Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 8 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 424 — Sworn to the Dark
történelmi szar teljesítmény volt ez.

Most yards Raiders outgained in history:
383 vs Hou in 1961
376 vs Atl in 2008
359 vs NYG in 2009
358 vs NO in 1991
344 vs Was tonight

built for this shit

több mint 8 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Én felkeltem és végig is szenvedtem sajnos ezt a meccset s hát fej fogósan fájó volt kb minden perce.

Egyet értek Bruce-l hogy az egyetlen dicsérhető része a csapatnak a sokat szidott Defense volt. Abból is kikell emelni MEjr illetve a falat ugy egészében. Összességében jól játszottak egy dolgot leszámítva es ezt nem is tudom meg emészteni. S ez nem más mint (rb) Thomson ficánkolása. Az az egy ember úgy verte agyon passzból futásból egyaránt az egész D-t mint annak a rendje. Egyszerűen agyf*sz volt nézni.

Az offense viszont még ezt is fokozta. Teljes homály volt mindegy hogy melyik részét nézzük.
A falat általában 3-4 ember verte meg rendre. Egy meccsen több sacket kaptak ill értek oda negatívba a futóinkhoz mint tavaly összesen.
Kb Carr is olyan arccal ment fel mint aki ott sincs!! Vagy ha nagy nehezen elkapta a fonalat mert épp megvédte a fal akkor meg az elkapok droppoltak mindegy melyiket nézzük (crab,coop,roberts,te). Ezt még Downing is megfejelte a tőle még nem.látott szar play callingal pl 3&3 spread formation. Olawale volt a Z elkapó,vele szemben Norman 6-7yard mélyen. Neki dobjuk a screent? Nem!! Hanem Sethnek aki egy fuvalattol is lemegy nem hogy egy lendületből érkező lb-tol.

Szóval röviden -fájt az egész!! Simán hozható lett volna...
Egyetlen egy dologban bízok hogy ez mint wake up call megteszi a hatását és mindenki elkezd melózni

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Amennyit láttam a meccsből, az alapján az ami tetszett az:

MEJr nyomáshelyezése az irányítóra és
Mack sack-je.

A támadó alakzat úgy volt szar, ahogy volt. Főként Carr volt indiszponált + ha jó dolgokat csinált vagy pontos passzt adott, akkor elejtették a labdáit. A futójáték sem működött. Szóval azt gondolom hogy a fal volt a ludas a meccsen, illetve Carr. (ezért is írtam, hogy kurva politika - úgy látszik megzavarta itt a fejeket Trump nyilatkozata)

A védelemben a CB-ink nagyon gyengék voltak, sajnos Conley-t is megégették párszor ahogy láttam, de a többiek sem voltak jobbak.

A Denver elleni meccsen, ha vereséget szenvedünk akkor bajban lehetünk a végelszámolásánál, igaz messze még a vége, de akkor is.
Bruce
a tight endek és a passzjátékban használatos RB-k ellen a linebackereink teljesen tehetetlenek. most a Redskins csere tight endje is szopatta őket, képzeljük akkor el, ha Jordan Reed játszott volna, mi lett volna. Chris Thompson levédekezése szintén megoldhatatlan feladat volt. az előzetesen tudható hibái a védelemnek most tökéletesen kijöttek. Amerson bizonyította a Redskinsnek, hogy jogosan vágták ki, az eddig semmit sem mutató Doctson szopatta, de a vicc az, hogy még így is az egyik legjobb volt a back sevenben. apropó, Bruce Irvin most már zsinórban a harmadik meccsen játszik láthatatlan embert....

most a védelmet kritizáltam, de valójában ők még mindig jobbak voltak, mint az offense. a támadófalat megették reggelire, Newhouse-t hátratolták többször egészen Carrig, aki nyomás alatt továbbra sem tud játszani, Cooper folytatta a szokásos droppolását, most csatlakozott hozzá Crabtree is. remélem itt csak arról van szó, hogy "rookie" támadókoordinátorunk van, aki még tapasztalatlan, és ebből tanul. mert az O# egyelőre szarabb mint tavaly, ami az igazolásokat (Lynch, Cook) elnézve nagy bravúr. ilyen akkor volt az offense, amikor Andrew Walter irányított. komolyan az lesz ebből, hogy visszasírjuk Musgrave-et?
deyell
lehet abból lesz bajunk, hogy Carr nem tud rossz fal mögött játszani, mert eddig nem is kellett neki?
több mint 8 éve

Mack sack-je.

A támadó alakzat úgy volt szar, ahogy volt. Főként Carr volt indiszponált + ha jó dolgokat csinált vagy pontos passzt adott, akkor elejtették a labdáit. A futójáték sem működött. Szóval azt gondolom hogy a fal volt a ludas a meccsen, illetve Carr. (ezért is írtam, hogy kurva politika - úgy látszik megzavarta itt a fejeket Trump nyilatkozata)

A védelemben a CB-ink nagyon gyengék voltak, sajnos Conley-t is megégették párszor ahogy láttam, de a többiek sem voltak jobbak.

A Denver elleni meccsen, ha vereséget szenvedünk akkor bajban lehetünk a végelszámolásánál, igaz messze még a vége, de akkor is.
Bruce
a tight endek és a passzjátékban használatos RB-k ellen a linebackereink teljesen tehetetlenek. most a Redskins csere tight endje is szopatta őket, képzeljük akkor el, ha Jordan Reed játszott volna, mi lett volna. Chris Thompson levédekezése szintén megoldhatatlan feladat volt. az előzetesen tudható hibái a védelemnek most tökéletesen kijöttek. Amerson bizonyította a Redskinsnek, hogy jogosan vágták ki, az eddig semmit sem mutató Doctson szopatta, de a vicc az, hogy még így is az egyik legjobb volt a back sevenben. apropó, Bruce Irvin most már zsinórban a harmadik meccsen játszik láthatatlan embert ha pass rushról van szó....

most a védelmet kritizáltam, de valójában ők még mindig jobbak voltak, mint az offense. a támadófalat megették reggelire, Newhouse-t hátratolták többször egészen Carrig, aki nyomás alatt továbbra sem tud játszani, Cooper folytatta a szokásos droppolását, most csatlakozott hozzá Crabtree is. remélem itt csak arról van szó, hogy "rookie" támadókoordinátorunk van, aki még tapasztalatlan, és ebből tanul. mert az O# egyelőre szarabb mint tavaly, ami az igazolásokat (Lynch, Cook) elnézve nagy bravúr. ilyen akkor volt az offense, amikor Andrew Walter irányított. komolyan az lesz ebből, hogy visszasírjuk Musgrave-et?

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 8 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto
TOP 5 GRADES:
EDGE Khalil Mack, 85.0 overall grade

T Donald Penn, 84.6 overall grade

DI Treyvon Hester, 80.9 overall grade

CB David Amerson, 78.7 overall grade

DI Justin Ellis, 77.4 overall grade

PERFORMANCES OF NOTE:
QB DEREK CARR, 39.8 OVERALL GRADE
The entire offense had a bad night, but Derek Carr had his fair share of struggles. He forced the ball into coverage a handful of times, with two of those throws ending up as interceptions and he nearly had a third in the end zone late in the game. He completed just one of eight passes targeted 10-plus yards downfield, although his receivers did drop three passes on the night. He only had one pass thrown 20-plus yards down field, which he did not complete.

WR AMARI COOPER, 41.0 OVERALL GRADE
Cooper’s struggles with drops continued Sunday night as he dropped one of his four targets. His six drops on the season are twice as many as the next wide receiver, and his drop rate currently sits at 37.5 percent for the season. Cooper’s one catch against Washington went for just six yards.

EDGE KHALIL MACK, 85.0 OVERALL GRADE
Mack was able to record a sack and a hit but was held quiet for most of the game, however he still managed to make his presence known in the run game. The Washington tight ends in particular struggled to hold up to the strength and quickness of Mack. Mack recorded 4 stops in the run game on just 22 run snaps.

CB DAVID AMERSON, 78.7 OVERALL GRADE
Since being discarded by Washington in 2015, Amerson has turned his career around in Oakland, going from a very poor 2014 campaign to being a much better player recently. In his return to Fed Ex field, Amerson did allow Josh Doctson to get the better of him on a jump ball down the sideline for a touchdown. However outside of that play, Amerson only allowed 28 yards on 3 receptions (on 7 targets) and knocked down 3 of the 4 incomplete passes to end the night with 80 yards allowed.
több mint 8 éve

Mack sack-je.

több mint 8 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Reméljük időben jött ez a pofon...
több mint 8 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
...nem biztos, hogy meg akarom én ezt a szenvedést nézni...
Bruce
A scoreboard-ot látva nekem is ez volt az első reakcióm, aztán a statokat megnézve "biztos, hogy ezt meg se nézem"-re változott.
A számok a "legszebb" 2006-07-es meccseket idézik:
Kemény 7 first down, 0% third down efficiency...

Legalább King még nagyot rúg és Tavecchio 100%-os.
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Na jó, most már nem nyom minket a tökéletes szezon súlya sem.
Előre!
több mint 8 éve
Kurva politika!
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 924 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elso komoly ellenfel es kaptunk egy akkora pofasat, h meg mindig a fogvedot keresik a sracok!

Hidegzuhany...
Rolni
A nyitó héten legyőzött Titans sanszosan playoff résztvevő lesz idén. Épp most picsázták el a Seahawksot | ( 1 fordulóval ezelőtt meg a 2 másik meccsén alázó Jagst) | . Just sayin.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Elso komoly ellenfel es kaptunk egy akkora pofasat, h meg mindig a fogvedot keresik a sracok!

Hidegzuhany...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
A meccs elejét tudtam nézni, de annyi is elég volt belőle. Nagyon gyengén játszottunk. Erről beszéltem én korábban, hogy nem érzem olyan átütőnek az O-t idén, mint tavaly, hiába jobbak a nevek. Egyszerűen nem működött semmi és ennek meg is lett a következménye, hogy a védelem sem tudta tartani az ellenfelet. Egyébként ez egy ilyen forduló volt, nagyon sok meccsen borult az előzetes jóslat.
Majd ha meg tudom nézni a meccset, akkor részletesebben is írok róla, de nem biztos, hogy meg akarom én ezt a szenvedést nézni...

Nagyon fontos lesz a Denver elleni meccs az biztos.
több mint 8 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
.... és mi is
Ezt a foshalmot ami most volt

Szerkesztette: Surda
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Győzelmet várok ma este. 30:26 ide.
Lynch TD; Def TD
több mint 8 éve
Kiszopott a Denver!! Yess
több mint 8 éve
és a másik végtelen történet #99 AS

www.silverandblackpride.com/2017/9/23/16355012/suspended-raiders-lb-aldon-smith-pleads-no-contest-to-hit-and-run-dui-charges-dropped

nem igazán tudom követni....Roger Goodell egy pöcs 😀
több mint 8 éve
Mindennapi "Kingünket" add meg nekünk, ma is .... 😀

oak.247sports.com/Bolt/Oakland-Raiders-punter-Marquette-King-responds-to-Donald-Trump-o-107858305

nagy divat lesz, oltani Trumpot, de megérdemli, a faszkalap.
több mint 8 éve
szegény Andy Benoitot Ted után most JDR is beoltotta.

twitter.com/coachdelrio/status/911278729527050240

mondjuk felmerül a kérdés, hogy most miben nem volt igaza. Patterson mennyire blokkol rosszul?

built for this shit

több mint 8 éve
keretek egykor (2013) és most

2013

pbs.twimg.com/media/DKWnQI1VwAAX3or.jpg
 pbs.twimg.com/media/DKWnQdIVwAAw9fd.jpg

most

pbs.twimg.com/media/DKWnSx-UEAA2Eci.jpg
 pbs.twimg.com/media/DKWnUsVVoAAHinh.jpg

lehet kritizálni, néha én is megteszem, de ettől még a tény az, hogy nagy király Reggie.

built for this shit

több mint 8 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ma már mindenki full edzést tolt, de Sean Smith játéka még így is kérdéses vasárnap.

több mint 8 éve
Hétvégén Terrelle Pryor hazatér.
Ez nagyon ott volt. Emlékszem őrjöngtem, qrva király volt.
once Raider, always Raider!!!!
 www.youtube.com/watch?v=15BjNDW5b0s
Surda
Ez tényleg geci nagy volt! 😊
több mint 8 éve
Hétvégén Terrelle Pryor hazatér.
Ez nagyon ott volt. Emlékszem őrjöngtem, qrva király volt.
once Raider, always Raider!!!!
 www.youtube.com/watch?v=15BjNDW5b0s
több mint 8 éve
Mind az 53 játékosunk edzett a tegnapi napon!!! Azonban 4-en csak limitáltan edzettek. Számomra meglepő Cooper limitált edzése, mert a múlthéten már levették a sérült listáról, de úgy látszik, hogy makacsabb az a sérülés... Lehet emiatt volt egy kicsit szürkébb a meccsen?

Washington sérülése sem jó jel, de szerencsére Olawale már játszani fog biztosan, így ha még ki is marad Washington, akkor is tudjuk rotálni a futóinkat. Richard hiányát tudnánk nehezebben megoldani, mert ő a punt returner is (bár abban eddig elég gyengén szerepel)

Cook-nak a vállával van valami probléma, de remélhetőleg nem olyan nagyon súlyos, mert rá szükségünk van.

Conley is valószínűleg a tegnapi napon csak pihent és ezért nem végzett teljes edzésmunkát, de a hét hátralévő részében, hasonlóan az előző héthez, teljes edzésmunkát fog végezni.

image.prntscr.com/image/160SGQaBQziVruZdcm8qZQ.png
több mint 8 éve
If Oak, KC and Den all win as favorites Sunday, AFC West will be 1st division in NFL history with three 3-0 teams after 3 weeks