Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
deyell
11 702
ha már úgy sem történik semmi érdekes, akkor emlékeztetnék mindenkit, hogy nem is olyan régen, a 2013-as szezon közepén még így nézett ki a depth chart a támadóknál.i.imgur.com/DMowFPR.jpg
kis hozzáfűznivaló kell ehhez, mert ez nem teljesen mutatja be az akkori helyzetet.
2013-as szezon második felére úgy áll fel a támadósor, hogy az irányító az UDFA rookie Matt McGloin volt, akit eredetileg camp armnak hoztak. bár McFadden van feltüntetve a depth chart elején, ő természetesen ekkor is sérült volt, és a kezdő futójátékos a Jags korábbi 7. körös választottja, Rashad Jennings volt, aki a legeredményesebb Raiders RB volt abban az évben 733 yarddal. Reece a fullback továbbra is alul volt használva, csak pár száz yardot szerzett futásból és elkapásból, ennek ellenére egyedül a csapatból Pro Bowler / All-Pro lett abban az évben.
az elkapók közül az első számú az akkor másodéves szintén egykori UDFA Rod Streater, 888 yarddal és 4 TD-vel zárta az évet. ezt követően még három szezonban volt a ligában Streater, ezután a legjobb teljesítménye egy szezonban 191 yard és 2 TD volt. a második legeredményesebb WR akkor Denarius Moore volt, aki 696 elkapott yardot regisztrált, még egy szezont töltött a ligában ezután. Andre Holmes ekkor még nem villogott, de egy évvel később Carral volt egy közepesen jó szezonja. Jacoby Ford ekkor már teljesen kuka volt szegény, még visszahordásra sem nagyon használták, ki is került a ligában szezon után.
a kezdő tight end a változatosság kedvéért a szintén egykori UDFA Jeron Mastrud volt, akit elsősorban blokkolásra használták, 88 yardot kapott el. nála eredményesebb volt a 6. körös újonc Mychal Rivera (nővére RIP) 407 yarddal és 4 TD-vel. a "nagy ígéretnek tartott (pár Raiders fan által), de végül ebből semmi lett" David Ausberrry most is ott volt, ahol szokott lenni: IR-en.
ha eddig még nem volt elég, nézzük a támadófalat. Khalif Barnes a kezdő LT, miután Jared Veldheer IR-re került. helyére rövid időre beugrott a második körös újonc Menelik Watson, de aztán ő is kidőlt, így az amúgy guard Barnes védte McGloin vakoldalát. mellette az UDFA újonc Lucas Nix volt a baloldali guard, aki hamarosan ki is került a ligából. Stefen Wisniewski és Mike Briesel kivételesen eredeti posztján játszottak, a jobboldali tackle az a Tony Pashos volt, akit az évben augusztus végén vágott ki a Redskins. Brisielnek és Pashosnak ez volt az utolsó szezonja az NFL-ben.
tehát nézzük akkor a kezdőket és draftpozíciójukat:
QB: Matt McGloin - UDFA rookie
RB: Rashad Jennings - 2009 / 7. kör
FB: Marcel Reece - UDFA (2008)
WR1: Rod Streater - UDFA (2012)
WR2: Denarious Moore - 2011 / 5. kör
TE: Jeron Mastrud - UDFA (2010)
LT: Khalif Barnes - 2. kör
LG: Lucas Nix - UDFA rookie
C: Stefen Wisniwski - 2011 / 2. kör
RG: Mike Brisiel - UDFA (2006)
RT: Tony Pashos - 2003 / 5. kör
tehát a 11 kezdő támadójátékosból 6 volt egykori UDFA! ebből két újonc. ennek ellenére ez a banda ebben az összeállításban tudott meccset nyerni, a Texanst verték idegenben 28-23-ra. viszonylag szoros meccset játszottak a Giants, Titans és a Cowboys ellen is. utóbbiak ellen a Hálaadás napján főműsoridőben volt a meccs, vezettünk 21-7-re is a második negyedben, aztán jött a szokásos második félidős kipukkadás, de így is csak a negyedik negyedben fordította meg a meccset a Dallas.
nem néztem utána, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy volt még egy csapat az NFL történetében, ahol a kezdő támadók vagy védők többsége UDFA legyen. na, nálunk volt ilyen is.
choose life
több mint 4 éve
Mychal Rivera tesója belefulladt egy tóba, miközben a 4 éves gyerekével kimentek hajókázni.Rip
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 906
Mychal Rivera tesója belefulladt egy tóba, miközben a 4 éves gyerekével kimentek hajókázni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 906
Randall Cunningham csatlakozott a csapathoz.... mint káplán.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 906
Clowney kapcsán csak vmi erősen játékidőhöz és statokhoz kötött szerződést tudnék elképzelni. Sok gondja volt neki a sérülésekkel, mióta a ligában van és bár jó játékossá érett, nem egy stat menő.Key offos szerintem.
Mérete és játék stílusa alapján sztem ideális LDE Guenther rendszerébe. Érdekes kérdés lenne persze, hogy a kezdő posztok, illetve a snap számok hogyan alakulnának Crosby, Ferrell, Clowney és Nassib között, de valószínűleg egy egy éves deal beleférne még a fiatalok mellett neki/nekünk. Szerintem amúgy ez az érdeklődés Key helyzetéről mond el nekünk a legtöbbet...neki lehet vékony a talpa alatt a jég...
Rolni
több mint 4 éve
Clowney kapcsán csak vmi erősen játékidőhöz és statokhoz kötött szerződést tudnék elképzelni. Sok gondja volt neki a sérülésekkel, mióta a ligában van és bár jó játékossá érett, nem egy stat menő.Mérete és játék stílusa alapján sztem ideális LDE Guenther rendszerébe. Érdekes kérdés lenne persze, hogy a kezdő posztok, illetve a snap számok hogyan alakulnának Crosby, Ferrell, Clowney és Nassib között, de valószínűleg egy egy éves deal beleférne még a fiatalok mellett neki/nekünk. Szerintem amúgy ez az érdeklődés Key helyzetéről mond el nekünk a legtöbbet...neki lehet vékony a talpa alatt a jég...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Én örülnék neki, persze ebben is csak utólag lennék okos. Ha jól játszik, akkor biztos tudna hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Azért nem mindegy hogy Key/Nassib vagy Clowney. Egyébként sztem nem lesz belőle semmi.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 906
Azért ez komoly lenne ☠️minek, Ferrell már most jobb futás ellen 4-3 endként, passrusht meg annyit nem tenne hozzá. Kurva nagy lufi ez a csávó, nem véletlenül nem kell senkinek.
www.totalprosports.com/2020/07/06/report-jadeveon-clowney-gets-contract-offer-from-las-vegas-raiders/
Surda
több mint 4 éve
Surda
3 297
Azért ez komoly lenne ☠️www.totalprosports.com/2020/07/06/report-jadeveon-clowney-gets-contract-offer-from-las-vegas-raiders/
több mint 4 éve
www.pff.com/news/nfl-ranking-the-best-offensive-lines-on-longer-passing-plays-las-vegas-raiders-tennessee-titansFasza!
ezt itt hagyom.
Most már tényleg ki kell rúgni Grudent és Cablet, mert szar munkát végeznek.
Amadeus
Ettől függetlenül 19,6 pontra futotta meccsenként, amivel csak a 24. helyre voltunk jók és amivel esélyünk sincs egy KC ellen tartani a lépést.
Ha nincs komoly előrelépés ppg terén, akkor valóban ki kell rúgni mindkettőt!!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 906
www.pff.com/news/nfl-ranking-the-best-offensive-lines-on-longer-passing-plays-las-vegas-raiders-tennessee-titansezt itt hagyom.
Most már tényleg ki kell rúgni Grudent és Cablet, mert szar munkát végeznek.
több mint 4 éve
Hááát így sem a legjobb ötlet, mi jöhet még? McDonalds, Apple, meg Toyota logók a mezekre, kis túlzással? 😀😀btw erről volt már szó, vagy cak átsiklottam felette?profootballtalk.nbcsports.com/2020/06/24/nfl-to-sell-advertising-on-lower-rows-of-seats-this-season/
www.silverandblackpride.com/2020/6/29/21306516/silver-minings-mark-davis-unhappy-with-ads-covering-seats
A pályához legközelebbi székeket minden stadionba molinókkal fedik/kivitetőkre cserélik, hogy azon reklámozzanak?
Sajna még nem sikerült eljutnom tengeren túli meccsre, de ez elég elbaszottnak tűnik, és 31 tulaj meg is szavazta Mark kivételével...
Pari
Nekem ebből az jön le h opcionális a dolog és csak a vírus idejére tervezik, mert az alsó sorokat amúgy is szabadon kell hagyni.
Levi
több mint 4 éve
Levi
597
btw erről volt már szó, vagy cak átsiklottam felette?profootballtalk.nbcsports.com/2020/06/24/nfl-to-sell-advertising-on-lower-rows-of-seats-this-season/
www.silverandblackpride.com/2020/6/29/21306516/silver-minings-mark-davis-unhappy-with-ads-covering-seats
A pályához legközelebbi székeket minden stadionba molinókkal fedik/kivitetőkre cserélik, hogy azon reklámozzanak?
Sajna még nem sikerült eljutnom tengeren túli meccsre, de ez elég elbaszottnak tűnik, és 31 tulaj meg is szavazta Mark kivételével...
Pari
Nekem ebből az jön le h opcionális a dolog és csak a vírus idejére tervezik, mert az alsó sorokat amúgy is szabadon kell hagyni.
több mint 4 éve
btw erről volt már szó, vagy cak átsiklottam felette?www.silverandblackpride.com/2020/6/29/21306516/silver-minings-mark-davis-unhappy-with-ads-covering-seats
több mint 4 éve
Jelen, minden faja
több mint 4 éve
+1 😊azért remélem minden kedves fórumtárs jól van!A magam nevében tudok nyilatkozni. Jól vagyok, köszönöm! 🙂
Amadeus
Bruce
több mint 4 éve
azért remélem minden kedves fórumtárs jól van!Uborkaszezon van. Ilyenkor ha nincs, az jó hír ("mondta ő. És ő biztos jóbban tudja' - Nincs kettő négy nélkül 😊)
Amadeus
több mint 4 éve
azért remélem minden kedves fórumtárs jól van!A magam nevében tudok nyilatkozni. Jól vagyok, köszönöm! 🙂
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 906
azért remélem minden kedves fórumtárs jól van!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 906
twitter.com/hokucurnan/status/1270777918369591297
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 906
theathletic.com/1873218/2020/06/15/behind-the-scenes-of-the-raiders-unofficial-30-player-workouts-in-las-vegas/?source=user_shared_articlea fél roster a parkban labdázik
több mint 4 éve
Gyakorlatilag amit az edzői kar jelöl ki abban is van hiba mindig! 😊DC-elemzés CBS módra: www.cbssports.com/nfl/news/raiders-depth-chart-2020-projected-week-1-starters-heading-into-otas-training-camp/Sose értem, hogy lehet olyan DC-t leközölni, amiben én tudok kapásból hibát mondani...
empty taxi
Rolni
több mint 4 éve
DC-elemzés CBS módra: www.cbssports.com/nfl/news/raiders-depth-chart-2020-projected-week-1-starters-heading-into-otas-training-camp/Sose értem, hogy lehet olyan DC-t leközölni, amiben én tudok kapásból hibát mondani...
empty taxi