Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
akkor egy Jalen Hurts draftot kérek.első körben?
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
akkor egy Jalen Hurts draftot kérek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Ha van franchise amelyik a győzelemre épít, amelyik underdog pozícióra született, amelyik a semmiből is győz és rendre arcul köpi az esèlytelenség tévhitét, akkor azok mi vagyunk. Ezért indul a csapat ma harcba a PO-ért.Én nem anyázok, ha nem jutunk be. Mivel semmi esélyünk így csak ajándék lehet a PO.
Just Win Baby
(Aztán max éjjelig fogunk anyázni)
Amadeus
Mondjuk kemény lenne, ha a Chiefs kikapna, emiatt a Texans nyerne. Mi meg bejutnánk és levernénk a Texanst. 😊
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Ha van franchise amelyik a győzelemre épít, amelyik underdog pozícióra született, amelyik a semmiből is győz és rendre arcul köpi az esèlytelenség tévhitét, akkor azok mi vagyunk. Ezért indul a csapat ma harcba a PO-ért. Just Win Baby
több mint 4 éve
deyell
11 702
figyeljük a két elődöntőt, mert lesz pár játékos, aki jöhet a Raidershez. különösen az alábbiakat:Simmons, Lamb, Okudah a legjobb prospectek közülük, de félek, hogy mindegyik a Raiders pickje előtt megy ki. Delpit, Fulton szerintem túlértékelt, Murray, Higgins nem lenne rossz, de inkább a 2. pickünkkel.
Isaiah Simmons, LB, Clemson
Kenneth Murray, LB, Oklahoma
CeeDee Lamb, WR, Oklahoma
Tee Higgins, WR, Clemson
Justin Jefferson,WR, LSU
Grant Delpit, S, LSU
Kristian Fulton, CB, LSU
A.J. Terrell, CB, Clemson
Jeffrey Okudah, CB, Ohio State
K'Lavon Chaisson, EDGE, LSU
1-2. körre várják mindegyiket.
d3Y
a top 10 nagyon jó ezen a drafton, tele elit prospectekkel, kár, hogy ott nem húzunk. viszont a top 10-20 is frankó, elkapót mindenképpen kell húznunk korán, mert az a poszt a legerősebb a drafton. valahogy így képzelem el:
1. pick Henry Ruggs III / Tee Higgins
2. pick Kenneth Murray / Dylan Moses
kérdés, hogy feltradeljünk-e a 2. körbe ellőve ezzel két harmadik körös pickünket. a 2 körben elérhető lehet ígéretes edge rusher, cornerback.
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
ez volt az a "momentum", mikor Kovács Sanyi, Grudent ekéző monológja után a torkán akadt az ünnepi bájgli. Utána nem volt őszinte a mosolya... és akkor még nem is sejtette, hogy Mack nem váltja meg a világot, és Londonban csúnya vége lesz A Bears-Disconak, ahol végül is Gruden lett John Travolta és vasárnap is éget a szombat esti lázMackó Sanyi akkor is szomorú volt, mikor közöltem vele, hogy "nyisd ki a szemed baszod, ha közvetítesz". Nem díjazta 😕
www.youtube.com/watch?v=mub1h-vpB5c
Surda
több mint 4 éve
Surda
3 297
ez volt az a "momentum", mikor Kovács Sanyi, Grudent ekéző monológja után a torkán akadt az ünnepi bájgli. Utána nem volt őszinte a mosolya... és akkor még nem is sejtette, hogy Mack nem váltja meg a világot, és Londonban csúnya vége lesz A Bears-Disconak, ahol végül is Gruden lett John Travolta és vasárnap is éget a szombat esti láz www.youtube.com/watch?v=mub1h-vpB5c
több mint 4 éve
Surda
3 297
világ legnagyobb sportpályája a fotel 😀ő cserébe még nem értette meg, hogy Irónia egy olyan kis ország, mint Szlovénia.én viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
Surda
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
ő cserébe még nem értette meg, hogy Irónia egy olyan kis ország, mint Szlovénia.én viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
Surda
több mint 4 éve
Surda
3 297
rizikó nélkül nincs kockázat 😀Szerintem egyedül a Colts győzelme lesz meg abból négyből, ami fixen kellene a bejutáshoz (Raiders, Ravens, Texans, Colts), a SoV nyilván meglenne, mert szerintem a Bears és a Patriots is nyer, de ez nem fog számítanién viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
Surda
Wyatt
több mint 4 éve
Hightower94
232
Ez a Jags és a Jets ellen ment el, azokat a meccseket hozzni kellett volnaSzerintem egyedül a Colts győzelme lesz meg abból négyből, ami fixen kellene a bejutáshoz (Raiders, Ravens, Texans, Colts), a SoV nyilván meglenne, mert szerintem a Bears és a Patriots is nyer, de ez nem fog számítanién viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
Surda
Wyatt
Szerkesztette: Hightower94
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Szerintem egyedül a Colts győzelme lesz meg abból négyből, ami fixen kellene a bejutáshoz (Raiders, Ravens, Texans, Colts), a SoV nyilván meglenne, mert szerintem a Bears és a Patriots is nyer, de ez nem fog számítanién viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
Surda
több mint 4 éve
Surda
3 297
én viszont fogadok, ( nem dumába) hogy bejutunk.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
több mint 4 éve
Hightower94
232
Full tétel biró meccsen alig tudtak nyerni a Titans ellen és a Saints is majdnem megégett múlt héten.Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Látom új vagy ittPO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
Hightower94
több mint 4 éve
Hightower94
232
PO? Texans tutti leadja a meccset.Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Közben JJ out lett a Denver ellen...pihenjen a PO-ra.
Bruce
több mint 4 éve
Közben JJ out lett a Denver ellen...
több mint 4 éve
deyell
11 702
figyeljük a két elődöntőt, mert lesz pár játékos, aki jöhet a Raidershez. különösen az alábbiakat:Isaiah Simmons, LB, Clemson
Kenneth Murray, LB, Oklahoma
CeeDee Lamb, WR, Oklahoma
Tee Higgins, WR, Clemson
Justin Jefferson,WR, LSU
Grant Delpit, S, LSU
Kristian Fulton, CB, LSU
A.J. Terrell, CB, Clemson
Jeffrey Okudah, CB, Ohio State
K'Lavon Chaisson, EDGE, LSU
1-2. körre várják mindegyiket.
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
www.youtube.com/watch?v=Nq-kEM4yV1Itörténelmi mérkőzés
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
még 1-2 ilyen draft és nagyon nem lesz gyenge ez a csapat.Ő a WR-ek közül sem emelkedik ki szerintem annyira, persze marha jó volt, de ott vannak hasonlóan jó, de nem kiugró eredményekHa Daniel Jones nem hoz még egy 5 TD-s meccset, amivel négy meccs mínusszal is megdöntené az újoncrekordot, akkor szerintem meglesz 😊A Washington WR-e is esélyes, nem?
Wyatt
Bruce
Hát nem tudom, általában azért inkább nem szerencsés egy csapat esetén, ha ennyire az újoncokra épül, mert csak úgy teheti ezt meg, ha gyenge 😛Ha kihagyja a meccset JJ, akkor is van esélye szerintetek a ORoY címre?Mayock úgy árazta be a ligát, hogy öröm nézni.
twitter.com/RAIDERS_PR/status/1210347624898760704?s=09
Bruce
Amadeus
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ő a WR-ek közül sem emelkedik ki szerintem annyira, persze marha jó volt, de ott vannak hasonlóan jó, de nem kiugró eredményekHa Daniel Jones nem hoz még egy 5 TD-s meccset, amivel négy meccs mínusszal is megdöntené az újoncrekordot, akkor szerintem meglesz 😊A Washington WR-e is esélyes, nem?
Wyatt
Bruce
Hát nem tudom, általában azért inkább nem szerencsés egy csapat esetén, ha ennyire az újoncokra épül, mert csak úgy teheti ezt meg, ha gyenge 😛Ha kihagyja a meccset JJ, akkor is van esélye szerintetek a ORoY címre?Mayock úgy árazta be a ligát, hogy öröm nézni.
twitter.com/RAIDERS_PR/status/1210347624898760704?s=09
Bruce
Amadeus