Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto
Sajnos nem sikerült hibátlan mérleget szállítani az előszezonban - nem mintha számítana, de azért megvolt az esély a végén az egyenlítésre is. A statok alapján nem láttam senki nagyobb nevű játékost játszani. A QB2 pozíció elég fej fej mellett halad, így lehet hogy valóban 3 QB-val fogunk nekimenni a szezonnak. Vasárnapra minden kiderül...
több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Csináltam egy 53 man rostert a hecc kedvéért. Meglássuk mennyire lesz pontos...
Rolni
Nehéz lesz ez a szombati cut.
Én nagyon szívesen venném, ha Ingold, Doss, Rush is maradna az 53-ba.
Nixon-t se bánnám.
De baromi nehéz lesz kibűvészkedni, hogy a fiatalok mind itt maradjanak egy egész korrekt preseason után.
több mint 6 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Nekem konkrétan a problémáim:
Ahogy Carr-hoz beszélt. Nem éreztem benne alázatot sem mint "veteránabb" játékos felé, sem mint a "QB-nk" felé. Ahogy megjegyezte a 120M dolláros szerzősés, meg hogy nem kell már dolgoznia stb stb.
Illetve, ahogy Gruden-nek magyarázta, hogy nem ő a hibás, hogy elesett a támadó játékos, mikor kurvára tudta, hogy nincs igaza.

Remélem megcáfol a személyiségével később, de szerintem az igazi énje, azok ezek a megnyilvánulásai voltak. De nem para, kívánom, hogy jó playa legyen stb. Csak gondoltam megosztom mennyire szemet szúrt nekem a csávó. Míg eközben csapat többi része pedig pozitív benyomást tett rám.
GiantsMLBhunter
Azért azt se felejtsük el, hogy sokan nincsenek készen egy ilyen "karrierre". Még fejben gyerek. Idővel - remélhetőleg - komolyodni fog. Speciel nála az edzőknek fater szerepkört is hozni kell... Igen, fura de ez van amikor fiatalokkal foglalkozik az ember.

Azt hiszi, hogy Én azt majd tudom. Engem azért "inkább" nem zavar vagy elviselem a HK alapján mert inkább ilyen legyen mint egy vanilla D-be beleszürkülő, asszisztáló rookie aki eltűnik az első 10 percben.
Így az 1. körös tehetségével/értékével kapcsolatban meg reméljük nem az lesz, hogy szevasz Ignác engem többet nem látsz!
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Nekem konkrétan a problémáim:
Ahogy Carr-hoz beszélt. Nem éreztem benne alázatot sem mint "veteránabb" játékos felé, sem mint a "QB-nk" felé. Ahogy megjegyezte a 120M dolláros szerzősés, meg hogy nem kell már dolgoznia stb stb.
Illetve, ahogy Gruden-nek magyarázta, hogy nem ő a hibás, hogy elesett a támadó játékos, mikor kurvára tudta, hogy nincs igaza.

Remélem megcáfol a személyiségével később, de szerintem az igazi énje, azok ezek a megnyilvánulásai voltak. De nem para, kívánom, hogy jó playa legyen stb. Csak gondoltam megosztom mennyire szemet szúrt nekem a csávó. Míg eközben csapat többi része pedig pozitív benyomást tett rám.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Belenéztem Hard Knocks epizódokban ez az Abram (Saftey) gyerek ritka irritáló, csodálkoznék ha később nem lenne balhéja / eltiltása. Nekem nagyon tiszteletlen, sunnyiskodó, buta csávónak tűnt.

Egyébként Gruden és Abram-en kívül mindenki szimpi és normálisnak tűnt nekem.
GiantsMLBhunter
A srácra könnyen lehet mondani, hogy irritáló a HK alapján, nekem is sok volt kicsit. A tiszteletlen, sunyiskodó és buta viszont elég felületes és fura komment.

Nézd meg a részt, amikor Woodson beszélget vele...süt a tisztelet sztem.

A sunyiskodó lövésem sincs honnan jött neked...pont, hogy előre szól és jön még is üt típusú srác...nem az a csendben blindsideról STben odabaszós.

Hallgasd meg egy interjúját ajánlom Adam Lefkoe showban az interjút, a srác kimondottan értelmes.

Szerintem is sokat beszél és nekem is túl sok az önbizalma rookie létére, de nem vágom miből szűrted le a balhét vagy akár az eltiltást sem...
Rolni
nem tudja túllőni még mindig ott van Burfict

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Woodson pont azt mondta neki, ha jol emlekszem, hogy sokan fogjak a stilusat (miszerint minden ellenfelet agyon akar utni) leszolni, de ne valtozzon meg. Ez egy mukodo dolog, kell is a csapatba ilyen jatekos, ezzel lesz vezer, hamarabb mint hinne. Woodson persze joval intelligensebb jatekos volt. Ettol meg Abram lehet tul fog loni a celon neha, de majd belejon. Vagy beleverik. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Belenéztem Hard Knocks epizódokban ez az Abram (Saftey) gyerek ritka irritáló, csodálkoznék ha később nem lenne balhéja / eltiltása. Nekem nagyon tiszteletlen, sunnyiskodó, buta csávónak tűnt.

GiantsMLBhunter
A srácra könnyen lehet mondani, hogy irritáló a HK alapján, nekem is sok volt kicsit. A tiszteletlen, sunyiskodó és buta viszont elég felületes és fura komment.

Nézd meg a részt, amikor Woodson beszélget vele...süt a tisztelet sztem.

A sunyiskodó lövésem sincs honnan jött neked...pont, hogy előre szól és jön még is üt típusú srác...nem az a csendben blindsideról STben odabaszós.

Hallgasd meg egy interjúját ajánlom Adam Lefkoe showban az interjút, a srác kimondottan értelmes.

Szerintem is sokat beszél és nekem is túl sok az önbizalma rookie létére, de nem vágom miből szűrted le a balhét vagy akár az eltiltást sem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290

több mint 6 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
AB ügyes volt ezzel a sisakmizzériával!😊
Bruce
Ez több mint ügyes. 30mill$😉
Surda
Amatőrök vagyunk fiúk ezekhez a dolgokhoz 😉 Itt mindennek oka van azt kell hogy mondjam.Ezt gyonyoruen csinálta AB és mi úgy ahogy van egytől egyig benyaltuk😃
Rózsa Sándor (betyár)
Ettől még 1 bohóc sajnos... De jó emberek vannak körülötte,ha pénzről van szó...
skat
Azért ez így nem igaz, mert ugyan ezek az emberek, pl nekem 30$ sem tudnának összehozni 😉 és én sem vagyok bohóc 😎 AB bohocelnevezés egy karaktergyilkos trollkodás, 30mill $ a válasz rá, a sisakgyár csak tudja mit csinál 😜.
több mint 6 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Bruce
Surda
Amatőrök vagyunk fiúk ezekhez a dolgokhoz 😉 Itt mindennek oka van azt kell hogy mondjam.Ezt gyonyoruen csinálta AB és mi úgy ahogy van egytől egyig benyaltuk😃
Rózsa Sándor (betyár)
Ettől még 1 bohóc sajnos... De jó emberek vannak körülötte,ha pénzről van szó...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bruce
Surda
több mint 6 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Bruce
több mint 6 éve
Csináltam egy 53 man rostert a hecc kedvéért. Meglássuk mennyire lesz pontos...

QB: Carr, Glennon 2 (Tafur szerint Gruden 3 QB-t fog vinni, de egyszerűen nekem nem jön ki a matek úgy)
RB: Jacobs, Richard, Washington 5
FB: Smith 6
TE: Waller, Moreau, Carrier 9
WR: Brown, Williams, Grant, Renfrow, Nelson, Harris 15 (Doss lehet aki ebbe beleszól, ha félnek PS-re tolni)
OT: Miller, Brown, Sharpe, Parker 19
OG: Cooper, Good, Kirkland, Cotton 23 (Richie Inconito reserve/suspended listán az első két hétre; Gabe Jackson visszatérős IR, amivel 10. héten játszhat)
OC: Hudson, Devey 25

DT: Hankins, Hurst, Liuget, Hall, Rush 30 (Ellis térdével gondok vannak és Rush-t lehet nem sikerülne PS-re dugni)
DE: Ferrell, Mauro, Key, Mayowa, Crosby 35
LB: Burfict, Marshall, Whitehead, Lee, Morrow, Cabinda 41 (Cabinda helyére befuthat az ST vezér Wilber)
CB: Conley, Worley, Mullen, Nixon 45 (Johnson IR miután túl sokat hagyott ki és végülis sérült vmennyire; Lawson első 4 meccsre reserve/suspended listán; kevésnek tűnik a 4db, de Joyner úgyis CB lesz inkább...)
S: Abram, Joyner, Joseph, Harris, Riley 50 (soknak tűnhet az 5, de Joyner szerepe miatt kellhet)

K: Carlson 51
P: Cole 52
LS: Sieg 53

Smith és Harris esetében nyert az ST ability és ST vezér szerepkör a fiatalokkal szemben (Ingold, Doss), de cserébe a másik oldalon Cabindát tettem rosterre Wilber helyett. Ezt a 3 helyet nehezen lehet szerintem meglőni, nem tudjuk mekkora súllya lesz az ST value-nak a végén.

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Doug Martin IR-re került végül...DWash erős offseasonja, preseasonja miatt így is elég jól fest a RB egység és lehet amúgy is Martin került volna kereten kívülre az 53-as szűkítésnél, mert főleg ha Jon tényleg akar 3 QB-t vinni, akkor nem fér bele 4RB és 1FB is...

Corey Liuget érkezése kicsit meglepő, pláne ilyen későn...gondolom most lett egészséges, de nem igen látom hol a helye...Hankinsról áradozik mindenki, Hurst egész pre seasonban remekül játszik, Jelly, Hall, Rush és a többiek meg azért mélységnek megfelelőnek tűnnek...lehet Hall lába alatt valóban ég a talaj?? Erről lehetett olvasni, de aztán pre meccseken villant 1-et, 2-öt...Liuget esetleg Hurst mögé jöhet UT back upnak sztem...meg lehet akarnak még egy veteránt és esetleg meglépik a Jelly->Rush cserét majd...így lehetne egy Hankins-Hurt kezdő Rush-Liuget cserepárral...

Miután egész TC/preseason alatt azt lehetett olvasni, hogy baromi szoros az LS csata, sztem tök logikus, hogy az olcsó fiatal marad. Ez a fiatal ST 3-as, ami így kialakult évekre megoldhatja a kérdést a csapatnál ideális esetben...

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Trent Sieg lesz a LS.
több mint 6 éve
Corey Liuget érkezett.
TST
Utolsó 2 évében 18 meccset tolt, viszont még csak 29 éves. Egy próbát megér, jó játékos egészségesen.
több mint 6 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Corey Liuget érkezett.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mekkora zsidó már te uram atyám 😃☝És mekkora játékos !
 fuzovelkifele.com/2019/08/itt-a-vege-az-ab-sisak-sztorinak/

Nagyon nem lepne meg ha az egész csak pénzről és szponzori szerződésről szólt volna.
De szó mi szó jól csinálta plusz pár millió $$$$$-ka
több mint 6 éve
Martin cut
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=9Pb9MxeNuzo

www.youtube.com/watch?v=jT-dAdhpZG0

hogy miért is nehéz a Gruden-Reid-Walsh fémjelezte tree sémáját megtanulni.
több mint 6 éve
Pittsburgh régiójában a legnagyobb a HK nézettsége.
Amadeus
Nézik és röhögnek!
Viszont nekem úgy tünik Chucky tekintélye közel 0.
♉gaben♉
Én még sajnos csak az első részt láttam, mert vártam a feliratos részt és abból még csak az első van meg. A hétvégén jön a második a sport2-n.

Egyébként szerintem közel sem mutatja meg a HK azt, hogy kinek milyen tekintélye van.

kb így:
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 933 — Deion Sanders for president!
Hol lehet Peter Nathanman mezt rendelni?
shawnka
Sokfelé van raktáron, általában 5$. 😉

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Pittsburgh régiójában a legnagyobb a HK nézettsége.
Amadeus
Nézik és röhögnek!
Viszont nekem úgy tünik Chucky tekintélye közel 0.

több mint 6 éve
és 0 yardon tartottátok Aaron Rodgerst
Black_Adder
Championship
Amadeus
Ja, az előző két meccsetek alapján fel sem merték engedni a pályára 😛
dande
se stadionunk, se sikerélményünk az elmúlt években, erre ezt a preseasont is sajnálod tőlünk. Shame on you!
Amadeus
??????????????? 😊 Nem eztet akartam modani sorry 😀 Hanem pont arra utaltam, hogy rettegnek tőletek az ellenfelek 😊
dande
Az előszezonban?????
Óóóo!