni Fitzpatrick, akkor ellenünk is tud így és az nagyon nem lesz jó, mert általában nyelni szoktuk a passzokat, főként hogy most már nincs Aso sem...

Ha most kikapunk, könnyen lehet hogy 4 vereséggel nyitunk, ami nagyon csúnya lenne...Bruce
Jogos félelem mindegyik sajnos...

több mint 14 éve
Gradkót én is figyeltem, hogy nyomott egy fajin TD-t.

Igazából én azért félek egyrészt a mostani Broncos meccstől, hogy nem tudjuk megfogni a pass rushukat és rengetek sack vagy hurry lesz, ami miatt a passzjátékunk nem fog működni egyáltalán, de ha nincs passzjáték, akkor a futás sem úgy megy.

A Bills ellen meg az a félelmem, hogy ha ilyen jól tud passzolni Fitzpatrick, akkor ellenünk is tud így és az nagyon nem lesz jó, mert általában nyelni szoktuk a passzokat, főként hogy most már nincs Aso sem...

Ha most kikapunk, könnyen lehet hogy 4 vereséggel nyitunk, ami nagyon csúnya lenne...
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Gradkowskit láttátok a csíkos cicáknál? Most nézem nfl networkön az összefoglalót, villantott egyet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Fitzpatrick szanaszét dobálta a sec.jüket...Jól fel kell készülni a Bills ellen is, mert okozhatnak meglepit :S
Szép lenne ha a Chargers is 0-1el kezdene 😉

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Srácok ez egy meccs volt csak egy pre nélküli szezonban.
Baromi meglepő eredmények lettek, de ez ennek is köszönhető.

Az azonban tuti, hogy a donkeyst nagyon be kéne húzni.
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Hát ha ilyen gyengék lesznek a riválisok, akkor jó volna ha összekapnánk magunkat, mert így lehet húzni a csoportot simán. Csak hogy ne vonjunk le korai következtetéseket. 😛
több mint 14 éve
Legalább a Chiefs meccs miatt tuti komolyan vesszük majd a Billst...sokkal többet kellett volna futniuk ellenük sztem a pirosaknak...kurva jó átlaga volt Jamaalnak és a törpének is, csak nem futottak eleget...érdekes...

SD eddig nem acélos. Rivers ellen kell a sok blitz, de ezt tudjuk...

több mint 14 éve
Az a durva, hogy én a Bills-t sima vereségre tettem a Chiefs ellen, aztán szépen rámcáfoltak. Nem lesz az sem könnyű meccs... :S
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Per pillanat az SD is ég és mivel nem nyert a KC se, nagyon kellene hozni a meccset a szamarak ellen!
több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Úgy néz ki, hogy hétfőn DHB és Ford lesz a 2 kezdő WR. Várhatóan Schilens - saját állítása szerint 100%-os egészségi állapotban van - és Moore a 3. és 4. WR. Murphy várhatóan a 3. meccs környékén lesz bevethető állapotban. Hagan szerepéről nem sokat írnak, én azért remélem, hogy pályára kerül majd, hogy kiderüljön élesben is lehet-e számítani rá, nem csak gyakorlómeccseken.

Boss tuti nem játszik, helyette Myers lesz a kezdő TE.

Huff lesz a slot cornerback a nickel felállásokban, legalábbis a Broncos ellen, főleg Royal ellen.