Las Vegas Raiders
AOC potenciálját illetően mit gondoltok?Egyenlőre komolyabban nem foglalkozom a kérdéssel, csak élvezem azt, hogy itt van és jól fest.
deyell
Preseason meccsekből sokat nem szabad levonni. Persze ott van a jó TC és a jó közös edzések is, de azért ez még egyik sem valódi NFL gameday teljesítmény.
Amit eddig láttam tőle tetszik! Ahogy írtad, jó a lábmunkája, gyors, pontos, nem tűnik beszarinak és egyenlőre én nem látom azt a problémát karerővel amúgy...Tuckernek dobott szép hosszú laszdit...
Persze nem egy ágyú, de nekem ebből a kicsi merítésből nem tűnik problémásnak a karereje...
A mobilitás hiánya meg inkább akkor gond, ha nem elég jó a lábmunkája valakinek, nem érzi a zsebet és menekülni, futni kell...sztem...
Ebben a sémában szerintem gond nélkül lehet ezzel a karral jó QB, ha az összes többi dolog megvan mellette.
Nálam egyenlőre ott tart a dolog, hogy ha Jimmy G kiesik akkor egyértelműen AOC-t szeretném a helyen látni majd és nem Hoyer-t.
Most még azt gondolom, h nem AOC az aki miatt egy 2024-es top QB prosepctet nem húzunk ki, de esetleg ez a Jimmy-AOC páros lehet olyan, akik miatt 2024-es drafton se nyomsz all-in-t QB-ra...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
az mindenképpen, nem véletlenül volt gerelyhajító is.JMR sztem lassú volt. Inkább benga volt aki nagyot dob. De legalábbis szuper gyors biztos nem volt.szuper alatt magát a pre-profilt értem, nem kifejezetten csak a sebességet. A karereje szerintem all-time great volt.
ulpianus
Amadeus von Dollárbaloldal
buhloone mindstate
JMR sztem lassú volt. Inkább benga volt aki nagyot dob. De legalábbis szuper gyors biztos nem volt.szuper alatt magát a pre-profilt értem, nem kifejezetten csak a sebességet. A karereje szerintem all-time great volt.
ulpianus
Aztán mire volt elég.

Állat vagyok, ami enni kér...
Minden azon múlik, hogy egy adott QB a szàmára megfelelő helyre és rendszerbe kerül-e. Tökéletes példa erre Mahomes vagy Allen. RG3 valósággal szenvedett Washingtonban, rá is ment a karrierje, de mondhatnám Alex Smith esetét is, aki bust volt egész addig, amíg nem lett Jimbo az edzője.
AOC ilyenbe került, benne van egy JimmyG szint szerintem. Nagyon jó, hogy a lábmunkája rendben van, ez több ér, mint bármely fizikai adottsága. Optimista vagyok vele kapcsolatban.
buhloone mindstate
gratulálunk a sikeres holdouthoz.Report: #Raiders RB Josh Jacobs will end his holdout and report to the team before Week 1 against the #Broncos, via @reviewjournal
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) August 21, 2023
More here:https://t.co/QWeJkkjdp3 pic.twitter.com/wgBzXwXaIK
empty taxi
Gondolom szóltak neki, hogy Bellből is bohóc lett 1 év alatt.
Persze ezt várta mindenki, ezt diktálja a logika, de azért jobb lesz már, ha tudjuk, h tényleg rendeződik a dolog...
Report: #Raiders RB Josh Jacobs will end his holdout and report to the team before Week 1 against the #Broncos, via @reviewjournal
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) August 21, 2023
More here:https://t.co/QWeJkkjdp3 pic.twitter.com/wgBzXwXaIK

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
DT poszton múlik szerintem a védelem szezonja, ami pedig nagy hatással lesz az O szezonjára...AOC nagyon szépen futtatja a rendszert. Szerintem Jimmy mögött ül 1-2 évet és megleszünk QB poszton. Az offense jó lesz.
AOC fun fact:
among 48 QBs with 20+ preseason dropbacks
no one is throwning it deeper than rookie Aidan O'Connell
11.0 air yards/att (#1)
still has completed 72% of his 30 att for 8.4 YPA
out of 48 QBs he ranks:
#1 in EPA/att
#2 in success %
#1 in first down %
#1 in TD %
#1 in 3rd down %
Rolni
Csak a D-n múlik.
AOC fun fact:
among 48 QBs with 20+ preseason dropbacks
no one is throwning it deeper than rookie Aidan O'Connell
11.0 air yards/att (#1)
still has completed 72% of his 30 att for 8.4 YPA
out of 48 QBs he ranks:
#1 in EPA/att
#2 in success %
#1 in first down %
#1 in TD %
#1 in 3rd down %
- Greg Van Roten úgy tűnik kijátszotta Alex Barsot a kezdőből, bár még a verseny megy, és ott van Jordan Meredith és McClendon Curtis is. Bars több poszton bevethető ezért megéri a rostert
- Parham továbbra is sérült és nem tudjuk milyen súlyos. agyrázkódása lehetett? Muti gyengén játszott, nem kezdő szint. Parham kellene vissza minél előbb
- Dalton Wagner gyengén játszott, minden bizonnyal Eluemunor lesz a kezdő RT, aki most LT-ként játszott és jó volt. Munford cserének jó lehet.
- Tre Tucker újoncként is lehet fegyver, de a droppokkal kellene kezdenie valamit
- Hoyer remélem cut lesz, nincs értelme, hogy ő kapjon snapet AOC helyett. AOC a meccs utáni interjúban nem volt elégedett magával, mert volt 2 elrontott play
- a védelemben az újonc UDFA LB Drake Thomas odatette magát: 12 tackle, 3 stops, coverage: 4/4, 9 yds, 80.2 QBR. 3 tackle special teamben. megérheti a rostert
- megy a harc a 4. számú defensive end pozícióért. első meccsen Jordan Willis volt a jobb, most Malcolm Koonce. kérdés hogy ki éri meg a rostert. Koonce 3 pressures, 1 hit, 2 hurries a Rams ellen, javára szól hogy 3 évvel fiatalabb
- a védőfal belseje igen gyenge volt. John Jenkins és Neil Farrell Jr. voltak a kezdők, de csereként Adam Butler, Matthew Butler és Nesta Jade Silvera sem játszott jobban. bár Tillery, Nichols és Young nem játszottak, még mindig ezt a posztot érzem a leggyengébbnek
buhloone mindstate
.@Raiders @aidanoc Aidan O’Connell just keeps impressing. Few misses; finishing drives; making correct reads and moving his TEAM. Excellent prospect. #RaiderNation #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/VpqEVx3JwS
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) August 20, 2023
buhloone mindstate
AOC a második pre season meccsén is Főzött!!Illetve a D se volt fogalmatlan. Bíztató egyenlőre
Rolni

What Matthew Butler does to this Rams lineman is illegal in 50 states pic.twitter.com/gGQ9AEpB53
— Tristen Kuhn (@KuhnTristen) August 18, 2023
A healthy @renfrowhunter = trouble for opposing defenses#RAIDERS #RAIDERNATION pic.twitter.com/oMwkUqmnjI
— Harry Ruiz (@harryruiz) August 18, 2023
Szerkesztette: deyell
buhloone mindstate
You can see the upside with McClendon Curtis the second you put his tape on. His understanding of blocking angles and processing is impressive. #Raiders pic.twitter.com/ZevmePefn1
— Sanjit T. (@Sanjit__T) August 17, 2023
buhloone mindstate
- RB Brittain Brown
- G McClendon Curtis
- G Dylan Parham
- DE Chandler Jones
- CB Brandon Facyson
- CB Nate Hobbs
a sérülésekről nagy titkolózás van, Mayer is sokáig nem edzett sérülés miatt, de nem tudtuk, hogy pontosan mi is a baja. most Parham esetében is "no update" de azt látjuk, hogy ő is maródi, a második negyedben összeszedett sérülés miatt. viszont Netane Muti jó értékelést kapott miután beszállt helyette...
buhloone mindstate
Tyree Wilson, the Raiders first-round draft pick, has been taken off PUP list and cleared to practice.Jó hír!!
deyell
A Rams ellen mondjuk a csapat nem harap annyira, mint a 49ers ellen...illetve az O elvileg jól ment, de a Rams O is szépen haladt a védelmünk ellen...mégse Bears 85 van a házban 😊
Crosby ki lett csapva az edzésről amiért Cam Akers-el összeverekedett 😊
Maxx egy igazi Raider 😉
buhloone mindstate
JT Sullivan elemezte AOC első heti munkáját, szerintem érdemes megnézni ~11perc.
Dícséri a lábmunkáját és a pontosságát is.
Brandon Parker ismét IR-re került...lehet neki ennyi volt a fociWagner lehet hogy jó lesz
Herron lehet befutó swing tackle posztra így vagy esetleg Wagner foghat keretet, ha folytatja a preseasonban a remeklést
Rolni
Dalton Wagner may end up being the Steal of the Draft for the #Raiders.. The guy is A LOT better than I thought he would be this early in the process. pic.twitter.com/nwHfQgEP3B
— Sanjit T. (@Sanjit__T) August 15, 2023
www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fgjwbeu13sbib1.jpg
Szerkesztette: deyell
buhloone mindstate
Herron lehet befutó swing tackle posztra így vagy esetleg Wagner foghat keretet, ha folytatja a preseasonban a remeklést
Én amúgy elhoznám Fournettet, eléggé ismeri a rendszert, lehetne rotálni Zeus mellett. Aztán jön JJ amikor jön.Mondjuk a Pats helyett Zeket leigazolni és Jakobszot útjára engedni kemény lett volna. Nézett volna mint hal a szatyorban…Nem egy kaliber a két futó.
Viszont így szerintem elég jó indikátor, hogy Josh van továbbra is fő opcióként szem előtt tartva csak ugye megy a f…méregetés.
TST
Jól látszott a 49ers ellen is, hogy Zeus nem elveszett srác, ha nyitva van neki az út, de közel nem JJ szint és komoly visszaesés várható futás terén, ha JJ helyett Zeus lesz a feature back. Szerintem.
Továbbra is azt gondolom, hogy week 1-re befut majd JJ...
Rolni
Mondjuk a Pats helyett Zeket leigazolni és Jakobszot útjára engedni kemény lett volna. Nézett volna mint hal a szatyorban…Nem egy kaliber a két futó.
Viszont így szerintem elég jó indikátor, hogy Josh van továbbra is fő opcióként szem előtt tartva csak ugye megy a f…méregetés.
TST
Jól látszott a 49ers ellen is, hogy Zeus nem elveszett srác, ha nyitva van neki az út, de közel nem JJ szint és komoly visszaesés várható futás terén, ha JJ helyett Zeus lesz a feature back. Szerintem.
Továbbra is azt gondolom, hogy week 1-re befut majd JJ...