Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
Last day,
Last dance
In Oakland.

Szép az a LV stadion, de egy darab meg fog halni belőlünk.
Surda
De legalább blowout W-vel teszitek ezt meg...
iktriad
Nem lesz itt semmi blowout. Szerintem nagy szám lesz ha nyerünk, de inkább vereségere számítok.
Bruce
Csak nem.
Amadeus
Én most nem látom, hogy hol tudunk jobbak lenni, mint a Jags.
A falunk jobb széle nem egészséges. A futónk is kérdéses. Elkapónk nincs,csak Waller.
A védelem romokban. Ellenünk bárki passzol 250+ yardot, ráadásul ott van Fournette.
Egyedül a hazai pálya szól mellettünk.
Bruce
Ugyanez volt a Bears előtt
több mint 6 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 322
🖤☠️
 youtu.be/RdH8VnbMrdg
több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 530 — Amerikai sportok rajongója
Én is remélem hogy szépen búcsúzunk Oakland-től.
több mint 6 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 235 — Raiders fan
Meglesz ez

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 719 — Salus populi suprema lex esto
Last day,
Last dance
In Oakland.

Surda
iktriad
Nem lesz itt semmi blowout. Szerintem nagy szám lesz ha nyerünk, de inkább vereségere számítok.
Bruce
Csak nem.
Amadeus
Én most nem látom, hogy hol tudunk jobbak lenni, mint a Jags.
A falunk jobb széle nem egészséges. A futónk is kérdéses. Elkapónk nincs,csak Waller.
A védelem romokban. Ellenünk bárki passzol 250+ yardot, ráadásul ott van Fournette.
Egyedül a hazai pálya szól mellettünk.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Last day,
Last dance
In Oakland.

Surda
iktriad
Bruce
Csak nem.
Amadeus
Szerintem meg akár összejöhet a 6. minimum 17 pontos vereségünk zsinórban. A Jags jelenleg a toronymagasan legrosszabb formában lévő csapat az NFL-ben. Ez meg az oaklandi búcsú meg fogja tenni a hatását.
több mint 6 éve
Last day,
Last dance
In Oakland.

Surda
iktriad
Bruce
Csak nem.
több mint 6 éve
Last day,
Last dance
In Oakland.

Surda
iktriad
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Last day,
Last dance
In Oakland.

Surda
több mint 6 éve
JJ nincs
Amadeus
Forrás?

Mert én azt olvastam, hogy nem kell műteni a vállát és majd a szezon végén pihen, de addig játszani akar.
több mint 6 éve
Last day,
Last dance
In Oakland.

Surda
Nem lesz ez végleges.
🤘gaben🤘
 www.nbcsports.com/bayarea/raiders/mark-davis-opens-raiders-second-oakland-era-dawns-vegas-awaits
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 891 — Deion Sanders for president!
Last day,
Last dance
In Oakland.

Surda
Nem lesz ez végleges.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
JJ nincs
több mint 6 éve
Last day,
Last dance
In Oakland.

több mint 6 éve
Az egyetlen logikus magyarázat talán az lehet, hogy Worley-t visszaigazoljuk tutira és a jövőben S-ként vagy legalábbis CB/big nickel/S hibridként akarjuk használni majd és ennek fut a tesztje...

Lehet a base/4DB felállásoknál Mullen párja szélen, aztán ahogy jönnek a több elkapós felállások, akkor támadó személyzet függvényében megy 3.S-nek/big nickelnek...

Mérete megvan és nekem eddigi is a sebességével volt gondom a szélen, lehet fekszik neki egy ilyen belső feladat TE-ken és nagy WR-eken...

Persze ehhez kell egy másik megbízható szélső CB is még...I.Johnson?
Meg ettől még kell kis fürge NCB is a fürge slot WR-ek ellen, ami remélem nem Joyner lesz, mert szerintem baromira nem szolgált rá a pénzére...
Rolni
Joyner továbbra sem slot corner. Sajnos csak Guenther nem akarja ezt megérteni.
több mint 6 éve
Az egyetlen logikus magyarázat talán az lehet, hogy Worley-t visszaigazoljuk tutira és a jövőben S-ként vagy legalábbis CB/big nickel/S hibridként akarjuk használni majd és ennek fut a tesztje...

Lehet a base/4DB felállásoknál Mullen párja szélen, aztán ahogy jönnek a több elkapós felállások, akkor támadó személyzet függvényében megy 3.S-nek/big nickelnek...

Mérete megvan és nekem eddigi is a sebességével volt gondom a szélen, lehet fekszik neki egy ilyen belső feladat TE-ken és nagy WR-eken...

Persze ehhez kell egy másik megbízható szélső CB is még...I.Johnson?
Meg ettől még kell kis fürge NCB is a fürge slot WR-ek ellen, ami remélem nem Joyner lesz, mert szerintem baromira nem szolgált rá a pénzére...

több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Joyner marad NCB, de Worley megy S-nek...wtf?

Worley legalább használható CB, míg Joyner csak ég...ja meg Joynernek van S tapasztalata, míg Worley-nek nincs...értem én...ja nem...

Legalább akkor I.Johnson kezd a szélen CB-ben?
Rolni
Szeretem, ha fáj
Amadeus
Mind szeretjük, de mér mindig ülés közben...xD
több mint 6 éve

Worley legalább használható CB, míg Joyner csak ég...ja meg Joynernek van S tapasztalata, míg Worley-nek nincs...értem én...ja nem...

Rolni
Szeretem, ha fáj
több mint 6 éve

több mint 6 éve
 www.silverandblackpride.com/2019/12/11/21011284/raider-film-review-the-raiders-may-have-something-in-dion-jordan

vállalható depth.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Rákerestem a pro-football-reference-en 2 győzelme van a franchise-nak a nyugati parton:
1. 2005 (iktriad legalább az évszámot eltaláta) @ OAK 13-6 A meccs embere: Donovin Darius, aki a 6 szerelése mellé 2 passzát is lekapta Kerry Collinsnak.
2. 1997 @ OAK 20-9 A meccs embere: Mark Brunell 18/27 243 yard 2 TD 0 INT, mellette 3 futásból volt 27 yardja még.
empty taxi
Akkor otthon volt az a 49ers elleni 10-9es szenvedés? Még szebb...
iktriad
Yep.  www.pro-football-reference.com/boxscores/200512180jax.htm

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Signed DL Olsen Pierre and TE Eric Tomlinson; Promoted CB Nick Nelson to the 53-man roster; Signed TE Paul Butler, LB Te'von Coney and OL Kyle Kalis to the practice squad; Released TE Cole Wick from the practice squad.
Bruce
Ahogy mondtam, fiatalokat gyűjtjük be. Ennyi volt a szezon.
Amadeus
Mi meg az ex-Raiders LB-ket. Dakota Allen után a tegnap kivágott Preston Brown is a Jagsben között ki. Mi lesz a következő lépés? Visszajön Kirk Morrison? 😊
több mint 6 éve
Signed DL Olsen Pierre and TE Eric Tomlinson; Promoted CB Nick Nelson to the 53-man roster; Signed TE Paul Butler, LB Te'von Coney and OL Kyle Kalis to the practice squad; Released TE Cole Wick from the practice squad.
Bruce
Ahogy mondtam, fiatalokat gyűjtjük be. Ennyi volt a szezon.
több mint 6 éve
Rákerestem a pro-football-reference-en 2 győzelme van a franchise-nak a nyugati parton:
1. 2005 (iktriad legalább az évszámot eltaláta) @ OAK 13-6 A meccs embere: Donovin Darius, aki a 6 szerelése mellé 2 passzát is lekapta Kerry Collinsnak.
2. 1997 @ OAK 20-9 A meccs embere: Mark Brunell 18/27 243 yard 2 TD 0 INT, mellette 3 futásból volt 27 yardja még.
empty taxi
Akkor otthon volt az a 49ers elleni 10-9es szenvedés? Még szebb...

Érdekes, hogy csak ellenünk sikerült nyerniük. 😀 Ezért nem vennék mérget arra, hogy nyerünk. 😊
Bruce
Mondom házat, kocsit, családot rá lehet rakni a Raiders W-re. Szerintem a jags idén már nem nyer meccset, de a West Coaston meg pláne nem fog. A karácsony előtti Falcons elleni találkozón nagyobb sanszot adok magunknak nyerni (1 helyett 2 %-ot) mint ellenetek.
több mint 6 éve