Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Sajnos nem sikerült hibátlan mérleget szállítani az előszezonban - nem mintha számítana, de azért megvolt az esély a végén az egyenlítésre is. A statok alapján nem láttam senki nagyobb nevű játékost játszani. A QB2 pozíció elég fej fej mellett halad, így lehet hogy valóban 3 QB-val fogunk nekimenni a szezonnak. Vasárnapra minden kiderül...
több mint 6 éve
Csináltam egy 53 man rostert a hecc kedvéért. Meglássuk mennyire lesz pontos...Nehéz lesz ez a szombati cut.
Rolni
Én nagyon szívesen venném, ha Ingold, Doss, Rush is maradna az 53-ba.
Nixon-t se bánnám.
De baromi nehéz lesz kibűvészkedni, hogy a fiatalok mind itt maradjanak egy egész korrekt preseason után.
több mint 6 éve
Nekem konkrétan a problémáim:Azért azt se felejtsük el, hogy sokan nincsenek készen egy ilyen "karrierre". Még fejben gyerek. Idővel - remélhetőleg - komolyodni fog. Speciel nála az edzőknek fater szerepkört is hozni kell... Igen, fura de ez van amikor fiatalokkal foglalkozik az ember.
Ahogy Carr-hoz beszélt. Nem éreztem benne alázatot sem mint "veteránabb" játékos felé, sem mint a "QB-nk" felé. Ahogy megjegyezte a 120M dolláros szerzősés, meg hogy nem kell már dolgoznia stb stb.
Illetve, ahogy Gruden-nek magyarázta, hogy nem ő a hibás, hogy elesett a támadó játékos, mikor kurvára tudta, hogy nincs igaza.
Remélem megcáfol a személyiségével később, de szerintem az igazi énje, azok ezek a megnyilvánulásai voltak. De nem para, kívánom, hogy jó playa legyen stb. Csak gondoltam megosztom mennyire szemet szúrt nekem a csávó. Míg eközben csapat többi része pedig pozitív benyomást tett rám.
GiantsMLBhunter
Azt hiszi, hogy Én azt majd tudom. Engem azért "inkább" nem zavar vagy elviselem a HK alapján mert inkább ilyen legyen mint egy vanilla D-be beleszürkülő, asszisztáló rookie aki eltűnik az első 10 percben.
Így az 1. körös tehetségével/értékével kapcsolatban meg reméljük nem az lesz, hogy szevasz Ignác engem többet nem látsz!
több mint 6 éve
Nekem konkrétan a problémáim: Ahogy Carr-hoz beszélt. Nem éreztem benne alázatot sem mint "veteránabb" játékos felé, sem mint a "QB-nk" felé. Ahogy megjegyezte a 120M dolláros szerzősés, meg hogy nem kell már dolgoznia stb stb.
Illetve, ahogy Gruden-nek magyarázta, hogy nem ő a hibás, hogy elesett a támadó játékos, mikor kurvára tudta, hogy nincs igaza.
Remélem megcáfol a személyiségével később, de szerintem az igazi énje, azok ezek a megnyilvánulásai voltak. De nem para, kívánom, hogy jó playa legyen stb. Csak gondoltam megosztom mennyire szemet szúrt nekem a csávó. Míg eközben csapat többi része pedig pozitív benyomást tett rám.
több mint 6 éve
nem tudja túllőni még mindig ott van BurfictBelenéztem Hard Knocks epizódokban ez az Abram (Saftey) gyerek ritka irritáló, csodálkoznék ha később nem lenne balhéja / eltiltása. Nekem nagyon tiszteletlen, sunnyiskodó, buta csávónak tűnt.A srácra könnyen lehet mondani, hogy irritáló a HK alapján, nekem is sok volt kicsit. A tiszteletlen, sunyiskodó és buta viszont elég felületes és fura komment.
Egyébként Gruden és Abram-en kívül mindenki szimpi és normálisnak tűnt nekem.
GiantsMLBhunter
Nézd meg a részt, amikor Woodson beszélget vele...süt a tisztelet sztem.
A sunyiskodó lövésem sincs honnan jött neked...pont, hogy előre szól és jön még is üt típusú srác...nem az a csendben blindsideról STben odabaszós.
Hallgasd meg egy interjúját ajánlom Adam Lefkoe showban az interjút, a srác kimondottan értelmes.
Szerintem is sokat beszél és nekem is túl sok az önbizalma rookie létére, de nem vágom miből szűrted le a balhét vagy akár az eltiltást sem...
Rolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Woodson pont azt mondta neki, ha jol emlekszem, hogy sokan fogjak a stilusat (miszerint minden ellenfelet agyon akar utni) leszolni, de ne valtozzon meg. Ez egy mukodo dolog, kell is a csapatba ilyen jatekos, ezzel lesz vezer, hamarabb mint hinne. Woodson persze joval intelligensebb jatekos volt. Ettol meg Abram lehet tul fog loni a celon neha, de majd belejon. Vagy beleverik. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Belenéztem Hard Knocks epizódokban ez az Abram (Saftey) gyerek ritka irritáló, csodálkoznék ha később nem lenne balhéja / eltiltása. Nekem nagyon tiszteletlen, sunnyiskodó, buta csávónak tűnt.A srácra könnyen lehet mondani, hogy irritáló a HK alapján, nekem is sok volt kicsit. A tiszteletlen, sunyiskodó és buta viszont elég felületes és fura komment.
Egyébként Gruden és Abram-en kívül mindenki szimpi és normálisnak tűnt nekem.
GiantsMLBhunter
Nézd meg a részt, amikor Woodson beszélget vele...süt a tisztelet sztem.
A sunyiskodó lövésem sincs honnan jött neked...pont, hogy előre szól és jön még is üt típusú srác...nem az a csendben blindsideról STben odabaszós.
Hallgasd meg egy interjúját ajánlom Adam Lefkoe showban az interjút, a srác kimondottan értelmes.
Szerintem is sokat beszél és nekem is túl sok az önbizalma rookie létére, de nem vágom miből szűrted le a balhét vagy akár az eltiltást sem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Belenéztem Hard Knocks epizódokban ez az Abram (Saftey) gyerek ritka irritáló, csodálkoznék ha később nem lenne balhéja / eltiltása. Nekem nagyon tiszteletlen, sunnyiskodó, buta csávónak tűnt. Egyébként Gruden és Abram-en kívül mindenki szimpi és normálisnak tűnt nekem.
több mint 6 éve
Azért ez így nem igaz, mert ugyan ezek az emberek, pl nekem 30$ sem tudnának összehozni 😉 és én sem vagyok bohóc 😎 AB bohocelnevezés egy karaktergyilkos trollkodás, 30mill $ a válasz rá, a sisakgyár csak tudja mit csinál 😜.Ettől még 1 bohóc sajnos... De jó emberek vannak körülötte,ha pénzről van szó...Amatőrök vagyunk fiúk ezekhez a dolgokhoz 😉 Itt mindennek oka van azt kell hogy mondjam.Ezt gyonyoruen csinálta AB és mi úgy ahogy van egytől egyig benyaltuk😃AB ügyes volt ezzel a sisakmizzériával!😊Ez több mint ügyes. 30mill$😉
Bruce
Surda
Rózsa Sándor (betyár)
skat
több mint 6 éve
Ettől még 1 bohóc sajnos... De jó emberek vannak körülötte,ha pénzről van szó...Amatőrök vagyunk fiúk ezekhez a dolgokhoz 😉 Itt mindennek oka van azt kell hogy mondjam.Ezt gyonyoruen csinálta AB és mi úgy ahogy van egytől egyig benyaltuk😃AB ügyes volt ezzel a sisakmizzériával!😊Ez több mint ügyes. 30mill$😉
Bruce
Surda
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Amatőrök vagyunk fiúk ezekhez a dolgokhoz 😉 Itt mindennek oka van azt kell hogy mondjam.Ezt gyonyoruen csinálta AB és mi úgy ahogy van egytől egyig benyaltuk😃AB ügyes volt ezzel a sisakmizzériával!😊Ez több mint ügyes. 30mill$😉
Bruce
Surda
több mint 6 éve
AB ügyes volt ezzel a sisakmizzériával!😊Ez több mint ügyes. 30mill$😉
Bruce
több mint 6 éve
Csináltam egy 53 man rostert a hecc kedvéért. Meglássuk mennyire lesz pontos...QB: Carr, Glennon 2 (Tafur szerint Gruden 3 QB-t fog vinni, de egyszerűen nekem nem jön ki a matek úgy)
RB: Jacobs, Richard, Washington 5
FB: Smith 6
TE: Waller, Moreau, Carrier 9
WR: Brown, Williams, Grant, Renfrow, Nelson, Harris 15 (Doss lehet aki ebbe beleszól, ha félnek PS-re tolni)
OT: Miller, Brown, Sharpe, Parker 19
OG: Cooper, Good, Kirkland, Cotton 23 (Richie Inconito reserve/suspended listán az első két hétre; Gabe Jackson visszatérős IR, amivel 10. héten játszhat)
OC: Hudson, Devey 25
DT: Hankins, Hurst, Liuget, Hall, Rush 30 (Ellis térdével gondok vannak és Rush-t lehet nem sikerülne PS-re dugni)
DE: Ferrell, Mauro, Key, Mayowa, Crosby 35
LB: Burfict, Marshall, Whitehead, Lee, Morrow, Cabinda 41 (Cabinda helyére befuthat az ST vezér Wilber)
CB: Conley, Worley, Mullen, Nixon 45 (Johnson IR miután túl sokat hagyott ki és végülis sérült vmennyire; Lawson első 4 meccsre reserve/suspended listán; kevésnek tűnik a 4db, de Joyner úgyis CB lesz inkább...)
S: Abram, Joyner, Joseph, Harris, Riley 50 (soknak tűnhet az 5, de Joyner szerepe miatt kellhet)
K: Carlson 51
P: Cole 52
LS: Sieg 53
Smith és Harris esetében nyert az ST ability és ST vezér szerepkör a fiatalokkal szemben (Ingold, Doss), de cserébe a másik oldalon Cabindát tettem rosterre Wilber helyett. Ezt a 3 helyet nehezen lehet szerintem meglőni, nem tudjuk mekkora súllya lesz az ST value-nak a végén.
több mint 6 éve
AB ügyes volt ezzel a sisakmizzériával!😊
több mint 6 éve
Doug Martin IR-re került végül...DWash erős offseasonja, preseasonja miatt így is elég jól fest a RB egység és lehet amúgy is Martin került volna kereten kívülre az 53-as szűkítésnél, mert főleg ha Jon tényleg akar 3 QB-t vinni, akkor nem fér bele 4RB és 1FB is...Corey Liuget érkezése kicsit meglepő, pláne ilyen későn...gondolom most lett egészséges, de nem igen látom hol a helye...Hankinsról áradozik mindenki, Hurst egész pre seasonban remekül játszik, Jelly, Hall, Rush és a többiek meg azért mélységnek megfelelőnek tűnnek...lehet Hall lába alatt valóban ég a talaj?? Erről lehetett olvasni, de aztán pre meccseken villant 1-et, 2-öt...Liuget esetleg Hurst mögé jöhet UT back upnak sztem...meg lehet akarnak még egy veteránt és esetleg meglépik a Jelly->Rush cserét majd...így lehetne egy Hankins-Hurt kezdő Rush-Liuget cserepárral...
Miután egész TC/preseason alatt azt lehetett olvasni, hogy baromi szoros az LS csata, sztem tök logikus, hogy az olcsó fiatal marad. Ez a fiatal ST 3-as, ami így kialakult évekre megoldhatja a kérdést a csapatnál ideális esetben...
több mint 6 éve
Trent Sieg lesz a LS.
több mint 6 éve
Corey Liuget érkezett.Utolsó 2 évében 18 meccset tolt, viszont még csak 29 éves. Egy próbát megér, jó játékos egészségesen.
TST
több mint 6 éve
Corey Liuget érkezett.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mekkora zsidó már te uram atyám 😃☝És mekkora játékos !fuzovelkifele.com/2019/08/itt-a-vege-az-ab-sisak-sztorinak/
Nagyon nem lepne meg ha az egész csak pénzről és szponzori szerződésről szólt volna.
De szó mi szó jól csinálta plusz pár millió $$$$$-ka
több mint 6 éve
Martin cut
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=9Pb9MxeNuzowww.youtube.com/watch?v=jT-dAdhpZG0
hogy miért is nehéz a Gruden-Reid-Walsh fémjelezte tree sémáját megtanulni.
több mint 6 éve
Én még sajnos csak az első részt láttam, mert vártam a feliratos részt és abból még csak az első van meg. A hétvégén jön a második a sport2-n.Pittsburgh régiójában a legnagyobb a HK nézettsége.Nézik és röhögnek!
Amadeus
Viszont nekem úgy tünik Chucky tekintélye közel 0.
♉gaben♉
Egyébként szerintem közel sem mutatja meg a HK azt, hogy kinek milyen tekintélye van.
kb így:
több mint 6 éve
Hol lehet Peter Nathanman mezt rendelni?Sokfelé van raktáron, általában 5$. 😉
shawnka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Pittsburgh régiójában a legnagyobb a HK nézettsége.Nézik és röhögnek!
Amadeus
Viszont nekem úgy tünik Chucky tekintélye közel 0.
több mint 6 éve
Az előszezonban???????????????????? 😊 Nem eztet akartam modani sorry 😀 Hanem pont arra utaltam, hogy rettegnek tőletek az ellenfelek 😊se stadionunk, se sikerélményünk az elmúlt években, erre ezt a preseasont is sajnálod tőlünk. Shame on you!Ja, az előző két meccsetek alapján fel sem merték engedni a pályára 😛és 0 yardon tartottátok Aaron RodgerstChampionship
Black_Adder
Amadeus
dande
Amadeus
dande
Óóóo!