Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Thayer Munford OT Ohio State is the @Raiders pick at 238Még egy OL ember 😊
Komolyan vesszük a falakat!!
6'6 328 35-ös karok
OT méretek bőven, de OG-t is játszott egyetemen. Még egy versatile emberke nem meglepő módon.
Back up LT esetleg vagy jó esetben swing OT Parker helyen jövőtől?!
The Athletic draft analyst had Munford ranked 160 and Arif Hasan's consensus big board had him at 150, so that pick is viewed as pretty good value at 238th overall by the experts.
Szerkesztette: Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
deyell
11 702
Ziegler nagyon ráment a védőfal erősítésére, Chandler Jones leigazolása, Crosby hosszabbítás, rakás defensive tackle a piacról, és most két DT lett draftolva a középső körökben. így azért javulhat a defense.
choose life
több mint 2 éve
Ez volt a Day 2 előtt a mock-om:Egy ilyennel én ellennék:
86: Marquis Hayes LG
126: Matthew Butler 3T
164: Otito Ogbonnia 1T
165: Joshua Williams CB
227: Brad Hawkins S
Erre jött eddig:
90: Dylan Parham IOL
122: Zamir White RB
126: Neil Farrell Jr. 1T
175: Matt Butler 3T
CB helyett RB jött és "csak" egy név stimmel, de egy hullámhosszon vagyunk 😀
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
#Raiders select Vols' DE/DT Matt Butler with the 175th pickvan benne valami, ami Tommy Kellyre emlékeztet.
Na ez is egy jó pick szerintem!!
Ő 3T lehet rotációban leginkább, illetve base LDT.
6'3 297
Szépen megtöltötték ezt a DL-t!
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
#Raiders select Vols' DE/DT Matt Butler with the 175th pickNa ez is egy jó pick szerintem!!
Ő 3T lehet rotációban leginkább, illetve base LDT.
6'3 297
Szépen megtöltötték ezt a DL-t!
több mint 2 éve
James tud guardot ennyi pénzért?Nem hiszem, de a 2022-es pénzéért simán játszhat back up OC-t James!
Amadeus
több mint 2 éve
The Raiders trade: Pick 164The Rams trade: Pick 175, 238
több mint 2 éve
Neil Farrell Jr. pick nekem tetszik.
6'4 330 méretű NT, aki egyébként igen fürge is tud lenni időről időre. Séma fit, NT, de akár base LDT posztra is szerintem.
Nem lesz bedobva a mélyvízbe, Hankins mögött lesz ideje megszokni az NFL-t.
Rolni
több mint 2 éve
Parham kapcsán még ennyi a PFF-től:2021-ben RG volt végig (881 snap)
2020-ban RT volt végig (849 snap)
2019-ben LG volt 1 db RT snapet leszámítva végig (856 snap)
2021-ben RG-ként 0 sack, 2 hit, 8 hurry volt a mutatója.
Senior Bowl-on játszott OC-t is és elvileg szépen teljesített.
Ezek alapján lehet inkább RG/OC lehet a helye és nem LG/OC, mint ahogy korábban írtam.
több mint 2 éve
Vic Tafur@VicTafurZiegler said Parham will have a chance to compete at both guard and center.
több mint 2 éve
Matt Holder@MHolder95Zamir White split carries with James Cook and still had the 5th-most gap runs in the SEC last season (82, via @PFF).
The Patriots were one of the most gap-heavy teams last season and Jacobs is a zone back who had 3x as many zone attempts than gap last year
#Raiders #NFLDraft
több mint 2 éve
RD 4 | PK 122 - Raiders: Zamir White RB, GeorgiaWhite earned the 3rd-highest athleticism score (94) among this year's RB class after running a 4.40-forty & 10'8" broad jump at 214 pounds.
több mint 2 éve
Eddig milyen MekdánielünkEddig jó!!
ThundersNFL
De aki a 10.-ről kiugrott az is ezt mondta még az elsőn is...
több mint 2 éve
Eddig milyen Mekdánielünk
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Neil Farrell Jr. pick nekem tetszik.6'4 330 méretű NT, aki egyébként igen fürge is tud lenni időről időre. Séma fit, NT, de akár base LDT posztra is szerintem.
Nem lesz bedobva a mélyvízbe, Hankins mögött lesz ideje megszokni az NFL-t.
több mint 2 éve
Igen engem is meglepett a poszt.Első meglepinem mondom hogy rossz, de volt nagyobb hiányposztunk is. tudom Jacobs opcióját nem hívtuk le, de akkor is.
Zamir White RB
Rolni
deyell
Jacobs opciója nem lett lehívva és Drake is csak idén áll szerződés alatt, Bolden meg már most is 32 éves, szóval érthető valamilyen szinten a húzás, de elsőre azért kicsit luxusnak tűnik.
White amúgy jó futó, jól lát a pályán és mérete is megvan az NFL-hez. Passz játékban egyenlőre a legkérdésesebb a helye, de arra nem kell korán bedobni úgy sem. Persze 2022-ben kérdéses amúgy mennyi lehetősége kap Jacobs, Drake és Bolden mögött...
Ha az a két ACL nem lenne azért nyugodtabb lennék 😊
Szerkesztette: Rolni
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Farrell volt a highest rated SEC DL futás ellen.
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Farrell jó pick nagyon. Többször írták hozzánk, mint system fit embert.
több mint 2 éve
deyell
11 702
Első meglepinem mondom hogy rossz, de volt nagyobb hiányposztunk is. tudom Jacobs opcióját nem hívtuk le, de akkor is.
Zamir White RB
Rolni
choose life
több mint 2 éve
Első meglepiZamir White RB
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Brandon Thorn szerint legjobb helye OC lenne.James tud guardot ennyi pénzért?
Dane Brugler az Athletic draft guruja szerint a legjobb helye OC lenne, amúgy a 72. legjobb prospectje volt idén.
TDN-nél is OC-nek gondolják leginkább. PFF szerint is benne van a pakliban, hogy OC lesz.
Meglátjuk mit mond majd róla valaki a csapat házatájáról, egyenlőre OG besorolása van, de az lehet csak amiatt is, hogy NFL.com-on így volt a prospectek között...
Shaq Mason és David Andrews is kisebbek voltak draft-kor, mint Parham, szóval séma szempontból is lehet itt még bármi sztem...
Rolni
több mint 2 éve
Brandon Thorn szerint legjobb helye OC lenne.Dane Brugler az Athletic draft guruja szerint a legjobb helye OC lenne, amúgy a 72. legjobb prospectje volt idén.
TDN-nél is OC-nek gondolják leginkább. PFF szerint is benne van a pakliban, hogy OC lesz.
Meglátjuk mit mond majd róla valaki a csapat házatájáról, egyenlőre OG besorolása van, de az lehet csak amiatt is, hogy NFL.com-on így volt a prospectek között...
Shaq Mason és David Andrews is kisebbek voltak draft-kor, mint Parham, szóval séma szempontból is lehet itt még bármi sztem...
több mint 2 éve
megnéztem a videót Parhamról, amikor értesül arról, hogy draftolják. nekem arról úgy tűnik, hogy nem elég széles az alkata, és már nagyjából ki is van maxolva. biztos lehet ő guard az NFL-ben? nekem inkább centernek tűnik.Leginkább centernek olvastam én is.
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
megnéztem a videót Parhamról, amikor értesül arról, hogy draftolják. nekem arról úgy tűnik, hogy nem elég széles az alkata, és már nagyjából ki is van maxolva. biztos lehet ő guard az NFL-ben? nekem inkább centernek tűnik.
choose life