NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Isaiah Johnson, CB Houston6'2, 4'4 40 yard (huh...)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Key tipikusan az a gyerek, akinél fejben nincsenek meg a dolgok. Ezért nem tudta befejezni a playeket. Szvsz max 1 év, vagy fejlődik ezen a téren vagy kasza. Igazából a fasz ki van az LSU prospectekkel, gyökér mind Pat Pete óta.Hát én benne nem bízom. Tavaly nulla volt...még azt se zárnám ki, h nem kerül keretre...Gruden egyszer már "kihivta' idén a médiában...Azt olvasom, h bele kell nőnie a testébe...sokat kell erősödnie és a pad levelen javítania...project, de annak korrektKey megtehetné azt a szívességet nekünk, hogy felnő a hypehoz. Nagyon kéne.
Ezzel megvan a DE egység sztem.
Ferrell és Mayowa kezd, de Mauro is lesz fenn sztem bőven base-ben. Key teperhet szituációs szerepért Crosby-val együtt.
Rolni
Amadeus
Rolni
több mint 5 éve
Hát én benne nem bízom. Tavaly nulla volt...még azt se zárnám ki, h nem kerül keretre...Gruden egyszer már "kihivta' idén a médiában...Azt olvasom, h bele kell nőnie a testébe...sokat kell erősödnie és a pad levelen javítania...project, de annak korrektKey megtehetné azt a szívességet nekünk, hogy felnő a hypehoz. Nagyon kéne.
Ferrell és Mayowa kezd, de Mauro is lesz fenn sztem bőven base-ben. Key teperhet szituációs szerepért Crosby-val együtt.
Rolni
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Azt olvasom, h bele kell nőnie a testébe...sokat kell erősödnie és a pad levelen javítania...project, de annak korrektKey megtehetné azt a szívességet nekünk, hogy felnő a hypehoz. Nagyon kéne.
Rolni
több mint 5 éve
Azt olvasom, h bele kell nőnie a testébe...sokat kell erősödnie és a pad levelen javítania...project, de annak korrektEzzel megvan a DE egység sztem.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
www.youtube.com/watch?v=YzTfIfJ5m7gRelentless motort írnak "természetesen"...beleillik a képbe4/4: Maxx Crosby, DE, Eastern Michigannagyon jó a sajtója, kíváncsi vagyok milyen tape van róla elérhető. Méretre prototípus 4-3 DE.
Rolni
Amadeus
Rolni
igen, hasonlít Ferrellre, ez a gyerek is megy mint a golyó.
több mint 5 éve
Hátra trade közben4/7-->4/27+4/33
több mint 5 éve
Bazi jó lett a combine-ja. 4,66-os 40-t futott, van benne lehetőség. Relentless motort írnak "természetesen"...beleillik a képbe4/4: Maxx Crosby, DE, Eastern Michigannagyon jó a sajtója, kíváncsi vagyok milyen tape van róla elérhető. Méretre prototípus 4-3 DE.
Rolni
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
4/4: Maxx Crosby, DE, Eastern Michigannagyon jó a sajtója, kíváncsi vagyok milyen tape van róla elérhető. Méretre prototípus 4-3 DE.
Rolni
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 5 éve
4/4: Maxx Crosby, DE, Eastern Michigan
több mint 5 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000001027731/article/2019-nfl-draft-ryan-finley-among-best-prospects-remainingSok jó WR van még benn
OL, TE és LB is van még...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
4.-5. körben imádnám: Mack Wilson (ILB, Alabama), Christian Miller (OLB, Alabama, 3-4 edge fit inkább, de 4. körben már megérné szituációs játékosnak bevállalni), Michael Jordan (G, Ohio State, mind2 G és C poszton képes játszani).
több mint 5 éve
kinti fórumról,Szóval ezen számsor alapján ha bent lett volna mindkettő te akkor is Ferrell-t vitted volna?
Player 1 Career: Solo: 84, AST: 82, Total 166, Loss 50, sacks 27
Player 2 Career: Solo: 47, AST: 30, Total 77, Loss 29, Sacks 17,5
tipp, melyik Bosa és melyik Ferrell.
Amadeus
több mint 5 éve
Megmondom őszintén meccset nem néztem még végig róla, egyenlőre scouting reportokat nézegettem, nem jött szembe, hogy ne lenne megfelelő a mentalitása, de majd még ismerkedek vele 😊Nem. Egyebkent nagyon tehetseges, tenyleg lekovet barkit. Csak meglepett, hogy pont o nala emelted ki a leadership kepesseget.Mullen + leadership? A csavonak derogal a futas elleni vedekezes. Masreszt mintha nem szeretne szerelni. Kovet o barkit, de nem fogja kockaztatni az egezseget. Nalam pont a legnagyobb kerdes a hozzaallasa.Nem Greedy Williams-al kevered?
ulpianus
Rolni
ulpianus
Azt olvastam, h nem jó szerelő, de inkább technikai problémának írták, leejti a fejét és inkább ráakaszkodik az emberre...
PG elvárja a run supportot, szóval amíg nem megy neki, nem sokat lát majd pályát...
több mint 5 éve
Nem. Egyebkent nagyon tehetseges, tenyleg lekovet barkit. Csak meglepett, hogy pont o nala emelted ki a leadership kepesseget.Mullen + leadership? A csavonak derogal a futas elleni vedekezes. Masreszt mintha nem szeretne szerelni. Kovet o barkit, de nem fogja kockaztatni az egezseget. Nalam pont a legnagyobb kerdes a hozzaallasa.Nem Greedy Williams-al kevered?
ulpianus
Rolni
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Mullen + leadership? A csavonak derogal a futas elleni vedekezes. Masreszt mintha nem szeretne szerelni. Kovet o barkit, de nem fogja kockaztatni az egezseget. Nalam pont a legnagyobb kerdes a hozzaallasa.Nem Greedy Williams-al kevered?
ulpianus
több mint 5 éve
Mullen + leadership? A csavonak derogal a futas elleni vedekezes. Masreszt mintha nem szeretne szerelni. Kovet o barkit, de nem fogja kockaztatni az egezseget. Nalam pont a legnagyobb kerdes a hozzaallasa.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Trayvon Mullen érdekes prospect, én kedvelem. Megindult a CB run, elhoztuk Őt tradek után!!, részemről rendben van. PG elvileg szereti padoztatni a rookie CBket, így várhatóan lesz ideje tanulni, fejlődni és jövőre belépni Conley mellé.A poszt és Mullen nem passzol a tegnapi azonnali impact ember, magas padlóval vonalra, de szerintem jó upsideja van! Leadership stb megvan. Ferrell csapattársa volt ugye, Abrams barátja és AB-vel is nagy snap a pre draft vizitje óta...Persze erre is lehet mondani, h reach kicsit, de a dupla hátra trade után nekem tetszik!
Még jön pár grinder holnap is:
Round 4, pick 106
Round 4, pick 109 (from JAX)
Round 5, pick 158 (from BUF)
Round 7, pick 218
Szerkesztette: Rolni
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Trayvon Mullen, CB Clemson6'1 magas, 4,46 alatt futja a 40-et. Igazából scheme fit ő is, bár én DL-t vagy TE-t hoztam volna. Ésszel draftolunk gyerekek, örülök, hogy nem Greedy lett.
Tavaly issue volt, hogy a DB-k nem tudtak szerelni és lassúak voltak, idén jött: Joyner, Abram és Mullen.
több mint 5 éve
Levi
597
kinti fórumról,mondjuk többet is játszott cserébe. Viszont 2016-17-et mindketten nyomták és ott is megelőzi Bosát.
Player 1 Career: Solo: 84, AST: 82, Total 166, Loss 50, sacks 27
Player 2 Career: Solo: 47, AST: 30, Total 77, Loss 29, Sacks 17,5
tipp, melyik Bosa és melyik Ferrell.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
ha a jó Raider az Alzado, Romanowski típusú játékosokat takarja csak, akkor valóban nem. Minden esetre játszott nálunk Howie Long, Tim Brown, Rich Gannon és Jerry Rice is, akik mind olyanok voltak, amilyennek Stez leírta JJ-t. Mind2 típus kell, ebből kell egészséges vegyületet alkotni. Előbbinek megteszi Burfict is.Akkor nem lesz jó Raider.Nem, nem ebben az ertelemben. Jacobs a legjobbjat akarja adni, nyerni akar es megmutatni mindenkinek, mit tud. Maximalista, akiben eg a bizonyitasi vagy. Es ez pozitiv. Most az, hogy nem egy olyan karakter, aki szetvet az ego es az arc, ez nem jelenti azt, hogy o egy babu es azert is vittek, mert hogy Gruden futyul, o meg ugrik.=minél többet nézem Jacobs tapejét, annál biztosabb vagyok benne, hogy Gruden rendszerében kurva nagy steal lesz. Mindent tud, amit kell. Szerintem RunDMC óta nem volt ilyen sokoldalú és kezdőszintű futónk.Dolgozik, hajt, nem pofazik, teszi a dolgat.
Amadeus
Stez
Gruden Grinder
Amadeus
Jacobs tenyleg minden tekintetben jo srac es jo valasztas.
Stez
😁
♉gaben♉
Abram megkapta CWood számát, reméljük nem fogja égetni a hátát hosszú távon. 😊
több mint 5 éve
Akkor nem lesz jó Raider.Nem, nem ebben az ertelemben. Jacobs a legjobbjat akarja adni, nyerni akar es megmutatni mindenkinek, mit tud. Maximalista, akiben eg a bizonyitasi vagy. Es ez pozitiv. Most az, hogy nem egy olyan karakter, aki szetvet az ego es az arc, ez nem jelenti azt, hogy o egy babu es azert is vittek, mert hogy Gruden futyul, o meg ugrik.=minél többet nézem Jacobs tapejét, annál biztosabb vagyok benne, hogy Gruden rendszerében kurva nagy steal lesz. Mindent tud, amit kell. Szerintem RunDMC óta nem volt ilyen sokoldalú és kezdőszintű futónk.Dolgozik, hajt, nem pofazik, teszi a dolgat.
Amadeus
Stez
Gruden Grinder
Amadeus
Stez
😁
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Nem, nem ebben az ertelemben. Jacobs a legjobbjat akarja adni, nyerni akar es megmutatni mindenkinek, mit tud. Maximalista, akiben eg a bizonyitasi vagy. Es ez pozitiv. Most az, hogy nem egy olyan karakter, aki szetvet az ego es az arc, ez nem jelenti azt, hogy o egy babu es azert is vittek, mert hogy Gruden futyul, o meg ugrik.=minél többet nézem Jacobs tapejét, annál biztosabb vagyok benne, hogy Gruden rendszerében kurva nagy steal lesz. Mindent tud, amit kell. Szerintem RunDMC óta nem volt ilyen sokoldalú és kezdőszintű futónk.Dolgozik, hajt, nem pofazik, teszi a dolgat.
Amadeus
Stez
Gruden Grinder
Amadeus