Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 279
Sam Webb, Tashawn Bower, Luke Masterson megéri a rostert?

i.redd.it/7in5y3bichk91.png

i.imgur.com/TgUhrDO.png

buhloone mindstate

több mint 3 éve
Not only did the Raiders have the fewest penalty yards in a preseason the last 22 years, they are also the first team without a turnover in the preseason since 2011. Pretty impressive discipline the last month

buhloone mindstate

több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 822 — Apu ökölbeszorított keze
According to @JFowlerESPN, he’s been told the Las Vegas Raiders will either trade or cut Alex Leatherwood. #RaiderNation
Amadeus
guardnak sem lenne jó?
deyell
Hát igen, kicsit elhamarkodottnak tűnne egy cut. Bár lehet van hozzáállás gond is esetleg...
Rolni
Azt nem hiszem,lattam szinte az egesz nyarat az egyik legjobb OL edzővel töltötte

több mint 3 éve
Sajna csak a highlight-t láttam de az nagyon meggyöző. A cseresor megette a patriots csere sorát kb. Persze előszezon meg minden de jó ilyet látni.
Cubehead
Twitteren azt olvastam, h a cseresorunk a Pats kezdosorat ette meg amúgy...nem tudom igaz-e én se láttam a meccset...
Rolni
naná hogy igaz. itt épp az UDFA rookie Masterson szerez interceptiont Mac Jones passzából. (ott lesz Masterson a rosteren?)

Koonce sackeli Mac Jonest

buhloone mindstate

több mint 3 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 235 — Raiders fan
Sajna csak a highlight-t láttam de az nagyon meggyöző. A cseresor megette a patriots csere sorát kb. Persze előszezon meg minden de jó ilyet látni.
Cubehead
Twitteren azt olvastam, h a cseresorunk a Pats kezdosorat ette meg amúgy...nem tudom igaz-e én se láttam a meccset...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
According to @JFowlerESPN, he’s been told the Las Vegas Raiders will either trade or cut Alex Leatherwood. #RaiderNation
Amadeus
guardnak sem lenne jó?
deyell
Hát igen, kicsit elhamarkodottnak tűnne egy cut. Bár lehet van hozzáállás gond is esetleg...

több mint 3 éve
Amadeus
guardnak sem lenne jó?

buhloone mindstate

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
több mint 3 éve
Bower kurva nagyot megy
több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 322
#89 Zuber a nap hőse.
több mint 3 éve
Not only did the @raiders have the fewest penalty yards in a preseason the last 22 years, they are also the first team without a turnover in the preseason since 2011. Pretty impressive discipline the last month
több mint 3 éve
Beers&Beards Las Vegas Raiders 97
Remélem az új stábbal és felállással a penaltyk számában is fejlődni tudunk és fegyelmezettebb lesz a brigád.
Tavaly a 131 (Offensive, Defensive, and Special Team) bünti a második legtöbb volt, 1150 yardot buktunk emiatt.
több mint 3 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 722

több mint 3 éve
Leatherwood esetében minden opció játszik jelenleg (RT, G, cut, trade).
Amadeus
esetleg Mark Davis testőre lehetne még.
deyell
"Huell" poszt
több mint 3 éve
Amadeus
esetleg Mark Davis testőre lehetne még.

buhloone mindstate

több mint 3 éve
több mint 3 éve
 www.cbssports.com/nfl/news/2022-nfl-trade-candidates-12-notable-names-who-could-be-shopped-ahead-of-final-roster-cuts/

hihetetlen bazmeg, kapsz 100 milliót és ilyen hülye maradsz.
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 244
tegnapi közös edzés:
- Waller nem edzett, de így sem tudták levédekezni Adamset és Renfrow-t. Waller játéka kérdéses a Chargers ellen. Adams minden 1v1-et megnyert, Renfrow egyet vesztett
deyell
Tegnap már egál volt az első napi mészárlás után a játék képe. Adamset is sikerült kordában tartani, és Mills 3:0-t hozott, amibe az Adams elleni 1v1 is benne van.

twitter.com/DakRandallNESN/status/1562475129367515136?t=s3O0Bw_GY5HRMQo4peOasg&s=03

Az 1v1 drillekben a támadófalatok meglepően jó volt. Barmore és Jennings is 0:2 lett ellenük. Ez mondjuk sokat nem jelent, mert csapatgyakorlatoknál meg Uche, Judon és Barmore is odaért a QB-hoz és leütött passz is volt a falban.
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 244
espn insider info szerint Ferrellnek nagyon esélyes, hogy nem lesz az 53-as rosteren.
Amadeus
En mar reg nem hiszem, hogy itt bevalik. De valahogy olyan figura, aki nem lusta vagy balhes, jo gyerek. Akarom hinni, hogy valahol egyszer megtalalja a helyet.
ulpianus
Gruden alatt egyértelmű volt, h nem válik be egy idő után. A Bradley féle séma se feküdt neki, de az mondjuk, hogy ebbe a hybrid rendszerbe se tud semmit mutatni már kicsit fejvakarós. Lehet kell neki is még egy új állomás, némi testformálás és egy Solomon Thomas-i karriert még futhat.
Drukkolok neki, mert tényleg nem egy ilyen nagyarcú hülye így innen megítélve
Rolni
Én bírnám nálunk. Lenne ideje felépítenie magát és Wise szerepét átvenni idővel. Amúgy is szeretjük a bukott első körös védőket összegereblyézni apróért.
több mint 3 éve
tegnapi közös edzés:

- Carr back to back touchdown passz Adamsnek és Mack Hollinsnak
- Waller nem edzett, de így sem tudták levédekezni Adamset és Renfrow-t. Waller játéka kérdéses a Chargers ellen. Adams minden 1v1-et megnyert, Renfrow egyet vesztett
- Abram picksix
- Brandon Parker és Munford egész héten nem edzettek (remekül állunk ezen a poszton). tehát a csata folytatódik Eluemunor és Leatherwood, illetve Parham és Simpson között
- Leatherwood trade is felmerült mint pletyka
- RB Austin Walter és WR Tyron Johnson harcolnak a kick returner posztért
- még mindig nem volt bunyó

buhloone mindstate

több mint 3 éve
espn insider info szerint Ferrellnek nagyon esélyes, hogy nem lesz az 53-as rosteren.
Amadeus
En mar reg nem hiszem, hogy itt bevalik. De valahogy olyan figura, aki nem lusta vagy balhes, jo gyerek. Akarom hinni, hogy valahol egyszer megtalalja a helyet.
ulpianus
Gruden alatt egyértelmű volt, h nem válik be egy idő után. A Bradley féle séma se feküdt neki, de az mondjuk, hogy ebbe a hybrid rendszerbe se tud semmit mutatni már kicsit fejvakarós. Lehet kell neki is még egy új állomás, némi testformálás és egy Solomon Thomas-i karriert még futhat.
Drukkolok neki, mert tényleg nem egy ilyen nagyarcú hülye így innen megítélve

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
“There’s interest from the Raiders, a person with direct knowledge of the situation told The Athletic, but the issue is the price,” The Athletic‘s Tashan Reed reported last week. “Suh is seeking a contract with an annual value of $9 million per year. While he clearly has plenty of gas left in the tank — he hasn’t missed a regular season game since 2011 and is coming off back-to-back six sack seasons where he also defended the run well — he is 35 years old. It’s fair to question whether he can continue to be someone worth that sort of investment.”
Amadeus
Ezzel óvatosan, mert Vitya már hozza is a Fehérvárhoz

több mint 3 éve
“There’s interest from the Raiders, a person with direct knowledge of the situation told The Athletic, but the issue is the price,” The Athletic‘s Tashan Reed reported last week. “Suh is seeking a contract with an annual value of $9 million per year. While he clearly has plenty of gas left in the tank — he hasn’t missed a regular season game since 2011 and is coming off back-to-back six sack seasons where he also defended the run well — he is 35 years old. It’s fair to question whether he can continue to be someone worth that sort of investment.”