Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 5 éve
azt pedig említsük meg mindenképpen, hogy az első Raiders touchdown Las Vegasban Spider 2 Y Banana playből született.Spider 2 Y Banana? More like BAE-nana, amiright?!
— Andrew Luck (@FauxAndyLuck) January 9, 2018
🕷2️⃣Y🍌 pic.twitter.com/dTdHP1nXqu
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Raiders coach Jon Gruden confirmed Tuesday he had coronavirus during the offseason. Gruden first made the admission following Monday night's win over the Saints. “I don’t want to get into it, really," Gruden said. "It wasn’t pleasant. ... But it’s a very serious matter and, you know, obviously, I’m sensitive about it. But yeah, it was a tough ordeal, that’s for sure. Just like everybody else that’s had it.” Gruden is one of several coaches who has contracted and beaten COVID-19, including his Monday evening counterpart Sean Payton. The league has so far kept a remarkable lid on the pandemic since the beginning of training camp, but it will not be able to breathe easy until the final snap of the Super Bowl.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Report: Richie Incognito’s Achilles injury isn’t seriousnem komoly a sérülése, de én azért komolynak mondanám olyan szempontból, hogy már az edzőtábor óta gond van a Achillesével, és úgy tűnik, nem akar elmúlni. kellene is vissza Richie, mert szegény John Simpson a támadóegység legrosszabbul értékelt játékosa volt.
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Naaa, én kíváncsi vagyok hogy látod. Becsszó nem kerül elő a vasvilla!No 4. Offense eddig.no, akkor bár megígértem, nem rontom el a hangulatot. 😀
#elithc
Amadeus
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
No 4. Offense eddig.no, akkor bár megígértem, nem rontom el a hangulatot. 😀
#elithc
Amadeus
több mint 5 éve
Rolni, okuláré ügyileg hogyan állunk?Fenn van apukám a rózsaszínű 😊
Amadeus
Nem szidok most 1-2 napig senkit 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Atyagatya, erre nem számítottam, hogy verjük a Saints-t, 0-10-ről ráadásul!!, tulajdoképpen utána simán, megérdemelten öf. alapján!
több mint 5 éve
Rolni, okuláré ügyileg hogyan állunk?
több mint 5 éve
Ritka, hogy egy pff-es arc elismerően beszél Grudenről. Ezt bekereteztetem. twitter.com/PFF_Moo/status/1308321109985632257?s=19
| telóról nem tudok embed twitter linket |
több mint 5 éve
Az első négy drive után belenyugodtam, hogy az lesz, amit mindenki várt, aztán beindult a támadóegység és végül egész magabiztosan nyertünk.Kb. olyan most a csapat, mint a 2010 körüli Saints. A védelmen mindenki átmegy, de a támadók bárkivel tartják a lépést. Reméljük az eredményességünk is hasonló lesz.
több mint 5 éve
Fighters and believers.
— Las Vegas Raiders (@Raiders) September 22, 2020
This team is building something special.
2-0. #RaiderNation pic.twitter.com/tqGbSiPxFw
több mint 5 éve
Csak reggel az összefoglalót megnézve...Alakulgat itt valami.
Mondjuk Kamarával eleinte látványosan nem tudtunk mit kezdeni, de az O ügyes volt, az O fal is, Carr is. A védelem meg javulgat...
több mint 5 éve
És még a reggeli tárgyalást is nyertem. Szép napunk van.
több mint 5 éve
twitter.com/LeighMayock/status/1308249177596375041?s=09
több mint 5 éve
34 pontos átlagunk van 😎Remélem azért Incognito sérülése nem súlyos, mert a futáshoz szükség van rá. TB bamba fejét látva sztem ő már nem fog pályára lépni idén. Kíváncsi leszek mi lesz vele. Úgy láttam hogy kis sérülése lett Jacobsnak és Renfrownak is.
Passz rush most sem volt sokkal jobb, inkább a Saints hibázott sokat, mint a mi védelmünk volt jó, de ez már nem számít. De ha lesz még további javulás a D oldalán, akkor lehetnek jó meccseink, az O-rá nem lehet egy szavunk sem.
több mint 5 éve
Hát az o-fal nálunk is kezd ritkulni.Holnap születésnapom van btwBoldog szülinapot előre akkor!
Amadeus
Amúgy gratu a mai meccshez. Szezon előtt reménykedtem, hogy versenyben leszünk veletek a WC helyért, de kicsit meg előrébb vagytok nálunk😀 (plusz nálunk lassan a teljes kezdő kiesik)
roberto23
több mint 5 éve
Holnap születésnapom van btwBoldog szülinapot előre akkor!
Amadeus
Amúgy gratu a mai meccshez. Szezon előtt reménykedtem, hogy versenyben leszünk veletek a WC helyért, de kicsit meg előrébb vagytok nálunk😀 (plusz nálunk lassan a teljes kezdő kiesik)
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Holnap születésnapom van btw
több mint 5 éve
Erre nem számítottam 😎