Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Na vége a szezonnak. Csináltam egy összefoglalót ami elég hosszú lett . Edzők, playák, teendők…részenként rakom be, hogy könnyebb legyen 1-1 részre reagálni.

Edzői munka:

Hue: Elég nehéz év van a rookie HC mögött. Al halála és a rengeteg sérülés nem segítette munkáját. Olyan ügyek is a nyakába szakadtak ami normál esetben nem kellett volna, hogy elvegyenek tőle időt, energiát. Ez kicsit év vége felé meglátszott a csapaton és rajta is sztem. Év elején nagyon jó playcallinggal indultunk, ami azért párszor megcsúszott a vége felé főleg. Red zone Oban sokat kell még fejleszteni a gárdát. Kint persze arról is lehet olvasni, hogy Hue-t is elküldik majd, de sztem ez komolytalan hír és nagyon nagy hiba lenne. Hue személyében van egy olyan HCnk akin látszik, h tényleg akarja, jól kijön a játékosaival és jól ért a támadáshoz. A CP trade azért jövő év végére ha nem nyújt jót Palmer elkezdi majd nyomni a vállait, bár azért biztos vagyok abba is, h Amy és Mark is rábólintott a dologra. Fontos lenne a jó GM érkezése, mert Hue dolgát nagyban megkönnyítené. Tudna újra főleg a focival foglalkozni. Bízom benne, hogy olyan GM jön akivel Hue fog tudni jól együtt dolgozni és végre beköszönt a stabilitás. A másik dolog ami nagyon kell Huenak az egy jó DC, aki leveszi a D oldal terhét róla. Olyan DC kell aki tudja kordában tartani, fegyelmezni a D játékosokat és aki tényleg ért ahhoz amit csinál.

Saunders: Róla sokat nem tudok írni. Playeket nem ő hívta, de sztem a tapasztalata miatt segítség Hue számára. Kérdés, hogy marad-e akkor is, ha JC lelép, hiszen anno lehetett olvasni, hogy részben JC miatt érkezett. Én örülnék ha maradna.

Chuck: Sztem a liga legrosszabb DCje. Semmi köze az NFL focihoz, azonnal ki kell baszni. Ha nem ennyire NFL szinten tapasztalatlan D staff lett volna alatta, már év közben cserélni kellett volna, mondjuk a már instalált rendszeren menet közben nem sokat lehetett volna változtatni. Több meccs egyértelműen rajta, a Dn ment el. Kint is olvasom többször, h a playák is szarok és nem Chuck van végülis a pályán. Ezt én többnyire nem így látom. Sajnos igaz, h több poszton elférne az upgrade (mondjuk az igazi gond, h kurva sok pénz van D oldalon lekötve és kb mind túlfizetés), de én úgy gondolom, h van minden szinten tehetséges, jó ember és a DCn múlik, h helyzetbe hozza-e őket vagy sem. Jó példa erre a Texans D is. Kaptak egy jó DC-t és kurva nagyot fejlődtek (volt jó igazolás is mondjuk). Úgy gondolom, hogy a keret sokkal többre képes lenne. Nem elit D, de egy erős közepes brigád kihozható lenne belőlük.

John Fassel: Nem vot idén a sérülések miatt ő sem könnyű helyzetben és bár volt pár nagy áramszünet az egység munkájában összességében jó munkát végez sztem. Maradjon.

Pozíciós edzők: Nem írok mindenkiről, hiszen az ő munkájukat innen nekünk nem könnyű megítélni, de azért kicsit mégis okoskodjunk. Wylie és Wiz munkája sztem magáért beszél. A szezon vég felé kicsit gyengült a gárda, de pl a QB váltás és DMC kidőlése nekik sem kedvezett. A tavalyi egységnél jobbat hoztak össze és a fiatalokra építve sztem itt még javulás várható. Ők mindenképpen maradjanak sztem. Skipper(RB) és Lal(WR) szintén jó munkát végeznek sztem. D oldalon még nehezebb okosnak lenni, mert nem tudni, h mennyit tesz tönkre Chuck playcallingja az ő munkájukból. Ha csak a D szereplését nézem mindenki mehet a levesbe. Aki nekem csalódás az Waufle…idén ez a DL visszafelé lépett egyet. Biekert és Woodson munkája nehezen értékelhető innen, de főleg Rod-ot én tartanám. Még NFL Network-ös idejéből tudom mennyit tud a Dről, CB\S posztról. Sztem ő sokat segíthet a fiataloknak. Willie élő legenda aki maradni fog és jól is van ez így. A erőnléti, orvosi stáb munkája sztem nagyon gyenge. Ok, h nem volt offseason, de ennyi sérülést…

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
Hát vége lett a szezonunknak sajnos. Tényleg nem tudok én sem mást mondani, mint hogy a DC volt a bűnbak. Mondjuk kár volt a bekapott kickoff TD-ért, de úgy védekezni, hogy egyszer sem sack-eltük Riverst és nyomás is alig volt rajta, hát az azért már nem túl jó dolog. Előző meccsen volt rajta nyomás, meg is vertük őket.
Nekem az a bajom, hogy ha most elküldik Chuck-ot, akkor jön egy új edző, aki hozza a saját dolgait, amit ugye át kell adni a csapatnak. Ez ha merőben különbözik az eddigiekről, akkor sokáig fog tartani, ha nem különbözik nagyon, tehát marad ez a man to man, akkor sokkal előrébb nem leszünk, mert itt elég egy egy kisebb hiba és már big play van. Tehát az edzőváltás sem fog sok mindent megoldani sajnos. De mindegy valakinek mennie kell, mert ez így ahogy most van nem volt teljesen okés.Bruce
Dvel kapcsolatban annyit megjegyeznék, hogy nem a man-to-man volt a fő gond...tavaly több volt az emberezés, de jobb volt a védelem...ok volt még Aso és egészséges Huff

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jövőre akkor játszunk az AFC North-al (Ravens, Steelers, Bengals, Browns), az NFC South-al (Saints, Falcons, Panthers, Buccaneers) valamint a Jaguars és a Dolphins lesz még ellenfelünk a saját csoportellenfeleken kívül. Hát mit ne mondjak, nem egy könnyű sorsolás.Bruce
Ez nagyon kemény, az NFC North mellett a két másik legkeményebb csoport...
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 899 — Salus populi suprema lex esto
Jövőre akkor játszunk az AFC North-al (Ravens, Steelers, Bengals, Browns), az NFC South-al (Saints, Falcons, Panthers, Buccaneers) valamint a Jaguars és a Dolphins lesz még ellenfelünk a saját csoportellenfeleken kívül. Hát mit ne mondjak, nem egy könnyű sorsolás.
több mint 14 éve
Hát vége lett a szezonunknak sajnos. Tényleg nem tudok én sem mást mondani, mint hogy a DC volt a bűnbak. Mondjuk kár volt a bekapott kickoff TD-ért, de úgy védekezni, hogy egyszer sem sack-eltük Riverst és nyomás is alig volt rajta, hát az azért már nem túl jó dolog. Előző meccsen volt rajta nyomás, meg is vertük őket.
Nekem az a bajom, hogy ha most elküldik Chuck-ot, akkor jön egy új edző, aki hozza a saját dolgait, amit ugye át kell adni a csapatnak. Ez ha merőben különbözik az eddigiekről, akkor sokáig fog tartani, ha nem különbözik nagyon, tehát marad ez a man to man, akkor sokkal előrébb nem leszünk, mert itt elég egy egy kisebb hiba és már big play van. Tehát az edzőváltás sem fog sok mindent megoldani sajnos. De mindegy valakinek mennie kell, mert ez így ahogy most van nem volt teljesen okés.
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
Itt az ideje logot váltani...
több mint 14 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Kellett volna az a szaros safety, de sajnos így sem érdemeltük meg szóval teljesen mindegy, FIRE CHUCK ASAP - hogy a faszba foghatja Houston, Wimbley Gates-et, meg megint az a tampa 2-es faszság amit legutóbb is benéztünk Rolandoról és Boydról
Hogy legyen pozitívum is DHB épp 1000 alatt maradt, én nem gondoltam volna hogy ennyit fejlődik a srác, jövőre új dc kevesebb kulcsjátékos sérülés és lehet szép szezonunk

több mint 14 éve
Buzi Texans nem ment rá az egyenlítésre, hanem inkább 2 pontos és jóhogy elbasszák.
több mint 14 éve
Buzi Texans nem ment rá az egyenlítésre, hanem inkább 2 pontos és jóhogy elbasszák.
több mint 14 éve
Hát számunkra pont nem jól alakulnak a mérkőzések. A Jets szopóra áll, a Titans meg nyer...Bruce
Hát így csak denveri vereséggel juthatunk be, persze továbbra is nyerni kell!

Azért bízom Ortonban, hogy megmutatja, hiba volt kirakni.

szerk.:
Az anyját a Houstonnak, hogy nem hosszabbításra mentek! :mad:
több mint 14 éve
Hát számunkra pont nem jól alakulnak a mérkőzések. A Jets szopóra áll, a Titans meg nyer...
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hajrá mi, előre a rájátszásért.
több mint 14 éve
Hogy látjátok az esti esélyeteket a győzelemre?Black_Adder
Ha a D nem gyökérkedik Bresh-el akkor jó esélyünk van sztem...

több mint 14 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
én a wild card helynek jobban örülnék, mint a csoportgyőzelemnek, mert a Texanst inkább érzem verhetőnek (bár valszeg szétfutnának minket), mint a Ravens/Steelers páros valamelyikét. buék mindenkinek!

built for this shit

több mint 14 éve
Újra strukturáljátok az FO-t:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82594e47/article/raiders-plan-frontoffice-restructuring-in-wake-of-davis-passing?module=HP11_headline_stack

btw: Hogy látjátok az esti esélyeteket a győzelemre?Black_Adder
muszáj lesz győzni, más kiút nincs!
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Újra strukturáljátok az FO-t:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82594e47/article/raiders-plan-frontoffice-restructuring-in-wake-of-davis-passing?module=HP11_headline_stack

btw: Hogy látjátok az esti esélyeteket a győzelemre?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Buék mindenkinek!

Este kiderül az indulás legalább jó lesz-e 😊

több mint 14 éve
BÚÉK!!!

Egy kis GM-FO talk...újdonság nincs benne...

több mint 14 éve
Boldog új évet, és Playoffot a hazai Raider Nation-nek!
több mint 14 éve
BÚÉK minden kedves Raiders szurkolónak!
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 694 — C-lver'N'Blacc
Elkelt az összes jegy az utolsó hazai meccsre is!
Idén így minden home game-en teltház volt/lesz, ami most fordul elő először, mióta visszaköltözött a csapat Oaklandbe 😀BMG
Ennyi😀 Nem kell itt los angeles megin' 😀

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Elkelt az összes jegy az utolsó hazai meccsre is!
Idén így minden home game-en teltház volt/lesz, ami most fordul elő először, mióta visszaköltözött a csapat Oaklandbe 😀
több mint 14 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
Ford edzett, DMC még mindig nem. 😐

utóbbi helyett gondolom Taiwan Jones fog játszani, aki már múlt héten is edzett.

built for this shit

több mint 14 éve
Lechler, Janikowski, Seymour került be a Pro Bowl keretbe!
Valamint helyettesként még bekerülhetnek a következők: Kelly, Branch, DMC és Reece.

Akik bekerültek azok sztem maximálisan megérdemlik. DMC meg a sérülése miatt nem lett kerettag csak. Reece-vel meg az a baj, hogy néhány meccsen azért csak eltűnt teljesen, szóval jó játékos, de még nem használják ki maximálisan, de ez nem gond igazából.Bruce
Szerintem Seymour idén nem volt nagy szám - kivéve múlt héten a 2 blokkolt FG -, igaz, hogy szinte mindig questionable volt. Kelly és Branch is megérdemelné.
Végre bejutott Janikowski, valószínűleg a rekord miatt, de már nagyon ráfért.

Amúgy teljesen mindegy kit szavaztak be, úgyis a SB-ra edzenek majd azon a héten 😀
több mint 14 éve
Lechler, Janikowski, Seymour került be a Pro Bowl keretbe!
Valamint helyettesként még bekerülhetnek a következők: Kelly, Branch, DMC és Reece.

Akik bekerültek azok sztem maximálisan megérdemlik. DMC meg a sérülése miatt nem lett kerettag csak. Reece-vel meg az a baj, hogy néhány meccsen azért csak eltűnt teljesen, szóval jó játékos, de még nem használják ki maximálisan, de ez nem gond igazából.