Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
deyell
11 702
Brian Edwards menni Atlantalassan teljesen kuka a 2020-as draft...
r.baggio
choose life
több mint 2 éve
Brian Edwards menni AtlantaKeelan Cole kiszoritotta egy nap alatt. 😊
r.baggio
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Brian Edwards menni Atlanta
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
deyell
11 702
UDFA-król pár info.Bam Olaseni, T, Utah (6-foot-7, 339 pounds)
londoni támadófalember, mint Menelik Watson volt. nem jó ómen, Reggie szeretett londoni játékosokat draftolni (Obi Melifonwu, Jack Crawford) de ezek eddig nem sültek el jól. Olaseni két szezont játszott Amerikában, az elsőt a Garden City Community College-ben, ahol All-American volt. majd transzferelt Utah-ba, ahol 11 meccsen volt kezdő baloldali tackle tavaly, második csapatos All-Pac-12 lett.
fizikai, atletikus paraméterei rendben vannak (36 1/2″ hosszú kar), nyers még a poszton. felépítésre hasonló Trent Brownhoz, csak nem olyan dagadt. divattervező szakon szerzett diplomát (legalábbis fashion vagy mi). amilyen gyorsan előrelépett eddig - pedig nem volt egyszerű útja Londonból junior college-be, majd a Pac-12-be, az alapján elég ígéretesnek tartom, szerintem ő a legjobb prospect az drafton el nem kelt szabadügynökeink közül. hátha sikerül kezdő jobboldali tackle-t faragni belőle!
Tré Turner, WR, Virginia Tech (6-1, 184)
először a Vikings akarta elvinni, de a Raiders nagyobb garantált összeget ajánlott neki ($40.000). ennek ellenére sem ő a legjobban fizetett UDFA-nk, esélyt látok arra, hogy megérje a rostert. a Virginia Techben igen gyenge volt a támadójáték állítólag az edzők miatt, de Turner így is 675 yardot és 3 TD-t szerzett. sebessége csak átlagos, viszont középiskolában kosarazott, és jó magasra tud ugrani. több sérüléssel küzdött egyetemi évei alatt.
Myron Tagovailoa-Amosa, DE, Notre Dame (6-2, 270)
nagy összegű garantált pénzt kapott Tua Tagovailoa unokatestvére, 207.000 dollárt. egyetemen csapatkapitány volt, jó mentalitású játékosnak tekinthető, aki a pályán is odateszi magát. probléma az, hogy a védőfalon belül nem elég nagydarab, a szélen nem elég gyors (4,81 másodperces 40 yard). nagyon sok játékost igazoltunk és draftoltunk a védőfalba, ezért meglepődnék, ha rostert fogna. de valamit lát benne a stáb, ezért a sok garantált összeg.
Sam Webb, CB, Missouri Western State (6-1, 202)
testfelépítésre, sebességre a profi szintet megüti, probléma az, hogy a harmadosztályból jön, így értelemszerűen nagy ugrás neki az NFL.
Darien Butler, LB, Arizona State (5-10, 221)
$90.000 garantáltat kapott Butler, három szezonban volt csapatkapitány a a Sun Devilsben, nagy szívvel játszik, és produktív is volt. coverage-ben is jó. de jelentősen undersized a poszton. special teamben a mentalitása miatt megragadhat.
choose life
több mint 2 éve
Kemény az első 5 meccs és a zárás is!Az mondjuk kedves, h két home game-el kezdünk 😉
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Az idei menetrend:Nem a szél fújta így össze (?)
ᴛʀᴀᴄᴋɪɴɢ ꜱᴛᴀᴛᴜꜱ: ᴅᴇʟɪᴠᴇʀᴇᴅ 📨
— Las Vegas Raiders (@Raiders) May 13, 2022
███████████ 100% pic.twitter.com/Zu4bPDGtKO
több mint 2 éve
deyell
11 702
The #Patriots are trading QB Jarrett Stidham and a seventh-round pick to the #Raiders for a sixth-round pickelkerülhetetlenül érik a csempiönsip.
Beki
choose life
több mint 2 éve
The #Patriots are trading QB Jarrett Stidham and a seventh-round pick to the #Raiders for a sixth-round pickWhatever...
Beki
Gondolom Ő lesz a back up vagy esetleg 3 QB kerül keretre és Mullens a back up Stidham a developemental srác...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Patriots are trading QB Jarrett Stidham and a seventh-round pick to the #Raiders for a sixth-round pick
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
raiderswire.usatoday.com/2022/05/11/bleacher-report-ranks-raiders-as-the-no-6-offense-heading-into-2022-season/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Nagyon hasznos kis játékos, Carr örülni fog neki.Cole, 29, had 28 catches for 449 yards in 11 starts for the Jets last year.
Former Jaguars’ and Jets’ WR Keelan Cole is signing a 1-year deal with the Raiders, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) May 11, 2022
iktriad
több mint 2 éve
Nagyon hasznos kis játékos, Carr örülni fog neki.Former Jaguars’ and Jets’ WR Keelan Cole is signing a 1-year deal with the Raiders, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) May 11, 2022
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Kwiatowski volt viziten, olcsóért fit lenne már.
több mint 2 éve
Young depth-nek lehet hasznos.Bradberry szerintem simán érkezhet, ha tud várni kicsit...june 2 elott nincs sztem rá pénzünk.
Mullen lábát műtötték, nem tudni mennyire komoly a dolog, mikor lesz 100%-os, szóval elférne Bradberry, a séma fit meg ugye adott.
több mint 2 éve
deyell
11 702
The Raiders have signed LB Kenny Young, per multiple sources.Bradberry helyett egy újabb volt Rams linebacker érkezett.
choose life
több mint 2 éve
Bradberry jönni fog szerintetek?
több mint 2 éve
KJ Wright itt milyen volt tavaly? Mivel lehet olvasni, hogy vagy Seahawks vagy retirement, kíváncsi lennék milyen szerepet tudna betölteni a rosteren (sima kezdő, rotáció, vagy esélytelen).Sztem már csak rotáció, de abban sem extra.
Duff
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
KJ Wright itt milyen volt tavaly? Mivel lehet olvasni, hogy vagy Seahawks vagy retirement, kíváncsi lennék milyen szerepet tudna betölteni a rosteren (sima kezdő, rotáció, vagy esélytelen).semmi extra
Duff
több mint 2 éve
Duff
3 133
KJ Wright itt milyen volt tavaly? Mivel lehet olvasni, hogy vagy Seahawks vagy retirement, kíváncsi lennék milyen szerepet tudna betölteni a rosteren (sima kezdő, rotáció, vagy esélytelen).
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
dehogy lesz. Marknak elég a hooters.Dan Ventrelle ki lett rúgva. Szerinte azért, mert nők elleni toxic munkakörnyezetre felhívta Márk figyelmét és miután nem történt semmi jelezte az NFL-nek.nehogy aztán Mark Davis legyen az új Daniel Snyder.
Fura lenne, mert ezt mondjuk Mark-ból nem nézem ki. Gruden-ből simán, de Mark-ból nem.
Meglátjuk mi lesz. Ha volt is tényleg vmi reméljük az még Gruden sara és megyünk szépen tovább egy modernebb stábbal, a jó irányba.
Amúgy tegnap láttam Twitteren egy képet a Ruggs-Arnette-Bowden trióról...
Rolni
deyell
több mint 2 éve
Legyen a nevetek Las Vegas Football Team?Dan Ventrelle ki lett rúgva. Szerinte azért, mert nők elleni toxic munkakörnyezetre felhívta Márk figyelmét és miután nem történt semmi jelezte az NFL-nek.nehogy aztán Mark Davis legyen az új Daniel Snyder.
Fura lenne, mert ezt mondjuk Mark-ból nem nézem ki. Gruden-ből simán, de Mark-ból nem.
Meglátjuk mi lesz. Ha volt is tényleg vmi reméljük az még Gruden sara és megyünk szépen tovább egy modernebb stábbal, a jó irányba.
Rolni
deyell
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
deyell
11 702
Dan Ventrelle ki lett rúgva. Szerinte azért, mert nők elleni toxic munkakörnyezetre felhívta Márk figyelmét és miután nem történt semmi jelezte az NFL-nek.nehogy aztán Mark Davis legyen az új Daniel Snyder.
Rolni
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Dan Ventrelle ki lett rúgva. Szerinte azért, mert nők elleni toxic munkakörnyezetre felhívta Márk figyelmét és miután nem történt semmi jelezte az NFL-nek.Vagy simán DaveZieg takarít a FO-ban. Amikor Gruden csinálta akkor is volt duzzogás, most is van. Nincs itt semmi látnivaló.
Rolni
Nekem nagyon tetszik a jelenlegi irány, mondhatni frissítő élmény, hogy profi franchiseként működünk 3 hónapja. Szóval hajrá.
több mint 2 éve
Dan Ventrelle ki lett rúgva. Szerinte azért, mert nők elleni toxic munkakörnyezetre felhívta Márk figyelmét és miután nem történt semmi jelezte az NFL-nek.Fura lenne, mert ezt mondjuk Mark-ból nem nézem ki. Gruden-ből simán, de Mark-ból nem.
több mint 2 éve
Hát igen elsőre én se kezdtem el ugrálni körbe körbe örömömben, ugyanakkor Ziegler itt a főnök és ez az első draftja igen biztató volt számomra, szóval egyenlőre nem aggódom.Albert Breer@AlbertBreerÉs ez jó? Mármint jöhetnek a Strange húzások...persze nem tudom, hogy a Kapucnis mekkora teret enged, de gondolom nem Div II-t néz napi szinten
Source: The Raiders are working towards hiring Patriots national scout Brandon Yeargan as their new college scouting director. He’ll replace Jim Abrams.
Rolni
Willie Parker