Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az utóbbi hetekben már kezdtem szorítani a Jets-nek, hogy nyerjenek végre egyet, ne minket verjenek meg először, de sajnos egyre nagyobb az esély...
bmg
Áruljátok már el mitől nagyobb az esély? Mitől kellene félnetek? A szeptember óta TD passzt sem dobó Darnoldtól, a nyugdíjas Gore-tól, a szar OL-nktől, a 3 újonc kezdő CB-től?
Egy dologra kell figyelnetek: mihelyst Gregg Williams nekikezd agresszív blitzeket küldeni, váltani kell passzblokkolásban. Ha Fitzpatrick és Herbert szarrá kapta a secondary-nket, akkor Carrnak is illik 30 pontot felpakolni gond nélkül.
több mint 5 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 719 — Salus populi suprema lex esto
Nem feltétlenül a 43 kapott pont a probléma(jó az is az) hanem hogy ez ellen a gyenge Flacons védelem ellen 6 pontot sikerült felrakni.
JustoVillar
Meg az a probléma, hogy nem először fordult elő ilyen. Tavaly is ilyen kilátástalan volt a játékunk akkor amikor kellett volna, hogy menjünk előre. (Jets ellen)

5 eladott labda, 141 yard büntetés. Ez senki ellen nem lett volna elég a győzelemhez.
Bruce
Carrnak nem a hideggel van baja, hanem a mentális nyomással.
Amadeus
Azért ezt a meccset csak Carr nyakába varrni kicsit túlzás.
Valahogy az egész csapat olyan sótlan volt.

Az elején, amikor nekimentünk 4&1-re (ami jó döntés volt szvsz) és nem sikerült, akkor kellett volna észbe kapni, hogy nem elég a mezt kitenni a pályára, hanem itt igenis teljesíteni kell, ez az NFL, nincsenek gyenge ellenfelek. Nem érdekes az eddigi statisztika, meg rekord, ez egy meccs, ahol a jobb, összeszedettebb fog nyerni. A büntetésekből is látszik, hogy fejben nagyon nem volt ott a csapat. Nyilatkozta is Carr, hogy a heti edzéssel nem volt elégedett. Gondolom mindenki (főleg az offense részéről) egy kicsit fél vállról vette az egészet és ennek ez lett az eredménye.

Ebbe a meccsbe szerintem többet nem kell belelátni.
A fal nem működött megfelelően, a futások nem is mentek, jött is a nyomás Carr-ra, aki most a nyomás alatt nem tudott megfelelő döntéseket hozni, illetve amikor meg odaértek hozzá, már ejtette is el a labdát. Voltak érthetetlen playhívások is. Harmadikra sokszor próbálkoztunk hosszú labdával, ami most nem igazán jött be.
Enerváltak voltak a játékosok, kb mindenki a tudása alatt játszott ami most hatványozódott és nagyon látványosan kijött a meccs alatt.

Egyébként meg "jó" látni, hogy egy nap alatt mennyit is tud változni a vélemény egyes játékosokról. Korábban is írtam már, hogy kicsit reálisabban kellene nézni a teljesítményünket és nem egy-egy adott meccsből levonni a következtetéseket. Ha nyerünk, akkor mindenki Pro-bowler, ha meg kikapunk, akkor mindenki mongyon le és szarok vagyunk. Valahol a kettő között van az igazság.
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az utóbbi hetekben már kezdtem szorítani a Jets-nek, hogy nyerjenek végre egyet, ne minket verjenek meg először, de sajnos egyre nagyobb az esély...
bmg
A Jets mindent alulmuloan xar. Minden evben van legalja csapat, de ok uj szintre emeltek a dolgot.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 716
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 419
Nem feltétlenül a 43 kapott pont a probléma(jó az is az) hanem hogy ez ellen a gyenge Flacons védelem ellen 6 pontot sikerült felrakni.
JustoVillar
Meg az a probléma, hogy nem először fordult elő ilyen. Tavaly is ilyen kilátástalan volt a játékunk akkor amikor kellett volna, hogy menjünk előre. (Jets ellen)

5 eladott labda, 141 yard büntetés. Ez senki ellen nem lett volna elég a győzelemhez.
Bruce
Carrnak nem a hideggel van baja, hanem a mentális nyomással.
több mint 5 éve
JustoVillar

több mint 5 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 702

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
TST Las Vegas Raiders 1 483 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
10-6 kellene miminum a PO-hoz. Ebben csak az a gáz, hogy max 2 vereséget szenvedhetünk el és az egyik pont nem a Falcons ellen kellett volna, hogy legyen.
Menni kell tovább aztán bízzunk a legjobbakban.
Amm erre a hétre nem adnék fizetést se játékosnak se edzőnek.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ezt a meccset el kell felejteni. Ami hiba kijöhet egy meccsen, az mind kijött, plusz még a bírók is elég érdekesen fújtak, ha csináltunk valami szépet, tuti hogy flag volt.

Szóval el kell felejteni és jövő héten nyerni kell. Aztán meglátjuk a többit.

Nem fognak itt senkit kirúgni, már régen meg kellett volna tenni mégsem tették, miért pont most lenne...
több mint 5 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 322
43-at adott a Falcons
43-t!!!
Az Atlanta Falcons.
Hát basszus, láttam mikor a Rams baszott meg minket 52-re, de az egy jobb csapat volt...... a Falcons
több mint 5 éve
Same old Raiders...

Nem lesz itt PO, annyira írtam, hogy nem lehet előre nézni és félvállról venni ezt a meccset sem...
Rolni
valahogy én is éreztem, hogy nem lesz itt valami kóser. Azonnal ki kell rúgni Guenthert. Nem a védelmen ment el a mai, de újból újra ugyanazokat nyeljük be. Minden alkalommal. Bootleg, screen. Ostobán, fegyelmezetlenül játszik a védelem.

Nagyon remélem, hogy Jacobs rendben van.
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 230 — Raiders fan
Same old Raiders...

Nem lesz itt PO, annyira írtam, hogy nem lehet előre nézni és félvállról venni ezt a meccset sem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 529 — Amerikai sportok rajongója
Ezt a szerencsétlenkedést ami előadunk eddig ezen a vontatott szar meccsen, rossz nézni.
több mint 5 éve
Ferrell ma nem lesz.

Beasley maradt a gyakorlócsapatban.

Julio és Gurley meg az ellenfélnél nem lesz.
több mint 5 éve
Hova jutottunk a szezon eleji "Carr takarogyjon!" rigmustol.
(Egyetertek, nem azert.)
ulpianus
Oda, h 1× fenéken billentettünk benneteket. Így minden meg van bocsátva. A PO sansz csak gratis.

Szerkesztette: Surda
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Hova jutottunk a szezon eleji "Carr takarogyjon!" rigmustol.
(Egyetertek, nem azert.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Szerintem ez karrierje legjobb éve eddig

több mint 5 éve
Hajlok ra hogy letegyem a voksom erre: Derek Carr a legalulertekeltebb QB jelenleg a ligaban. Mindenesetre a folyton felvetodo kerdes, miszerint: "kell-e iranyitot draftolnotok jovore?" szamomra egy amugy sem tul magas pick elpazarlasaval er fel. Carr marmar siman top 10es.
RedFive
Szerencsére most ez nem aktuális kérdés már. Volt időszak amikor többen a lecserélése mellett voltunk, de mivel Gruden, akkor sem húzott QB-t, amikor 1/4-en voltunk, így nagyjából eldőlt, hogy Carr lesz az irányítónk még egy pár évig. Ha a játéka így alakul, akkor nem fogjuk ezt bánni szerintem.
Bruce
Én mindig Carr párti voltam, talán néha bizakodóbb is mint kellet volna. Nem azt akarom ezzel mondani, h igazam volt. Olvastam egy könyvben ( Ne csak a labdát nézd), hogy Grudennek nagyon összetett a playhívása ami nem kis kihívás egy harcedzett QB-nak is nem hogy a kezdőnek. Nem is szeret "fiatalokkal" dolgozni, az sem véletlen, hogy Mariotat hozta 2. nak, akiről köztudott, hogy a játék iqja elég magas. A b tervében sem hülye qbt keresett ( nyilván amikor lehetett)
Surda
Hát Gannon mondta azt hiszem, hogy a Gruden féle hardcore west coast rendszerhez kell egy 3 év mire beletanul az irányító. Carr 3. éve pont és szerintem a legjobb éve 2016 óta ez. Elégedett vagyok vele.
több mint 5 éve
Hajlok ra hogy letegyem a voksom erre: Derek Carr a legalulertekeltebb QB jelenleg a ligaban. Mindenesetre a folyton felvetodo kerdes, miszerint: "kell-e iranyitot draftolnotok jovore?" szamomra egy amugy sem tul magas pick elpazarlasaval er fel. Carr marmar siman top 10es.
RedFive
Szerencsére most ez nem aktuális kérdés már. Volt időszak amikor többen a lecserélése mellett voltunk, de mivel Gruden, akkor sem húzott QB-t, amikor 1/4-en voltunk, így nagyjából eldőlt, hogy Carr lesz az irányítónk még egy pár évig. Ha a játéka így alakul, akkor nem fogjuk ezt bánni szerintem.
Bruce
Én mindig Carr párti voltam, talán néha bizakodóbb is mint kellet volna. Nem azt akarom ezzel mondani, h igazam volt. Olvastam egy könyvben ( Ne csak a labdát nézd), hogy Grudennek nagyon összetett a playhívása ami nem kis kihívás egy harcedzett QB-nak is nem hogy a kezdőnek. Nem is szeret "fiatalokkal" dolgozni, az sem véletlen, hogy Mariotat hozta 2. nak, akiről köztudott, hogy a játék iqja elég magas. A b tervében sem hülye qbt keresett ( nyilván amikor lehetett)
több mint 5 éve
Takk közben IR-re került

több mint 5 éve
RedFive
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
 www.reviewjournal.com/sports/raiders/patrick-mahomes-says-raiders-are-a-great-football-team-2189431/

Patrick Mahomes says Raiders are ‘a great football team’
több mint 5 éve