Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
Karácsonyra, az agyvérzés mellé, csak sikerült! 😀
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 899 — Salus populi suprema lex esto
Nyertünk!!! Köszi Raiders 😊
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Boldog Karácsonyt sors társak. Just win baby!
több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Boldog Karácsonyt a Raiders fanoknak!

több mint 14 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Raiders Inactives: QB Jason Campbell, WR Jacoby Ford, RB Darren McFadden, RB Taiwan Jones, FS Michael Huff, G Bruce Campbell, DT John Henderson

Ha Bush rásérül akkor indul indulhat a pass heavy 😀
Én is maximum az utolsó negyedre érek haza, jó lenne egy győzelem a fa alá bizony 😊
Kellemes ünnepeket a fórumozóknak, különösképp Nektek, a magyar fosztogatóknak!

több mint 14 éve
Sajnos ma nem tudom nézni a meccset, de azért szurkolni fogok!
több mint 14 éve
Bush és Murphy questionable, Huff megint out, ahogy Henderson is...
Most nem nekünk áll a zászló, bár a csoportmeccseken általában jobban szoktunk teljesíteni (kívéve idén a 7. hetet).
Az biztos, hogy sok büntetés lesz...

Jó lenne egy W a fa alá. 😊
több mint 14 éve
Boldog Karácsonyt a Magyarországi Raiders Nation-nek!
több mint 14 éve
Így van must win a Chiefs meccs (nekik is) és szar kimondani de ők az esélyesek:/ Carsonon múlik a dolog, Orton fogja hozni a sok yard kevés td-t, futnak ahogy battle-el lehet, Bush remélhetőleg adja de ha palmer int-eket dob egyedül kevés lesz.bozonyítsa h megéri a pickeket ,az utsó2 meccsnél nm lesz jobb alkalom

több mint 14 éve
Üdv.
Run DMC játékára még van esély, legalábbis Jackson azt nyilatkozta, hogy kell DMC a play-off eléréséhez. kedden edzett (limitáltan), azóta semmi, én még reménykedem, fontos lenne, hogy játsszon a Chiefs ellen, mert futással lehet őket megfogni, passz ellen jók sajnos.deyell
Én olyat olvastam valahol már, hogy idén nem fog játszani, csak akkor ha bejutunk a PO-ba, akkor talán összedrótozzák. De ugye már mindenfélét leírtak, így reménykedni lehet, hogy játszik a KC ellen, de sztem nem fog. Ha nyerünk, akkor talán a Chargers ellen már visszatérhet, mert az nagyon ki-ki meccs lesz akkor.
Ami gond, hogy Bush is kihagyott egy edzést, bár azt mondják, hogy csak azért, hogy kicsit pihenjen, mert elég derék munkát végzett az utóbbi meccseken és rohadt fontos az ő szerepe.

Nincs mese, meg kell verni a Chiefs-et és kész! Más opció most nincs!
több mint 14 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
Üdv.
Run DMC játékára még van esély, legalábbis Jackson azt nyilatkozta, hogy kell DMC a play-off eléréséhez. kedden edzett (limitáltan), azóta semmi, én még reménykedem, fontos lenne, hogy játsszon a Chiefs ellen, mert futással lehet őket megfogni, passz ellen jók sajnos.

built for this shit

több mint 14 éve
Jani és Shane a legtöbb nézői szavazatot hozta a kategóriájában, még az nf-c beleértve is, apró örömök

több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Igazából ha most egy kicsit komolyabban belegondolok... ugyanolyan szarok vagyunk mintha könnyebben gondolnék bele! 😀 Az O fal sztem kezd széthullani, CP-től lassan várhatnánk olyan megmozdulásokat amiért hoztuk (nem érzi még a srácokat meg fordítva dettó=INTek tömkelege), de egyenlőre nem jönnek! Ezt úgy értem, hogy ugyanolyan bizti passzokat nyom mint JC! De ha meg ez a játékpolitikánk, hogy nem kell bűvészkedni a QB-nak a dobásaival akkor nem kellett volna ide hozni. Nem tudom, hogy visszafogják vagy csak fosik már az INTek miatt (de ebbe ne menjünk most bele!)!

A sec meg... Routt nálam ÖRÖK második cb lenne, nem Elit!!! Dehát ez mind1! Lito jó volt, de néha olyan kihagyásai voltak/vannak, hogy... Én valamiért Chuckra (ha jobban bele látnék a csapat "családias" légkörébe akkor lehet kibasznék még 1-2 edzőt a D-ből) fogom, mert kollektíve vagyunk szarok, de kurvára! Emberezésnél még so-so ha jön egy kis nyomás a QB-nál (ami nem jön!!!!!!), de zónázásnál rendszerint elváltják magukat a srácok! Rendszerint... MINDIG!

DMC... Bezzeg ha most itt lenne Fargas!!!!! 😉 :cool:
több mint 14 éve
Most egy dolog h vérfos volt a secondary, de pl Routt-nak voltak jó dolgai is (a dpi-k mellett) és így carreer night Megatronnak, hát nem tudom. Huff számít ennyit hátul tényleg? vagy ennyire nem dupláztuk CJ-t? tampa2 McClain 😀 az utolsó percben jól láttam annál a röhejes playnél?

Tiszta fejjel átfutva csak sajnálhatjuk a meccset, mert ha nyerünk a Jets, Titans, Donkeys is bukott, itt lett volna a lehetőség. Másfelől ha playoff van lehet nincs dc váltás ami még ha nem is elegendő, de szükséges lépés.

Janira meg +1, mekkora ereje van úristen

több mint 14 éve
Csak annyit a meccsről, hogy Jano berúgta volna, ha Suh nem ér bele.
Még így is az endzone közepéig repült a labda.

Ezentúl félpályánál, negyedikre FG kísérletet kell hívni!
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Még a végén utolsók leszünk a csoportban... Főként ha jövőhéten kikapunk a Chiefs-től, mert hogy a Chargers ellen ki fogunk kapni az már biztos (bombaformában vannak).Bruce
Chiefs D simán ledarál minket...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
Még a végén utolsók leszünk a csoportban... Főként ha jövőhéten kikapunk a Chiefs-től, mert hogy a Chargers ellen ki fogunk kapni az már biztos (bombaformában vannak).
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 694 — C-lver'N'Blacc
Csalódott vagyok. Nem amiatt, mert nem jutottunk be a playoffba (bár matematikailag van még esély), nem amiatt mert kikaptunk, hanem ahogy. Jól játszott a csapat, Palmer szerintem kb élete legjobbját nyújtotta (noha volt 1 hosszú passza, ami szó szerint hosszú volt Moorenak..) Heyward Bey színtén hatalmasat játszott - leszámítva azt a hülye fumblet - azért ma bizonyította, hogy Big Al miért draftolta. Az O-Line is jó volt szerintem, összességében majdnem minden csapatrészben jók voltunk, kivéve a seconderyben (nameg Chuck... takarodj).. Dehát melyik az a secondery amelyiket ez a Stafford - M'tron féle brutális O nem cincál széjjel.. (a Lions O érdemei mellett, meg kell hogy említsük azt a sok kurva hibát, Lito misstacklek, Branch-Mitchell, Giordano elváltás-emberről lemaradás, stb...)
Szóval azért vagyok dühös, mert összességében jók voltunk. Mi ad okot a dühre, ha jók voltunk? Az, hogy ilyen játékot miért nem tudtunk nyújtani azokon a meccseken amiken mi voltunk az esélyesek, de szégyenszemre kikaptunk, borzalmas játékkal... Ezért vagyok mérges. Azok a hülye L-ek.
Zárás képpen visszautalnék az eredménykövetőben, a meccs elején feltett kérdésemre... - amikor nekimentünk 4.re (és nem sikerült)
Huetól ez tökös, vagy hülye húzás volt? és hogy majd meccs végén kiderül...
Hát sajnos kiderült... tökös, de hülye húzás volt. - 3 pont. Hatalmas dolog lett volna megverni ezt a fantasztikus csapatot, mekkora lendületet adhatott volna a csapatnak...
Megatron meg bazzeg.... nem mondok semmit rá. O.M.G.

Just Win Baby!
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Szerintem szűnjön meg a Raiders topic! Tök felesleges! Az életbe nem jutunk be a kiesésesbe! 😀
több mint 14 éve
Most nyugodtan fogok aludni! Tuti nem álmodok a Playoffról! Remélem a következő 20 évben sem fogunk bejutni! BULIRA FEL! :cool: 😀
http://www.youtube.com/watch?v=L03JVPaZpyc
több mint 14 éve
Nem tudom mikor basztam fel ennyire magam meccsen, ekkora gyökérséget. Minden rohadt vezetésünknél szopunk td-t a végén hogy izgalmas legyen, browns, vikes, houston, naná h egyszer be is szopjuk. Chuck ...no comment

több mint 14 éve
Ha még élne az öreg, holnap reggelre a fél edzői stáb kuka lenne...
😕

Ja, a PO-nak is annyi.
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Chuck menjen el a kurva anyjába, de tényleg...sokadik meccset bukjuk rajta...nem való az NFLbe...így elbukni ezt nem hiszem el...tényleg McClain és Boyd volt CJn mikor carrier napja volt...1 yardos vonalról egy egész nap szenvedő Ot felengedni...Ha holnap nem lesz kirúgva csalódok Hueban is...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
Raiders Inactives: QB Jason Campbell, WR Jacoby Ford, RB Darren McFadden, RB Taiwan Jones, FS Michael Huff, G Bruce Campbell, DT John Henderson.Raider89
Ezek szerint Moore active, remélem játszik is!
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 694 — C-lver'N'Blacc
Raiders Inactives: QB Jason Campbell, WR Jacoby Ford, RB Darren McFadden, RB Taiwan Jones, FS Michael Huff, G Bruce Campbell, DT John Henderson.

Just Win Baby!