Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
4/33: Foster Moreau, TE, LSU6'4 253
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Foster Moreau, TE LSUlegjobb elérhető TE, SEC tapasztalattal. Kicsit lassú.
több mint 6 éve
4/27: Isaiah Johnson, CB, HoustonNagyon nyers, de parádés méret, sebesség.
6'2 208 4,4-es 40yard...PG fit...csak kezd sok lenni a CB 😊
Rolni
Első évében ST playa, gunner lehet, aztán hátha beérik.
Az biztos, h a sec sokkal gyorsabb lett...
több mint 6 éve
Josh Jacobs #28Johnathan Abrams #24
több mint 6 éve
4/27: Isaiah Johnson, CB, Houston6'2 208 4,4-es 40yard...PG fit...csak kezd sok lenni a CB 😊
több mint 6 éve
Key tipikusan az a gyerek, akinél fejben nincsenek meg a dolgok. Ezért nem tudta befejezni a playeket. Szvsz max 1 év, vagy fejlődik ezen a téren vagy kasza. Igazából a fasz ki van az LSU prospectekkel, gyökér mind Pat Pete óta.Hát én benne nem bízom. Tavaly nulla volt...még azt se zárnám ki, h nem kerül keretre...Gruden egyszer már "kihivta' idén a médiában...Azt olvasom, h bele kell nőnie a testébe...sokat kell erősödnie és a pad levelen javítania...project, de annak korrektKey megtehetné azt a szívességet nekünk, hogy felnő a hypehoz. Nagyon kéne.
Ezzel megvan a DE egység sztem.
Ferrell és Mayowa kezd, de Mauro is lesz fenn sztem bőven base-ben. Key teperhet szituációs szerepért Crosby-val együtt.
Rolni
Amadeus
Rolni
több mint 6 éve
Hát én benne nem bízom. Tavaly nulla volt...még azt se zárnám ki, h nem kerül keretre...Gruden egyszer már "kihivta' idén a médiában...Azt olvasom, h bele kell nőnie a testébe...sokat kell erősödnie és a pad levelen javítania...project, de annak korrektKey megtehetné azt a szívességet nekünk, hogy felnő a hypehoz. Nagyon kéne.
Ferrell és Mayowa kezd, de Mauro is lesz fenn sztem bőven base-ben. Key teperhet szituációs szerepért Crosby-val együtt.
Rolni
Amadeus
több mint 6 éve
Azt olvasom, h bele kell nőnie a testébe...sokat kell erősödnie és a pad levelen javítania...project, de annak korrektKey megtehetné azt a szívességet nekünk, hogy felnő a hypehoz. Nagyon kéne.
Rolni
több mint 6 éve
Azt olvasom, h bele kell nőnie a testébe...sokat kell erősödnie és a pad levelen javítania...project, de annak korrektEzzel megvan a DE egység sztem.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=YzTfIfJ5m7gRelentless motort írnak "természetesen"...beleillik a képbe4/4: Maxx Crosby, DE, Eastern Michigannagyon jó a sajtója, kíváncsi vagyok milyen tape van róla elérhető. Méretre prototípus 4-3 DE.
Rolni
Amadeus
Rolni
igen, hasonlít Ferrellre, ez a gyerek is megy mint a golyó.
több mint 6 éve
Hátra trade közben4/7-->4/27+4/33
több mint 6 éve
Bazi jó lett a combine-ja. 4,66-os 40-t futott, van benne lehetőség. Relentless motort írnak "természetesen"...beleillik a képbe4/4: Maxx Crosby, DE, Eastern Michigannagyon jó a sajtója, kíváncsi vagyok milyen tape van róla elérhető. Méretre prototípus 4-3 DE.
Rolni
Amadeus
több mint 6 éve
4/4: Maxx Crosby, DE, Eastern Michigannagyon jó a sajtója, kíváncsi vagyok milyen tape van róla elérhető. Méretre prototípus 4-3 DE.
Rolni
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
4/4: Maxx Crosby, DE, Eastern Michigan
több mint 6 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000001027731/article/2019-nfl-draft-ryan-finley-among-best-prospects-remainingSok jó WR van még benn
OL, TE és LB is van még...
több mint 6 éve
4.-5. körben imádnám: Mack Wilson (ILB, Alabama), Christian Miller (OLB, Alabama, 3-4 edge fit inkább, de 4. körben már megérné szituációs játékosnak bevállalni), Michael Jordan (G, Ohio State, mind2 G és C poszton képes játszani).
több mint 6 éve
kinti fórumról,Szóval ezen számsor alapján ha bent lett volna mindkettő te akkor is Ferrell-t vitted volna?
Player 1 Career: Solo: 84, AST: 82, Total 166, Loss 50, sacks 27
Player 2 Career: Solo: 47, AST: 30, Total 77, Loss 29, Sacks 17,5
tipp, melyik Bosa és melyik Ferrell.
Amadeus
több mint 6 éve
Megmondom őszintén meccset nem néztem még végig róla, egyenlőre scouting reportokat nézegettem, nem jött szembe, hogy ne lenne megfelelő a mentalitása, de majd még ismerkedek vele 😊Nem. Egyebkent nagyon tehetseges, tenyleg lekovet barkit. Csak meglepett, hogy pont o nala emelted ki a leadership kepesseget.Mullen + leadership? A csavonak derogal a futas elleni vedekezes. Masreszt mintha nem szeretne szerelni. Kovet o barkit, de nem fogja kockaztatni az egezseget. Nalam pont a legnagyobb kerdes a hozzaallasa.Nem Greedy Williams-al kevered?
ulpianus
Rolni
ulpianus
Azt olvastam, h nem jó szerelő, de inkább technikai problémának írták, leejti a fejét és inkább ráakaszkodik az emberre...
PG elvárja a run supportot, szóval amíg nem megy neki, nem sokat lát majd pályát...
több mint 6 éve
Nem. Egyebkent nagyon tehetseges, tenyleg lekovet barkit. Csak meglepett, hogy pont o nala emelted ki a leadership kepesseget.Mullen + leadership? A csavonak derogal a futas elleni vedekezes. Masreszt mintha nem szeretne szerelni. Kovet o barkit, de nem fogja kockaztatni az egezseget. Nalam pont a legnagyobb kerdes a hozzaallasa.Nem Greedy Williams-al kevered?
ulpianus
Rolni
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Mullen + leadership? A csavonak derogal a futas elleni vedekezes. Masreszt mintha nem szeretne szerelni. Kovet o barkit, de nem fogja kockaztatni az egezseget. Nalam pont a legnagyobb kerdes a hozzaallasa.Nem Greedy Williams-al kevered?
ulpianus
több mint 6 éve
Mullen + leadership? A csavonak derogal a futas elleni vedekezes. Masreszt mintha nem szeretne szerelni. Kovet o barkit, de nem fogja kockaztatni az egezseget. Nalam pont a legnagyobb kerdes a hozzaallasa.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Trayvon Mullen érdekes prospect, én kedvelem. Megindult a CB run, elhoztuk Őt tradek után!!, részemről rendben van. PG elvileg szereti padoztatni a rookie CBket, így várhatóan lesz ideje tanulni, fejlődni és jövőre belépni Conley mellé.A poszt és Mullen nem passzol a tegnapi azonnali impact ember, magas padlóval vonalra, de szerintem jó upsideja van! Leadership stb megvan. Ferrell csapattársa volt ugye, Abrams barátja és AB-vel is nagy snap a pre draft vizitje óta...Persze erre is lehet mondani, h reach kicsit, de a dupla hátra trade után nekem tetszik!
Még jön pár grinder holnap is:
Round 4, pick 106
Round 4, pick 109 (from JAX)
Round 5, pick 158 (from BUF)
Round 7, pick 218
Szerkesztette: Rolni
több mint 6 éve
Trayvon Mullen, CB Clemson6'1 magas, 4,46 alatt futja a 40-et. Igazából scheme fit ő is, bár én DL-t vagy TE-t hoztam volna. Ésszel draftolunk gyerekek, örülök, hogy nem Greedy lett.
Tavaly issue volt, hogy a DB-k nem tudtak szerelni és lassúak voltak, idén jött: Joyner, Abram és Mullen.
Szerkesztette: resistance is futile