NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Mayock ot tartotta a legjobb QBnak azon a drafton. Grudennel is volt, neki is tetszett. Biztos benne van, hogy igazolni akarjak magukat.Tavasszal mondta Mayock, hogy ujratervezik kicsit a jatekat. Bar azota sem tudom ez mit jelent. Lehet csak duam. Mindenesetre neki minden evben uj OC-je volt. Ha most a megoldas az, hogy kezdjuk ujra, haaat nemtom. (Anno Alexejke (1/1 nem 1/2 de erted) is akkor kezdett teljesiteni, mikor abbahagytak a folyamatos OC csereket korulotte.)
De, mint mondtam, o legalabb nem beszari. Lehet az onbizalmat adna par sracnak. Illetve, a lehet nem is letezo "Clutch" faktor nala meglepoen eros. Ezzel osszefugg a vezetoi kvalitasa. Nem egy kiabalos fajta. Ellenben a tarsai (Titans) mindig mondtak, azert kovetik, mert szorult, eles helyzetben o a legnyugodtabb. Tudja mit kell tenni, vagy leglalabbis elhiteti veluk, hogy tudja.
Lehet Rolninak lesz igaza, nem tud egeszseges maradni. De sztem HA beall, es legalabb azt megmutatja, hogy az offense igenis tobbre hivatott, mint ez a tiki-taka stilus. Ha elhiszi Gruden, hogy egy jo QBra vannak a megoldastol, mar megerte. Sztem ezert hozta Gruden, nem megoldaskent.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Meg akartam kerdezni: Ti hisztek Mariotaban? Sztem igen rosszul hasznaltak ot. Ellenben Gruden sem azt jatszatja, ami neki fexik. Ellenben Gruden sztem tevesen van megitelve, nyitott o barmire, ami mukodik. Ha Carr (megint) szellemtancot jar, vagy megserul, varjuk, hogy bealljon Mariota? O, ha mas nem is, de batran jatsszik. Vagy akkor leves a szezon, mert maskepp rossz, de onnantol elore a top QB prospectekert?Annyiból jobb talán, hogy lábmunkában erősebb, ergo valamennyi bootleg, PA playt el tudja adni, lábon meg tud futni 5 yardot, ha az kell, ahelyett, hogy földhöz vágná a labdát. Aztán fene se tudja.
ulpianus
Carr-t elengedtem.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Meg akartam kerdezni: Ti hisztek Mariotaban? Sztem igen rosszul hasznaltak ot. Ellenben Gruden sem azt jatszatja, ami neki fexik. Ellenben Gruden sztem tevesen van megitelve, nyitott o barmire, ami mukodik. Ha Carr (megint) szellemtancot jar, vagy megserul, varjuk, hogy bealljon Mariota? O, ha mas nem is, de batran jatsszik. Vagy akkor leves a szezon, mert maskepp rossz, de onnantol elore a top QB prospectekert?Én nem hiszek benne.
ulpianus
Nem 100%-os egészségileg, szenved a rendszerrel egyenlőre. Nem látom, hogy előre tudna lendíteni minket, ha Carr nem tud szintet lépni.
Ha Carr lesérül akkor jöhet, de ott inkább a buktát érzem és a magasabb draft picket.
Amúgy Mariota is egy konzervatív figura, tőle se lehet a deep bombákat, meg a Mahomes féle sziporkázást várni.
A gond, ha Carr nem lép előre, hogy Gruden sose volt fiatal QB nevelésben még sikeres és valószínűleg még egy évet mennünk kell Carr-nak vagy Mariota-val, mert egy rookie QB nem fogja ezt a playbookot elvinni. Aztán a 2. évében lesz kvázi rookie és majd a 3. éve amikor végre valódi nyomás lesz Grudenen Mark Davis részéről szerintem.
Ergó jó lenne, ha Carr tudna szintet lépni és tudnánk vele sikeresek lenni, mert máskülönben maradunk évekig ebben a langyos pocsolyába.
Szerintem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Levi
597
Meg akartam kerdezni: Ti hisztek Mariotaban? Sztem igen rosszul hasznaltak ot. Ellenben Gruden sem azt jatszatja, ami neki fexik. Ellenben Gruden sztem tevesen van megitelve, nyitott o barmire, ami mukodik. Ha Carr (megint) szellemtancot jar, vagy megserul, varjuk, hogy bealljon Mariota? O, ha mas nem is, de batran jatsszik. Vagy akkor leves a szezon, mert maskepp rossz, de onnantol elore a top QB prospectekert?Én továbbra is úgy gondolom h 9ers light a rendszerünk és én inkább a Chiefs rendszerben hiszek. Szerintem arra nem képes Carr még light verzióban sem. Ha Mariota tud ilyet akkor hiszek benne és remélem igazad van abban, hogy Gruden képes átállni a kevésbé run heavy offensere.
ulpianus
több mint 4 éve
Surda
3 297
oké így nem raktam össze. Ez tetszik 🖤☠️twitter.com/Raiders/status/1296913186931634178?s=19Pont ezt akartam berakni ide 😊
Hmmm, nem lett ez megint aluldobva? 😀
Levi
Szép technika Johnsontól! De ismét egy rövid passz Ruggs felé. Nem tudom ki dobta, de úgy fest a QB-k még nem szokták meg a sebességét!
Az mindenesetre igen biztató, hogy a fiatal CB-ink kimondottan jó technikával dolgoznak.
Az meg kimondottan jól hangzik, hogy a Death Star-ban van egy BlackHole 😊
Rolni
több mint 4 éve
Meg akartam kerdezni: Ti hisztek Mariotaban? Sztem igen rosszul hasznaltak ot. Ellenben Gruden sem azt jatszatja, ami neki fexik. Ellenben Gruden sztem tevesen van megitelve, nyitott o barmire, ami mukodik. Ha Carr (megint) szellemtancot jar, vagy megserul, varjuk, hogy bealljon Mariota? O, ha mas nem is, de batran jatsszik. Vagy akkor leves a szezon, mert maskepp rossz, de onnantol elore a top QB prospectekert?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
gratulálok nekiCarr dobta. Kb. 4 mp-nél látszik ahogy befejezi a dobómozdulatot.twitter.com/Raiders/status/1296913186931634178?s=19Pont ezt akartam berakni ide 😊
Levi
Szép technika Johnsontól! De ismét egy rövid passz Ruggs felé. Nem tudom ki dobta, de úgy fest a QB-k még nem szokták meg a sebességét!
Az mindenesetre igen biztató, hogy a fiatal CB-ink kimondottan jó technikával dolgoznak.
Rolni
Levi
több mint 4 éve
Levi
597
Carr dobta. Kb. 4 mp-nél látszik ahogy befejezi a dobómozdulatot.twitter.com/Raiders/status/1296913186931634178?s=19Pont ezt akartam berakni ide 😊
Levi
Rolni
több mint 4 éve
twitter.com/Raiders/status/1296913186931634178?s=19Pont ezt akartam berakni ide 😊
Levi
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
twitter.com/Raiders/status/1296913186931634178?s=19de.
Levi
több mint 4 éve
Levi
597
twitter.com/Raiders/status/1296913186931634178?s=19Hmmm, nem lett ez megint aluldobva? 😀
több mint 4 éve
Levi
597
Gafford szerezte az első nem hivatalos td-t az új stadionban. twitter.com/RicoGafford2_/status/1297013639530987520?s=19
több mint 4 éve
Friss videó Rapapapától Ngakoue ügyben, ahol megnevezte a Raiderst mint kiemelt érdeklődőt, de azt mondta, nem valószínű, hogy mostanában történik bármi is az ügyben.From @gmfb: No trade is imminent for the #Jaguars and Yannick Ngakoue, but a few teams (including the #Raiderspic.twitter.com/YqzKVJNhHl
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 21, 2020
több mint 4 éve
Adam Caplan írt róla a héten a komolyan vehető források közül(a beidézett Lombardi nagyon nem az, mint kiderült),Azt hittem ez már nincs napirenden, bár nem olvastam külföldi híreket mostanság:Sehol semmi.
nflhungary.com/2020/08/20/napokon-belul-eldolhet-a-franchise-tages-vedo-sorsa/
Bruce
Amadeus
#Raiders had been reengaged talks with #Jaguars before training camp.
— Adam Caplan (@caplannfl) August 19, 2020
Will be interesting to see who gets him (if he does get moved). https://t.co/8aBB81CEOw
Tegnap meg a Jags GM-je, Dave Caldwell kategorikusan cáfolta, hogy bármi is van készülőben, Konkrétan azt mondta, ha lesz csere, szóljanak neki is...
Dave Caldwell on Yannick Ngakoue: Nothing immediate happening https://t.co/cjF2EELB8F
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) August 20, 2020
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Azt hittem ez már nincs napirenden, bár nem olvastam külföldi híreket mostanság:Sehol semmi.
nflhungary.com/2020/08/20/napokon-belul-eldolhet-a-franchise-tages-vedo-sorsa/
Bruce
több mint 4 éve
Azt hittem ez már nincs napirenden, bár nem olvastam külföldi híreket mostanság:nflhungary.com/2020/08/20/napokon-belul-eldolhet-a-franchise-tages-vedo-sorsa/
több mint 4 éve
deyell
11 702
twitter.com/ochocinco/status/1296457450246279169?s=19akkor Ochocinco is egyetért azzal, amit lentebb írtam.
Levi
choose life
több mint 4 éve
deyell
11 702
Arnett kapcsán igen biztató volt a videó.jobban megnézve azért, az egy DB drill volt Ruggs ellen, nem kezdő támadók vs kezdő védők. Ruggs sebessége nem volt az igazi, de szerintem ez Arnette érdeme.
Carr remélem megszokja, hogy jó nagyot kell dobni 😊
Rolni
de az látszik, hogy Arnette jó technikával, szabályosan dolgozott. nem ült fel a false stepnek, nem tette rá a kezét, időben hátrafordította a fejét és megcsinálta az interceptiont az aluldobott passzból. a draft előtt sokan kritizálták a sebessége miatt a Combine-os idejére alapozva, ez akkor is légből kapott volt, megmutatta az egyetemen Reagor ellen is, és most is.
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
www.youtube.com/watch?v=ZdcyVhlma5w
több mint 4 éve
Arnett kapcsán igen biztató volt a videó. Carr remélem megszokja, hogy jó nagyot kell dobni 😊
több mint 4 éve
Csak én hallottam már régebben Hörit? Úgy beszél nekem ebben a videóban mintha be lenne rúgva kb. Vagy mint ha Besenyő Pista bácsi hanglejtését hallanám időnként. Borzasztó volt ez a mesélgető stílus, még jó hogy a többit nem hallgattam eddig. Ezt is lekapcsoltam inkább 5 perc után.Höri ma a Raiders offseasonját értékelte, nem sok pozitívumot talált benne.Nem az offseasonnak kell pozitívnak lennie...
www.youtube.com/watch?v=kzN5rbkb86k
iktriad
Bruce
Szerkesztette: zavi27