Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
MMQB cikk (Andy Benoit) arról, hogy Carr a Bucs elleni meccset leszámítva nem játszott jól idén, és ha nem fejlődik akkor bajban leszünk az alapszakasz második felében.Egyet lehet vele érteni. Talán a KC ellen volt, hogy látványosan - értsd, nekem is feltűnt - gyorsan váltott a checkdown célpontokra. Tampa ellen is volt, hogy Crabtree-t erőltette, miközben Cooper üresre játszotta magát és tényleg hullámzó a teljesítménye akár drive-ok között is.
mmqb.si.com/mmqb/2016/11/02/nfl-derek-carr-oakland-raiders
deyell
Ennek ellenére én továbbra is védelem oldalára teszem a kérdőjelet a playoff tekintetében, de a konzisztensebb teljesítmény Carr-tól nem rontana az esélyeken.
több mint 9 éve
MMQB cikk (Andy Benoit) arról, hogy Carr a Bucs elleni meccset leszámítva nem játszott jól idén, és ha nem fejlődik akkor bajban leszünk az alapszakasz második felében.mmqb.si.com/mmqb/2016/11/02/nfl-derek-carr-oakland-raiders
Szerkesztette: deyell
built for this shit
több mint 9 éve
És qrva sok múlik a bírókonVolt szerencsém látni a Denver-Falcons meccset.Javítottam 😊
2 kulcsa volt a Falcons győzelmének:
1. A lövészárokban felülkerekedtek a labda mind2 oldalán. Ez nektek annyiban lesz nehezebb, hogy egészséges Stephenson, aki azért jóval jobb RT, mint a helyettese. Az OL-etek kvalitásban van olyan jó, hogy ellenálljon a Broncos front7-nek, persze qrva magas színvonalú matchupokról beszélünk. Ware visszatérése nyilván plusz, de nem akkora szvsz, mert Ray és Barrett személyében kezdő kaliberű cserék vannak a rosteren.
2. Kurva sok fog múlni a Törpökön. RB-passzokból 7 elkapást 167 yardot és 1 TD-t jegyzett a Falcons. Phillips ugye ink m2m párti, viszont nincs igazán jó embere a futókra passzjátéknál. Futás ellen összességében vmivel gyengébb egyébként a Broncos védelme, de azért ott sem könnyű falat.
Ami veszély rátok nézve szvsz, hogy Phillips van akkora védelmi zseni, hogy összezavarja Carrt még akkor is ha Carr azért korához képest igen jól olvassa a védelmeket pre- és post-snap is.
empty taxi
Köszi az infót.
Hát sztem a Mack-Irvin duó lényegesen erősebb, mint az Atlanta pass rush, szóval Stephenson ellenére kellene tudni erősen zavarni Siemian-t.
A Törpök szerepe valóban kulcs lehet, ezt el is felejtettem, pedig ahogy így írod beugrott a Falcons-Denver highlight, ahogy Freeman parádézik. A gond, h egyenlőre egyik törpe sem tűnik üzembiztosnak elkapás terén...
Phillips nem ma kezdte, gondolom a Chiefs-Raiders meccset szétvideózza és megpróbálja ugyan úgy megzavarni majd Carr-t, ahogy Sutton tette...meglássuk sikerül-e neki. Kulcs lehet sztem, h tud-e a Murray&Smurfs egység konzisztensen futni, mert az nagyban könnyítené Carr helyzetét...
Rolni
Most nézem 3x a TB meccset azért a zászlók fele baromira véleményes de 1/3 konkrétan kamu szerencse hogy Carr bírta ellensúlyozni ez Denver ellen nehéz lenne. Remélem nem ilyen látássérültek lesznek mert akkor szarban leszünk.
több mint 9 éve
Még egy jó cikk, ahol 2 helyen is velünk foglalkoznak, lentebb a részletesebb:mmqb.si.com/mmqb/2016/10/31/oakland-raiders-overtime-nfl-week-8-peter-king
Ez a rész azért fontos lehet hétvégén:
Oakland hasn’t beaten a team that currently has a winning record, and its two losses—to Atlanta and Kansas City—were against winners.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Remek cikk:mmqb.si.com/mmqb/2016/11/02/nfl-derek-carr-oakland-raiders
több mint 9 éve
Volt szerencsém látni a Denver-Falcons meccset.Javítottam 😊
2 kulcsa volt a Falcons győzelmének:
1. A lövészárokban felülkerekedtek a labda mind2 oldalán. Ez nektek annyiban lesz nehezebb, hogy egészséges Stephenson, aki azért jóval jobb RT, mint a helyettese. Az OL-etek kvalitásban van olyan jó, hogy ellenálljon a Broncos front7-nek, persze qrva magas színvonalú matchupokról beszélünk. Ware visszatérése nyilván plusz, de nem akkora szvsz, mert Ray és Barrett személyében kezdő kaliberű cserék vannak a rosteren.
2. Kurva sok fog múlni a Törpökön. RB-passzokból 7 elkapást 167 yardot és 1 TD-t jegyzett a Falcons. Phillips ugye ink m2m párti, viszont nincs igazán jó embere a futókra passzjátéknál. Futás ellen összességében vmivel gyengébb egyébként a Broncos védelme, de azért ott sem könnyű falat.
Ami veszély rátok nézve szvsz, hogy Phillips van akkora védelmi zseni, hogy összezavarja Carrt még akkor is ha Carr azért korához képest igen jól olvassa a védelmeket pre- és post-snap is.
empty taxi
Köszi az infót.
Hát sztem a Mack-Irvin duó lényegesen erősebb, mint az Atlanta pass rush, szóval Stephenson ellenére kellene tudni erősen zavarni Siemian-t.
A Törpök szerepe valóban kulcs lehet, ezt el is felejtettem, pedig ahogy így írod beugrott a Falcons-Denver highlight, ahogy Freeman parádézik. A gond, h egyenlőre egyik törpe sem tűnik üzembiztosnak elkapás terén...
Phillips nem ma kezdte, gondolom a Chiefs-Raiders meccset szétvideózza és megpróbálja ugyan úgy megzavarni majd Carr-t, ahogy Sutton tette...meglássuk sikerül-e neki. Kulcs lehet sztem, h tud-e a Murray&Smurfs egység konzisztensen futni, mert az nagyban könnyítené Carr helyzetét...
több mint 9 éve
Volt szerencsém látni a Broncos-Falcons meccset.2 kulcsa volt a Falcons győzelmének:
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Gabe Jackson amúgy sztem szépen szokik bele a jobb oldalba. Holding-okkal van gondja, de gondolom részben ez is a váltás miatt van. Jó lenne, ha szezon 2. felében összerakná a dolgokat.az a cink, hogy jelnleg az RT posztunk a leggyengebb es Miller pedig mismatch meg a jobb RT-nek is.Szerintem nem az RT a leggyengébb poszt a falban, hanem sajnos az RG. Valamiért Gabe-nek nem jött össze ez a váltás a két oldal között. Howard szerintem egész jól tolja, ha pedig Watson egészséges lesz és megint ki tudja szorítani Howardot, akkor még jobb lesz a fal jobb széle. Aztán ha Jackson javul, akkor talán a futás is el tud majd indulni...
A jo, hogy az o faluk is szar es van egy Mack-unk
Pari
Egyébként Von Miller mindenkinek bajt okoz, úgy ahogy írod, tehát így is úgy is nehéz lesz ellene.
Bruce
Miller egy állat és Ware is visszatért, rohadt veszélyes duo és belül meg ott van Wolfe. Gyors passzok kellenek, illetve erős futójáték.
Jó meccs lehet ebből!
Mi offensünk (YPG alapján) 5. legjobb, míg a Denver D (YPG) a 3. legjobb. Jó csata lesz ez elvileg a liga egyik legjobb támadó és a liga egyik legjobb védekező egysége között.
A másik oldalról nézve a liga 27. offensét próbálja majd a liga 31. védelme megfogni. Így YPG alapján elég hasonló a különbség az O VS D párharcokban, bár persze azt is lehet mondani, h a Denver D jobb, mint a mi O-nk és a Denver O pedig jobb mint a mi D-nk.
Képet azért kicsit árnyalja, h CJ Anderson kidőlt, amivel a SD ellen gyakorlatilag megszűnt a rush attack, ami az addigi meccseken javította az O képét inkább. Ha a futást mi is meg tudjuk ölni és Siemian kezébe tesszük a meccset jók lehetnek az esélyeink. Persze csak akkor, ha az Offense-t nem tudják KC szinten levenni a Denver védői.
Ami azért biztos, hogy az utóbbi két meccsen javuló védelmünk az eddigi egyik leggyengébb ellenfelével kerül majd szembe hazai pályán, remélhetőleg tomboló közönség előtt. Jó lenne ezt kihasználni!
Az offensenek fel van adva a feladat, mert az Atlanta ligaelső Offense tudott eddig 23 pontot feltenni nekik, mindenki más ennél kevesebbet termelt. Másik oldalon az van, h mi pedig 2 meccset leszámítva (TENN, KC) mindig min. 28 pontot tettünk táblára. Baromi érdekes csata lesz.
Remek WR-CB match upokat tartogat a meccs, durva OT-EDGE harcokkal megfűszereve.
több mint 9 éve
Dennis Hof - nevadai bordélyház tulaj is beszállt a licit háborúba:Ha a Raiders Vegas-ba megy, akkor a fiúk 50% kedvezményt kapnak a - khm - szolgáltatások áraiból😊
everything-pr.com/wp-content/uploads/2015/10/Dennis-Hof.jpg
Reméljük ettől a szolgáltatás színvonala nem esik😛
Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
Nem kell parázni. Megfogjuk a Denvert srácok!😊Ha ez a meccs után is olyan labilis lesz a játékunk mint a Chifes ellen - mikor már az elején megtört a csapat, illetve most a Tampa ellen ahonnan a szarból kukáztuk magunkat (első félidő 3 pont) vissza és nem engedték a srácok, hogy a sok bünti agyonvágja őket - és simán kikapunk akkor nincs miről beszélni.
De idáig valahogy azért az a jellemző, hogy amikor nagyon kell összerakják magukat fejben.
Ha nem lesz sima meccs és megszorongatjuk a bajnokot Én már elégedett leszek. De ha már szoros a meccs akkor viszont meg kell nyerni, ehhez az egyhez értünk idén. Máshoz nagyon nem! XD
Szerintem van fejlődés a játékban csak lassú sajnos. Ha nem engednek a lendületből és bejutnak a rájátszásra akkor a PO-ra összeállhat itt minden. 6-2 fiúk ezt ne feledjük. 6-2! VEZETJÜK A CSOPORTOT! Én már ennek is nagyon örülök! Próbálom megszokni de nem megy. 😊
több mint 9 éve
az a cink, hogy jelnleg az RT posztunk a leggyengebb es Miller pedig mismatch meg a jobb RT-nek is.Szerintem nem az RT a leggyengébb poszt a falban, hanem sajnos az RG. Valamiért Gabe-nek nem jött össze ez a váltás a két oldal között. Howard szerintem egész jól tolja, ha pedig Watson egészséges lesz és megint ki tudja szorítani Howardot, akkor még jobb lesz a fal jobb széle. Aztán ha Jackson javul, akkor talán a futás is el tud majd indulni...
A jo, hogy az o faluk is szar es van egy Mack-unk
Pari
Egyébként Von Miller mindenkinek bajt okoz, úgy ahogy írod, tehát így is úgy is nehéz lesz ellene.
több mint 9 éve
az a cink, hogy jelnleg az RT posztunk a leggyengebb es Miller pedig mismatch meg a jobb RT-nek is.A jo, hogy az o faluk is szar es van egy Mack-unk
több mint 9 éve
Ne hallgass mindig a gyíkemberekre, Patay-ra meg főleg ne 😊Nem, ez az igazsag, a gyikemeberek üzenték meg Patakyval😊Nem olvastál kicsit sok összeesküvés elméletet mostanában 😊 ?Az en eloerzetem, hogytwitter.com/RapSheet/status/793227005907111936Jó hír valóban!
deyell
A Texans ellen akkor jó eséllyel visszatérhet és ugye elvileg Edwards is akkorra várható.
Denver ellen otthon remek volna egy W, de ha jó meccsen kikapunk sem dől össze a ház...
Az elmúlt 2 meccsen látott védelmünk elvben jó lehet a Denver O ellen és bár brutál az a védelem én lassan senki ellen nem féltem Carr-t...jó meccsnek ígérkezik!
Rolni
1, a mult heten rankb@szott rekord mennyisegu penalty csak foproba volt a Szamarak ellen
2, a gusztustalan GMjuk, vagy edzojuk altal Carr-a tett bounty miatt utazni fognak ra a parasztok. Szandekos fejre, terdre meno late hit ek tomeget varom, aminek a toredeket sem fogjak befujni Goodell sameszai, de rank vagy 30 zaszlot dobnak majd.
Pari
Rolni
De tisztan latsik,hogy Goodell a broncosbol es Elwaybol akarja megcsinalni a kovetkezo patriotsot, minden kritikus meccsen/helyzetben az o javukra hibaznak, emelett Kubiak/Philips ota ugy "harap" a vedelem, mintha penzt kapnanak egy egy serulesert.
Pari
Viccet félretéve nem láttam annyi Broncos meccset, h komolyan állást foglaljak, de a mai világban, amikor ennyien nézik, elemzik a meccseket nehezen tudnék elképzelni egy ilyen közös, titkos összefogást bármelyik csapat segítésére. Meg igazából nem is tudom mi lenne ebben jó bárkinek, Goodellnek is a balhé mentes élvezetes foci hozza a legtöbbet a konyhára sztem...
Az biztos, h a bírókra van egy egy csapat, HC vagy QB megítélése hatással, de ilyen meccs előtt összegyűlünk és leegyeztetjük, h ma segítjük az egyik gárdát vagy a másikat dolgokban én nem hiszek.
Arra sincs statom vagy infóm, h a Denver D esetleg több sérülést okozna, mint más vagy többet mint ők korábban...ha van ilyen az már érdekes lehetne, de szerintem csak egy aggresszív sémáról és remek, aggresszív játékosokról van szó...mieink is jobban tennék, ha a bünti gyűjtés helyett gyors és jó focit játszanának folyamatosan...
több mint 9 éve
Nem, ez az igazsag, a gyikemeberek üzenték meg Patakyval😊Nem olvastál kicsit sok összeesküvés elméletet mostanában 😊 ?Az en eloerzetem, hogytwitter.com/RapSheet/status/793227005907111936Jó hír valóban!
deyell
A Texans ellen akkor jó eséllyel visszatérhet és ugye elvileg Edwards is akkorra várható.
Denver ellen otthon remek volna egy W, de ha jó meccsen kikapunk sem dől össze a ház...
Az elmúlt 2 meccsen látott védelmünk elvben jó lehet a Denver O ellen és bár brutál az a védelem én lassan senki ellen nem féltem Carr-t...jó meccsnek ígérkezik!
Rolni
1, a mult heten rankb@szott rekord mennyisegu penalty csak foproba volt a Szamarak ellen
2, a gusztustalan GMjuk, vagy edzojuk altal Carr-a tett bounty miatt utazni fognak ra a parasztok. Szandekos fejre, terdre meno late hit ek tomeget varom, aminek a toredeket sem fogjak befujni Goodell sameszai, de rank vagy 30 zaszlot dobnak majd.
Pari
Rolni
De tisztan latsik,hogy Goodell a broncosbol es Elwaybol akarja megcsinalni a kovetkezo patriotsot, minden kritikus meccsen/helyzetben az o javukra hibaznak, emelett Kubiak/Philips ota ugy "harap" a vedelem, mintha penzt kapnanak egy egy serulesert.
több mint 9 éve
Nem olvastál kicsit sok összeesküvés elméletet mostanában 😊 ?Az en eloerzetem, hogytwitter.com/RapSheet/status/793227005907111936Jó hír valóban!
deyell
Rolni
Pari
több mint 9 éve
Az en eloerzetem, hogytwitter.com/RapSheet/status/793227005907111936Jó hír valóban!
deyell
Rolni
több mint 9 éve
Ha megverjük őket, akkor jó eséllyel po. En mindenesetre Ket-re tanulok, szóval van még1 jó jel!twitter.com/RapSheet/status/793227005907111936Jó hír valóban!
deyell
Rolni
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/793227005907111936Jó hír valóban!
deyell
több mint 9 éve
Hayden jol tolja es Carrie is egy rossz tackle-t leszamitva rendben volt. Nem hiszem, h tradelnenk CBert...meg akkor sem, ha Smith hosszabb idore kidol...
több mint 9 éve
Nem áll jól Smith válla.Haden 4.kör környékén mozdítható...
több mint 9 éve
PFF szemuvegen keresztul:
Top offensive grades:
QB Derek Carr, 82.7
C Rodney Hudson, 79.5
LT Donald Penn, 78.3
LG Kelechi Osemele, 76.9
RT Austin Howard, 75.9
Top defensive grades:
OLB Khalil Mack, 91.4
SS Karl Joseph, 85.5
ILB Perry Riley, 82.3
CB TJ Carrie, 81.4
CB DJ Hayden, 76.
PFF szemuvegen keresztul:DJ Haydent még egy hónapja ekézték mint az állat a raiders topikokban ès itt is
Top offensive grades:
QB Derek Carr, 82.7
C Rodney Hudson, 79.5
LT Donald Penn, 78.3
LG Kelechi Osemele, 76.9
RT Austin Howard, 75.9
Top defensive grades:
OLB Khalil Mack, 91.4
SS Karl Joseph, 85.5
ILB Perry Riley, 82.3
CB TJ Carrie, 81.4
CB DJ Hayden, 76.6
Rolni
Kezd magára találni.Rolni
több mint 9 éve
Riley is maradni fog évekig
több mint 9 éve
PFF szemuvegen keresztul:Top offensive grades:
QB Derek Carr, 82.7
C Rodney Hudson, 79.5
LT Donald Penn, 78.3
LG Kelechi Osemele, 76.9
RT Austin Howard, 75.9
Top defensive grades:
OLB Khalil Mack, 91.4
SS Karl Joseph, 85.5
ILB Perry Riley, 82.3
CB TJ Carrie, 81.4
CB DJ Hayden, 76.6