Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Raiders signing Nickell Robey-Coleman, per a league source. Veteran corner has six career interceptions, three touchdowns, 49 pass deflections @PFN365#Raiders
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) September 12, 2022
több mint 3 éve
Nem a Chargers-en volt a hangsúly, de az előzetes elvárások és keret alapján az egy jó csapat, ha összejönnek a dolgok bárki ellen felpakolhatnak 30+ pontot, míg magunkról ezt - főleg a régi beidegződések miatt - nehezen tudom elképzelni.Világvége hangulat!tavaly szezon közepén életemben először elhittem, hogy jók és a legnagyobb esélyesek az SB-re, aztán PO-ba se jutottak. szóval most minimum várnék azzal, hogy az egy szint legyen, hogy hozzájuk közel van valaki
Ilyen szar fallal és 3 INT után is meccsben voltunk végig a Chargers ellen, szerintem indokolatlan még temetni a szezont.
bmg
Cruyffista
A mutatott játék és a korábbi évek tapasztalatai alapján ez lehetett volna jóval csúnyább is.
több mint 3 éve
Világvége hangulat!tavaly szezon közepén életemben először elhittem, hogy jók és a legnagyobb esélyesek az SB-re, aztán PO-ba se jutottak. szóval most minimum várnék azzal, hogy az egy szint legyen, hogy hozzájuk közel van valaki
Ilyen szar fallal és 3 INT után is meccsben voltunk végig a Chargers ellen, szerintem indokolatlan még temetni a szezont.
bmg
több mint 3 éve
Világvége hangulat!Ilyen szar fallal és 3 INT után is meccsben voltunk végig a Chargers ellen, szerintem indokolatlan még temetni a szezont.
több mint 3 éve
Nos akkor Parham lesz a C?
több mint 3 éve
Raiders OL Andre James left SoFi Stadium in an ambulance. He was slow to get up on the final offensive play on the game.b+
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Elso het. Egy uj O# rendszernek kell ido amig felall, raadasul McDaniels ha valamit eltanult BB-tol, akkor az valoszinuleg az, hogy az elso 5 fordulo arra van, hogy felmerd mit kell kijavitani. UTana meg ott a trade deadline (november 1), ha valami nagyobb investment kell.Az egyetlen para nalatok, hogy a liga talan legtelitettebb csoportjaban vagytok, ahol a keson ebredo lemaradhat a divizio cimrol akkor is, ha vegul osszeallnak.
több mint 3 éve
Szerintem 1 pick volt ténylegesen Carr hibája. A másik kettő hosszabb labdánál talán kicsit volt aluldobva, de ez nem olyan jellegű hiba, ami miatt temetni kellene a dolgokat.Carr azért nem volt annyira rossz, én is inkább az OL-t látom bajnak.5 turnover, abból a 3 pick a faltól független jött. Szar volt Carr.
5 sack és 3 INT ellenére meccsben voltunk.
Bruce
Amadeus
Az Adams féle erőltetés egyébként észrevehető volt, de utána azért elkezdte használni Renfrow-t is és Waller-t is.
A falban egyébként próbálkoztunk mindennel. Ha jól láttam Parham is játszott egy kicsit, bár ott sérülés lehetett a dologban, aztán beállt Munford is. Egy jó RT nagyon kellene, de majd meglátjuk a PFF osztályzatok alapján ki hogyan teljesített a falban.
több mint 3 éve
szar volt az egész. Adams nélkül hozott volna 10 pontot az O. Ilyen rosterrel ez gyalázatos.playhívás sem segítette ki. hol voltak a screen passzok pl.Carr azért nem volt annyira rossz, én is inkább az OL-t látom bajnak.5 turnover, abból a 3 pick a faltól független jött. Szar volt Carr.
Bruce
Amadeus
deyell
A védelem jó lesz, egy DT kéne nagyon.
több mint 3 éve
playhívás sem segítette ki. hol voltak a screen passzok pl.Carr azért nem volt annyira rossz, én is inkább az OL-t látom bajnak.5 turnover, abból a 3 pick a faltól független jött. Szar volt Carr.
Bruce
Amadeus
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Carr azért nem volt annyira rossz, én is inkább az OL-t látom bajnak.5 turnover, abból a 3 pick a faltól független jött. Szar volt Carr.
Bruce
több mint 3 éve
volt játékosunk véleménye...és igaza van. Nagyon hiányzott pl Solomon Thomas.
You can have all the edge rusher you want but no pressure in the inside want cut it
— ♠️♠️Darius Philon♠️♠️ (@dukephilon_07) September 11, 2022
deyell
több mint 3 éve
volt játékosunk véleménye...You can have all the edge rusher you want but no pressure in the inside want cut it
— ♠️♠️Darius Philon♠️♠️ (@dukephilon_07) September 11, 2022
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Én azt mondom, hogy ez most sajnos inkább Carr-on ment el jobban mint az OL-en.Renfrow / Waller kb mintha a pályán sem lett volna a meccs túlnyomó részén. Lövésem sincs, hogy a hívott playek direkt Adams-re fókuszáltak-e végig, de ez így sovány lesz - annak ellenére is, hogy Adams még mindig TOP.
Carr eléggé pontatlan volt és betonpillangóként várta a zsebben a sackeket - ezeket rendre meg is kapta:
több mint 3 éve
Carr azért nem volt annyira rossz, én is inkább az OL-t látom bajnak.Én is hasonlóan látom a helyzetet.Még a 3 INT ellenére is több passzolt yardja volt mint Herbertnek,ilyen fal mögött nem könnyű az élet plusz még benne van a sérülés is.Azért érdekes hogy az egész off szezonba nem tudtak kicsit sem javítani a falon,úgy hogy tavaly sem volt jó.Ami még feltűnt 0 sack nálunk náluk 5.tudom a védelmet nem sackbe mérik de azért nem árt ha van😊. Ha Waller elkapja azt a nem pontos labdát célterületen akkor ki tudja mi lett volna a vége (tudom sportba nincsen ha). Én szoros meccset vártam megkaptam egy Chargerstől ki lehet kapni idegenben,tavaly is kikaptunk itt.Cards ellen lehet javítani otthon.
Bruce
Szerkesztette: Porsan
több mint 3 éve
Carr azért nem volt annyira rossz, én is inkább az OL-t látom bajnak.5 sack és 3 INT ellenére meccsben voltunk.
több mint 3 éve
Hát ezen az OL-en elmehet a szezon simán...OL+Carr
Rolni
több mint 3 éve
Hát ezen az OL-en elmehet a szezon simán...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
a csapat magja: Carr/Adams/Crosby/Waller/Miller/Renfrow/Cole/Carlson lekötve több évre.Erős mag, szép évek jöhetnek Las Vegasban.
deyell
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
a csapat magja: Carr/Adams/Crosby/Waller/Miller/Renfrow/Cole/Carlson lekötve több évre.
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Szép munka!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Breaking: Pro-Bowl TE Darren Waller and the Raiders reached agreement today on a three-year contract extension with $51 million in new money.
több mint 3 éve
#Raiders coach Josh McDaniels announces 8 team captains - A.J. Cole, Mack Hollins, Maxx Crosby, Denzel Perryman, Duron Harmon, Derek Carr, Davante Adams Kolton Miller
— Paul Gutierrez (@PGutierrezESPN) September 9, 2022