Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
a védelem azért megint ergya volt, de voltak szép jeleneteik nekik is, főként amikor már volt egy kis pass rush.a támadók jók voltak ismét, de a falba azért jó lenne ha nem lenne ennyi sérülés.
Renfrow és Jacobs voltak a legjobbak, na meg Richard
több mint 6 éve
csak jött egy jobb iroda, ha úgy tetszik void of contract és FA.Felszedtek a gyakorló csapatból vagy mi a fasz? 😀Eddig álmos voltam de most egy ilyen mecs után, hogy aludjak?ne is mondd, reggel kéne aláírnom az új szerződésem.
TST
Amadeus
TST
több mint 6 éve
Felszedtek a gyakorló csapatból vagy mi a fasz? 😀Eddig álmos voltam de most egy ilyen mecs után, hogy aludjak?ne is mondd, reggel kéne aláírnom az új szerződésem.
TST
Amadeus
több mint 6 éve
Olvasd el!Eddig álmos voltam de most egy ilyen mecs után, hogy aludjak?ne is mondd, reggel kéne aláírnom az új szerződésem.
TST
Amadeus
több mint 6 éve
Te Atya úr Isten mi volt itt.
több mint 6 éve
Eddig álmos voltam de most egy ilyen mecs után, hogy aludjak?ne is mondd, reggel kéne aláírnom az új szerződésem.
TST
több mint 6 éve
Eddig álmos voltam de most egy ilyen mecs után, hogy aludjak?
több mint 6 éve
Gruden beérte Maddent egyébként, de a faszt se érdekli. Mi volt ez a 4th down defense.
több mint 6 éve
Ez a beszéd!
több mint 6 éve
Azt a büdös kurva anyját
több mint 6 éve
alakul az a Bears pick. 😊
több mint 6 éve
Na elég a kölcsönös felszopásból! 😁Hosszú idő után, újra Oaklandban
Just Win Baby! ☠️ 🖤
J
több mint 6 éve
Nem ismersz még minketSajnos ez lesz a vesztünk:A futóállományunk a Lenge Ligában is mosolyt csalna az arcokra. Ha nem passzolunk a playek nagy százalékában akkor nagy gondban leszünk.
twitter.com/Jerrymcd/status/1190407839598047232?s=09
Bruce
Szerintem sima Raiders W, a must win meccseket általában elbukjuk.
Bazzani
több mint 6 éve
Pont az a baj, hogy passzolnotok kell mert a futásra nincs ember. Szétszeditek a védelmünket az elején, aztán már a futás is menni fog. Ha a támadóink hibáznak (márpedig szoktak), akkor nem fogjuk tudni tartani a lépést.Sajnos ez lesz a vesztünk:A futóállományunk a Lenge Ligában is mosolyt csalna az arcokra. Ha nem passzolunk a playek nagy százalékában akkor nagy gondban leszünk.
Bruce
Bazzani
több mint 6 éve
Sajnos ez lesz a vesztünk:A futóállományunk a Lenge Ligában is mosolyt csalna az arcokra. Ha nem passzolunk a playek nagy százalékában akkor nagy gondban leszünk.
Bruce
több mint 6 éve
Oakland's schedule over the first eight weeks ranks as the third-toughest per DVOA. Their remaining schedule, on the other hand, ranks as the 26th-toughest. In just about every way imaginable, Oakland's season got a heck of a lot easier the moment they returned home from their road game in Houston.Bízzunk benne, hogy az eredmények is tükrözni fogják ezt.
Rolni
több mint 6 éve
Oakland's schedule over the first eight weeks ranks as the third-toughest per DVOA. Their remaining schedule, on the other hand, ranks as the 26th-toughest. In just about every way imaginable, Oakland's season got a heck of a lot easier the moment they returned home from their road game in Houston.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Erre sem volt kicsi az odds az indulásnál.Utolsó nap edzett Hudson is és James is, így van esély, hogy pályára tudnak lépni.Hudson egy állat, mondjuk az sem normális, hogy ez a random James gyerek lehozott a semmiből egy ilyen meccset. Kurva jó a falunk idén, utána néztem a héten, passzblokkban is top10, futásblokkban is top10. Tom fucking Cable 4 prez.
Harris betegség miatt az utolsó két edzésen nem volt teljes edzésen, de lehet hogy játszani fog ő is.
Bruce
Amadeus
több mint 6 éve
Utolsó nap edzett Hudson is és James is, így van esély, hogy pályára tudnak lépni.Hudson egy állat, mondjuk az sem normális, hogy ez a random James gyerek lehozott a semmiből egy ilyen meccset. Kurva jó a falunk idén, utána néztem a héten, passzblokkban is top10, futásblokkban is top10. Tom fucking Cable 4 prez.
Harris betegség miatt az utolsó két edzésen nem volt teljes edzésen, de lehet hogy játszani fog ő is.
Bruce
több mint 6 éve
Utolsó nap edzett Hudson is és James is, így van esély, hogy pályára tudnak lépni.Harris betegség miatt az utolsó két edzésen nem volt teljes edzésen, de lehet hogy játszani fog ő is.
több mint 6 éve
Lehet hogy Incognito fog C-ként játszani a hétvégén. 😁Josh Jacobs lett október hónap legjobb rookie támadó játékosa.
több mint 6 éve
Egy kicsit is passzolni tudó QB ellen esélye sincs ennek a védelemnek.Nem vagyok túl magabiztos a Lions meccs kapcsán...végre otthon játszunk, de a védelmet Stafford szét fogja kapni és OC gondokkal nem tudom tudjuk-e tartani a lépést, illetve tudjuk-e a Lions O-t elegendő időt a padon tartani majd...Hasonlóképpen látom én is, bár a C poszt még azért változhat addig.
Rolni
Inkább a védelem az ami problémás lehet.
Bruce
Akik ellen nyertünk: Flacco, Brissett, Daniel
több mint 6 éve
Nem vagyok túl magabiztos a Lions meccs kapcsán...végre otthon játszunk, de a védelmet Stafford szét fogja kapni és OC gondokkal nem tudom tudjuk-e tartani a lépést, illetve tudjuk-e a Lions O-t elegendő időt a padon tartani majd...Hasonlóképpen látom én is, bár a C poszt még azért változhat addig.
Rolni
Inkább a védelem az ami problémás lehet.