NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 373
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 2 éve
több mint 2 éve
JMD is beszélgetett a riporterekkel a tulajdonosi találkozó keretében.-Dylan Parham marad az LG, de majd kap snapet OC-ben is, h kész legyen, ha ott kell bevetni esetleg
-JImmy G-től függetlenül érkezhet rookie QB
OL ezek alapján jelenleg:
Miller-Parham-James-Muti-Elumeunor
A fal közepe továbbra is aggaszt. Kellene RG posztra valami bivaly srác draftról és akkor talán nem vasalják ki Jimmy G-t túl hamar...
Persze az is lehet opció, hogy Munford esetleg bekerül RG-be és megoldja, de azért az is rizikósan hangzik...
Mark Davis is beszélgetett az Athletic-el:
-Hosszú távban gondolkodik továbbra is, de azért azt legalább elmondta, hogy szeretne fejlődést látni
Ez alapján azt gondolom, hogy amit tegnap írtam az ül. Hacsak nem áll a földbe JMD és a csapat 2023-ban, akkor meglesz nekik a 3. évük is akkor is, ha nincs idén PO...
Mindenki a draft fontosságáról beszél és a 12 pickről. Ez a draft várhatóan make or break lesz JMD és DZ számára. Ha ezen a drafton tudnak egy sor kezdő és depth játékost szerezni ennyi pickkel, akiket be tudnak illeszteni a meglévő kezdők és depth veteránok közé, akkor elindulhat felfelé a csapat és fenntarthatóan indulhat el...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Egész őszintének tűnik ez az interjú!szerintem teljesen rendben van és reális a helyzetértékelés. Megpróbálták, ennyi volt benne, most jön az építkezés.
Kvázi az van, hogy 2022-ben nyomtak egy all-in-t, mert elhitték, hogy Carr JMD alatt majd robbant és azt is, hogy jobb ez a keret, mint amit Gruden&Co kihozott belőle. Aztán rájöttek, hogy a keret tényleg szar és hogy Carr meg nem az a csávó, akinek hitték...
Most meg nyomtak egy reset-et így az első évük után. Az, hogy erről a reset-ről és a lyukas rosterről ilyen nyíltan beszél a GM azt is jelentheti, hogy Mark is elfogadta ezt és az áldásával megy a reset, meg persze azt is, hogy csak előkészítik a kifogást, amikor belebuknak...
Én továbbra is azt mondom, hogy egy új GM-HC páros a 3. szezonjára építsen föl valamit, amivel bejut a PO-ba és utána ott is tud maradni. Ez alapján továbbra is hajlandó lennék Mark helyében türelmesnek lenni, de csak akkor, ha a 2. évük nem zuhanó repülés...Ha ezzel a kipucolt és újrahúzott csapattal nem tudnak valami bíztatót mutatni, akkor azért elég erősen el kellene gondolkodnia a tulajnak szerintem...az meg alap, hogy az első év nem esik ki azért a képletből, mert elnézték az indulást...
Rolni
Végre nem néznek minket hülyének.
több mint 2 éve
Egész őszintének tűnik ez az interjú!Kvázi az van, hogy 2022-ben nyomtak egy all-in-t, mert elhitték, hogy Carr JMD alatt majd robbant és azt is, hogy jobb ez a keret, mint amit Gruden&Co kihozott belőle. Aztán rájöttek, hogy a keret tényleg szar és hogy Carr meg nem az a csávó, akinek hitték...
Most meg nyomtak egy reset-et így az első évük után. Az, hogy erről a reset-ről és a lyukas rosterről ilyen nyíltan beszél a GM azt is jelentheti, hogy Mark is elfogadta ezt és az áldásával megy a reset, meg persze azt is, hogy csak előkészítik a kifogást, amikor belebuknak...
Én továbbra is azt mondom, hogy egy új GM-HC páros a 3. szezonjára építsen föl valamit, amivel bejut a PO-ba és utána ott is tud maradni. Ez alapján továbbra is hajlandó lennék Mark helyében türelmesnek lenni, de csak akkor, ha a 2. évük nem zuhanó repülés...Ha ezzel a kipucolt és újrahúzott csapattal nem tudnak valami bíztatót mutatni, akkor azért elég erősen el kellene gondolkodnia a tulajnak szerintem...az meg alap, hogy az első év nem esik ki azért a képletből, mert elnézték az indulást...
több mint 2 éve
Ziegler interjú az athleticről olvasható ittwww.reddit.com/r/raiders/comments/1239ghp/reed_oneonone_with_raiders_gm_dave_ziegler_on/
buhloone mindstate
több mint 2 éve
#Grudock
total snaps played in last 5 years by players a team drafted themselves
Rolni
It’s way off. I think it leaves off Oakland players. I’ve got 58,910, which would be 30th on my list https://t.co/gosPiq0eAX
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) March 26, 2023
Szerkesztette: deyell
buhloone mindstate
több mint 2 éve
legalább tudjuk hol lett elkúrva
több mint 2 éve
#Grudocktotal snaps played in last 5 years by players a team drafted themselves
top-10:
91,901 - DAL
85,496 - MIN
83,677 - BAL
82,628 - TB
82,442 - ATL
81,815 - CIN
79,791 - PIT
78,925 - GB
78,144 - SEA
74,643 - IND
bottom-10:
61,726 - JAX
61,437 - ARI
61,164 - TEN
59,939 - LAC
58,783 - BUF
57,942 - HOU
57,067 - NYG
54,349 - LAR
47,244 - NYJ
11,904 - LV
Azt a büdös...
több mint 2 éve
John Jenkins NT érkezett.Arra esetleg jó lehet, h Farrell Jr mögött biztonsági veterán depth legyen.
Amadeus von Dollárbaloldal
Kicsit rizikós ekkora bizalmat szavazni Farrell-nek, akit szezon közben még viselkedési gondokkal kellett fegyelmezni...aztán persze a stáb látta edzeni, mozogni és végülis tavaly draft után én is azt gondoltam, h idénre akár kezdő NT is lehet belőle...
több mint 2 éve
John Jenkins NT érkezett.
több mint 2 éve
Jordan Schultz@Schultz_ReportSource: WR DeAndre Carter is visiting the #Raiders today. The #Chargers’ FA comes off career-bests with 46/548/3 and was a special teams ace as well. Carter’s market is heating up, with a few other teams in the mix as well.
Valaki: Ennyi WR és ST ász egy csapatban el se fér...
Ziggy&JMD: Fogd csak meg a söröm...
több mint 2 éve
Renfrow - D-Hop trade a pletykaHát nem örülnék ennek...
Van nekünk WR1-ünk, WR1 pénzért már kereten.
D-Hop az elmúlt két szezonban összesen 19 meccsig és 1289 yardig jutott és már elmúlt 30 éves.
Szerződése idénre kedvező lehetne egy trade után, ahogy nézem, de hacsak nincs nagyon komoly szerződés átalakítás, új szerződés, akkor a '23-as és '24-es cap hitje brutál lenne. Nem lehet 3 elkapónak ennyit fizetni szerintem, még akkor se, ha Jimmy repül szezon után és rookie QB contracttal megyünk...
Renfrow, ha idén se tudja hozni, amit mindannyian vízionáltunk tőle ebben a sémában, akkor szezon után aránylag olcsón el lehet küldeni, cserélni. Nem kéne szerintem ezt a WR állományt most már ilyenekkel kavarni.
Azt nem értem, hogy miért nem tradelünk valami komolyabb D emberért, ha ennyire égünk a trade vágytól?
Vagy ugye megint/még mindig az van, hogy a Raiders-t minden pletykába be lehet vonni, értelemtől függetlenül, mert ugye egy szarul irányított, veszett fejsze nyele módjára úszó franchise vagyunk...
több mint 2 éve
Renfrow - D-Hop trade a pletyka
több mint 2 éve
Kicsit alulméretezett ez a CB room eddig, de amúgy szimpi 😊
több mint 2 éve
Duke Shelley érkezetti.redd.it/lwdcnt8kpipa1.jpg
buhloone mindstate
több mint 2 éve
Duke Shelley érkezett
több mint 2 éve
Following dinner with the #Panthers last night, Alabama QB Bryce Young met with the #Raiders ahead of his pro day today. Vegas currently holds the 7th pick in the NFL Draft.szerintem Kyler óta a méret nem faktor
.
.
.
Young is plug and play because he ran a similar system in college with Bill O’Brien.
Eddig nekem ez a BOB-JMD párhuzam fel se tűnt...
Lehet csúszik egy nagyot a kisember és mi leszünk a háló?
Vagy esetleg felmegyünk érte 1/3-ra, ha nem megy ki az első két pickkel?
Kicsit fáznék a méretétől hosszútávon...inkább sérülés veszély miatt nem is a magassága a zsebben...
Rolni
több mint 2 éve
Following dinner with the #Panthers last night, Alabama QB Bryce Young met with the #Raiders ahead of his pro day today. Vegas currently holds the 7th pick in the NFL Draft..
.
.
Young is plug and play because he ran a similar system in college with Bill O’Brien.
Eddig nekem ez a BOB-JMD párhuzam fel se tűnt...
Lehet csúszik egy nagyot a kisember és mi leszünk a háló?
Vagy esetleg felmegyünk érte 1/3-ra, ha nem megy ki az első két pickkel?
Kicsit fáznék a méretétől hosszútávon...inkább sérülés veszély miatt nem is a magassága a zsebben...
több mint 2 éve
Egy kalappal Moreau-nak a küzdelemhez!Reméljük hamar lenyomja a gecit és akár a pályára is visszatérhet.
több mint 2 éve
Free-agent TE Foster Moreau announced his physical with the Saints revealed that he has Hodgkin’s Lymphoma and he now will be stepping away from football. Best wishes for a speedy recovery.“Szerencsére” ez az egyik legjobban gyógyítható rák fajta ha időben észre veszik. Tesóm exének volt 20 évesen. Teljesen meggyógyult hála istennek. Az időben felfedezett esetekben a túlélés átlagosan 88-95% közt van. Jó eséllyel teljesen felépül.
KeyG
több mint 2 éve
Gyógyulást! Az a durva, hogy Dorenbosnak is gyakorlatilag így menekült meg az èlete, hogy szintèn a Saintsnèl volt fizikai felmèrőn ès gyakorlatilag megmentettèk az èletèt amikor felfedeztèk a szívzűrt nála.Ez mennyire jól működik ott, de a sèrülèsek kezelèse a keret egészségesen tartása vhogy nem megy ennyire.
több mint 2 éve
Óbazmeg....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Free-agent TE Foster Moreau announced his physical with the Saints revealed that he has Hodgkin’s Lymphoma and he now will be stepping away from football. Best wishes for a speedy recovery.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
CB szerintem benne van a pakliban nagyon is.DT poszton viszonylag gyenge az idei draft, CB poszton oké, de igazán ED poszton erős. első körben Carter vagy Gonzalez kellene, edge rushert minden bizonnyal a 2. körben is fogunk találni, aki jó. pl. Will McDonald IV, Anudike-Uzomah, Foskey.
Christian Gonzalez lehet az emberünk 1/7-nél.
Devon Witherspoon mérete miatt nem hiszem, hogy ennyire elől opció. Nemrég láttam egy tweetet ezzel kapcsolatban és történelmi outliner lenne, már azzal is, ha első körös pick lenne, ami lesz, mert remek játékos, de szerintem nem TOP10 ezzel a mérettel.
Rolni
buhloone mindstate