Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 905
Crosby és Rod Smith COVID-IR-re került.Most erre mit lehet mondani.
Bruce
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Crosby és Rod Smith COVID-IR-re került.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 905
szimpla smoke.Nem olvastam az interjút, de Vic Tafur szerint nem ezt mondta. Azt mondta szerinte, hogy Ruggs a Z elkapónk és mozgatva lesz, lesz slot is...most vagy Tafur tudja rosszul, vagy Olson összevissza beszél.
Rolni
i.imgur.com/P0yIWXz.png
d3Y
több mint 4 éve
Nincs azzal gond, ha slot lesz. Jo lesz o mindenhol. Amendola, Edelman is kiraly volt, gyurut nyertek, es legjobb elkapok voltak a csapatban sokszor. Csak UDFA volt mindketto,vagy nem emlekszem mar, 6-7. koros.Csak en eddig abban voltam, amolyan T. Hill, AB fele jatekot varnak tole. A 3 srac merete is ugyanaz, skillset is, Ruggs 3 siman megfelelne ennek. Na mindegy, igy most nem egeszen ertem. Amennyiben nem latjak benne ezt, akkor rendben, de akkor meg ott volt Jeudy vagy Lamb, akik ritkan elerheto minosegu prospectek.
De majd meg gondolkozok rajta, vagy egyszeruen meglatom. HLSZ.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
deyell
11 702
Nem olvastam az interjút, de Vic Tafur szerint nem ezt mondta. Azt mondta szerinte, hogy Ruggs a Z elkapónk és mozgatva lesz, lesz slot is...most vagy Tafur tudja rosszul, vagy Olson összevissza beszél.
Rolni
i.imgur.com/P0yIWXz.png
choose life
több mint 4 éve
Nem olvastam az interjút, de Vic Tafur szerint nem ezt mondta. Azt mondta szerinte, hogy Ruggs a Z elkapónk és mozgatva lesz, lesz slot is...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Greg Olson elmondta, hogy Ruggs többféleképpen lesz használva elkapóként, de elsősorban a slotban kap szerepet.Ezert vittek ki Ruggsot Lamb es Jeudy elott, hogy legyen egy slot elkapojuk?
szegény Renfrow.
d3Y
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
deyell
11 702
Greg Olson elmondta, hogy Ruggs többféleképpen lesz használva elkapóként, de elsősorban a slotban kap szerepet.szegény Renfrow.
choose life
több mint 4 éve
egy defensive tackle-t még kellene igazolni szerintem, mert Daniel Ross nem megoldás 4. számú DT-nek. közülük jöhetne valaki:Hát nem tudom. Szerintem meg a Collins-Hurst-Hankins trió megfelelő és a 4. helyre meg csak fiatal depth ember kell. Persze így egy sérülés komoly galibát okozhat, de nem szeretnék Collins vagy Hurst snap számaiból adni másnak.
- Timmy Jernigan
- Mike Daniels
- Damon Harrison
- Xavier Williams
Dion Jordan aláírt a 49ershez.
d3Y
Látni kell, hogy Collins prémium playa-e, ergó érdemes-e jövőre nagyobb pénzért tartani.
Ugyan így látni kéne mi van Hurst-ben.
Ross mellé inkább egy NT jellegű emberkét hoznék mélységnek. A fenti három ember lehet "túl nagy név" a padozáshoz, lehet inkább egy erős DL-ből kihulló fiatalkra karmolnék majd rá. Úgyse kell rögtön játszania, meg azért a NT nem az a komplikált poszt, hogy komoly gond lenne, hogy nem velünk volt TC-n.
Hill storira nem tudom mi szükség volt, ha tudták, hogy Booker mindjárt aktiválható...lehet ilyenkor van ebben olyan is, hogy Hill ügynöke kérte igazoljuk le, még ha csak pár napra is, hogy a srác neve bekerüljön a véráramba és esetleg másik csapat is visszategye az RB szemmel tartós listára...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 905
egy defensive tackle-t még kellene igazolni szerintem, mert Daniel Ross nem megoldás 4. számú DT-nek. közülük jöhetne valaki:Snacks helyét nem látom nálunk, Jernigan viszont korrekt lenne.
- Timmy Jernigan
- Mike Daniels
- Damon Harrison
- Xavier Williams
d3Y
több mint 4 éve
Hillt már ki is tettük. Ő lesz az új B Marsh?Szegény csóka reakciója twitteren.
Levi
That was fast 🙄
— Jeremy Hill (@JeremyHill33) August 5, 2020
több mint 4 éve
Levi
597
Hillt már ki is tettük. Ő lesz az új B Marsh?
több mint 4 éve
deyell
11 702
egy defensive tackle-t még kellene igazolni szerintem, mert Daniel Ross nem megoldás 4. számú DT-nek. közülük jöhetne valaki:- Timmy Jernigan
- Mike Daniels
- Damon Harrison
- Xavier Williams
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 905
Carr azt mondta, hogy tavaly jobb volt, mint 2016-ban.Ma is megtudtam valami újat.
több mint 4 éve
deyell
11 702
az újoncok közül Edwardsot dicsérik nagyon, Carr például Davante Adamshez hasonlította, vele együtt játszott az egyetemen.
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 905
Bowden “Tysom Hill” posztra jött, elvileg QB edzést is csinál.
több mint 4 éve
Hall valóban komoly formában lehet 😀Ukeme úrnak meg amúgy is meglett volna a kiülős szezon 😊
több mint 4 éve
Ukeme Eligwe személyében megvan az első Raiderses is, aki kiüli a szezont. LB Ukeme Eligwe has opted out for the #Raiders, so they are back at 79 players and have a roster spot open. Shows how much they wanted to move on from Hall.
— Vic Tafur (@VicTafur) August 4, 2020
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 905
twitter.com/victafur/status/1290764473939062784?s=21twitter.com/Vikings/status/1290750366397718530hogyne. meglátták élőben Hallt, gondolom nem tetszett nekik, ahogy kinéz, inkább visszacsinálták a trade-et azzal, hogy nem ment át náluk orvosin.
ilyen létezik? 😀😀😀D
Amadeus
nálunk majdnem ugyanez volt, amikor McKenzie adott Rodger Saffoldnak 5 évre $42,5 milliót még 2014-ben. csomó kritikát kapott emiatt, talán még Mark Davis is felszólalt emiatt, úgyhogy az lett a vége, hogy érvénytelenítették az igazolást azzal, hogy nem ment át az orvosin. ezt követően visszament a Ramshez és ott írt alá $31,7 millióért, szintén 5 évre, ott már nem volt gond a vállával.
d3Y
több mint 4 éve
deyell
11 702
twitter.com/Vikings/status/1290750366397718530hogyne. meglátták élőben Hallt, gondolom nem tetszett nekik, ahogy kinéz, inkább visszacsinálták a trade-et azzal, hogy nem ment át náluk orvosin.
ilyen létezik? 😀😀😀D
Amadeus
nálunk majdnem ugyanez volt, amikor McKenzie adott Rodger Saffoldnak 5 évre $42,5 milliót még 2014-ben. csomó kritikát kapott emiatt, talán még Mark Davis is felszólalt emiatt, úgyhogy az lett a vége, hogy érvénytelenítették az igazolást azzal, hogy nem ment át az orvosin. ezt követően visszament a Ramshez és ott írt alá $31,7 millióért, szintén 5 évre, ott már nem volt gond a vállával.
choose life
több mint 4 éve
twitter.com/Vikings/status/1290750366397718530Nem fért fel a repülőre...
ilyen létezik? 😀😀😀D
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 905
twitter.com/Vikings/status/1290750366397718530ilyen létezik? 😀😀😀D
több mint 4 éve
Van önbizalom 😀az önbizalom és a nyelvtantudás fordítottan arányos...
twitter.com/VicTafur/status/1290546325583360000?s=19
Levi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
bmg
2 681
mobile.twitter.com/tashanreed/status/1290321101239681038?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1290546325583360000%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fraiderforums.com%2Fviewtopic.php%3Ff%3D3t%3D17086view%3DunreadunreadBruce Irvin nyilatkozott legutóbb hasonlót...
Aha.
Amadeus