Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 945
Jöjjön AOC, nézzük meg mit tud, mennyivel vagyunk előrébb, mint Jimmy-vel...Jimmy majd repülhet szezon után DM-től függetlenül...

Nézzük meg, hogy Lombardi tudja-e használni ezt az Adams-Meyers-Renfrow triot és mondjuk a Mayer-Hooper TE párost...nézzük meg Jacobs elfelejtett-e futni vagy csak Jimmy nudli karja miatt töltötte be minden DC a box-ot...
Kvázi nézzük meg, hogy JMD szakértő kezei nélkül ki az akire lehet építeni jövőre?! A mostani kezdő OL 3/5-e UFA lesz, de szinte az egész RB/FB egység is...

Védő oldalon dettó

Jimmy G-t leszámítva nincs vészes szerződés, lesz pénz építkezni (főleg, ha Chandler Jones kapcsán csökken a DM esetleg), van rendesen draft tőke is, szerintem nem lesz ez egy rossz GM vagy HC opening...

Keressünk végre egy rendes GM-et (felőlem maradhat Kelly is, ha Ő a legalkalmasabb) és ez a GM nevezzen ki egy fiatal HC-t, aki ért a játékosok nyelvén, aki érti a mai NFL-t és akivel lehet évekre utána számítani...

Ben Johnson nagyon tetszene, de Shane Waldron, Frank Smith vagy Brian Callahan neve is tudna érdekelni.
Mike Macdonald, Luo Anarumo neve a "másik oldalról" is érdekes lehetne.
Ami biztos, hogy én nem szeretnék egy korábbi HC-t visszatapsolni és nagyon nem szeretnék olyan HC-t, aki kvázi GM jogokkal rendelkezik.
Rolni
Frank Smith ugye nálunk volt (Gruden alatt), most elképesztő melót végez Miamiban. Én nagyon örülnék neki. GM-nek végre Ed Dodds-t húzzuk be. Graham felőlem maradhat, mert jó a D.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
 twitter.com/81timbrown/status/1719592521104551962?s=46
több mint 2 éve
 youtu.be/VFiDnFYEYs4?si=ghIK3TTR6T9bYiSU
több mint 2 éve
Boldog karácsonyt gyerekek! Szeretek mindenkit! Mindenki magának veri! 🖤
több mint 2 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Így még jobban fájó Bisaccia.
több mint 2 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 430 — Raiders fan
Jöjjön AOC, nézzük meg mit tud, mennyivel vagyunk előrébb, mint Jimmy-vel...Jimmy majd repülhet szezon után DM-től függetlenül...

Nézzük meg, hogy Lombardi tudja-e használni ezt az Adams-Meyers-Renfrow triot és mondjuk a Mayer-Hooper TE párost...nézzük meg Jacobs elfelejtett-e futni vagy csak Jimmy nudli karja miatt töltötte be minden DC a box-ot...
Kvázi nézzük meg, hogy JMD szakértő kezei nélkül ki az akire lehet építeni jövőre?! A mostani kezdő OL 3/5-e UFA lesz, de szinte az egész RB/FB egység is...

Védő oldalon dettó

Jimmy G-t leszámítva nincs vészes szerződés, lesz pénz építkezni (főleg, ha Chandler Jones kapcsán csökken a DM esetleg), van rendesen draft tőke is, szerintem nem lesz ez egy rossz GM vagy HC opening...

Keressünk végre egy rendes GM-et (felőlem maradhat Kelly is, ha Ő a legalkalmasabb) és ez a GM nevezzen ki egy fiatal HC-t, aki ért a játékosok nyelvén, aki érti a mai NFL-t és akivel lehet évekre utána számítani...

Ben Johnson nagyon tetszene, de Shane Waldron, Frank Smith vagy Brian Callahan neve is tudna érdekelni.
Mike Macdonald, Luo Anarumo neve a "másik oldalról" is érdekes lehetne.
Ami biztos, hogy én nem szeretnék egy korábbi HC-t visszatapsolni és nagyon nem szeretnék olyan HC-t, aki kvázi GM jogokkal rendelkezik.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 2 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Olyan jó lenne ha végre valahára egy olyan HC jönne aki az emberekhez ért nem pedig az O-hoz vagy a D-hez.
És a csapat végre csapatként funkcionálna.
több mint 2 éve
Foldesi26 New England Patriots 358
Én nagyon drukkoltam ennek a projektnek, de a tegnapi Jimmy teljesítmény után ez a lépés világosabb lett a napnál. Így nem lehet működni, hogy elmegy az ember egy PO csapathoz, egyből összeveszik és kitúrja a vezért (Carrt) (ráadásul később balhézik az egyik legnagyobb grinderrel, Renfrowwal), és lecseréli erre a Jimmyre… Jamarcus-manziel-mac jones féle hulladékra… és lenyilatkozza, hogy starter nélkül nehéz, tehát a szakmai megítélése szerint ez a performansz oké. Kódolva volt, kár, hogy Bisaccia nem kapta meg lehetőséget. Remélem a következő versenyző végre megfordítja a helyzetet.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 956 — Sworn to the Dark
na ássuk el azt a kurva labdát és kezdődjön az új éra

built for this shit

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 398 — Keep pounding
Mindig bekapcsol valami zsigeri öröm, amikor JMD-t valahonnan kibasszák. Még a legnagyobb riválisnak sem kívánom ezt az embert munkatársnak. Szóval grat… Friss levegő.. 👏👏
Zalán
Denverben legalább egy 6 meccses győzelmi sorozattal kezdte és ideig-óráig csak elhitette, hogy New Englanden kívül is képes sikereket elérni.

Itt már csak a totális nihil volt.
Kampman
Denverben azzal kezdte, hogy szétkergette az egyáltalán nem gyenge keretet, s éreztette, hogy én vagyok a főnök és a helyettesem is én vagyok. De fátylat rá. A palinak vége, a Raiders, a Colts és a Broncos szurkolók legnagyobb örömére..
Zalán
A Ramses részről ne feledkezzünk meg, mert ugye ott OC-ként is sikerült szénné égnie...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 943 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mindig bekapcsol valami zsigeri öröm, amikor JMD-t valahonnan kibasszák. Még a legnagyobb riválisnak sem kívánom ezt az embert munkatársnak. Szóval grat… Friss levegő.. 👏👏
Zalán
Denverben legalább egy 6 meccses győzelmi sorozattal kezdte és ideig-óráig csak elhitette, hogy New Englanden kívül is képes sikereket elérni.

Kampman
Denverben azzal kezdte, hogy szétkergette az egyáltalán nem gyenge keretet, s éreztette, hogy én vagyok a főnök és a helyettesem is én vagyok. De fátylat rá. A palinak vége, a Raiders, a Colts és a Broncos szurkolók legnagyobb örömére..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 600
3dik dobást Hcként csak nem kap már bár new englandben… 😝
Kúrfürst briareos
Itt HC biztos nem lesz, de nem lepedőnék meg, ha egyikük-másikuk feltűnne itt mint "tanácsadó", ha a fizetésüket még garantálja a Raiders.
Sőt, ez még nekünk lehetne jó, hisz Ziegler be tudna segíteni az FO-ba, bár szerintem ő hamarabb talál máshol munkát.
JMD meg dolgozhatna BoB kezei alá, de esetleg OC-ként ő is találhat máshol munkát.

Nagyon érdekelne, hogy mi a retek ment itt félre, mert a keret úgy-ahogy adott volt, még a Carr-Jimmy csere is érthető.
Bár van egy gyanúm, hogy JMD rendszerébe nem passzolt több ember és ha nem passzol minden darab, akkor az nem működik.
Lúdas Solymi
Vagy ha a rendszeredbe nem találsz játékosokat arról nem a játékosok tehetnek ergo lehet a rendszered szar.
Porsan
Igazából JMD rendzserének egy nagyon fontos pontja van, Brady legyen az irányítód és akkor tud sikeres rendszer lenni...
Kicsit nekem váratlanul jött, azt hittem ezt a szezont mindenképp végigcsinálhatja. Nagyon örülök, hogy nem így lett, sok sikert hogy találjatok egy jó edzőt végre, mert a keret egész okés.
Tarsi
Na igen, Brady tudta ezt az ütemezett passzjátékot hozni, de ahhoz kellettek a társak is.
Igazából magával a rendszerrel nem feltétlenül lenne baj, csak a Raiders kerete máshogy volt felépítve és hogy átformálja a saját képére, ahhoz elég sok mindent kellett volna változtatni, gondolom én.

Van az úgy, hogy nem a csapatot kellene a rendszerhez igazítani, hanem a rendszert a csapathoz.

Hogy emberileg milyen volt azt nem tudom.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 935
Zalán

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 943 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 767
Kúrfürst briareos
Itt HC biztos nem lesz, de nem lepedőnék meg, ha egyikük-másikuk feltűnne itt mint "tanácsadó", ha a fizetésüket még garantálja a Raiders.
Sőt, ez még nekünk lehetne jó, hisz Ziegler be tudna segíteni az FO-ba, bár szerintem ő hamarabb talál máshol munkát.
JMD meg dolgozhatna BoB kezei alá, de esetleg OC-ként ő is találhat máshol munkát.

Nagyon érdekelne, hogy mi a retek ment itt félre, mert a keret úgy-ahogy adott volt, még a Carr-Jimmy csere is érthető.
Bár van egy gyanúm, hogy JMD rendszerébe nem passzolt több ember és ha nem passzol minden darab, akkor az nem működik.
Lúdas Solymi
Vagy ha a rendszeredbe nem találsz játékosokat arról nem a játékosok tehetnek ergo lehet a rendszered szar.
Porsan
Igazából JMD rendzserének egy nagyon fontos pontja van, Brady legyen az irányítód és akkor tud sikeres rendszer lenni...
Kicsit nekem váratlanul jött, azt hittem ezt a szezont mindenképp végigcsinálhatja. Nagyon örülök, hogy nem így lett, sok sikert hogy találjatok egy jó edzőt végre, mert a keret egész okés.
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos

Lúdas Solymi
Porsan
Végülis, én is ezt írtam, csak máshogy.
Úgy látszik JMD nem tudott megújulni vagy úgy gondolta, hogy talál hozzá embert.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Porsan Las Vegas Raiders 258
Kúrfürst briareos

Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Farky Indianapolis Colts 8 517 — ℧
A legjobb dolog ami történhetett a Raiders-el

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos

több mint 2 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 939 — Salus populi suprema lex esto
AOC lesz a kezdő
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 214 — no es importante
Bisaccia-t nem tudják visszahozni interimnek?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 939 — Salus populi suprema lex esto
Ó, heló-beló szia-mia!
Belesek pár percre, utána dzsalok.

Végre, van isten!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 662 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy kis Celine ès nem a Titanic 😉

több mint 2 éve
Porsan Las Vegas Raiders 258
Végre valami jó hír Márknak mégis vannak tökei,mondjuk ki se kellet volna nevezni.Innen már csak felfelé megyünk remélhetőleg.Csatlakozom az előttem szólókhoz Bruce gyere vissza.