Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 6 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Jó, Hayden a mi rendszerünkben szar volt, most meg jó! Ezt aláírom.
Viszont én nem erre akartam a figyelmet irányítani, hanem úgy zusammen az egész állapotra.

Ha valaki tőlünk elmegy, mint bust, akkor utána feljavul vagy a teljesítménye vagy a megítélése. Ha egy jó játékos jön hozzánk, akkor róla a vélemény nagyon leromlik.
Ez az egész amiatt van, mert Raiders, meg Gruden, meg amúgy is...
Bruce
jó oltani a Raiderst 😉
Gruden, Mack, Coop, Davis haja stb FG meg fő hangadó és arra repülnek a trollok
több mint 6 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Az FK!-n most a legjobb secondaryket írták meg.
Ami nekem feltűnt, hogy DJ Hayden-nel felálló Jaguars-t a +1 kategóriába sorolták be, mégpedig úgy, hogy TOP 5 egység lenne magában a CB sor.
Kár, hogy Hayden-t anno mindenféle bust-nak kikiáltották még a Raiders-es karrierje alatt, most meg nagyon feljavult a játékamegítélése.

Egyre jobban dühítenek ezek a dolgok.

FUCK ALL RAIDERS HATERS
Bruce
PFFnél no3 a Jags secondary
 www.pff.com/news/pro-ranking-all-32-secondaries-ahead-of-the-2019-nfl-season

Ez a helyezés valószínűleg mindkét helyen elsősorban a Ramsey - Bouye párosnak szól, amire, maradjunk annyiban, hogy védhető álláspont top5-be tenni, akárki is a 3. mellettük.

Hogy az FK hogy állítja össze a listát nem tudom, a PFF nyilván a saját grade-jei alapján, ami azért előforul olyan eset, hogy magyarázatra szorul.

Haydennél ez egész életéből 40-50 körül mozgott, ami a special team only szint alatt van, de Walmartban kiváló pénztáros lehetne vele. Tavaly ez egy solid 74,8-ra emelkedett. CB3nál ez már egy csapat erőssége nem gyengéje.
Hogy ezt mi támasztja alá, azt nehéz megmondani. 75%-ban kaptak el mellette, az még tőle is a legszarabb páylafutása során. Ellenben elkapásonként csak 7,5 yardot, az karriercsúcs nála. 1 TD 292 coverage snapbe belefér.
Én a Defensive Passer Ratinget szoktam alapul venni CBknél. Ez Haydennél első 3 évben simán 100 fölött, ami egy udfa-tól borzalmas teljesítmény és kikövetelném a csapattal, egy 1/12-nél nem nagyon magyaráznám, hogy miért bust.
Utóbbi 3 éve (ebben benne van az utolsó oaklandi év is) 86, 77, 87. Ezek egy 450-500 snappet játszó játékostól elfogadhatók. Nem jók, de nem is kifejeztten rosszak. Egy 1/12-től többet vár az ember, de ha nem nézed hol jött, akkor meg van vele a csapat egy poszton, főleg, ha az a CB3.

Ennek ellenére 2016, 2017-ben is Walmart pénztáros kategóriába eső grade-eket kapott, tavaly jött az áttörés.
Ezt be lehet tudni Jax hype-nak vagy Lions/Raiders alulértékelésnek. Vagy kellett 2 év hogy kitörjön a skatulyából. Vagy tényleg jobban játszik csak nem a DPR-nek hanem máson mutatkozik meg, lehet csak 2 elit CB kellett mellé, hogy rá csak a maradékból jusson WR, nem tudom, de könnyen elhiszem, hogy csak a megítélése javult ennyit a csapatváltással összefüggésben. Ahol van egy beképzelt fasz, ott valahogy mindenki sokkal jobbnak tűnik az értékelők szemében, míg aki csendben teszi a dolgát az senkit nem érdekel, kap egy közepes osztályzatot.

Ugyanakkor egy Ramsay - Bouye - Hayden sort top5-nek venni azért messze van az Istenkáromlástól. Lehet nem értenek ehhez a sporthoz, de akkor ezt véletlenül pont eltalálták szerintem.
Black_Adder
Kivételesen a PFF értékei sem hazudnak Haydennel kapcsolatban. Amikor megláttam milyen szerződést vágtunk hozzá tavaly tavasszal, az nagyon nem volt ínyemre. Ehhez képest teljesen elfeledtette a Texanshoz távozó Aaron Colvint, és kb a tavalyi borzalmas évük és offszezonunk kevés fénypontjának talán legjobb döntése volt a leigazolása. Nagyon él a nickel CB poszton, és biztos pont hátul, amikor nem sérült (mert tavaly azért elég hosszú időt kihagyott egy sérülés miatt). De mikor fent volt, nem lógott ki a secondaryből lefelé (az Barry Church volt), sőt.
iktriad
az helyzet, hogy mindig is nagy támogatója voltam DJnek. Szerintem mi helytelenül használtuk, illetve folyamatosan változó rendszerekben kellett vna jól játszania. Örülök, hogy nálatok megtalálta a helyét. Én nagyon bírtam.
több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto
Jó, Hayden a mi rendszerünkben szar volt, most meg jó! Ezt aláírom.
Viszont én nem erre akartam a figyelmet irányítani, hanem úgy zusammen az egész állapotra.

Ha valaki tőlünk elmegy, mint bust, akkor utána feljavul vagy a teljesítménye vagy a megítélése. Ha egy jó játékos jön hozzánk, akkor róla a vélemény nagyon leromlik.
Ez az egész amiatt van, mert Raiders, meg Gruden, meg amúgy is...
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 934 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ami nekem feltűnt, hogy DJ Hayden-nel felálló Jaguars-t a +1 kategóriába sorolták be, mégpedig úgy, hogy TOP 5 egység lenne magában a CB sor.
Kár, hogy Hayden-t anno mindenféle bust-nak kikiáltották még a Raiders-es karrierje alatt, most meg nagyon feljavult a játékamegítélése.

FUCK ALL RAIDERS HATERS
Bruce

Ez a helyezés valószínűleg mindkét helyen elsősorban a Ramsey - Bouye párosnak szól, amire, maradjunk annyiban, hogy védhető álláspont top5-be tenni, akárki is a 3. mellettük.

Hogy az FK hogy állítja össze a listát nem tudom, a PFF nyilván a saját grade-jei alapján, ami azért előforul olyan eset, hogy magyarázatra szorul.

Haydennél ez egész életéből 40-50 körül mozgott, ami a special team only szint alatt van, de Walmartban kiváló pénztáros lehetne vele. Tavaly ez egy solid 74,8-ra emelkedett. CB3nál ez már egy csapat erőssége nem gyengéje.
Hogy ezt mi támasztja alá, azt nehéz megmondani. 75%-ban kaptak el mellette, az még tőle is a legszarabb páylafutása során. Ellenben elkapásonként csak 7,5 yardot, az karriercsúcs nála. 1 TD 292 coverage snapbe belefér.
Én a Defensive Passer Ratinget szoktam alapul venni CBknél. Ez Haydennél első 3 évben simán 100 fölött, ami egy udfa-tól borzalmas teljesítmény és kikövetelném a csapattal, egy 1/12-nél nem nagyon magyaráznám, hogy miért bust.
Utóbbi 3 éve (ebben benne van az utolsó oaklandi év is) 86, 77, 87. Ezek egy 450-500 snappet játszó játékostól elfogadhatók. Nem jók, de nem is kifejeztten rosszak. Egy 1/12-től többet vár az ember, de ha nem nézed hol jött, akkor meg van vele a csapat egy poszton, főleg, ha az a CB3.

Ennek ellenére 2016, 2017-ben is Walmart pénztáros kategóriába eső grade-eket kapott, tavaly jött az áttörés.
Ezt be lehet tudni Jax hype-nak vagy Lions/Raiders alulértékelésnek. Vagy kellett 2 év hogy kitörjön a skatulyából. Vagy tényleg jobban játszik csak nem a DPR-nek hanem máson mutatkozik meg, lehet csak 2 elit CB kellett mellé, hogy rá csak a maradékból jusson WR, nem tudom, de könnyen elhiszem, hogy csak a megítélése javult ennyit a csapatváltással összefüggésben. Ahol van egy beképzelt fasz, ott valahogy mindenki sokkal jobbnak tűnik az értékelők szemében, míg aki csendben teszi a dolgát az senkit nem érdekel, kap egy közepes osztályzatot.

Ugyanakkor egy Ramsay - Bouye - Hayden sort top5-nek venni azért messze van az Istenkáromlástól. Lehet nem értenek ehhez a sporthoz, de akkor ezt véletlenül pont eltalálták szerintem.
Black_Adder
Kivételesen a PFF értékei sem hazudnak Haydennel kapcsolatban. Amikor megláttam milyen szerződést vágtunk hozzá tavaly tavasszal, az nagyon nem volt ínyemre. Ehhez képest teljesen elfeledtette a Texanshoz távozó Aaron Colvint, és kb a tavalyi borzalmas évük és offszezonunk kevés fénypontjának talán legjobb döntése volt a leigazolása. Nagyon él a nickel CB poszton, és biztos pont hátul, amikor nem sérült (mert tavaly azért elég hosszú időt kihagyott egy sérülés miatt). De mikor fent volt, nem lógott ki a secondaryből lefelé (az Barry Church volt), sőt.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Day3
- lemaradt tegnapról: Vanderdoes megsérült tegnap elvileg (agyrázkódás, non-contact edzésen), nem edzett ma
- Max Crosby jól hasít Trent Brown szerint
- Ronald Ollie nem volt ma
- Jonathan Cooper elkésett/későn vették észre edzésen, ezért azt hitték, hogy nem is edz ma.
- Trayvon Mullen nem volt ma elvileg (csukló), Bell sem, AB rehabon volt, plusz végzett drillt
- Cable yells at second-team OL. “You can’t play with us if you’re a dumb ass”
- Trent Brown rendesen lenyomta PJ Hall-t. ("planted in the turf")
- Ingold keményen blokkol, jelenleg az első csapattal edz
- AJ Cole és Townsend küzd a Punter posztért, de egyelőre szar mindkettő. Cole mentségére: nagyot tud rúgni a labdába, csak nem elég konzisztens. Szóval jelenleg Cole vezet.
- Kolton egész jó eddig, 330 font, Ferrell ellen jól helyt tudott állni
- Trent Brown "beast" eddig. Elnyom mindenkit.
- Te-k dropolnak (kivéve: Waller)
- Peterman dobálja az INT esélyes labdákat, Abram rajtuk van. Glennon vs Peterman küzdelem van a QB2-ért.
- Erik Harris elvileg akkorát ütött Atemanen, hogy utóbbi esélyes, hogy belesérült.
- Abram nagyon sokat edz, önszorgalomból. + "Raiders LB Vontaze Burfict said rookie S Jonathan Abram “is so aggressive, sometimes I have to tell him, ‘Hey, you’ve got to hold it back a little bit more. We’re on a team.’”
- Burfict és BMarsh eddig "ok, isn't sucking"
- Morrow esélyes nickel LB szerepre
- Jacobstól RoY-t vár Gruden
- Carr használja a lábát (minden tekintetben), magabiztosan mozog a rendszerben.

twitter.com/matthewkawahara/status/1155897242848354304
több mint 6 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 752
 www.facebook.com/groups/242643282831649/permalink/747312175698088/

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468

FUCK ALL RAIDERS HATERS
Bruce

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve

FUCK ALL RAIDERS HATERS
Bruce
A jelenlegi JAX-ben Hayden CB3, annak meg tényleg jó, míg a Raidersben érthető h bustként lett elkönyvelve, elvégre egy 1/12-re húzott CB-től joggal várod el h CB1 teljesítményt.
empty taxi
Persze, meg lehet magyarázni ezt és van is valóságalapja a dolognak. De azt gondolom, hogy süt az oldalról a Raiders ellenesség.
Ugyanez igaz a Bencsics-Buday féle 4th and long podcastjére, ott is mindig alulértékelik a Raiderst, ami engem személy szerint felbasz.
Mivel azonban kevés a magyar nyelvű NFL-el foglalkozó oldal vagy podcast, így kénytelen vagyok ezeket is végigolvasni/hallgatni, de legtöbbször a hányinger kerülget tőlük.
Bruce
Többségük nem ért ehhez a sporthoz, kár ragozni.
több mint 6 éve

FUCK ALL RAIDERS HATERS
Bruce
A jelenlegi JAX-ben Hayden CB3, annak meg tényleg jó, míg a Raidersben érthető h bustként lett elkönyvelve, elvégre egy 1/12-re húzott CB-től joggal várod el h CB1 teljesítményt.
empty taxi
Persze, meg lehet magyarázni ezt és van is valóságalapja a dolognak. De azt gondolom, hogy süt az oldalról a Raiders ellenesség.
Ugyanez igaz a Bencsics-Buday féle 4th and long podcastjére, ott is mindig alulértékelik a Raiderst, ami engem személy szerint felbasz.
Mivel azonban kevés a magyar nyelvű NFL-el foglalkozó oldal vagy podcast, így kénytelen vagyok ezeket is végigolvasni/hallgatni, de legtöbbször a hányinger kerülget tőlük.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26

FUCK ALL RAIDERS HATERS
Bruce

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve

FUCK ALL RAIDERS HATERS
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 646 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
MIni Carr & Mini AB--))

www.instagram.com/p/B0e4VcCJSba/?fbclid=IwAR1vfiGzOcLpJ479rH3XLKccT7XncP5m1PBWZfOcBn1CAF4w6QU6b2pxoeI
több mint 6 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Richie meglepően értelmesen nyilatkozott...azt hittem jóval egyszerűbb a pali...

Az LB sor úgy alakul, ahogy vártam a kis írásomban 😊

Érdekes, hogy ennyire irogatják, hogy több RB passz várható, miközben tavaly Richard volt a 3. legtöbb yardot termelő elkapó a csapatban és Ő a legtöbb yarddal visszatérő játékos ugyebár...persze ott lehet difi, hogy tavaly sokszor neki a checkdown ment és idén meg több felrajzolt RB passz lesz a playbookban...mondjuk, ha sikerül tényleg TW és AB használatával megnyújtani a pályát, akkor baromira ülhet a RB passz játék is...

Érdekes volt egyébként szerintem, hogy Carr a saját press conf-ján beszélt arról, hogy az idei offseason egyik fókusza volt számára a lábának, atletikusságának használata. Beismerte, hogy eddig ezen a területen nem volt elég jó és törekszik rá, hogy többször használja a lábát játékok megnyújtására...elvileg TC-ben is fognak rajta dolgozni...ugye ez volt az egyik téma ami kapcsán írtam korábban a podcast után...ha sikerülne ebben fejlődnie az komoly lenne, mert csökkenhetne a sack szám is és AB, meg persze a többi WR/RB/TE is profitálhatna a megnyújtott játékokból...

Returner poszton is lesz a végén életképes harc, ahogy nézem...nem is baj, mert Harris másra nem jó, jó lenne sztem, ha vmelyik fiatal aki elkapóként is használható beelőzné, így erősebb lehetne az 53 a végén...

Az igen jó, hogy az OL-ben a kezdő 5-ös együtt tud dolgozni, így is lesz némi nehezítés LG poszton, amiatt, hogy Richie eltiltással kezd, így kell Coopernek is idő a kezdőben. Nem ideális, hogy pont Miller mellett lesz a variálás, de végülis mindegy, másod éves valamit neki is mutatnia kell már és legalább a fal jobb oldala ideális esetben összeállhat, mint a beton...persze Cable még ott van...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Day 2:

- Chris Warren az első camp áldozat, James Butler jött a helyére. Warren elvileg túlsúlyos volt (még mindig), nem ment a playbook és nem fejlődött passprotban annyit, hogy elégedett legyen vele a staff.
- Carlson továbbra is formában van (100% pontosággal rúgott)
- AB visszatért
- Renfrow, Harris, JJ. Nelson, Richard nyomják a kick returnt
- Peterman 1st teammel is kapott snapeket
- Renfrow elég meggyőző eddig (tipik Clemson wr, csak fehér)
- Carr több mély labdát dobott + scrambling

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
 twitter.com/BairNBCS/status/1155178929520463872?s=19

twitter.com/VicTafur/status/1155183975964368896

twitter.com/FB_FilmAnalysis/status/1155174535412342784

twitter.com/GehlkenNFL/status/1155159984524541952

twitter.com/FB_FilmAnalysis/status/1155191009506025472

twitter.com/VicTafur/status/1155201218529992705

twitter.com/GehlkenNFL/status/1155201710341554176

twitter.com/GehlkenNFL/status/1155202649442021376

hát Ricsitől sem kérnék pofont. Egyébként kifejezetten hozzánk akart kerülni Gruden miatt. Ő kereste a csapatot.
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=QrbBA1h8iyw
több mint 6 éve
- Goodnak volt egy hát műtéte 5 hete, legalább 1 hónap, míg bedobható.
- Burficten lesz a füles a védelemben, ő fogja hívni a dolgokat

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
mindenki bechekolt a campben, nincs hold outon senki. Holnap kezdődik a buli.
több mint 6 éve
Keith Smith kidőlt térdsérüléssel
Amadeus
PUP-on kezdi a TC-t, de simán lehet az egészet ki kell hagynia.
Kinyílt az ajtó így Alec Ingold (UDFA FB) előtt, aki egy erős TC-vel igen könnyen rostert foghat Smith helyett, ugyanis a "pénz" neki kedvez: Smith due a $1.4M salary in 2019. Ingold: $495,000
Rolni
Ingold elvileg nem is fogalmatlan FB.
Amadeus
Draft egyik, ha nem legjobb FB-je volt elvileg. Simán benne van a pakliban sztem, hogy él a lehetőséggel. Smith mellett ugye Bisaccia kardoskodhat nagyon ST miatt, így Ingold helyében nagyon pörgetném az ST munkát is 😊
Rolni
Gruden embere Ingold (asszem Senior Bowl). Ez így elég “lejt a pálya” menet lehet.
több mint 6 éve
Amadeus
Kinyílt az ajtó így Alec Ingold (UDFA FB) előtt, aki egy erős TC-vel igen könnyen rostert foghat Smith helyett, ugyanis a "pénz" neki kedvez: Smith due a $1.4M salary in 2019. Ingold: $495,000
Rolni
Amadeus
Draft egyik, ha nem legjobb FB-je volt elvileg. Simán benne van a pakliban sztem, hogy él a lehetőséggel. Smith mellett ugye Bisaccia kardoskodhat nagyon ST miatt, így Ingold helyében nagyon pörgetném az ST munkát is 😊

több mint 6 éve
Amadeus
Rolni
több mint 6 éve
Amadeus

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Most olvastam egy írást, amiben a 10 legfontosabb játékosunkat próbálták összeszedni, így szezon előtt...
10. Conley
9. Richard
8. Joyner
7. Hudson
6. Burfict
5. Miller
4. AB
3. Key
2. Ferrell
1. Carr

Carr egyértelműen a legfontosabb, itt nincs vita.

Ferrell 2. helyét is meg lehet jól indokolni, nagyon kell a pass rush a tavalyi borzalom után, bár nem biztos, hogy ennyire a rookie nyakába kell/szabad ezt varrni.

Key szereplése a listán számomra érthetetlen, pláne ennyire elől. 3rd down/szituációs passz siettetőről beszélünk, fontos a pass rush, de nem egy szituációs emberen múlik a szezon sikere...

AB kétség kívül fontos láncszeme lesz a gépezetnek, mert a falat leszámítva elvileg Ő lesz Carr legfontosabb támasza. Nincs gondom ezzel a 4. hellyel.

Miller fejlődése/játéka kritikus lesz, én simán beraknám legalább a 3. helyre Key helyére.

Burfict helyezése, illetve egyáltalán a listán való szereplése nekem megint fura. Nem hiszem, hogy tőle akkora impact várható, hiszen a teste várhatóan nem bírja majd a full szezont. Ide simán betenném Trent Brown-t vagy mondjuk Hurst-öt.

Hudson az OL agya és valóban nagyon fontos szerepe lesz a stabil OL játékban, előrébb is lehetne sorolni akár.

Joyner fontos szerepet fog betölteni, de én simán elé venném Conley-t itt.

Richard fontosságát, mint missmatch fegyver értem, de szerintem Jacobs hatékonysága fontosabb lesz.

Conley-t ugye én előrébb tettem, ide jöhet Joyner akár, mert tényleg fontos lesz, de ha eddig nem volt TB vagy Hurst simán előrébb raknám őket, mert sztem ott kritikusabb lesz a helyzet. Amiatt, hogy Joyner legtöbbször "csak" slot CB lesz, lehet amúgy KJ vagy Abram szerepe lesz legalább olyan fontos a végeken...

Én listám:

1. Carr
2. Miller
3. Ferrell
4. AB
5. Hudson
6. TB
7. Hurst
8. Conley
9. Jacobs
10. Joyner/Abram/Joseph

Kicsit ilyesztő, hogy 3 rookie is fel került a listára, illetve az is, hogy ennyi OL ember a listán van és mindet Cable edzi...

több mint 6 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
ESPN szerint meg a 28 helyen van a teljes rosterünk...arra leszek majd kiváncsi, hogy ha ennyire gyengének tartanak minket milyen alapon fognak majd fikázni szezon közben 😊
Mit várhat el az ember szezon során a liga egyik legrosszabb keretétől, az egyik legerősebb sorsolással??
Rolni
Még a nem létező elvárásokat is alulteljesítjük majd...
Fikázásra mindig lehet valami okot találni.