Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Darron Lee érkezett.
több mint 4 éve
“We have guys that like each other that love football and that love the preparation,” Gruden said. “A lot of these guys would play for nothing. They would come out here and keep practicing if I didn’t blow the whistle. We don’t have any energy vampires. We have guys that like the game that are going to compete. nincsenek energia vámpírok a csapatban. 17-0.
buhloone mindstate
több mint 4 éve
Hobbs állítólag kurva jó.Az nem lehet, az egész draftunk teljes kudarc... XD
Amadeus
több mint 4 éve
Hobbs állítólag kurva jó.
több mint 4 éve
Mert mondjuk valaki megkérdezte, hogy mit gondol az "unhappy" irányítokról ligaszerte?különben miért mondana ilyet?De ebből hogy szűrted le, h el akartuk cserélni?Benyögte, hogy egy trade esetén visszavonulna. Ezzel le is nullázta az értékét.Tehát el akartuk tradelni Carrt.?
Amadeus
Rolni
Amadeus
Rolni
Amadeus
youtu.be/4jLaJTJoDN8?t=504
több mint 4 éve
különben miért mondana ilyet?De ebből hogy szűrted le, h el akartuk cserélni?Benyögte, hogy egy trade esetén visszavonulna. Ezzel le is nullázta az értékét.Tehát el akartuk tradelni Carrt.?
Amadeus
Rolni
Amadeus
Rolni
több mint 4 éve
De ebből hogy szűrted le, h el akartuk cserélni?Benyögte, hogy egy trade esetén visszavonulna. Ezzel le is nullázta az értékét.Tehát el akartuk tradelni Carrt.?
Amadeus
Rolni
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
Benyögte, hogy egy trade esetén visszavonulna. Ezzel le is nullázta az értékét.Tehát el akartuk tradelni Carrt.?
Amadeus
Rolni
több mint 4 éve
Tehát el akartuk tradelni Carrt.?
Amadeus
több mint 4 éve
Tehát el akartuk tradelni Carrt.
több mint 4 éve
Von Miller pass rusher summitját követendő már van Covid-os játékos...reméljük Crosby és Philon nem szedte össze/oltva van...
több mint 4 éve
BWW hasznos special teamer, sztem a sémaismeret mellett legink ezért hoztátok.Köszi az infót!
Mullen, Hayward és Arnette lesz az első 3 ember a DC-n az kb. fix, hogy utánuk Bradley kit akar még az kiderül, az újak közül szvsz Douglasnek feküdni fog a séma.
Lawson cut szvsz gyanús TC után, aztán kiderül mennyi CB kerül az 53-ba 5-6. helyen már gyakran az ST value dönt.
empty taxi
több mint 4 éve
BWW hasznos special teamer, sztem a sémaismeret mellett legink ezért hoztátok.Hát én jobban örülnék, ha az edzők magyaráznák mi a téma és olyan veterán mutatná, mint Hayward 😊Nem is kell neki. Elmagyarázza a camp alatt, hogy mi merre hány méter, kap érte 50 rugót, aztán mehet amerre lát.Ez ok, de nem tud NFL szinten CB-t játszani 😊Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
Amadeus
Rolni
Amadeus
De értem én persze kell a 90 fős keret TC-re...
Rolni
Mullen, Hayward és Arnette lesz az első 3 ember a DC-n az kb. fix, hogy utánuk Bradley kit akar még az kiderül, az újak közül szvsz Douglasnek feküdni fog a séma.
Lawson cut szvsz gyanús TC után, aztán kiderül mennyi CB kerül az 53-ba 5-6. helyen már gyakran az ST value dönt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
hogy aztán nézegessük a börtönben meg Kaep mellett a Nike plakátokon?A Minshew traden elgondolkodnék.Én nem 🙂
Amadeus
Inkább valahogy Watson-t kellene idehozni olcsóbban.
Bruce
több mint 4 éve
A Minshew traden elgondolkodnék.
több mint 4 éve
Rolni, nem kell túlgondolni.Hát én jobban örülnék, ha az edzők magyaráznák mi a téma és olyan veterán mutatná, mint Hayward 😊Nem is kell neki. Elmagyarázza a camp alatt, hogy mi merre hány méter, kap érte 50 rugót, aztán mehet amerre lát.Ez ok, de nem tud NFL szinten CB-t játszani 😊Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
Amadeus
Rolni
Amadeus
Rolni
több mint 4 éve
Hát én jobban örülnék, ha az edzők magyaráznák mi a téma és olyan veterán mutatná, mint Hayward 😊Nem is kell neki. Elmagyarázza a camp alatt, hogy mi merre hány méter, kap érte 50 rugót, aztán mehet amerre lát.Ez ok, de nem tud NFL szinten CB-t játszani 😊Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
Amadeus
Rolni
Amadeus
több mint 4 éve
Nahát, és ezt hogy számolták ki? 😀Ez az offensive playcaller edzok listaja. Van egy defensive playcaller lista is. Ott a csoportbol a Chargerses Staley az elso.
Bruce
www.pff.com/news/nfl-ranking-best-offensive-play-callers-entering-2021-season
www.pff.com/news/nfl-ranking-best-defensive-play-callers-entering-2021-season
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Nem is kell neki. Elmagyarázza a camp alatt, hogy mi merre hány méter, kap érte 50 rugót, aztán mehet amerre lát.Ez ok, de nem tud NFL szinten CB-t játszani 😊Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
Amadeus
Rolni
több mint 4 éve
Ez ok, de nem tud NFL szinten CB-t játszani 😊Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
Amadeus
több mint 4 éve
Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
több mint 4 éve
Reális amúgy, RZ-ban kell fejlődni.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Közben meg a PFF szerint Jon Gruden a liga 4. legjobb playcallere Matt LaFleur, Brian Daboll és Andy Reid után...
Rolni
több mint 4 éve
Nahát, és ezt hogy számolták ki? 😀CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Közben meg a PFF szerint Jon Gruden a liga 4. legjobb playcallere Matt LaFleur, Brian Daboll és Andy Reid után...
Rolni