Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Ezzel mit akarsz mondani? 🙄Azért hívták Hörit, mert más már nem mer Raiderst értékelniAzért engem érdekelne, jobban mint a FK összes szaGértése. Volt egy ☠️ hozzászóló aki más véleményének hangot is adott. Ugrottak is rá. 😁Höri nem dicsérte túl a draftunkat az FK-n.Hánem, el is kezdtem egy kommentet, hogy részben cáfoljam, de olyan kurva hosszú lett volna, hogy inkább kitöröltem 😀
Mondjuk az egész csapat teljesítménye, legalábbis az offensé egyrészt Carr kezében van, másrészt az o-fal munkájában.
De a védelemben a két első körösünk ha tud úgy játszani, amilyen magasan draftolták őket, akkor már jobb lesz a védelem mint tavaly volt. Ha meg az új igazolások is beválnak a védelemben (Marashall, Burfict), akkor még egy szintet léphetünk feljebb.
Bruce
Pari
Surda
Black_Adder
több mint 6 éve
Azért hívták Hörit, mert más már nem mer Raiderst értékelniAzért engem érdekelne, jobban mint a FK összes szaGértése. Volt egy ☠️ hozzászóló aki más véleményének hangot is adott. Ugrottak is rá. 😁Höri nem dicsérte túl a draftunkat az FK-n.Hánem, el is kezdtem egy kommentet, hogy részben cáfoljam, de olyan kurva hosszú lett volna, hogy inkább kitöröltem 😀
Mondjuk az egész csapat teljesítménye, legalábbis az offensé egyrészt Carr kezében van, másrészt az o-fal munkájában.
De a védelemben a két első körösünk ha tud úgy játszani, amilyen magasan draftolták őket, akkor már jobb lesz a védelem mint tavaly volt. Ha meg az új igazolások is beválnak a védelemben (Marashall, Burfict), akkor még egy szintet léphetünk feljebb.
Bruce
Pari
Surda
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Azért engem érdekelne, jobban mint a FK összes szaGértése. Volt egy ☠️ hozzászóló aki más véleményének hangot is adott. Ugrottak is rá. 😁Höri nem dicsérte túl a draftunkat az FK-n.Hánem, el is kezdtem egy kommentet, hogy részben cáfoljam, de olyan kurva hosszú lett volna, hogy inkább kitöröltem 😀
Bruce
Pari
több mint 6 éve
Höri nem dicsérte túl a draftunkat az FK-n.Hánem, el is kezdtem egy kommentet, hogy részben cáfoljam, de olyan kurva hosszú lett volna, hogy inkább kitöröltem 😀
Bruce
több mint 6 éve
Höri nem dicsérte túl a draftunkat az FK-n.Höritől ez már dicséretnek számít!
Bruce
Szerkesztette: Surda
több mint 6 éve
Höri nem dicsérte túl a draftunkat az FK-n. Mondjuk az egész csapat teljesítménye, legalábbis az offensé egyrészt Carr kezében van, másrészt az o-fal munkájában.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=aDToAvVXZOU
több mint 6 éve
Camp-ről valami hírek?
több mint 6 éve
Burfict mellé még egy Incognito, jól mutatna. Gruden tényleg a high profile karaktereket gyűjti...Suh???
Black_Adder
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Kyle Rudolf- ró lehet hallani, hogy mozgolódunk 🤭Helyes.
Surda
több mint 6 éve
Kyle Rudolf- ró lehet hallani, hogy mozgolódunk 🤭
több mint 6 éve
Hé, arról nem is szól senki egy szót se, hogy a Last Chance U 1. évadának talán legjobb játékosa, a DT Ronald Ollie végül ide írt alá?twitter.com/Raiders/status/1125504349981954049
Aki látta a sorozatot, azt tudja hogy egy csupa szív, tehetséges (és nagyon nehéz körülmények között felnőtt) srácról van szó. Ha jó edzői kezekbe kerül itt, akkor nagyot nyerhettek vele. Én nagyon fogok neki drukkolni!
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Burfict mellé még egy Incognito, jól mutatna. Gruden tényleg a high profile karaktereket gyűjti...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Pineiro trade a Bearshez. 7.kört kaptunk. Várható volt, Carlson az egyik legnagyobb gruden grinder a rosteren, szerintem kapitány is lesz 1-2 éven belül.2021 kondicionalis 7 th rounder. Nem kockáztattunk nagyot, ha nem jön be akkor semmibe nem került, ha megoldja a gondjainkat akkor sem halunk bele abba a 7. körbe...
twitter.com/gehlkennfl/status/1125500603717677056?s=21
Amadeus
több mint 6 éve
Pineiro trade a Bearshez. 7.kört kaptunk. Várható volt, Carlson az egyik legnagyobb gruden grinder a rosteren, szerintem kapitány is lesz 1-2 éven belül.twitter.com/gehlkennfl/status/1125500603717677056?s=21
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
A.J. Cole III személyében puntert igazoltunk. Na végre.
több mint 6 éve
t.co/37CSQvmG1f?amp=1No hát neki is kellett néhány év mire belejött 😊
Mayock Chris Long-hoz hasonlította Ferrell-t...ezt máshol nem olvastam még, de tetszik 😊
Rolni
Ezt pedig az új scouting igazoláshoz:
Eagles reportedly lose key member of scouting staff
www.thescore.com/s/10285459
több mint 6 éve
Miert ne? Mert a tobbi GM mind akkora eszenagy?Eagles Director of Pro Scouting Dwayne Joseph is leaving for a job in Oakland under Mike MayockMayock alatt melozni? Haaat. 8)
Az jól hangzik!
Rolni
Stez
Egyebkent meg kiraly melo. Most, hogy mar senkit nem kell igazolni, legyel az ember aki az igazolasokert felel. 😉

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Eagles Director of Pro Scouting Dwayne Joseph is leaving for a job in Oakland under Mike MayockMayock alatt melozni? Haaat. 8)
Az jól hangzik!
Rolni
több mint 6 éve
Eagles Director of Pro Scouting Dwayne Joseph is leaving for a job in Oakland under Mike MayockAzt mondják hivatalos a dolog és nálunk is Director of Pro Scouting lesz.
Az jól hangzik!
Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
t.co/37CSQvmG1f?amp=1Mayock Chris Long-hoz hasonlította Ferrell-t...ezt máshol nem olvastam még, de tetszik 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Richie Incognito