Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 8 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
XP-n elbukni egy meccset, csodálatos...
Nem értem miért kellett Carrt erőltetni, ezt EJ is hozta volna szerintem. Kezdem elhinni nektek, hogy Downing tényleg kevés OC-nak, a ponterősség már nem az erősségünk.

Az azért biztató, hogy 17 ponton tartottuk Rivers-t, de bárki tud haladni ellenünk, akinek van egy normális TE-je...
bmg
Reménykedhetünk benne, hogy Melifonwu ezt a TE levédekezést egy kicsit jobban fogja tudni művelni mint az alul méretezett KJ és ha így lesz, akkor Nelsont akár el is felejthetjük.
több mint 8 éve
Ahogy most állunk, még a nem-negatív szezon is utópiának tűnik.

A Chiefs meccset nem is fogom nézni szerintem, max ha felébredek éjszaka, akkor belenézek, de sima zakó lesz ott nekünk.

Pedig a védelem nem volt olyan nagyon rossz, sokszor sikerült megállítani a Chargers-t. Szerintem a fallal nincs nagy gond, az LB-k sem rosszak (két UDFA játszott szinte végig), de sok pass rush nem volt, így a sec sem tudott sokat hozzátenni. KJ sem volt jó a TE védekezésnél sajnos.

www.profootballfocus.com/news/pro-refocused-los-angeles-chargers-17-oakland-raiders-16

A TOP 5-ben nem volt benne Mack, éreztem én a meccs alatt, hogy nem játszott jól, bár a futás ellen voltak jó megmozdulásai, de nem az igazi, ő sem.
A legjobb offense játékosunk pedig Gabe Jackson volt! 😊
Egyébként szerintem 4-5 holdingot nem fújtak be ellenünk és ebből nem egy volt olyan, amiből nagy play-t csinált a Chargers.

Mindegy valahogy töketlenek vagyunk és a hibák is most rosszkor jöttek (kihagyott extra, a Lynch féle beleütött INT), ha ezek nincsenek akkor nyerünk.

A play call, az nagyon gyenge az offense oldalán, sokkal többet ki lehetne hozni a csapatból okosabb hívásokkal. Mondjuk valahogy a futójátékunk nem akar összeállni és így nehéz értelmes play call-t összeállítani. A törpék nem igazán hozzák a tavalyi szintet (véleményem szerint a 3-as rotáció nem működik jól), Lynch meg nem az igazi, még ha vannak is felvillanásai néha.
Carr sem az igazi idén, mondjuk tegnap tuti, hogy a sérülése is közrejátszott, de amúgy valahogy nem megy neki olyan gördülékenyen a játék mint tavaly.

Mindenesetre én azt gondolom, hogy a legnagyobb kerékkötője a csapatnak Downing most, de az is lehet, hogy a kitömött bukszák, meg a beleszaromság állnak a háttérben...
több mint 8 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
XP-n elbukni egy meccset, csodálatos...
Nem értem miért kellett Carrt erőltetni, ezt EJ is hozta volna szerintem. Kezdem elhinni nektek, hogy Downing tényleg kevés OC-nak, a ponterősség már nem az erősségünk.

Az azért biztató, hogy 17 ponton tartottuk Rivers-t, de bárki tud haladni ellenünk, akinek van egy normális TE-je...
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Én nem láttam ennyire tragikusnak. Igaz, hogy az 1-4-es chargers volt az ellenfél, de alapvetően pont úgy játszottunk, mint 2 éve!😊
A győzelem is simán meglett volna, ha a 4. kísérleteket konzekvensen nem basszuk el. Ha előkerülnének a play action oldalak a playbookból, ha Carr nem rettegett volna, volna a rásérüléstől, és nem 1,5 sec alatt akart volna minden labdától szabadulni, ha a buzi zebrák nem csak ránk dobáltak volna minden zászlót. Elején jól ment Lynchnek, aztán hanyagoltuk, nem tom miért (elkapásban nagyon szar volt, lehet nincs meg a kémia).
D - KJ kivételével a secondary kuka (Carrie, Amerson csere matéria);
Mack kivételével a front 7 kuka (DT-k talán cserének jók)
Na mind1, a 12-4 még így is meglehet.
több mint 8 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Raiders join 2002 Bills, 1997 Titans as only teams without an INT through 6 games.

de ez még mindig eltörpül az offense hanyatlásához képest. Musgrave röhög a markába. ha meglátja mit produkál Downing.
deyell
2 dolgot nem értek:
- a védelem folyamatosan gyenge KNjr alatt, mit keres még itt?
- a tavalyi ligaelit offense hogy zuhant össze, mikor elvileg csak erősödött? Komolyan Mustár volt itt az ész?
Amadeus
Páran megkapták a nagy lét és szarnak bele,jobbat nem tudok.
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
Raiders join 2002 Bills, 1997 Titans as only teams without an INT through 6 games.

de ez még mindig eltörpül az offense hanyatlásához képest. Musgrave röhög a markába. ha meglátja mit produkál Downing.
deyell
2 dolgot nem értek:
- a védelem folyamatosan gyenge KNjr alatt, mit keres még itt?
- a tavalyi ligaelit offense hogy zuhant össze, mikor elvileg csak erősödött? Komolyan Mustár volt itt az ész?
több mint 8 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
Tragikomédia.
több mint 8 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
A mi szarunk ma nem 3rt véget.
több mint 8 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ez is bukó.... azt hiszem lassan alá lehet gyújtani Jack széke alá.

több mint 8 éve
Azt figyeli mondenki, h a félelmetes Chicago épp üti azt a Ravens-t, aki leiskolázott minket?!

De megcsap Rivers ma este minket...
Rolni
Azért nem iskoláztak le! Másrészt ha mindegy papírforma szerint alakulna, akkor kár lenne lejátszani a meccseket, rendeznének egy fordulót, utána meg kiszámolnák a végeredményt...

Attól még nyerhet a Chargers természetesen, de nem amiatt, hogy a Chicago megveri a Ravenst vagy sem!
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 840 — capitaine du château de Vienne 1487
Azt figyeli mondenki, h a félelmetes Chicago épp üti azt a Ravens-t, aki leiskolázott minket?!

Rolni
Csak nem!
1x minden szar v3get 3r.
Surda
Örökké nem eshet...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323

Rolni
Csak nem!
1x minden szar v3get 3r.
több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 424 — Raiders fan

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Mellettünk az szól hogy nem kell költöznie, meg azért csak jó csapat lennénk, ha összeállna minden.
Pénzben sokat szerintem senki nem ad neki, mert nem ér sokat.
több mint 8 éve
Bowmant kibaszta a Frisco! Ő belső lb, nem? Lehet rá kéne próbálni
skat
ha Marquel Lee sérülése komoly, akkor rá. de Bowman csak mint 2 down LB jó, csodát nem lehet várni tőle.
deyell
Érdeklődünk egyébként Bowman-ért, de szerintem csak nagyon minimáláron akarhatjuk, mert sok keret nincs jelenleg.
Bruce
annyira, hogy eljott vizitalni is...
Pari
A Pats a másik fő érdeklődő
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
skat
ha Marquel Lee sérülése komoly, akkor rá. de Bowman csak mint 2 down LB jó, csodát nem lehet várni tőle.
deyell
Érdeklődünk egyébként Bowman-ért, de szerintem csak nagyon minimáláron akarhatjuk, mert sok keret nincs jelenleg.
Bruce
annyira, hogy eljott vizitalni is...
több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 424 — Raiders fan
Ha komoly a szandek a penz nem akadaly sztem, van hely a sapi alatt boven.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
skat
deyell
több mint 8 éve
skat

built for this shit

több mint 8 éve
skat Las Vegas Raiders 287
több mint 8 éve
ez a cikk meg megmondja, mi az igazi gond:

only1nation.com/2017/10/13/coaching-one-of-three-main-problems-plaguing-oakland-raiders/

built for this shit

több mint 8 éve
csak hogy egy jó hír is legyen:

twitter.com/VicTafur/status/918919647881191424

built for this shit

több mint 8 éve
Nagy tűz van a bay area-ban. Az edzés idejét is módosítani kellett a rossz levegő minőség miatt. Esélyes, hogy a meccset is máshol rendezik meg.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 003 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jövő héten a draftról elmélkedünk majd😊
Azt követően pedig az FA igazolásokról😊
Pari
Visszatérünk a normális Raiders menethez?
1. Offseason bizakodás, magyarázás
2. Nyitómeccsen csalódás, fanyargás
3. Szeptember folyamán 1 fellángolás miatt némi hurráoptimizmus
4. Beüt a realitás és októbertől
5. Edzőkeringő tippelgetése
6. Draft tippelgetése
7. FA piac tippelgetése
8. PO nézés és szomorkodás
9. Jöhet az új offseason...
Rolni
Edzőkeringő tippelgetése nem hivatalos amíg nem merül fel Gruden neve...
Black_Adder
Jelentem alássan Chuky rémnéven már előkerült Pari hszban 😛 😉