Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 6 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Höri nem dicsérte túl a draftunkat az FK-n.
Mondjuk az egész csapat teljesítménye, legalábbis az offensé egyrészt Carr kezében van, másrészt az o-fal munkájában.
De a védelemben a két első körösünk ha tud úgy játszani, amilyen magasan draftolták őket, akkor már jobb lesz a védelem mint tavaly volt. Ha meg az új igazolások is beválnak a védelemben (Marashall, Burfict), akkor még egy szintet léphetünk feljebb.
Bruce
Hánem, el is kezdtem egy kommentet, hogy részben cáfoljam, de olyan kurva hosszú lett volna, hogy inkább kitöröltem 😀
Pari
Azért engem érdekelne, jobban mint a FK összes szaGértése. Volt egy ☠️ hozzászóló aki más véleményének hangot is adott. Ugrottak is rá. 😁
Surda
Azért hívták Hörit, mert más már nem mer Raiderst értékelni
Black_Adder
Ezzel mit akarsz mondani? 🙄
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 431 — we almost always almost win
Mondjuk az egész csapat teljesítménye, legalábbis az offensé egyrészt Carr kezében van, másrészt az o-fal munkájában.
De a védelemben a két első körösünk ha tud úgy játszani, amilyen magasan draftolták őket, akkor már jobb lesz a védelem mint tavaly volt. Ha meg az új igazolások is beválnak a védelemben (Marashall, Burfict), akkor még egy szintet léphetünk feljebb.
Bruce
Hánem, el is kezdtem egy kommentet, hogy részben cáfoljam, de olyan kurva hosszú lett volna, hogy inkább kitöröltem 😀
Pari
Azért engem érdekelne, jobban mint a FK összes szaGértése. Volt egy ☠️ hozzászóló aki más véleményének hangot is adott. Ugrottak is rá. 😁
Surda
Azért hívták Hörit, mert más már nem mer Raiderst értékelni

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Bruce
Pari
több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Bruce
több mint 6 éve
Bruce
Höritől ez már dicséretnek számít!

Szerkesztette: Surda
több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 722 — Salus populi suprema lex esto
több mint 6 éve
TST Las Vegas Raiders 1 484 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
 www.youtube.com/watch?v=aDToAvVXZOU
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 426
Camp-ről valami hírek?
Pari
Future HoF még a portás is.
több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Camp-ről valami hírek?
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 893 — Deion Sanders for president!
Burfict mellé még egy Incognito, jól mutatna. Gruden tényleg a high profile karaktereket gyűjti...
Black_Adder
Suh???

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Kyle Rudolf- ró lehet hallani, hogy mozgolódunk 🤭
Surda
Helyes.
több mint 6 éve
Kyle Rudolf- ró lehet hallani, hogy mozgolódunk 🤭
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 410 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hé, arról nem is szól senki egy szót se, hogy a Last Chance U 1. évadának talán legjobb játékosa, a DT Ronald Ollie végül ide írt alá?
 twitter.com/Raiders/status/1125504349981954049
Aki látta a sorozatot, azt tudja hogy egy csupa szív, tehetséges (és nagyon nehéz körülmények között felnőtt) srácról van szó. Ha jó edzői kezekbe kerül itt, akkor nagyot nyerhettek vele. Én nagyon fogok neki drukkolni!

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 431 — we almost always almost win
Burfict mellé még egy Incognito, jól mutatna. Gruden tényleg a high profile karaktereket gyűjti...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
 twitter.com/68incognito/status/1041894098909593600?s=21

Classic Raider
több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 220
Pineiro trade a Bearshez. 7.kört kaptunk. Várható volt, Carlson az egyik legnagyobb gruden grinder a rosteren, szerintem kapitány is lesz 1-2 éven belül.

twitter.com/gehlkennfl/status/1125500603717677056?s=21
Amadeus
2021 kondicionalis 7 th rounder. Nem kockáztattunk nagyot, ha nem jön be akkor semmibe nem került, ha megoldja a gondjainkat akkor sem halunk bele abba a 7. körbe...

több mint 6 éve
Pineiro trade a Bearshez. 7.kört kaptunk. Várható volt, Carlson az egyik legnagyobb gruden grinder a rosteren, szerintem kapitány is lesz 1-2 éven belül.

twitter.com/gehlkennfl/status/1125500603717677056?s=21

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
A.J. Cole III személyében puntert igazoltunk. Na végre.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 963 — Így remélem megfelelek nektek.....
 t.co/37CSQvmG1f?amp=1

Mayock Chris Long-hoz hasonlította Ferrell-t...ezt máshol nem olvastam még, de tetszik 😊
Rolni
No hát neki is kellett néhány év mire belejött 😊

Ezt pedig az új scouting igazoláshoz:

Eagles reportedly lose key member of scouting staff
 www.thescore.com/s/10285459
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Eagles Director of Pro Scouting Dwayne Joseph is leaving for a job in Oakland under Mike Mayock

Az jól hangzik!
Rolni
Mayock alatt melozni? Haaat. 8)
Stez
Miert ne? Mert a tobbi GM mind akkora eszenagy?
Egyebkent meg kiraly melo. Most, hogy mar senkit nem kell igazolni, legyel az ember aki az igazolasokert felel. 😉

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 238 — Whoops, looks like something went wrong.
Eagles Director of Pro Scouting Dwayne Joseph is leaving for a job in Oakland under Mike Mayock

Az jól hangzik!
Rolni
Mayock alatt melozni? Haaat. 8)

több mint 6 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 237 — Raiders fan

Az jól hangzik!
Rolni
Azt mondják hivatalos a dolog és nálunk is Director of Pro Scouting lesz.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve

Az jól hangzik!

Szerkesztette: Rolni

több mint 6 éve
 t.co/37CSQvmG1f?amp=1

Mayock Chris Long-hoz hasonlította Ferrell-t...ezt máshol nem olvastam még, de tetszik 😊

több mint 6 éve
Richie Incognito