Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Dylan Parham szerintem jó pick. Rutinos OG, aki mindkét oldalon bevethető és a kis hátra mozgással még egy extra picket (169) is szereztünk.Amúgy több draft site OC-kent tartja számon, szóval lehet még az is belőle.
Rolni
Gondolom Simpson, Parham és James harcol majd esetleg Bars-al kiegészülve az LG és OC posztokért majd
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
deyell
11 702
Raiders remaining picks as of now Rd 4- pick 126
Rd 5- pick 164
Rd 5- pick 165
Rd 5- pick 169
Rd 7- pick 227
három ötödik körös pick mókás lesz, bár arra gondolok, hogy fel fogunk tradelni.
choose life
több mint 2 éve
Eddig jó
több mint 2 éve
Dylan Parham szerintem jó pick. Rutinos OG, aki mindkét oldalon bevethető és a kis hátra mozgással még egy extra picket (169) is szereztünk.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
insiderek szerint a base defense a “mindegy, hogy minek nevezzük” helyett 3-4 lett végül.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Se JJ, se Ferrell, se Abram 5. éves opciója nem lesz lehívva. Egyedül JJ volt kérdéses.
több mint 2 éve
Plusz Adams és Tyreek Hill ugyebár.Üdv újra a fedélzeten!!Ha a hollywoodért és aj brownért adott pickeket is beleszámolod, akkor 8 első körös wr "draft" volt idén 😊
Nagyon kemény, ami idén WR poszton megy...
Adams, Hill, AJ Brown, Hollywood Brown, Cooper, Woods, Parker mind el lett cserélve...block buster üzemmódba mi kapcsoltuk ezt az egészet Adams traddel 😊
Giga szerződések is röpködtek és abban is masszívan benne voltunk ugye 😊
Hill, Adams, Brown, Diggs, Moore, Goodwin, Williams, Cooks, Kirk, Robinson...
Aztán a drafton meg durva WR run volt és első körben kiment 6 elkapó is, ráadásul mind TOP20-ban. A 6db első körös WR pick all time 2nd holtversenyben, de a TOP 20-ban 6db all time 1st.
2004-ben volt 7db első körös WR kiválasztva, de akkor az utolsó 2 WR-t a 29. és a 31. helyen húzták "csak"...
1988-ban volt 6db TOP20-as WR pick, de idén korábban ment ki az utolsó (idén 18., anno 20.), szóval lehet all time jelzővel illetni...
Szóval all time WR offseason ez és masszívan benne volt a kezünk 😀
Rolni
peach
több mint 2 éve
Üdv újra a fedélzeten!!Ha a hollywoodért és aj brownért adott pickeket is beleszámolod, akkor 8 első körös wr "draft" volt idén 😊
Nagyon kemény, ami idén WR poszton megy...
Adams, Hill, AJ Brown, Hollywood Brown, Cooper, Woods, Parker mind el lett cserélve...block buster üzemmódba mi kapcsoltuk ezt az egészet Adams traddel 😊
Aztán a drafton meg durva WR run volt és első körben kiment 6 elkapó is, ráadásul mind TOP20-ban. A 6db első körös WR pick all time 2nd holtversenyben, de a TOP 20-ban 6db all time 1st.
2004-ben volt 7db első körös WR kiválasztva, de akkor az utolsó 2 WR-t a 29. és a 31. helyen húzták "csak"...
1988-ban volt 6db TOP20-as WR pick, de idén korábban ment ki az utolsó (idén 18., anno 20.), szóval lehet all time jelzővel illetni...
Rolni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
deyell
11 702
Elnézve ezt az 1. kört jobban jártunk a tradedel.1/21-nél már nem volt bent tier 1 WR. ha lett volna, szerintem a Packers kihúzta volna.
Amadeus
choose life
több mint 2 éve
Üdv újra a fedélzeten!!Nagyon kemény, ami idén WR poszton megy...
több mint 2 éve
Űdv Mindenkinek.Újra itt sajna a régi accomat nem sikerült feltámasztani,de örömmel látom hogy a régi arcok nem adják fel Rolni és Bruce😊Bár eltűntem de a fórumot azért olvasgattam ahogy időm engedte.Reménykedjünk egy jó draftban hogy aztán szeptemberben induljon a buli.Mi volt a régi acc neved?
Porsan
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Elnézve ezt az 1. kört jobban jártunk a tradedel.
több mint 2 éve
deyell
11 702
Na az első számunkra érdektelen kör letudva 😊Bo Meltont húzzuk ki valahol. speedster kell!
Feljövünk a 2. körbe? Maradunk a seggünkön? Esetleg mozgunk lefele és próbálunk minél több embert becsatornázni az offseason programba?
Egy ilyennel én ellennék:
86: Marquis Hayes LG
126: Matthew Butler 3T
164: Otito Ogbonnia 1T
165: Joshua Williams CB
227: Brad Hawkins S
Hayes mehetne csatázni a kezdő LG posztért Simpsonnal, míg Butler és Ogbonnia fiatalos mélységet és némi potenciált adhatna a DT egységnek.
Williams és Hawkins pedig megpróbálhatnak 1 év alatt belenőni az NFL-be, legalább back up szerepre...
Rolni
• 5-11, 189lbs
• 4.34 40-yard
• 38” vert
Rutgers WR Bo Melton is a big-time sleeper
— Thor Nystrom (@thorku) March 3, 2022
Sudden off the line, sweet feet, and now confirmed 4.34 speed
Rutgers O and QB play hurt him badly
Leading receiver last 3 years, last two of them by almost double next-highest guy
pic.twitter.com/tJRVGHTFsd
choose life
több mint 2 éve
Porsan
185
Űdv Mindenkinek.Újra itt sajna a régi accomat nem sikerült feltámasztani,de örömmel látom hogy a régi arcok nem adják fel Rolni és Bruce😊Bár eltűntem de a fórumot azért olvasgattam ahogy időm engedte.Reménykedjünk egy jó draftban hogy aztán szeptemberben induljon a buli.
több mint 2 éve
Na az első számunkra érdektelen kör letudva 😊Feljövünk a 2. körbe? Maradunk a seggünkön? Esetleg mozgunk lefele és próbálunk minél több embert becsatornázni az offseason programba?
Egy ilyennel én ellennék:
86: Marquis Hayes LG
126: Matthew Butler 3T
164: Otito Ogbonnia 1T
165: Joshua Williams CB
227: Brad Hawkins S
Hayes mehetne csatázni a kezdő LG posztért Simpsonnal, míg Butler és Ogbonnia fiatalos mélységet és némi potenciált adhatna a DT egységnek.
Williams és Hawkins pedig megpróbálhatnak 1 év alatt belenőni az NFL-be, legalább back up szerepre...
több mint 2 éve
🙂 Én már vettem egy ilyen sálat: ibb.co/6Wtbp54
Aztán én sem nagyon tudok linkelni képet 😃
Szerkesztette: Bruce
több mint 2 éve
GÁ13OR
3
Sziasztok. Sokáig kerestem a Raiders Hungary facebook adminját eredménytelenül. Hátha itt van,vagy ismeri valaki. Szóval terveztem,és készítettem Raider Nation Hungary szurkolói sálakat,és ott szerettem volna felmérni,van e rá igény/kereslet. Képet sajnos ide nem tudok linkelni (azt hiszem hülye vagyok hozzá),de ha valaki kíváncsi rá, valahogy csak elküldöm. Köszönöm szépen. 🖤💀🏴☠️
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Jeremy Fowler@JFowlerESPNVan 3 hónap minimum az első pre-season snapig, valamiről beszélni kell.
Got a firm ‘zero chance’ Darren Waller is traded from a source. Teams certainly would like to acquire a top tight end on a good contract but Raiders have no plans to acquiesce.
Derek Carr@derekcarrqb
Lol no chance.
Rolni
több mint 2 éve
Jeremy Fowler@JFowlerESPNGot a firm ‘zero chance’ Darren Waller is traded from a source. Teams certainly would like to acquire a top tight end on a good contract but Raiders have no plans to acquiesce.
Derek Carr@derekcarrqb
Lol no chance.
több mint 2 éve
Azt írják egyes források, hogy az eredeti Adams tradeben az ellenérték egy első kör + Waller lett volna. Helyette, mikor a liga lefújta a dolgot, akkor lett az első + második kör. Ha lesz trade, lehet, hogy második kör lesz az ellenérték.Az sztem kevés lenne érte... De hát nem én döntök 😊
gbol
több mint 2 éve
gbol
382
Azt írják egyes források, hogy az eredeti Adams tradeben az ellenérték egy első kör + Waller lett volna. Helyette, mikor a liga lefújta a dolgot, akkor lett az első + második kör. Ha lesz trade, lehet, hogy második kör lesz az ellenérték.
több mint 2 éve
Meg kell fizetni őt is és ő sem lesz fiatalabb.ne.A packers érdeklődik Waller után, mennyire lehet valós az hír? Egy facebook posztban olvastam, remélem kacsaNem kacsa, most olvasom az FK-n is, hogy már az Adams trade-be is bele akarták vonni Waller-t, de a szabályok miatt nem lehetett.
Cubehead
Egy első körért vihetnék szerintem, bár annyit meg nem fognak adni érte...
Bruce
nem elég jó az idei draft, hogy biztosan jó játékost kapjunk helyette.
deyell
Alapvetően JMD-ről volt olyan hír, hogy nem annyira szükséges neki kiemelkedő TE és Moreau is ott van a kereten.
Ha kapnánk első kört érte (nem fogunk). akkor én elengedném és inkább valamelyik falat erősíteném.