Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Sam Webb, Tashawn Bower, Luke Masterson megéri a rostert?i.redd.it/7in5y3bichk91.png
i.imgur.com/TgUhrDO.png
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Not only did the Raiders have the fewest penalty yards in a preseason the last 22 years, they are also the first team without a turnover in the preseason since 2011. Pretty impressive discipline the last monthbuhloone mindstate
több mint 3 éve
Azt nem hiszem,lattam szinte az egesz nyarat az egyik legjobb OL edzővel töltötteHát igen, kicsit elhamarkodottnak tűnne egy cut. Bár lehet van hozzáállás gond is esetleg...According to @JFowlerESPN, he’s been told the Las Vegas Raiders will either trade or cut Alex Leatherwood. #RaiderNationguardnak sem lenne jó?
Amadeus
deyell
Rolni
több mint 3 éve
naná hogy igaz. itt épp az UDFA rookie Masterson szerez interceptiont Mac Jones passzából. (ott lesz Masterson a rosteren?)Sajna csak a highlight-t láttam de az nagyon meggyöző. A cseresor megette a patriots csere sorát kb. Persze előszezon meg minden de jó ilyet látni.Twitteren azt olvastam, h a cseresorunk a Pats kezdosorat ette meg amúgy...nem tudom igaz-e én se láttam a meccset...
Cubehead
Rolni
#Patriots Mac Jones throws a pick to #Raiders rookie LB Luke Masterson.pic.twitter.com/7CmBjwaQPZ
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) August 27, 2022
Koonce sackeli Mac Jonest
Third down? No problem.
— Las Vegas Raiders (@Raiders) August 27, 2022
Malcolm Koonce with the sack!
📺 Now on FOX | NFL+ pic.twitter.com/OahMCKE0Of
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Sajna csak a highlight-t láttam de az nagyon meggyöző. A cseresor megette a patriots csere sorát kb. Persze előszezon meg minden de jó ilyet látni.Twitteren azt olvastam, h a cseresorunk a Pats kezdosorat ette meg amúgy...nem tudom igaz-e én se láttam a meccset...
Cubehead
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
Hát igen, kicsit elhamarkodottnak tűnne egy cut. Bár lehet van hozzáállás gond is esetleg...According to @JFowlerESPN, he’s been told the Las Vegas Raiders will either trade or cut Alex Leatherwood. #RaiderNationguardnak sem lenne jó?
Amadeus
deyell
több mint 3 éve
According to @JFowlerESPN, he’s been told the Las Vegas Raiders will either trade or cut Alex Leatherwood. #RaiderNationguardnak sem lenne jó?
Amadeus
buhloone mindstate
több mint 3 éve
According to @JFowlerESPN, he’s been told the Las Vegas Raiders will either trade or cut Alex Leatherwood. #RaiderNation
több mint 3 éve
Bower kurva nagyot megy
több mint 3 éve
#89 Zuber a nap hőse.
több mint 3 éve
Not only did the @raiders have the fewest penalty yards in a preseason the last 22 years, they are also the first team without a turnover in the preseason since 2011. Pretty impressive discipline the last month
több mint 3 éve
Remélem az új stábbal és felállással a penaltyk számában is fejlődni tudunk és fegyelmezettebb lesz a brigád.Tavaly a 131 (Offensive, Defensive, and Special Team) bünti a második legtöbb volt, 1150 yardot buktunk emiatt.
több mint 3 éve
Sajna csak a highlight-t láttam de az nagyon meggyöző. A cseresor megette a patriots csere sorát kb. Persze előszezon meg minden de jó ilyet látni.

több mint 3 éve
"Huell" posztLeatherwood esetében minden opció játszik jelenleg (RT, G, cut, trade).esetleg Mark Davis testőre lehetne még.
Amadeus
deyell
több mint 3 éve
Leatherwood esetében minden opció játszik jelenleg (RT, G, cut, trade).esetleg Mark Davis testőre lehetne még.
Amadeus
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Leatherwood esetében minden opció játszik jelenleg (RT, G, cut, trade).
több mint 3 éve
www.cbssports.com/nfl/news/2022-nfl-trade-candidates-12-notable-names-who-could-be-shopped-ahead-of-final-roster-cuts/hihetetlen bazmeg, kapsz 100 milliót és ilyen hülye maradsz.
több mint 3 éve
tegnapi közös edzés:Tegnap már egál volt az első napi mészárlás után a játék képe. Adamset is sikerült kordában tartani, és Mills 3:0-t hozott, amibe az Adams elleni 1v1 is benne van.
- Waller nem edzett, de így sem tudták levédekezni Adamset és Renfrow-t. Waller játéka kérdéses a Chargers ellen. Adams minden 1v1-et megnyert, Renfrow egyet vesztett
deyell
twitter.com/DakRandallNESN/status/1562475129367515136?t=s3O0Bw_GY5HRMQo4peOasg&s=03
Az 1v1 drillekben a támadófalatok meglepően jó volt. Barmore és Jennings is 0:2 lett ellenük. Ez mondjuk sokat nem jelent, mert csapatgyakorlatoknál meg Uche, Judon és Barmore is odaért a QB-hoz és leütött passz is volt a falban.
több mint 3 éve
Én bírnám nálunk. Lenne ideje felépítenie magát és Wise szerepét átvenni idővel. Amúgy is szeretjük a bukott első körös védőket összegereblyézni apróért.Gruden alatt egyértelmű volt, h nem válik be egy idő után. A Bradley féle séma se feküdt neki, de az mondjuk, hogy ebbe a hybrid rendszerbe se tud semmit mutatni már kicsit fejvakarós. Lehet kell neki is még egy új állomás, némi testformálás és egy Solomon Thomas-i karriert még futhat.espn insider info szerint Ferrellnek nagyon esélyes, hogy nem lesz az 53-as rosteren.En mar reg nem hiszem, hogy itt bevalik. De valahogy olyan figura, aki nem lusta vagy balhes, jo gyerek. Akarom hinni, hogy valahol egyszer megtalalja a helyet.
Amadeus
ulpianus
Drukkolok neki, mert tényleg nem egy ilyen nagyarcú hülye így innen megítélve
Rolni
több mint 3 éve
tegnapi közös edzés:- Carr back to back touchdown passz Adamsnek és Mack Hollinsnak
- Waller nem edzett, de így sem tudták levédekezni Adamset és Renfrow-t. Waller játéka kérdéses a Chargers ellen. Adams minden 1v1-et megnyert, Renfrow egyet vesztett
- Abram picksix
- Brandon Parker és Munford egész héten nem edzettek (remekül állunk ezen a poszton). tehát a csata folytatódik Eluemunor és Leatherwood, illetve Parham és Simpson között
- Leatherwood trade is felmerült mint pletyka
- RB Austin Walter és WR Tyron Johnson harcolnak a kick returner posztért
- még mindig nem volt bunyó
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Gruden alatt egyértelmű volt, h nem válik be egy idő után. A Bradley féle séma se feküdt neki, de az mondjuk, hogy ebbe a hybrid rendszerbe se tud semmit mutatni már kicsit fejvakarós. Lehet kell neki is még egy új állomás, némi testformálás és egy Solomon Thomas-i karriert még futhat.espn insider info szerint Ferrellnek nagyon esélyes, hogy nem lesz az 53-as rosteren.En mar reg nem hiszem, hogy itt bevalik. De valahogy olyan figura, aki nem lusta vagy balhes, jo gyerek. Akarom hinni, hogy valahol egyszer megtalalja a helyet.
Amadeus
ulpianus
Drukkolok neki, mert tényleg nem egy ilyen nagyarcú hülye így innen megítélve
több mint 3 éve
espn insider info szerint Ferrellnek nagyon esélyes, hogy nem lesz az 53-as rosteren.En mar reg nem hiszem, hogy itt bevalik. De valahogy olyan figura, aki nem lusta vagy balhes, jo gyerek. Akarom hinni, hogy valahol egyszer megtalalja a helyet.
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
espn insider info szerint Ferrellnek nagyon esélyes, hogy nem lesz az 53-as rosteren.
több mint 3 éve
“There’s interest from the Raiders, a person with direct knowledge of the situation told The Athletic, but the issue is the price,” The Athletic‘s Tashan Reed reported last week. “Suh is seeking a contract with an annual value of $9 million per year. While he clearly has plenty of gas left in the tank — he hasn’t missed a regular season game since 2011 and is coming off back-to-back six sack seasons where he also defended the run well — he is 35 years old. It’s fair to question whether he can continue to be someone worth that sort of investment.”Ezzel óvatosan, mert Vitya már hozza is a Fehérvárhoz
Amadeus

több mint 3 éve
“There’s interest from the Raiders, a person with direct knowledge of the situation told The Athletic, but the issue is the price,” The Athletic‘s Tashan Reed reported last week. “Suh is seeking a contract with an annual value of $9 million per year. While he clearly has plenty of gas left in the tank — he hasn’t missed a regular season game since 2011 and is coming off back-to-back six sack seasons where he also defended the run well — he is 35 years old. It’s fair to question whether he can continue to be someone worth that sort of investment.”