Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Az hiszem Tom Cable álma újra előtérbe kerülhet... el lehet kezdeni nézegetni, hogy kinek van birkózó múltja a játékosok között... 😊Good UFA 😊
Egyenlőre úgy néz ki, hogy Miller-Simpson-Hudson-Good-Parker a fal...
T. Brown-nal nem számolva.
Szerintem amúgy Ritchie-t vissza fogjuk hozni kevesebb pénzért... legalábbis remélem.
peterbadbone
Szerintem Richie visszatér olcsón egy utolsó évre, Good kap egy pár éves szerződést és RG vagy RT lesz. Brown sorsa még érdekes, ha nem tudják eltradelni lehet megtartják...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Az hiszem Tom Cable álma újra előtérbe kerülhet... el lehet kezdeni nézegetni, hogy kinek van birkózó múltja a játékosok között... 😊Egyenlőre úgy néz ki, hogy Miller-Simpson-Hudson-Good-Parker a fal...
T. Brown-nal nem számolva.
Szerintem amúgy Ritchie-t vissza fogjuk hozni kevesebb pénzért... legalábbis remélem.
több mint 4 éve
Hú de sokat kéne ahhoz zabálnom 😀Rolni LG, én RG. Bruce megy TB helyére.Ha Richie nem jön vissza akkor ez érdekes lesz.Egyre több helyen olvasom, h kiadjuk.
Amadeus
Ne basz! Ki lesz a falban?
Surda
Amadeus
Richie elvileg jön vissza olcsóbban.
több mint 4 éve
Rolni LG, én RG. Bruce megy TB helyére.Ha Richie nem jön vissza akkor ez érdekes lesz.Egyre több helyen olvasom, h kiadjuk.
Amadeus
Surda
több mint 4 éve
Ha Richie nem jön vissza akkor ez érdekes lesz.Egyre több helyen olvasom, h kiadjuk.
Amadeus
több mint 4 éve
Ha Richie nem jön vissza akkor ez érdekes lesz.
több mint 4 éve
Én sokmindenben egyetértekÖrülök neki, hogy említette a RedZone hatékonyságot, TD szerzést! Fontos, hogy ezek szerint tud róla a csapat, Gruden és fognak rajta dolgozni. Nem csak a védelemtől várják a csodát.
www.cbssports.com/nfl/news/raiders-darren-waller-lobbying-for-derek-carr-amid-criticism-he-can-take-us-everywhere-we-want-to-go/
Surda
Nagyon sokat számítana, ha a futójátékot sikerülne visszaerősíteni, mert tavaly komoly gond volt, hogy RZ-ban nem tudtunk rendesen futni Richie nélkül...
Ingold, után Waller is dícséri Carr-t, Mayock is erősen kiállt most mellette. Lassan elül a cirkusz...
több mint 4 éve
Én sokmindenben egyetértek www.cbssports.com/nfl/news/raiders-darren-waller-lobbying-for-derek-carr-amid-criticism-he-can-take-us-everywhere-we-want-to-go/
több mint 4 éve
Mariota matek. www.oregonlive.com/nfl/2021/03/marcus-mariota-playing-hardball-with-the-las-vegas-raiders-report.html
több mint 4 éve
Good jó lesz.Már akkor jó volt, mikor megszületett. Újat mondj. 😊
Amadeus
több mint 4 éve
NA tartani akarjuk. Na ez legalább jó.
www.cbssports.com/nfl/news/raiders-want-to-bring-nelson-agholor-back-after-career-season-in-las-vegas/
több mint 4 éve
Gabe Jackson kivágása utánI know he happy af rn
— Jonathan Feliciano (@MongoFeliciano) March 3, 2021
i.imgur.com/z7vLEwL.jpg
nem tudom, hogy arról van-e itt szó, hogy Feliciano megsértődött, mert nem tartottuk meg, miután lejárt a szerződése, vagy arra céloz, hogy szervezeti problémák vannak a háttérben, ami miatt a játékosok nem akarnak itt maradni.
buhloone mindstate
több mint 4 éve
Feltételezem futottak egy kört vele is...Gabere gondoltam és igen pont ebből a megfontolásból...És mindeközben Trent Brownt 14-15 millával RT-ként meg x súlyos problémája után meg megpróbáljátok elcserélni, ahogy nézem. Ennyi erővel Gabe-ért is lehetett volna ajánlatokat hallgatni 😊Richie-t?Nem lett volna értelme elcserélni valakivel ha már ilyen jó a szerződése?Gabe Jacksont kiengedtük!Meglepő. Gondolom Richie visszater és Good olcsóbban marad majd, mint Gabe 9.6M-ja
Wtf??
Surda
Rolni
TST
Kinek kéne egy 38 éves sérüléséből visszatért játékos?
Gabe-et? Ki adott volna bármit érte, amikor nem ér 9,6M-t?
Rolni
Wyatt
TST
több mint 4 éve
Gabe túl volt fizetve. Good jó lesz. RT pozíció lesz érdekes.Gabe Jacksont kiengedtük!Meglepő. Gondolom Richie visszater és Good olcsóbban marad majd, mint Gabe 9.6M-ja
Wtf??
Surda
Rolni
több mint 4 éve
Gabere gondoltam és igen pont ebből a megfontolásból...És mindeközben Trent Brownt 14-15 millával RT-ként meg x súlyos problémája után meg megpróbáljátok elcserélni, ahogy nézem. Ennyi erővel Gabe-ért is lehetett volna ajánlatokat hallgatni 😊Richie-t?Nem lett volna értelme elcserélni valakivel ha már ilyen jó a szerződése?Gabe Jacksont kiengedtük!Meglepő. Gondolom Richie visszater és Good olcsóbban marad majd, mint Gabe 9.6M-ja
Wtf??
Surda
Rolni
TST
Rolni
Wyatt
több mint 4 éve
És mindeközben Trent Brownt 14-15 millával RT-ként meg x súlyos problémája után meg megpróbáljátok elcserélni, ahogy nézem. Ennyi erővel Gabe-ért is lehetett volna ajánlatokat hallgatni 😊Richie-t?Nem lett volna értelme elcserélni valakivel ha már ilyen jó a szerződése?Gabe Jacksont kiengedtük!Meglepő. Gondolom Richie visszater és Good olcsóbban marad majd, mint Gabe 9.6M-ja
Wtf??
Surda
Rolni
TST
Rolni

több mint 4 éve
Richie-t?Nem lett volna értelme elcserélni valakivel ha már ilyen jó a szerződése?Gabe Jacksont kiengedtük!Meglepő. Gondolom Richie visszater és Good olcsóbban marad majd, mint Gabe 9.6M-ja
Wtf??
Surda
Rolni
TST
Szerkesztette: Rolni
több mint 4 éve
Nem lett volna értelme elcserélni valakivel ha már ilyen jó a szerződése?Gabe Jacksont kiengedtük!Meglepő. Gondolom Richie visszater és Good olcsóbban marad majd, mint Gabe 9.6M-ja
Wtf??
Surda
Rolni
több mint 4 éve
Trent Sieg 3 évvel meghosszabbítva.Gabe-t sajnálom, nagyon jó kis játékos, remélem méltóképp tudjuk pótolni... draftról legalább egy G-t be kell húzni.
Trent Brown kvázi trade blockon van.
több mint 4 éve
Gabe Jacksont kiengedtük!Meglepő. Gondolom Richie visszater és Good olcsóbban marad majd, mint Gabe 9.6M-ja
Wtf??
Surda
több mint 4 éve
Kyle Van Noy? Ki mit gondol?SAM posztra fit lehetne, de nem egy game changer az ember, így nem fizetnék érte annyit, amennyit kapni fog a piacon...persze, ha nincs piaca olcsón jöhet, de szerintem lesz rá jelentkező.
Szerintem ésszerű áron jöhetne.
Cubehead
több mint 4 éve
Kyle Van Noy? Ki mit gondol?Nem ő rá van szükség szerintem.
Cubehead
több mint 4 éve
Kyle Van Noy? Ki mit gondol?Nekem ő nagyon szürkének tűnik, ha jó emberek vannak körülötte, akkor ő is felszívja magát, de nem húzóember. És jelenleg a mi rosterünkbe max. átlagos lenne.
Cubehead
több mint 4 éve
Kyle Van Noy? Ki mit gondol?Nekem tetszene.
Cubehead