Las Vegas Raiders
Littleton érdekes faszi. Kurva jó számokat hoz, de valahogy nem érzem.Maxx Crosby leads the NFL with 6️⃣3️⃣ QB pressures ☠️
— PFF (@PFF) November 15, 2021
No other defender has more than 50 👀
📸: @Raiders | @CrosbyMaxx pic.twitter.com/EFRColHF4O
Maxx Crosby continued to be aboslutely DOMINANT against the Chiefs ☠
— PFF Las Vegas Raiders (@PFF_Raiders) November 15, 2021
Here are the five highest-graded Raiders in Week 10:
1. Maxx Crosby - 92.2
2. Corey Littleton - 84.4
3. Bryan Edwards - 75.6
4. Trevon Moehrig - 75.4
5. Darren Waller - 69.0 pic.twitter.com/uAfVcuNnyf
Bruce
Abram szerintem jövőre nem lesz rosteren Ferrellhez hasonlóan.
criminal lawyer or criminal lawyer?
Maxx Crosby leads the NFL with 6️⃣3️⃣ QB pressures ☠️
— PFF (@PFF) November 15, 2021
No other defender has more than 50 👀
📸: @Raiders | @CrosbyMaxx pic.twitter.com/EFRColHF4O
Maxx Crosby continued to be aboslutely DOMINANT against the Chiefs ☠
— PFF Las Vegas Raiders (@PFF_Raiders) November 15, 2021
Here are the five highest-graded Raiders in Week 10:
1. Maxx Crosby - 92.2
2. Corey Littleton - 84.4
3. Bryan Edwards - 75.6
4. Trevon Moehrig - 75.4
5. Darren Waller - 69.0 pic.twitter.com/uAfVcuNnyf
Mindkettő meccset meg kellene nyerni, de ahhoz valami tutit kellene kitalálni.
Pl, hogy Abram ne nagyon játsszon:
Per @pff, #Raiders Johnathan Abram was targeted 9 times last night. He allowed 9 catches for 127 yards and 2 TDs
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) November 15, 2021
Alec Ingold (ACL) lost for the season for @Raiders
— Vincent Bonsignore (@VinnyBonsignore) November 15, 2021
Ritchie sem lesz már idén...
.@Raiders G Richie Incognito, who has been on IR all year with a calf, suffered a setback on his rehab.
— Vincent Bonsignore (@VinnyBonsignore) November 15, 2021
Grudeni hajóra gondoltamNem ment ez még el. Ellentétben a temetkezési vállalkozó hozzászólásokkal, én még nem engedtem (és a csapat sem) ezt el. Kibaszott kemény sztorik voltak, Go OC önmagában egy fos, OAK-ban is az volt. Gruden volt a mágus O oldalon tuti. De a Raiders soha nem hajózott, a napos oldalon, brusztos lesz, de amíg esély van ütni kell. Ezért szurkolok, és nem új GM/HC stb - ért, azt majd a maga idejében.Vele most máshol állnátok.Gruden pert nyer és vissza jön.Egyelőre várjuk meg, hogy ki lesz a HC és kik lesznek a kordinátorok. Ha marad Gus, akkor más a névsor és megint más, ha jön egy Todd Bowles a hülye védelmével. Offense ugyanez.Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Yannick és Maxx remek duo, de abban a pillanatban lesz tarthatatlan, amikor Maxx nagy pénzt kap és Yannick-ot is hosszabbítani kéne a 2. éve után. Marad 1 tehát közülük.
Amadeus
Mullen egy tök korrekt szélső CB. Nem sztár power, de lehet building block.
Perryman folyamatosan sérült, nálunk eddig szerencséje volt, de erre nem lehet alapozni.
Morrow először térjen vissza a sérülésből és mutassa meg mit tud.
Moehrig eddig jól fest, building block-nak tűnik.
Hobbs egyenlőre stabil ember, de NCB only, ami persze kezdő poszt manapság. Lehet building block-nak venni őt is.
Renfrow elit slot WR.
Jacobs nagyon sokat sérült és valahogy nincs meg benne a sztár power. Nem tudja a hátán vinni a gárdát teljesítményben sem és nem bírja el a teste sem. 2. szerződés is kérdőjel szerintem nemhogy a building block státusz.
Waller kiváló fegyver és építő kocka.
Ingold egy FB. Nézd meg hány csapat használ FB-et...
Miller egyértelműen az.
Leatherwood egyenlőre inkább bust, mint building block, de valóban rookie még...
Tehát Maxx, Mullen, Hobbs és Moehrig a védő oldalon, valamint Renfrow, Waller és Miller a támadó oldalon. Jó esetben Yannick és Leatherwood hozzájuk csaptható még.
7 (9) játékos nem az a szint, amihez csak retool kell, főleg úgy, hogy nincs benne sztár QB.
Ez rebuild lesz, ha Mark Davis-nek van esze.
Kell hozni egy historikusan jól draftoló csapattól egy up and coming GM-et és utána kell találni egy megfelelő HC-t. Értelemszerűen baromi nehéz feladat ez, de nem igazán látom értelmét elkezdeni foltozgatni a keretet, edzői stábot, mert nem mutat előre...
Rolni
Amúgy a Maxx-Yannick páros szerintem fejenként max 15-ben megáll. Elbírja a cap. Gondolj bele, hogy csak Ferrell elvisz idén majdnem 10-et. Rengeteg rookie contracton lévő, alulteljesítő emberünk ki fog menni 5. éves opció nélkül (Ferrell, Abram, Ruggs, Arnette). Jacobs sem 5. éves opcióval fog maradni.
Itt akire kell pénz: Yannick, Max, Mullen moderáltan és majd Renfrow, aki komolyabb pénzbe kerülhet majd a posztjához képest. Miller ki van fizetve. Perryman olcsón tartható, pont a sérülékenysége miatt.
Igazán zsebbe nyúlós az Waller lesz.
És akkor beszélni kell Carr jövőjéről majd.
Amadeus
Surda
Ezt a csapatot ő rakta össze és nem is voltatok rosszak míg ő volt
Kár hogy nem hagyták dolgozni szegényt
Én biztos vagyok benne vele simán meglett volna a PO idén
Na mindegy sajna ez a hajó elment....
VvAlekosz
Surda
Én se érzem még lefutottnak ezt a dolgot van ebben a csapatban tehetség bőven
Szóval még egy kis szerencsével meg lehet a PO szerintem is
Nem ment ez még el. Ellentétben a temetkezési vállalkozó hozzászólásokkal, én még nem engedtem (és a csapat sem) ezt el. Kibaszott kemény sztorik voltak, Go OC önmagában egy fos, OAK-ban is az volt. Gruden volt a mágus O oldalon tuti. De a Raiders soha nem hajózott, a napos oldalon, brusztos lesz, de amíg esély van ütni kell. Ezért szurkolok, és nem új GM/HC stb - ért, azt majd a maga idejében.Vele most máshol állnátok.Gruden pert nyer és vissza jön.Egyelőre várjuk meg, hogy ki lesz a HC és kik lesznek a kordinátorok. Ha marad Gus, akkor más a névsor és megint más, ha jön egy Todd Bowles a hülye védelmével. Offense ugyanez.Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Yannick és Maxx remek duo, de abban a pillanatban lesz tarthatatlan, amikor Maxx nagy pénzt kap és Yannick-ot is hosszabbítani kéne a 2. éve után. Marad 1 tehát közülük.
Amadeus
Perryman folyamatosan sérült, nálunk eddig szerencséje volt, de erre nem lehet alapozni.
Hobbs egyenlőre stabil ember, de NCB only, ami persze kezdő poszt manapság. Lehet building block-nak venni őt is.
Renfrow elit slot WR.
Jacobs nagyon sokat sérült és valahogy nincs meg benne a sztár power. Nem tudja a hátán vinni a gárdát teljesítményben sem és nem bírja el a teste sem. 2. szerződés is kérdőjel szerintem nemhogy a building block státusz.
Miller egyértelműen az.
Leatherwood egyenlőre inkább bust, mint building block, de valóban rookie még...
Tehát Maxx, Mullen, Hobbs és Moehrig a védő oldalon, valamint Renfrow, Waller és Miller a támadó oldalon. Jó esetben Yannick és Leatherwood hozzájuk csaptható még.
7 (9) játékos nem az a szint, amihez csak retool kell, főleg úgy, hogy nincs benne sztár QB.
Kell hozni egy historikusan jól draftoló csapattól egy up and coming GM-et és utána kell találni egy megfelelő HC-t. Értelemszerűen baromi nehéz feladat ez, de nem igazán látom értelmét elkezdeni foltozgatni a keretet, edzői stábot, mert nem mutat előre...
Rolni
Amúgy a Maxx-Yannick páros szerintem fejenként max 15-ben megáll. Elbírja a cap. Gondolj bele, hogy csak Ferrell elvisz idén majdnem 10-et. Rengeteg rookie contracton lévő, alulteljesítő emberünk ki fog menni 5. éves opció nélkül (Ferrell, Abram, Ruggs, Arnette). Jacobs sem 5. éves opcióval fog maradni.
Itt akire kell pénz: Yannick, Max, Mullen moderáltan és majd Renfrow, aki komolyabb pénzbe kerülhet majd a posztjához képest. Miller ki van fizetve. Perryman olcsón tartható, pont a sérülékenysége miatt.
Amadeus
Surda
VvAlekosz
Szerkesztette: Surda
Vele most máshol állnátok.Gruden pert nyer és vissza jön.Egyelőre várjuk meg, hogy ki lesz a HC és kik lesznek a kordinátorok. Ha marad Gus, akkor más a névsor és megint más, ha jön egy Todd Bowles a hülye védelmével. Offense ugyanez.Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Yannick és Maxx remek duo, de abban a pillanatban lesz tarthatatlan, amikor Maxx nagy pénzt kap és Yannick-ot is hosszabbítani kéne a 2. éve után. Marad 1 tehát közülük.
Amadeus
Renfrow elit slot WR.
Miller egyértelműen az.
Rolni
Amadeus
Surda
Gruden pert nyer és vissza jön.Egyelőre várjuk meg, hogy ki lesz a HC és kik lesznek a kordinátorok. Ha marad Gus, akkor más a névsor és megint más, ha jön egy Todd Bowles a hülye védelmével. Offense ugyanez.Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Yannick és Maxx remek duo, de abban a pillanatban lesz tarthatatlan, amikor Maxx nagy pénzt kap és Yannick-ot is hosszabbítani kéne a 2. éve után. Marad 1 tehát közülük.
Amadeus
Renfrow elit slot WR.
Miller egyértelműen az.
Rolni
Amadeus
Egyelőre várjuk meg, hogy ki lesz a HC és kik lesznek a kordinátorok. Ha marad Gus, akkor más a névsor és megint más, ha jön egy Todd Bowles a hülye védelmével. Offense ugyanez.Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Yannick és Maxx remek duo, de abban a pillanatban lesz tarthatatlan, amikor Maxx nagy pénzt kap és Yannick-ot is hosszabbítani kéne a 2. éve után. Marad 1 tehát közülük.
Amadeus
Renfrow elit slot WR.
Miller egyértelműen az.
Rolni
Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Yannick és Maxx remek duo, de abban a pillanatban lesz tarthatatlan, amikor Maxx nagy pénzt kap és Yannick-ot is hosszabbítani kéne a 2. éve után. Marad 1 tehát közülük.
Amadeus
Renfrow elit slot WR.
Miller egyértelműen az.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
www.imdb.com/name/nm5039499/
choose life
Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Kérdés, hogy ki jöjjön. Nem kell teljes rebuild, vannak értékes játékosok a keretben, akikkel lehet alkotni.Szerintem teljes rebuild kell.
Amadeus
Kire építenél?
Rolni
Kérdés, hogy ki jöjjön. Nem kell teljes rebuild, vannak értékes játékosok a keretben, akikkel lehet alkotni.Szerintem teljes rebuild kell.
Amadeus
Kire építenél?
Kérdés, hogy ki jöjjön. Nem kell teljes rebuild, vannak értékes játékosok a keretben, akikkel lehet alkotni.Dehogy főtt le. Benne volt. Egyedül a Giants elleni fájdalmas.Lefőtt ez csak még nem vetted észre, de nincs ezzel gond, sőt!!!
Hozni kell a többi papírformát és az offenset össze kell rántani.
Ne adjátok fel!
Amadeus
Ez az offense teljesen szétesett és nem Ruggs miatt van ez szerintem, hanem kellett ez a kis idő a DC-knek, hogy Olson-t kiismerjék. Nincs semmi kreatív megoldás, csak a szokásos szenvedés. Fura, mert első 2 meccsen úgy tűnt, hogy kiszabadult a szellem a palackból Gruden távozása után, de hamar elfogyott a lendület.
Az OL megint igen gyenge volt és várhatóan nem is lesz erős már idén.
Szenvedős a futójáték és jól láthatóan Carr is szenved. Persze nem segít egy DJax féle fumble, de nem ezen ment el a meccs. Teljesen beszürkült az O és ha ezt a Chiefs védelmet se sikerült megszórni kit fogunk?
Bradley-t nagyon bevitte Reid a málnásba...fájdalmas volt nézni, hogy folyamatosan üres emberek szaladgáltak mindenfelé...mintha egy korábbi évek védelmét néztem volna...
Még ST terén is bealáztak...
Úgy fest nagy ez a kabát Rich-nek és bár nagyon rendes embernek tűnik, valószínűleg nem véltelenül nem volt HC még sose...
Nem látom, hogy ez a stáb képes lenne Reid-el felvenni a harcot még Spagnoulo segítségével együtt sem.
Ha replül a HC, akkor viszont repüljön Mayock is!
Teljesen újra kell húzni mindent, mert semmi olyat nem mutatott Mayock, ami miatt biztosak lehetünk benne, hogy majd jó munkát végez. Azt pedig nem szeretném, hogy azért ne tudjunk igazán jó HC-t hozni, mert egy lame duck GM lesz megtartva. Mayock egyedül akkor maradhat szerintem, ha marad az edzői stáb egy PO szereplés esetén, mert akkor van mire építeni. Szerintem ugye ez már eldőlt, hogy nincs...
Mark Davis legfontosabb hónapjai következnek szerintem. Újra kell húznia a teljes Raiderst!
Nincs Team President és lelépett elég sok magas rangú ember a Front Office azon részéről.
Nincs olyan GM, akire ligaszinten csettintenének bárhol is egyet. Csak tegyétek fel a kérdést, hogy Mayock kapna-e máshol GM állást, ha mi elküldjük??
Nincs minőségi HC és a stábnak is csak a D fele tűnik minőséginek...
Rolni
i.imgur.com/p7g4H88.jpg
choose life
Dehogy főtt le. Benne volt. Egyedül a Giants elleni fájdalmas.Lefőtt ez csak még nem vetted észre, de nincs ezzel gond, sőt!!!
Ne adjátok fel!
Amadeus
Ez az offense teljesen szétesett és nem Ruggs miatt van ez szerintem, hanem kellett ez a kis idő a DC-knek, hogy Olson-t kiismerjék. Nincs semmi kreatív megoldás, csak a szokásos szenvedés. Fura, mert első 2 meccsen úgy tűnt, hogy kiszabadult a szellem a palackból Gruden távozása után, de hamar elfogyott a lendület.
Az OL megint igen gyenge volt és várhatóan nem is lesz erős már idén.
Szenvedős a futójáték és jól láthatóan Carr is szenved. Persze nem segít egy DJax féle fumble, de nem ezen ment el a meccs. Teljesen beszürkült az O és ha ezt a Chiefs védelmet se sikerült megszórni kit fogunk?
Bradley-t nagyon bevitte Reid a málnásba...fájdalmas volt nézni, hogy folyamatosan üres emberek szaladgáltak mindenfelé...mintha egy korábbi évek védelmét néztem volna...
Még ST terén is bealáztak...
Úgy fest nagy ez a kabát Rich-nek és bár nagyon rendes embernek tűnik, valószínűleg nem véltelenül nem volt HC még sose...
Nem látom, hogy ez a stáb képes lenne Reid-el felvenni a harcot még Spagnoulo segítségével együtt sem.
Ha replül a HC, akkor viszont repüljön Mayock is!
Teljesen újra kell húzni mindent, mert semmi olyat nem mutatott Mayock, ami miatt biztosak lehetünk benne, hogy majd jó munkát végez. Azt pedig nem szeretném, hogy azért ne tudjunk igazán jó HC-t hozni, mert egy lame duck GM lesz megtartva. Mayock egyedül akkor maradhat szerintem, ha marad az edzői stáb egy PO szereplés esetén, mert akkor van mire építeni. Szerintem ugye ez már eldőlt, hogy nincs...
Mark Davis legfontosabb hónapjai következnek szerintem. Újra kell húznia a teljes Raiderst!
Nincs Team President és lelépett elég sok magas rangú ember a Front Office azon részéről.
Nincs olyan GM, akire ligaszinten csettintenének bárhol is egyet. Csak tegyétek fel a kérdést, hogy Mayock kapna-e máshol GM állást, ha mi elküldjük??
Nincs minőségi HC és a stábnak is csak a D fele tűnik minőséginek...
A bye week nem tett jót a csapatnak, mert - azon túl, hogy időt ad hülyeséget csinálni - megtörte a lendületet.
Nyilván csoportmeccseken bármi is megtörténhet, de a Reid vezette Chiefs most volt a legverhetőbb állapotban. Legalább segítettünk nekik önbizalmat építeni...
Bradley-t sajnálni fogom, mert nagyot fejlődött a védelem, de kicsi az esélye, hogy maradni fog az egyre valószínűbb új stábban.
És szerintem nagyon gáz, hogy a szezon felénél, 5-3-as mérlegnél a nézők fele Chiefs szurkoló volt...
Egyébként még ott vagyunk a PO küszöbén, de ahhoz azért jobban kell játszani mint ahogy a bye week után csináljuk.
Mikor mondjon csődöt a def fal, ha nem a Chiefs ellen, az o fal a futást nem tudta támogatni egyáltalán, de most a passz játék sem igazán működött a statok alapján. D-Jax fumble-t vétett az egy elkapott labdájából. Waller eltűnt. Abram egy sima INT-et tud az ellenfélnek TD-re váltani. Mahomes, meg egy meccs alatt több TD-t passzol, mint három meccs alatt.
Lefőtt a kávé fiúk!Dehogy főtt le. Benne volt. Egyedül a Giants elleni fájdalmas.
Clean the house!
Rolni
Ne adjátok fel!
Clean the house!
www.youtube.com/watch?v=cyQlBobRQeE
Reni"..but once I catcht it I'm just running scared" 😊
Egy remek kármegosztásra kijöhet, ha ráverik a tűzoltókra, hogy nem értek ki időben. Szakértőn fog múlni. Nincs ezzel semmi gond, védőként mindent meg kell tenni a vádlott érdekében a törvény keretein belül. Itthon is hasonló lenne, csak nem 40 év lógna a levegőben.Az. Ott elfogadottabb, hogy minden lehetséges módon védik magukat. Eszemben sincs Ruggs-t védeni, de ezt a részét meg is értem egyébként. A 40+ év is abnormális, amikor egy vádalkuval és jó magaviselettel egy gyilkosságból is ki lehet jönni 10 év alatt. (Nyilván Ruggs se kap majd 40-et, csak arra utalok, hogy ott nem csak a védelem használ ki minden lehetséges lehetőséget, de a vád is teli gázzal nyomja. Ha Ruggs és a védője meghajolnának, hogy oké, hibáztam, jöjjön aminek jönnie kell, akkor abból simán kijöhetne egy olyan ítélet is, hogy sorozatgyilkosok is megirigyelhetnék.)Teljesen más jogi kultúra.Ha ez a védekezés azért Ruggs emberi oldalát is megkérdőjelezi. Közutálat tárgya lehet, kint azért nézik még valamibe azokat akik nap mint nap életeket mentenek.Ja, direkt nem mászott ki, igazából öngyilkos akart lenni.Henry Ruggs' lawyers: Witness says firefighters slow to extinguish Tina Tintor's vehicle in fatal crashMég a végén a csaj lesz a hibás mert olyan kocsija volt ami kigyulladt...
KeyG
JoeyPorter
somoskovig
KeyG
Amadeus
peterk2005