Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Tavaly egy rossz idénykezdő meccsen múlt, hogy nem a Chargers lett a csoportgyőztes. A Chargers még jobb lett, a Chiefs? A legjobb esetben is csak nem lett rosszabb.Valóban, AB beférne a kezdőbe ott is.Erősen túlértékelt a Chargers szerintem. KC a team to beat.
gabokocka
Amadeus
És Mahomes eléggé megérezte tavaly Hunt kiesését is (határozottan volt egy teljesítmény esés utána). Ha Hill se lesz, azt még inkább megérezheti. És neki most jön a második éve, amikor lesz már róla videó és készülnek rá a védelmek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Hehe 😀 Még a túlértékelt is fura, de az "erősen"...😀Valóban, AB beférne a kezdőbe ott is.Erősen túlértékelt a Chargers szerintem. KC a team to beat.
gabokocka
Amadeus
Kb annyira vagyunk túlértékeltek, hogy tavaly képességéhez mérten alul teljesített a csapat és csalódás volt a szezon. Kevesen és buta hibán múlott, hogy megnyerjük az AFC-t úgy, hogy Bosa tudása alatt játszott, Hunter Henry nem volt, Mike Will még keveset mutatott, és szokás szerint lesérült a fél OL 😊 A realitás tavaly is és idén is az AFC döntő a keret és annak tudása alapján.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Mondjuk Burfict közel elit, amikor 1, nincs eltiltva ésvagy 2, nem gyökér.Most komolyan kérdezem, melyik védőtöket tennéd oda be? Burfictet?Valóban, AB beférne a kezdőbe ott is.Meg Hudson és Gabe Jackson is. Egy-két embert a védelmi oldalon is be lehetne tenni, de egyértelműen jobbak, de Riversen múlik úgyis. Ha ideges akkor kikapnak.
gabokocka
Bruce
gabokocka
több mint 6 éve
Mint tűzközelben lévő, szerinted ebben is Bill keze van?A hibás nem feltétlenül, a megállt óra már inkábbA hibás óra is naponta 2x a pontos időt mutatja. Nyugalom!Mel Kiper szerint AFC West contenderek lettünk. Igazából "csak" Mahomes van az útban...Azért Kiper nem 100-as 😊
Amadeus
Rolni
Amadeus
Azzal a csak Mahomesszal óvatosan bánnék, szerintem simán a Chargers a legjobb Nyugaton, itt egyelőre még a Denver megelőzéséhez is kaparni kell.
Mondjuk nekem hirtelen nulláról ötre nőtt a Raiders-játékosaim száma, szóval valamit nagyon hasonlóan gondolunk Grudenékkel, és hogy ez most nekem jó-e vagy sem, az más kérdés 😀
Wyatt
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Most komolyan kérdezem, melyik védőtöket tennéd oda be? Burfictet?Valóban, AB beférne a kezdőbe ott is.Meg Hudson és Gabe Jackson is. Egy-két embert a védelmi oldalon is be lehetne tenni, de egyértelműen jobbak, de Riversen múlik úgyis. Ha ideges akkor kikapnak.
gabokocka
Bruce
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Lehet mégsem Martin, hanem Lynch.
több mint 6 éve
Valóban, AB beférne a kezdőbe ott is.Meg Hudson és Gabe Jackson is. Egy-két embert a védelmi oldalon is be lehetne tenni, de egyértelműen jobbak, de Riversen múlik úgyis. Ha ideges akkor kikapnak.
gabokocka
több mint 6 éve
Valóban, AB beférne a kezdőbe ott is.Erősen túlértékelt a Chargers szerintem. KC a team to beat.
gabokocka
több mint 6 éve
Valóban, AB beférne a kezdőbe ott is.
több mint 6 éve
Pontosítsunk: a legtöbb poszton jobb játékossal bír.Mel Kiper szerint AFC West contenderek lettünk. Igazából "csak" Mahomes van az útban...Meglepne ha harmadiknál jobbak lennétek. A Chiefs a Mahomes Reid duóval kontender, a Chargers meg csak minden poszton jobb játékossal bír kb.
Amadeus
gabokocka
több mint 6 éve
Mel Kiper szerint AFC West contenderek lettünk. Igazából "csak" Mahomes van az útban...Meglepne ha harmadiknál jobbak lennétek. A Chiefs a Mahomes Reid duóval kontender, a Chargers meg csak minden poszton jobb játékossal bír kb.
Amadeus
több mint 6 éve
Martin a fedélzeten.
több mint 6 éve
A hibás nem feltétlenül, a megállt óra már inkábbA hibás óra is naponta 2x a pontos időt mutatja. Nyugalom!Mel Kiper szerint AFC West contenderek lettünk. Igazából "csak" Mahomes van az útban...Azért Kiper nem 100-as 😊
Amadeus
Rolni
Amadeus
Azzal a csak Mahomesszal óvatosan bánnék, szerintem simán a Chargers a legjobb Nyugaton, itt egyelőre még a Denver megelőzéséhez is kaparni kell.
Mondjuk nekem hirtelen nulláról ötre nőtt a Raiders-játékosaim száma, szóval valamit nagyon hasonlóan gondolunk Grudenékkel, és hogy ez most nekem jó-e vagy sem, az más kérdés 😀

több mint 6 éve
Úgy is jó, Lynchel egyetemben, állítólag csábítgatjuk még egy évre.Vagy beugrik még télen egy kicst?Sebastian Janikowski hivatalosan visszavonulHOF
fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2017/06/janikowski-768x401.jpg
Once a Raider
Köszi mindent Jano, viszlát Canton-ba!
Pari
Surda
♉gaben♉
több mint 6 éve
A hibás óra is naponta 2x a pontos időt mutatja. Nyugalom!Mel Kiper szerint AFC West contenderek lettünk. Igazából "csak" Mahomes van az útban...Azért Kiper nem 100-as 😊
Amadeus
Rolni
több mint 6 éve
Mel Kiper szerint AFC West contenderek lettünk. Igazából "csak" Mahomes van az útban...Azért Kiper nem 100-as 😊
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Mel Kiper szerint AFC West contenderek lettünk. Igazából "csak" Mahomes van az útban...
több mint 6 éve
Crowell elszakította az achilles-ét 😕Jacobs pick menti meg a szezonunkat már májusban.
Rolni
több mint 6 éve
Vagy beugrik még télen egy kicst?Sebastian Janikowski hivatalosan visszavonulHOF
Once a Raider
Pari
Surda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Crowell elszakította az achilles-ét 😕
több mint 6 éve
King explains that Mayock and coach John Gruden had a dream scenario of the Dolphins offering next year’s first-rounder for a 4-and-13 flip-flop, and of Ferrell still being on the board.Aztán jött a cardinals és kettébaszta az egészet 😀
Ezért reacheltünk végül, meg nyomtuk a qb smokeot.
Amadeus
több mint 6 éve
King explains that Mayock and coach John Gruden had a dream scenario of the Dolphins offering next year’s first-rounder for a 4-and-13 flip-flop, and of Ferrell still being on the board. Ezért reacheltünk végül, meg nyomtuk a qb smokeot.
több mint 6 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/04/29/nfl-draft-fmia-peter-king/?cid=fmiatwkurvára adom Mayockot. Azért szépen ráhúzta a liga felére a bohócsapkát 1 offseason alatt, kezdve az AB trade tárgyalásával a drafton át, az udfa igazolásokkal.
Rolni
több mint 6 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/04/29/nfl-draft-fmia-peter-king/?cid=fmiatw
több mint 6 éve
Sebastian Janikowski hivatalosan visszavonulHOF
Once a Raider
Pari