Las Vegas Raiders
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Mennyire érdekelhet egy megbélyegzett embert aki már most közutálat tárgya, hogy később is közutálat tárgya lesz. Qrvára Nem mindegy neki vlsz hogy ez hány év múlva jön el. Gerincesen rárohad a műanyag lakat is, vagy belátható időn belül még vezekelhet szabadon.Ha ez a védekezés azért Ruggs emberi oldalát is megkérdőjelezi. Közutálat tárgya lehet, kint azért nézik még valamibe azokat akik nap mint nap életeket mentenek.Ja, direkt nem mászott ki, igazából öngyilkos akart lenni.Henry Ruggs' lawyers: Witness says firefighters slow to extinguish Tina Tintor's vehicle in fatal crashMég a végén a csaj lesz a hibás mert olyan kocsija volt ami kigyulladt...
KeyG
JoeyPorter
somoskovig
KeyG
Teljesen más jogi kultúra.Ha ez a védekezés azért Ruggs emberi oldalát is megkérdőjelezi. Közutálat tárgya lehet, kint azért nézik még valamibe azokat akik nap mint nap életeket mentenek.Ja, direkt nem mászott ki, igazából öngyilkos akart lenni.Henry Ruggs' lawyers: Witness says firefighters slow to extinguish Tina Tintor's vehicle in fatal crashMég a végén a csaj lesz a hibás mert olyan kocsija volt ami kigyulladt...
KeyG
JoeyPorter
somoskovig
KeyG
criminal lawyer or criminal lawyer?
Ha ez a védekezés azért Ruggs emberi oldalát is megkérdőjelezi. Közutálat tárgya lehet, kint azért nézik még valamibe azokat akik nap mint nap életeket mentenek.Ja, direkt nem mászott ki, igazából öngyilkos akart lenni.Henry Ruggs' lawyers: Witness says firefighters slow to extinguish Tina Tintor's vehicle in fatal crashMég a végén a csaj lesz a hibás mert olyan kocsija volt ami kigyulladt...
KeyG
JoeyPorter
somoskovig
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
...Keeper:
Ezek közül keeper nálam:
Ingold, Jefferson, Thomas, Hayward.
Többi mehet.
Amadeus
Carlson, Cole
Keeper, ha marad a stáb, séma:
-Ingold, Jefferson, Thomas, Hayward, Facyson (bár még nézegessük)
Keeper, ha marad a stáb és az ember kiegészítő szerepű vagy prove it dealt elfogad:
-Morrow, Teamer, Philon, Parker
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
- mariota
- richard
- barber
- ingold
- zay jones
- jackson
- carrier
- parker
- martin
- incognito
- eluemunor
- hankins
- jefferson
- thomas
- philon
- mccoy
- square
- morrow
- wright
- lee
- hayward
- nixon
- leavitt
- teamer
- trufant
- carlson
- cole
Ezek közül keeper nálam:
Ingold, Jefferson, Thomas, Hayward.
Többi mehet.
Ja, direkt nem mászott ki, igazából öngyilkos akart lenni.Henry Ruggs' lawyers: Witness says firefighters slow to extinguish Tina Tintor's vehicle in fatal crashMég a végén a csaj lesz a hibás mert olyan kocsija volt ami kigyulladt...
KeyG
JoeyPorter
Henry Ruggs' lawyers: Witness says firefighters slow to extinguish Tina Tintor's vehicle in fatal crashMég a végén a csaj lesz a hibás mert olyan kocsija volt ami kigyulladt...
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Ha tartja ezt a szintet James igen! Akkor előbb megemelték, majd meg is eszem a kalapom!Over the last 2 games vs Fletcher Cox, Leonard Williams, Javone Hargraves, and Dexter Lawrence #Raiders C Andre James has recorded:azért ez komoly fegyvertény Kábel mellett.
- 0 Pressures, QB Hits, Sacks, Hurries Allowed
- 80 PFF Grade
- 81.4 Run Block Grade
- 74.6 Pass Block Grade
- 100% Blocking Efficiency
- 0 Flags
Csoda tevő Kábel Úr?
Rolni
Surda
Leatherwood is egész jól fest RG-ben.
Simpson is talán megtalálja a helyét év végére LG-ben.
Over the last 2 games vs Fletcher Cox, Leonard Williams, Javone Hargraves, and Dexter Lawrence #Raiders C Andre James has recorded:azért ez komoly fegyvertény Kábel mellett.
- 80 PFF Grade
- 81.4 Run Block Grade
- 74.6 Pass Block Grade
- 0 Flags
Csoda tevő Kábel Úr?
Rolni
- 80 PFF Grade
- 81.4 Run Block Grade
- 74.6 Pass Block Grade
- 0 Flags
Csoda tevő Kábel Úr?
Szurkolókkal semmi baj, aki JMR hájpon szocializálódott az Arnett barmokon nem csodálkozik, nevelése ha Gruden marad talá-talán összejön, kiindulva DW-ből a játék iq már nem biztos.Nem akartam eddig leírni sehol se, mert akkor egyből azt mondják az emberek, hogy nincs igazam, de sajnos én is azt láttam hétvégén a Raiders-en, hogy fejben nagyon nem voltak koncentráltak a srácok. Ez azt gondolom látszott Carr-on is, sajna nagy közhely, de igen az a hét lelkileg tönkrevághatta az öltözőt rendesen (végérvényesen?), főleg ha Carr ennyire jóban is volt Ruggs-al, és egyébként a játék is kezdett normálisan összeállni.Ezért mondom, h ha Titeket a mostani formatokba nem tudunk ütni, akkor annyi a szezonnak, mert szétesett a gárda fejben......Hat en ugy latom a Chiefs-t meg fogjatok verni, amilyen langyos semmi a tamadojatekunk, nem is varok sajnos jelentos javulast a bye-weekig. Vicces azert, hogy nalatok es nalunk is foleg a fejekben kene rendet rakni, az alapanyag azert tobbe-kevesbe adott egy jo szezonhoz.
A Chiefs ellen kiderül, h mennyire tudja Bisaccia és stábja, valamint az öltözői vezérek helyre tenni a csapatot fejben. Ha ez nem sikerült, akkor szerintem a Chiefs meccs is elmegy és a szezon is.
...
Rolni
ligur
Rolni
A Chiefs jó csapat arra, hogy egy kicsit újra erőt hozzon a szurkolói és játékos lelkekbe, reméljük azért sikerül kilábalni belőle, mert egyik építkező/fejlődő csapat sem érdemli azt a canossa járást, ami most nálatok van a sok swamp miatt...szóval kitartást srácok.
Rodaron
Ruggs már más kérdés, az tragédia. Minden oldalról. HR-ban nem volt kódolva, ez a tragikus fordulat. Talán ezért is viselte meg a csapatot jobban.
Nem akartam eddig leírni sehol se, mert akkor egyből azt mondják az emberek, hogy nincs igazam, de sajnos én is azt láttam hétvégén a Raiders-en, hogy fejben nagyon nem voltak koncentráltak a srácok. Ez azt gondolom látszott Carr-on is, sajna nagy közhely, de igen az a hét lelkileg tönkrevághatta az öltözőt rendesen (végérvényesen?), főleg ha Carr ennyire jóban is volt Ruggs-al, és egyébként a játék is kezdett normálisan összeállni.Ezért mondom, h ha Titeket a mostani formatokba nem tudunk ütni, akkor annyi a szezonnak, mert szétesett a gárda fejben......Hat en ugy latom a Chiefs-t meg fogjatok verni, amilyen langyos semmi a tamadojatekunk, nem is varok sajnos jelentos javulast a bye-weekig. Vicces azert, hogy nalatok es nalunk is foleg a fejekben kene rendet rakni, az alapanyag azert tobbe-kevesbe adott egy jo szezonhoz.
A Chiefs ellen kiderül, h mennyire tudja Bisaccia és stábja, valamint az öltözői vezérek helyre tenni a csapatot fejben. Ha ez nem sikerült, akkor szerintem a Chiefs meccs is elmegy és a szezon is.
...
Rolni
ligur
Rolni
A Chiefs jó csapat arra, hogy egy kicsit újra erőt hozzon a szurkolói és játékos lelkekbe, reméljük azért sikerül kilábalni belőle, mert egyik építkező/fejlődő csapat sem érdemli azt a canossa járást, ami most nálatok van a sok swamp miatt...szóval kitartást srácok.
Ezért mondom, h ha Titeket a mostani formatokba nem tudunk ütni, akkor annyi a szezonnak, mert szétesett a gárda fejben......Hat en ugy latom a Chiefs-t meg fogjatok verni, amilyen langyos semmi a tamadojatekunk, nem is varok sajnos jelentos javulast a bye-weekig. Vicces azert, hogy nalatok es nalunk is foleg a fejekben kene rendet rakni, az alapanyag azert tobbe-kevesbe adott egy jo szezonhoz.
...
Rolni
ligur
...Hat en ugy latom a Chiefs-t meg fogjatok verni, amilyen langyos semmi a tamadojatekunk, nem is varok sajnos jelentos javulast a bye-weekig. Vicces azert, hogy nalatok es nalunk is foleg a fejekben kene rendet rakni, az alapanyag azert tobbe-kevesbe adott egy jo szezonhoz.
...
Rolni
Fal közepe legalább futáshoz álljon össze, mert egy stabil, erős futójáték sokat segitene a PO-ba jutás kapcsán is, de ne szaladjunk előre.
Ha elmegy akkor viszont teljes takarítás kéne. GM, HC, mindenki...egyedül a Bradley és a D stáb lenne akit tartanék amíg megvan a GM-HC és majd ők döntsenek, mert azon az oldalon brutál erős szakmai munka van jelenleg szerintem.
sajnos kiderült az is, hogy Zay Jones a nagyobb szerepre nem alkalmas, Bryan Edwards még nem. Carr gyengébb teljesítményét részben nekik köszönheti, és annak, hogy Ruggs hiánya érződött. persze nem akarom felmenteni, mert volt több rossz passza, például amikor túldobta Wallert az end zone-ban, ami sima TD kellett volna, hogy legyen.
i.imgur.com/AQML9oi.png
i.imgur.com/cfnBbfU.png
choose life
Most jól megmondtad.szamomra ugy tunik, hogy vezetni sem igen tudhat a csoka. 4 kocsit osszetorni 1 honap alatt...There were troubling off-the-field signs everywhere for #Raiders first-rounder Damon Arnette. For instance: In his first year in the NFL, Arnette crashed four rental cars within roughly a month, sources said. Now, after a tumultuous weekend including online threats, he’s out.
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 8, 2021
Az a kategoria aki kicsit tul koran (es tevesen) elhitte, hogy o a Jani.
Kivancsi vagyok, jonnek-e meg rola hasonlo dolgok.
Nem hiszem h claimelik...
Borbinho
Claimelni valoszinu nem fogjak, a Raiders szokott ilyen alakokat begyujteni, szoval ha mar ott sem kell, nincs nagy eselye.
Azert sajnalom, hogy Gruden ki lett rakva, a 2020 draft eredmenyessege igy mar valoszinuleg nem fog megismetlodni, pedig elviseltem volna 😀
ligur
szamomra ugy tunik, hogy vezetni sem igen tudhat a csoka. 4 kocsit osszetorni 1 honap alatt...There were troubling off-the-field signs everywhere for #Raiders first-rounder Damon Arnette. For instance: In his first year in the NFL, Arnette crashed four rental cars within roughly a month, sources said. Now, after a tumultuous weekend including online threats, he’s out.
Borbinho
Claimelni valoszinu nem fogjak, a Raiders szokott ilyen alakokat begyujteni, szoval ha mar ott sem kell, nincs nagy eselye.
Azert sajnalom, hogy Gruden ki lett rakva, a 2020 draft eredmenyessege igy mar valoszinuleg nem fog megismetlodni, pedig elviseltem volna 😀
Figyi miközbem géppityuval flexelsz Te sem tudnál 😀Lehet, hogy csak nem tud vezetni...😀There were troubling off-the-field signs everywhere for #Raiders first-rounder Damon Arnette. For instance: In his first year in the NFL, Arnette crashed four rental cars within roughly a month, sources said. Now, after a tumultuous weekend including online threats, he’s out.
Borbinho
Willie Parker