Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Nagyon fontos győzelmet arattunk ma. Csoportelsőként mehetünk bye weekre. Nagyon remélem a sérültjeink a plusz egy hét alatt sokat fognak javulni és mindenki hadra fogható lesz a Texans ellen.
Egyébként nem volt baj Howarddal a meccsen, egy sack-et kaptunk róla és kész, az meg bárkivel előfordul Miller ellen. Nagyon örültem, hogy végre a futójáték is ment és tudtuk pörgetni az órát.

A védelem is kezd egyre pofásabb lenni, bár voltak még borzalmas hibák, de a szerencse is velünk volt. Mack kezdi felvenni a ritmust, két sack-et jegyzett és FF-je is volt, a futás ellen is odaért sokszor. Egy brutál MLB-vel ez a védelem nagyon jól nézne ki.

A héten az lesz a fontos infó, hogy Mario elkezd e edzeni már végre és hogy Aldont engedik e játszani.
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Basszus most nézem, hogy 2.30-kor kezdünk 😂 érdekes lesz a holnapi munkavégzés 😉 mondjuk ha nyerünk lehet dolgozni sem fogok. 😀
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Talib mellett Kayvon Webster se lesz a Denver secondary-ban bevethető.
Fontos lehet ez a végelszámolásnál. Roby és Harris így is remek páros és Doss is jó CB, de a depth így már necces. 3 CB lesz elvileg összesen aktív, ami spread felállások esetén okozhat gondot nekik.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Talib nem fog játszani ellenünk
Bruce
Sean Smith viszont questionable statuszt kapott!
Rolni
Sajnos Cooper is, csak nála ez negatív irány... valami van a hátával...
Bruce
JDR csak nevetett Tafur kerdesen es mondta, h Coop jatszani fog. Lehet csak pihit kapott a nagy meccs utan

több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
Sean Smith készen áll a Broncosra.

twitter.com/BairCSN/status/794650135506526208

built for this shit

több mint 9 éve
Carr a Castrol EDGE Clutch Performer of the Week díjat is bezsebelte. Idén egyébként már harmadszor nyeri meg a díjat, az első és a negyedik hét után! 😊
több mint 9 éve
Bruce
Rolni
Sajnos Cooper is, csak nála ez negatív irány... valami van a hátával...
több mint 9 éve
Bruce

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Hogy lehetne megfogni a Denvert?
 cover32.com/2016/11/04/raiders-can-beat-broncos-defense/

több mint 9 éve
A 12 emberes D felállásunk lehetséges oka:
 www.silverandblackpride.com/2016/11/3/13506334/making-sense-of-raiders-12-men-on-the-field-penalties

Karl Joseph vagy esetleg DJ Hayden maradt fenn extrában...reméljük többet ilyen hiba nem csúszik be...

több mint 9 éve
Edwards ugye az IR-re tétel után legkorábban 6 héttel kezdhetne edzeni (ez már megvan, elkezdhetett volna edzeni), viszont ahogy elkezd edzeni 2 héten belül aktiválni vagy végleg IR-re kell helyezni. Gondolom azért nem kapkodnak az edzés megkezdésével, nehogy kevés legyen a 2 hét. Én eddig azt gondoltam, hogy a Texans elleni meccs lehet a visszatérése. Ha a Denver meccs után kezd edzeni a bye week alatt még mindig lehet ez reális cél. Ha esetleg a Houston meccs előtti héten sem kezdett még el edzeni, akkor kell sztem aggódni. Mondjuk, ha PO-ban gondolokodik a csapat, akkor nem érdemes siettetni, inkább legyen 100%-os.

Aldon Smith kapcsán nagy a csend, nem tudom Goodell mikor dönt az ügyében, az is lehet csak a megadott dátum vagyis november 17 közvetlen környékén. Nála az lesz a rohadt nagy kérdés, ha zöld lámpát is kap RG-től, hogy milyen állapotban van. Reméljük kondiban és erőnlétben rendben van és hamar rotációs elemként bevethető lesz.
szerk.: Janie McCauley ‏@JanieMcCAP 2h2 hours ago
Raiders LB Aldon Smith in great spirits, smiling courtside Warriors. Says "I'll be back in 2 weeks." Reinstatement by NFL? "Hopefully soon."

Edwards sztem is fontosabb lenne, de siettetni nem lehet...a Denver és a Texans OL is elvileg zavarba hozható nélküle is, ezeken a meccseken talán nem annyira égető a hiánya...Texans ellen legalább McGee fontos lenne azért run D miatt

Ez a Denver meccs szerintem a mi OL-unk és a Denver pass rush harcán fog múlni leginkább. Ha Musgrave és Tice tudják limitálni Millerék hatását a meccsre akár jók is lehetünk.

Szerkesztette: Rolni

több mint 9 éve
Nem tetszik, hogy Mario Edward Jr nem edz egy ideje együtt a többiekkel. Ez nekem azt vetíti előre, hogy idén őt nem fogjuk látni. Semmi hír nem jön róla csak annyi, hogy nem edz...

Arról sem jött hír, hogy újra aktiválták volna, pedig már meglett volna a lehetősége a csapatnak. Sajnos ez elég rossz hír.

Aldon Smith-nek viszont lejár a az éves eltiltása november 17-én, így akár már november 21-én játszhat a Texans ellen. Mondjuk kérdés, hogy hogyan töltötte az eltiltását és hogy mennyire van formában, de ha csak 15 play-t is tud vállalni meccsenként és ez alatt szusszanhat Irvin és Mack, akkor az már nekünk jó.

Csak úgy gondolom Edwards fontosabb lenne, jelen helyzetben, hogy McGee sincs.
több mint 9 éve
jó lenne, ha Watson hadra fogható lenne vasárnap, mert ha Howard kezd megint, akkor Carrt megpusztítják majd.
deyell
 twitter.com/VicTafur/status/794288401662906368
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
A Broncos-nál Talib nyűglődik valami hátsérüléssel és nem is biztos, hogy pályára lép ellenünk, de ez majd csak meccsnapon dől el.

több mint 9 éve
Jönnek a hírek a mai edzésről:

twitter.com/BairCSN/status/794280732633931776

twitter.com/BairCSN/status/794281624993087488

twitter.com/BairCSN/status/794282303157481472
több mint 9 éve
A héten Carr nyerte a FedEX Air NFL Player of The Week címet! 😊
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
ha már Andy Benoit, szerinte ez a sack Carr hibája volt - már hogy Howard meg lett verve az egyértelmű, de szerinte Carr elkerülhette volna a sacket, ha fellép jobbra a zsebben. egyetértetek ezzel? számomra nem olyan egyértelmű ez

twitter.com/RaidersAnalysis/status/793878697266642944
deyell
Fel és jobbra van benne igazság.

de így utólag minek ha csak nem azért hogy tanuljon belőle
több mint 9 éve
Mi vagyunk az esélyesnek kikiáltva a Denver Broncos ellen. Az mindig rossz jel számomra, ha nem underdog-ként vagyunk kezelve. Mondjuk a hazai pálya előnye(?) és a javuló játékunk a defense oldalon valóban azt predesztinálná, hogy nem vagyunk esélytelenek. De azért csak a denveri brutálvédelem ellen játszunk és ahogy már korábban írtátok jó gameplannel meg lehet zavarni Carr-t. A def coordinátoruk meg elég nagy mágus, úgyhogy nem tudom ki az esélyesebb.

Ami a baj, hogy éjszaka lesz a meccs és így nem fogom tudni nézni. (Ez most nem tudom, hogy jó e vagy sem) De ha Amadeus sem nézi, akkor azért baj nem lehet. 😊
több mint 9 éve
Amikor ennyire gyorsan megvernek egy OLt akkor sztem iszonyat nehez a QB helyzete. Ha szembol jon ugyan latja, erzi, de nem nagyon tud hova lepni, ha igy szelrol jon lenne hova lepni, de ha nem latja rogton a bajt vege. Itt is mivel downfieldet nezte sztem egyszeruen nem latta, h Howardot ennyire megvertek...

En azt gondolom, h ha ennyire gyorsan atmennek az OL emberen az az O sara es nem a QBe...

több mint 9 éve
ha már Andy Benoit, szerinte ez a sack Carr hibája volt - már hogy Howard meg lett verve az egyértelmű, de szerinte Carr elkerülhette volna a sacket, ha fellép jobbra a zsebben. egyetértetek ezzel? számomra nem olyan egyértelmű ez

deyell
Hát lett volna helye innen nézve fellépni, de nagyon jó ütemben kellett volna elindulnia és ha abban a pillanatban, amikor elindulhatott volna, nem érezte, hogy Howard-ot éppen megverik így nem indult el a megnyílt résen, innentől kezdve meg már késő volt.

Az van amiről beszéltem, hogy a másodperc tört része alatt kellene döntenie és utólag könnyű okosnak lenni. Ahhoz van szokva, hogy 2-3 mp-e van szétnézni és utána kezd el korrigálni, most nem volt meg a 2 mp sem, így sack lett. Ez inkább Howard hibája sztem, de benne van Carr is kicsit. A védő volt nagyon jó.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Slégen jobbra fel volt hely kétségtelenül. de ha jól nézem 2 mp alatt omlott össze a zseb...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Hatalmas Andy Benoit fan vagyok, de most csak részben van igaza szvsz.
Az 1. play amit kiszedett az valóban Carré, nem volt elég türelmes, csak ha jól nézem az 1. képen az RT pont úgy áll, hogy semmit sem lát Cooperből DC, ezért vált célpontot. Utólag nyilván okosabb dolog lett volna pl. egy pump fake Crabtree felé, csak itt tényleg a mp tört része alatt kellett döntést hozni, a vakon elhajítomnál jobb döntés volt Murrayre váltani, de itt tényleg lehetett volna türelmesebb Carr és akk ez sima TD.
A 2. tipikusan olyan dolog amihez rutin kell. Musgrave a motionnel 2 kulcsot Carr kezébe: 1. Zóna következik nem emberfogás 2. Lett egy rohadt előnyös mismatch a slotban. A motionök segítségével történő védelem olvasás pre-snap tipik olyan dolog, amit fiatal QB-knál limtiáltan alkalmaznak, rutinra és tanulásra van szükség h pre-snap felismerje azt, hogy egyes védelmi reakciók a motionre mit eredményeznek offensive execution szempontjából (röviden: ki a tököm lesz a hot read/primary target az adott szituban, audible-lel át kell-e hívni a játékot futásra ill. passzra, ha külső futás akkor érdemes-e oldalt váltani, stb.).

Való igaz mind2 play Carr felelőssége, hogy nem lett belőle nagy gain, de ha visszanéznék h a jelenlegi elit QB-k mit műveltek harmadévesen, találnánk hasonló hibákat valszeg.
Mondjuk ez alátámasztja a tételmondatát, hogy Carr lehet elit QB, de még nem az. Ettől függetlenül, hogy azért jogtalan az, hogy MVP-esélyesként emlegetik, mert a filmroomban látszanak bizonyos hibái, ami az elit QB-kre nem jellemző, óriási baromság. Az MVP-választás ugyanis alapvetően a statsheetről és a hype-ról szól, nem a film studyról.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azzal én is egyetértek, hogy korai még azt hangoztatni, hogy MVP szintű irányítónk van, de azért ennyire leírni, hogy eddig szarul játszott, hát nem tudom.

Könnyű képek alapján ízekre szedni egy-egy játékot, hogy mit kellett volna tenni és hogyan lett volna tökéletes a play, de a meleg szobában senkitől sem zavartatba Andy koma könnyen dumál. Kint a pályán, amikor 1-2 mp van dönteni vagy különben jön egy 100 kg-os állat az arcodba és legalább négy-öt ember a véredet akarja meginni minden egyes play során, akkor azért becsúszhatnak rossz döntések, de végeredményben én nem mondanám azt hogy rossz irányító, hanem azt mondanám, hogy fejlődnie kell még bizonyos területein a játéknak, hogy tökéletes legyen.

Soha nem szerettem a szélsőségeket. Sem azt hogy MVP szinten irányít Carr, sem azt hogy 17-3-as TD-INT mutatóval gyakorlatilag choker-nek tartják...

Többször olvastam már Andy Benoit tweet-jeit. Ha én valakiről azt láttam hogy jól ment neki a játék, akkor ő biztos azt írta hogy annyira szar volt, hogy azt el se lehet képzelni. Igazi tenyérbemászó seggfej lehet ez a gyerek.

Amúgy meg 6 győzelemmel már szerintem olyan nagy bajban nem leszünk, mert azért az már nekünk jó szezonnak számít, ha többet nem győzünk egyet sem, úgyhogy szarjon be reggelre Andy! 😊