Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Srácok, nem szokásom sűrűn beírni a csoportba, mivel olvasva a kommentárjaitok magasabb szinten vágjátok a dolgokat mint én...de most ez a tegnapi meccs után. Brutál meccs volt a tegnapi. Az amit az első félidőben művelt a csapat kiábrándító volt, és látszódott Carr-on, h hiteszegett lett, h nem jöttek be a passzai. De valami (jó irányban) megtört a második félidőre. JDR jól helyrerakta a srácokat. Bizakodó játék volt már rögtön az elején, de sajnos újabb mélypontot értünk el ott ha harmadik negyed vége felé (ha jól emlékszem). De megrázta magát Carr (itt szeretnék neki gratulálni a pass yard klub rekordhoz), és a negyedik negyedben az amit hozott, azok a passzok. Valóban elmondhatjuk, h egy minőségi QB van a csapatnak. Aki tud ritmust váltani mikor a legnehezebb.

A negyedik negyed végén pedig Cooper barátunk végre megtalálta önmagát, és újra úgy zenélt a AC/DC páros mint azt tette múlt szezonban. Remélem, ezt a formát, kicsit még javítva, a hétvégi Broncos elleni mérkőzésen tudják hozni a srácok.

Amit már előttem szólók is boncolgattak a védelmünk mindig villant kicsit, reménykeltő, de még mindig több a hiba mint a jó megmozdulás. Goddell féle manipulálás ide v oda, ennyi büntit nem szabad összehozni.

...egy szó mint száz, a majd 10 szívrohamot leszámítva megvan a 6/2, ami már bizakodó arány a rájátszáshoz! #JustWinBaby
R4L
És hihetetlen módon volt half time adjustment.
davidkiss
legalábbis kezdett hasonlitani arra😊
több mint 9 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
Srácok, nem szokásom sűrűn beírni a csoportba, mivel olvasva a kommentárjaitok magasabb szinten vágjátok a dolgokat mint én...de most ez a tegnapi meccs után. Brutál meccs volt a tegnapi. Az amit az első félidőben művelt a csapat kiábrándító volt, és látszódott Carr-on, h hiteszegett lett, h nem jöttek be a passzai. De valami (jó irányban) megtört a második félidőre. JDR jól helyrerakta a srácokat. Bizakodó játék volt már rögtön az elején, de sajnos újabb mélypontot értünk el ott ha harmadik negyed vége felé (ha jól emlékszem). De megrázta magát Carr (itt szeretnék neki gratulálni a pass yard klub rekordhoz), és a negyedik negyedben az amit hozott, azok a passzok. Valóban elmondhatjuk, h egy minőségi QB van a csapatnak. Aki tud ritmust váltani mikor a legnehezebb.

A negyedik negyed végén pedig Cooper barátunk végre megtalálta önmagát, és újra úgy zenélt a AC/DC páros mint azt tette múlt szezonban. Remélem, ezt a formát, kicsit még javítva, a hétvégi Broncos elleni mérkőzésen tudják hozni a srácok.

Amit már előttem szólók is boncolgattak a védelmünk mindig villant kicsit, reménykeltő, de még mindig több a hiba mint a jó megmozdulás. Goddell féle manipulálás ide v oda, ennyi büntit nem szabad összehozni.

...egy szó mint száz, a majd 10 szívrohamot leszámítva megvan a 6/2, ami már bizakodó arány a rájátszáshoz! #JustWinBaby
R4L
És hihetetlen módon volt half time adjustment.
több mint 9 éve
R4L Las Vegas Raiders 25 — juventino1920@gmail.com

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
jó lenne, ha Watson hadra fogható lenne vasárnap, mert ha Howard kezd megint, akkor Carrt megpusztítják majd.
deyell
Miből gondolod hogy egy 5 meccse nem játszó Watson jobb lesz mint Howard?
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
jó lenne, ha Watson hadra fogható lenne vasárnap, mert ha Howard kezd megint, akkor Carrt megpusztítják majd.

built for this shit

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 752
Megint nem néztem, megint győztünk.
Amadeus91
Akkor? Jőhőhétre valami programot? (Meccs helyett)
Surda
Gondolom tanulni fogok
több mint 9 éve
 twitter.com/GipsySafety/status/792836166894522369

built for this shit

több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Amadeus91
Akkor? Jőhőhétre valami programot? (Meccs helyett)
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Most kellett volna játszani minden zászlónál 1 feles játékot!
TST
2 centtel is durva lett volna 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Most kellett volna játszani minden zászlónál 1 feles játékot!
több mint 9 éve
Végre azt éreztem amikor támadott a bucs, hogy nem fognak haladni. Jo volt a védelem is. Carr meg igazi állat.

Jövő héten mennyi büntit fogunk kapni? 30-at? Szánalmas volt a teljes játékvezetés.

Csak a 6-2 számít. 😀
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Pont OTra sikerult visszaerni 😊
Wow
6-2
Rekord bunti, rekord pass yard...
"Just win, Baby!!"

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Úgy látszik,most már ezzel kell számolni,hogy kapjuk sorra a zászlókat,nem tetszik a ligának,hogy ilyen kurvajók vagyunk! 😊
skat
Nagyon latszik, hogy Goodell a Broncosbol akarja csinalni a kovetkezo patriots-ot - nekik mindent, de mindent elneznek, mig a kihivokra radobjak a vilag osszes zaszlojat...
több mint 9 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Úgy látszik,most már ezzel kell számolni,hogy kapjuk sorra a zászlókat,nem tetszik a ligának,hogy ilyen kurvajók vagyunk! 😊
több mint 9 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
Azt a k....
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 752
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 994 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Ezt megint bemákoltuk. Hihetetlen!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 779
Gratulálok emberek, ez férfimunka volt! Főleg a 25 büntivel a nyakban! Örülök, hogy ilyen jó a Raiders, komolyan! Hajrá!
több mint 9 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
Las Vegasban jobb, ha sárga füvet ültetnek...
több mint 9 éve
Sajnos Menelik Watson továbbra sem képes a játékra, bár ez annyiból meg jó, hogy a falunk az állandóságot képvieli immár a 3. meccsen. 😊 Meglep egyébként hogy McCants is inaktív.

twitter.com/RAIDERS/status/792750410444353536
több mint 9 éve
Huh de nem ertunk egyet...

LIGA LEGUTOLSO A D!!! LIGA UTOLSO!!! nem kozepes, nem gyenge, a legszarabbb, az otvar 0-7-es Brownstol is ahol moneyballoznak!!!
Pari
nagy túrót ligautolsó... először is, 13 labdát szerzett a D#, pont mint a Broncos védelme, ami igen jónak mondható. a futás elleni védelem valóban szar, de a passz elleni? Matt Ryantől, Breestől, Riverstől kaptak 300 yard felett, akik top 1, top 2 és top 5 passzolt yardokat tekintve. meccsenként átlag 25,6 pontot kap a csapat, ami a 22. helyre jó. szóval maradjunk annyiban, hogy nem jó a védelem, de messze nem ligautolsó
deyell
engedett yard/game-ban utolso, és ez egy általánosságban elfogadott mutató a D- erősségének mérésében
Pari
Köze nincs ennek a mutatónak a D# jóságához.

Keress yard/play mutatót inkább, de még inkább defensive passer ratinget a passz védekezéshez. azt már nem is merem mondani, hogy "adjusted net yards / attemp", első lépésben bőven elég azt a mítoszt lerombolni, hogy az összyard az bármi összehasonlításban releváns lenne...
Black_Adder
Azt írtam, hogy általánosságban ezzel jellemzik egy D erejét...nem azt, hogy ez egy jó mérce.
Illetve irtam korábban, hogy
5y/c-vel futnak ellenunk ami 31.
es 8,4y/a-val passzolnak ellenunk ami 30.
a kettő átlagából pedig 6,88y/a jön ki, ami a 32.
a def passer ratingunk 96,4, ami a 24. helyre jó
de pl TO ratioba liba 2. vagyunk...+8-al a Vikes mögött...

Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 476

LIGA LEGUTOLSO A D!!! LIGA UTOLSO!!! nem kozepes, nem gyenge, a legszarabbb, az otvar 0-7-es Brownstol is ahol moneyballoznak!!!
Pari
nagy túrót ligautolsó... először is, 13 labdát szerzett a D#, pont mint a Broncos védelme, ami igen jónak mondható. a futás elleni védelem valóban szar, de a passz elleni? Matt Ryantől, Breestől, Riverstől kaptak 300 yard felett, akik top 1, top 2 és top 5 passzolt yardokat tekintve. meccsenként átlag 25,6 pontot kap a csapat, ami a 22. helyre jó. szóval maradjunk annyiban, hogy nem jó a védelem, de messze nem ligautolsó
deyell
engedett yard/game-ban utolso, és ez egy általánosságban elfogadott mutató a D- erősségének mérésében
Pari
Köze nincs ennek a mutatónak a D# jóságához.

Keress yard/play mutatót inkább, de még inkább defensive passer ratinget a passz védekezéshez. azt már nem is merem mondani, hogy "adjusted net yards / attemp", első lépésben bőven elég azt a mítoszt lerombolni, hogy az összyard az bármi összehasonlításban releváns lenne...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Sztem ez most spot on:
 cover32.com/2016/10/28/keep-dominating-turnover-battle-keys-raiders-win/
1. Fogni a futást
2. Megnyerni a TO párharcot
3. Támadó oldalon ritmust felvenni és megtartani

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve

Pari
deyell
32. - 430,4 engedett yard/game
ebből pass:
32 - 302,1 y/g
ebből rush:
28. - 128,3y/g
big playek engedésében
31. 42 db
 www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/total/sort/netPassingYardsPerGame/position/defense
Tudom, hogy ezt millió+1 stat árnyalja még pl. a SoS, a TO ratio, pont/game, a 3rd down/RZ/goal line efficiency, de általában az engedett yard/game-el illusztrálják egy D erősségét.
Én is erre gondoltam. RZ vedekezesunk egesz "jo".
több mint 9 éve

Pari

built for this shit