Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
Első meccs ami nem a D-n ment el! Ez is vmi 😊 lol

Jól jön most a bye, egybe kéne tenni a csapatot, aztán robbantani a pihi után.

CWood egy gép!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Elvárásaim a mai meccstől:
1 Charles Int
1 Mack sack
1 Amari & 1 Crabs TD
0 TO
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Ne féljetek, egész héten nem kommenteltem, szóval győzni fogunk.
Amadeus91
Magadba szálltál??? 😛
gaben
Ja, rájöttem, hogy miattam kaptunk ki. Meg wifi sem volt.
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
Amadeus91
Magadba szálltál??? 😛

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Levi Damien ‏@LeviDamien 14m14 minutes ago
#Broncos LT Ty Sambrailo is officially OUT vs #Raiders. While OG Evan Mathis is Ques. with a hamstring injury.

Bár vszeg PM így is szétszedi a secondary-t...
Rolni
Carrie nem fog játszani
deyell
Amerson-Hayden-Woodson-Asante-Thorpe...anyám borogass
Rolni
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 766 — Salus populi suprema lex esto
 twitter.com/FieldYates/status/652940265913733120
empty taxi
Ezzel együtt:Safety Tevin McDonald has been signed to the active roster.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/FieldYates/status/652940265913733120

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
#Broncos LT Ty Sambrailo is officially OUT vs #Raiders. While OG Evan Mathis is Ques. with a hamstring injury.

Rolni
Carrie nem fog játszani
deyell
Amerson-Hayden-Woodson-Asante-Thorpe...anyám borogass

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 406 — Sworn to the Dark

Rolni
Carrie nem fog játszani

built for this shit

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Pos Player Injury Wednesday Thursday
DT Denico Autry Concussion Did not part. Did not part.
DB TJ Carrie Chest Did not part. Did not part.
DT Justin Ellis Ankle Limited Did not part.
RB Taiwan Jones Foot Did not part. Did not part.
S Taylor Mays Ankle Did not part. Did not part.
RB Latavius Murray Shoulder Limited Limited
CB Keith McGill Foot Limited Full
DE Justin Tuck Knee Did not part. Full
DT C.J. Wilson Calf Did not part. Full
S Charles Woodson Shoulder Did not part. Full
WR Michael Crabtree Ankle Did not part. Full
LB Ben Heeney Hamstring Limited Full
DE Benson Mayowa Knee Limited Full

Úgy néz ki, hogy Autry, Carrie, Ellis, Jones és Mays nem tud szerepet vállalni a Broncos ellen! ):

Heeney viszont tud játszani, bár ahogy itt a kérdéseimre érkező válaszokból megítélem, nem upgrade Loftonhoz képest, tehát csak spec team-ben lesz úgyis.
Bruce
Sok a sérült nagyon...jól fog jönni a bye week.
Heeney-ről elég nehéz lenne bármit mondani...pre-seasonban elég jól mozgott, de ugye cserék ellen...szezonban szinte csak STben dolgozott, még első meccsről emlékszem egy misstackle-re tőle, talán pont az egyik TD futásnál...
Loftonnál sokkla rosszabb nem lehet és legalább fejlődési lehetőség van benne. Simán beállítanám legkésőbb a bye után.
Ha sok neki a playhívás, akkor azt meg csinálja M.Smith, ahogy néztem sokszor a kézjelekkel beérkező infókat, amúgy is ő osztja meg a többiekkel...

több mint 10 éve
Pos Player Injury Wednesday Thursday
DT Denico Autry Concussion Did not part. Did not part.
DB TJ Carrie Chest Did not part. Did not part.
DT Justin Ellis Ankle Limited Did not part.
RB Taiwan Jones Foot Did not part. Did not part.
S Taylor Mays Ankle Did not part. Did not part.
RB Latavius Murray Shoulder Limited Limited
CB Keith McGill Foot Limited Full
DE Justin Tuck Knee Did not part. Full
DT C.J. Wilson Calf Did not part. Full
S Charles Woodson Shoulder Did not part. Full
WR Michael Crabtree Ankle Did not part. Full
LB Ben Heeney Hamstring Limited Full
DE Benson Mayowa Knee Limited Full

Úgy néz ki, hogy Autry, Carrie, Ellis, Jones és Mays nem tud szerepet vállalni a Broncos ellen! ):

Heeney viszont tud játszani, bár ahogy itt a kérdéseimre érkező válaszokból megítélem, nem upgrade Loftonhoz képest, tehát csak spec team-ben lesz úgyis.
több mint 10 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Jelen esetben kit tudnátok elképzelni, hogy MLB poszton elérhetnénk, akár csere, akár FA?

Felmerült itt Brandon Spikes neve egy cikkben, de vele az a bajom, hogy ő is inkább futás ellen jó (igaz jobb mint Lofton), de nekünk inkább olyan kellene, aki coverage-ban jó!

A törölt hozzászólásomban kérdeztem, hogy Heeney-ről ki mit tud? Ő lehetne upgrade?
Bruce
Mayo
Pari
És érte mit adnánk?
Bruce
Ha jó kedvünkbe leszünk,akkor két labdát meg egy pumpát (: - amúgy egy 2017 évi 6. kört
Pari
mára megöltél Pari... kész már 10 perce bőgök a röhögéstőlXD ma lekapcsoltad a villanyt(:
több mint 10 éve
Ma van Al halálának negyedik évfordulója!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Jelen esetben kit tudnátok elképzelni, hogy MLB poszton elérhetnénk, akár csere, akár FA?

Felmerült itt Brandon Spikes neve egy cikkben, de vele az a bajom, hogy ő is inkább futás ellen jó (igaz jobb mint Lofton), de nekünk inkább olyan kellene, aki coverage-ban jó!

A törölt hozzászólásomban kérdeztem, hogy Heeney-ről ki mit tud? Ő lehetne upgrade?
Bruce
Glenn Carson, Penn state linebacker U, tavaly volt pályán Arizonában, most a Vödörspún/Minter páros be tett neki. Meg Mauti térdei nem tudom mijen állapotban vannak, asszem most a Széncbe van.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Bruce
Mayo
Pari
És érte mit adnánk?
Bruce
Ha jó kedvünkbe leszünk,akkor két labdát meg egy pumpát (: - amúgy egy 2017 évi 6. kört
Pari
Arcoskodjál nyugodtan, eddig mindig a Raiders jött ki jól, ha a Pats volt a trade partner. Btw nekünk pumpa pont nem kell, szeleptű készlet, az sok! (Bármilyen mosoly jel)
Btw ha jól emlékszem Mayo-t pont a BigSey-ért kapott Raiders cetlivel húzta BB.

Spikes egyelőre egy cserbenhagyásos gázolás érintettje/gyanúsítottja. Szerintem csak azért nincs eltiltva, mert FA.

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve

Bruce
Mayo
Pari
És érte mit adnánk?
Bruce
több mint 10 éve

Bruce
Mayo
Pari
És érte mit adnánk?
több mint 10 éve
Bruce
Rolando McClain 😛
Black_Adder
Nédda, trollkodnak a felföldi pónik (:
El kellene árasztani a topikjukat, mert nagyon kevés a trash talk...mielőtt elpicsázzuk a hirhedt D-jüket (:
több mint 10 éve

Bruce
Mayo
több mint 10 éve
Bruce
Rolando McClain 😛
Black_Adder
Coverage-ban ő is szar volt!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 467
Bruce
Rolando McClain 😛

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Kitöröltem az előző hozzászólásomat véletlenül...

Na mindegy, TJ Carrie sérülése nem súlyos viszont ugye nem volt ott az edzésen szerdán. De van rá esély hogy játsszon vasárnap, bár nem volt egyértelmű kijelentés erre, így szerintem sanszos hogy nem lesz ott a meccsen.
Viszont az hogy Woodson 39 évesen is ott van a pályán és hogy hosszú évek óta azon a magas szinten műveli a dolgokat, az nagy erőt ad neki is.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Isten Éltesse a 39.-dik születésnapján Charles ''Interception" Woodsont.