Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Na asszem visszaraktak minket a helyünkre...a sor végére...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Köszönöm már szépen! (:Mondjatok már olyan embereket, akiket érdemes követni és Raiderssel kapcsolatos dolgokat ír a twitteren.twitter.com/VicTafur
Bruce
twitter.com/LeviDamien
twitter.com/RaidersBeat
twitter.com/Jerrymcd
twitter.com/BairCSN
twitter.com/AsherMathews
twitter.com/BWilliamsonNFL
deyell
több mint 10 éve
Mondjatok már olyan embereket, akiket érdemes követni és Raiderssel kapcsolatos dolgokat ír a twitteren.twitter.com/VicTafur
Bruce
twitter.com/LeviDamien
twitter.com/RaidersBeat
twitter.com/Jerrymcd
twitter.com/BairCSN
twitter.com/AsherMathews
twitter.com/BWilliamsonNFL
built for this shit
több mint 10 éve
Mondjatok már olyan embereket, akiket érdemes követni és Raiderssel kapcsolatos dolgokat ír a twitteren.
több mint 10 éve
Bears inactives:Fales, O'Donnell, Jeffery, Carey, Grasu, Bushrod, Ratliff
Raiders inactives: RB Taiwan Jones, CB Keith McGill, LB Ben Heeney, OL Jon Feliciano, OL Matt McCants, DE Benson Mayowa, DT C.J. Wilson.
több mint 10 éve
Akkor már jó rég óta nézed a hokit! (:Na, amikor én kezdtem el hokit nézni, a finnek majdnem beverték VB döntőben a svédeket, kurvajó kis csapatuk volt tele energetikus fiatalokkal. Olyanok voltak akkor a vének, mint Niko Kappanen meg Koivu. Fasza vót 😀Az amiatt lett a kedvence, hogy régebben senki nem szurkolt nekik, meg szarok is voltak és mivel ő egy különc gyerek volt, így ők lettek a kiválasztottjai. : DNem tudom, de a finnek biztos, hogy nem nagy rapperek XDJégkorongban finneknek, NFL-ben nektek szurkol (:Azt tudom hogy Raidersnek szurkol, csak hogy mondjuk van e kedvenc NBA, NHL, MLB csapata is, azt nem tudom.
Minitron
A Raiders is csak a rap őrülete miatt lett a kedvence. Ebből kiindulva lehet hogy a Los Angeles-i csapatokat kedveli. LA Kings, LA Lakers, LA Dodgers.
Bruce
Minitron
Bruce
Talán még a Dallas Stars-os Lehtinen is játszott
Minitron
Én még itthon Jászberényben szerettem meg, amikor 10 éves koromban bajnok lett a Lehel. Aztán el is kezdtem a sportot, de a hideg nem az én világom! : D Viszont nézni szerettem nagyon, bár most már elég ritkán nézek meccset. Elég a Raiders! (:
több mint 10 éve
Na, amikor én kezdtem el hokit nézni, a finnek majdnem beverték VB döntőben a svédeket, kurvajó kis csapatuk volt tele energetikus fiatalokkal. Olyanok voltak akkor a vének, mint Niko Kappanen meg Koivu. Fasza vót 😀Az amiatt lett a kedvence, hogy régebben senki nem szurkolt nekik, meg szarok is voltak és mivel ő egy különc gyerek volt, így ők lettek a kiválasztottjai. : DNem tudom, de a finnek biztos, hogy nem nagy rapperek XDJégkorongban finneknek, NFL-ben nektek szurkol (:Azt tudom hogy Raidersnek szurkol, csak hogy mondjuk van e kedvenc NBA, NHL, MLB csapata is, azt nem tudom.
Minitron
A Raiders is csak a rap őrülete miatt lett a kedvence. Ebből kiindulva lehet hogy a Los Angeles-i csapatokat kedveli. LA Kings, LA Lakers, LA Dodgers.
Bruce
Minitron
Bruce
Talán még a Dallas Stars-os Lehtinen is játszott
Szerkesztette: Minitron
több mint 10 éve
Az amiatt lett a kedvence, hogy régebben senki nem szurkolt nekik, meg szarok is voltak és mivel ő egy különc gyerek volt, így ők lettek a kiválasztottjai. : DNem tudom, de a finnek biztos, hogy nem nagy rapperek XDJégkorongban finneknek, NFL-ben nektek szurkol (:Azt tudom hogy Raidersnek szurkol, csak hogy mondjuk van e kedvenc NBA, NHL, MLB csapata is, azt nem tudom.
Minitron
Bruce
Minitron
több mint 10 éve
Az inkább jó dolog! (:túl sokban hasonlítunk...ijesztő...Vajon Ganxta Döglégy barátunk hogy értékelné az eddigi szezont?Nekem meg jégkorongban nem egyezik vele az ízlésem, bár nem tudom pontosan kinek szurkol mondjuk az nhl-ben, csak az tudom, hogy Finn szurkoló. Én a ruszkikat szeretem válogatott szinten, emiatt lett a Red Wings a kedvencem az NHL-ben még anno, amikor ott volt a jó ruszki sor! Fedorovval az élen, miatta lett a mezszámom is 91-es a görhokiban is és az amerikai fociban is. (:
Én bírom a srácot, mert jégkorongban egy az ízlésünk, de amerikai futballban már kicsit más (:
Minitron
Bruce
Pari
Mondjuk az egyetemi csapatnak nem ugyanannak szurkolunk azt látom, kosárban meg baseballban nincs kimondottan kedvencem, úgyhogy ott sem hiszem, bár több szimpatikus csapat is van.
több mint 10 éve
Nem tudom, de a finnek biztos, hogy nem nagy rapperek XDJégkorongban finneknek, NFL-ben nektek szurkol (:Azt tudom hogy Raidersnek szurkol, csak hogy mondjuk van e kedvenc NBA, NHL, MLB csapata is, azt nem tudom.
Minitron
Bruce
több mint 10 éve
túl sokban hasonlítunk...ijesztő...Vajon Ganxta Döglégy barátunk hogy értékelné az eddigi szezont?Nekem meg jégkorongban nem egyezik vele az ízlésem, bár nem tudom pontosan kinek szurkol mondjuk az nhl-ben, csak az tudom, hogy Finn szurkoló. Én a ruszkikat szeretem válogatott szinten, emiatt lett a Red Wings a kedvencem az NHL-ben még anno, amikor ott volt a jó ruszki sor! Fedorovval az élen, miatta lett a mezszámom is 91-es a görhokiban is és az amerikai fociban is. (:
Én bírom a srácot, mert jégkorongban egy az ízlésünk, de amerikai futballban már kicsit más (:
Minitron
Bruce
több mint 10 éve
Jégkorongban finneknek, NFL-ben nektek szurkol (:Azt tudom hogy Raidersnek szurkol, csak hogy mondjuk van e kedvenc NBA, NHL, MLB csapata is, azt nem tudom.
Minitron
több mint 10 éve
Jégkorongban finneknek, NFL-ben nektek szurkol (:Vajon Ganxta Döglégy barátunk hogy értékelné az eddigi szezont?Nekem meg jégkorongban nem egyezik vele az ízlésem, bár nem tudom pontosan kinek szurkol mondjuk az nhl-ben, csak az tudom, hogy Finn szurkoló. Én a ruszkikat szeretem válogatott szinten, emiatt lett a Red Wings a kedvencem az NHL-ben még anno, amikor ott volt a jó ruszki sor! Fedorovval az élen, miatta lett a mezszámom is 91-es a görhokiban is és az amerikai fociban is. (:
Minitron
Bruce
több mint 10 éve
Vajon Ganxta Döglégy barátunk hogy értékelné az eddigi szezont?Nekem meg jégkorongban nem egyezik vele az ízlésem, bár nem tudom pontosan kinek szurkol mondjuk az nhl-ben, csak az tudom, hogy Finn szurkoló. Én a ruszkikat szeretem válogatott szinten, emiatt lett a Red Wings a kedvencem az NHL-ben még anno, amikor ott volt a jó ruszki sor! Fedorovval az élen, miatta lett a mezszámom is 91-es a görhokiban is és az amerikai fociban is. (:
Minitron
több mint 10 éve
Világos, de ez az NFL, elég kevés csapat tud a valóban legjobb felállással több meccset is eljátszani. Nálunk is vannak hiányzók.Én örülök, ha játszik Cutler!Hàt attól mèg így is elválaszt egy rakat sérült...
Akkor édes a diadal, ha az ellenfél a lehető legerősebb...
Rolni
Tomcsik
De a QB a legfontosabb poszt, ha onnan hiányzik a kezdő, az talán a legnagyobb csapás...ha Ő játszik lényegesen erősebb a csapat, erre gondoltam.
több mint 10 éve
Vajon Ganxta Döglégy barátunk hogy értékelné az eddigi szezont?Én bírom a srácot, mert jégkorongban egy az ízlésünk, de amerikai futballban már kicsit más (:
több mint 10 éve
Én örülök, ha játszik Cutler!Hàt attól mèg így is elválaszt egy rakat sérült...
Akkor édes a diadal, ha az ellenfél a lehető legerősebb...
Rolni
több mint 10 éve
Én örülök, ha játszik Cutler! Akkor édes a diadal, ha az ellenfél a lehető legerősebb...
több mint 10 éve
Csapathoz közeli források alapján (ami annyit tesz, hogy épp úgy találgatnak) Jeffery nem fog játszani, de Cutler igen. S utóbbi a legfontosabb hír ennek a csapatnak. Bushrodról már hét elején tudva levő volt, hogy nem lesz. Helyette Leno játszik majd, akinek ez lesz az első meccse kezdőként a ligában.Nagyon kell a W nektek, szóval, ha Cutler tud sétálni, gondolom berakjak. A secondary-nket Jeffery nélkül is szetkaphatja simán ha Mack&Co. előbb szét nem kapja őt...
tüsi91
Ravens meccs jellegű vad nyugati lövöldözésre számítok, ha van Cutler.
több mint 10 éve
Csapathoz közeli források alapján (ami annyit tesz, hogy épp úgy találgatnak) Jeffery nem fog játszani, de Cutler igen. S utóbbi a legfontosabb hír ennek a csapatnak. Bushrodról már hét elején tudva levő volt, hogy nem lesz. Helyette Leno játszik majd, akinek ez lesz az első meccse kezdőként a ligában.
több mint 10 éve
Bushrod úgy néz ki, hogy nem fog játszani ellenünk és Cutler, illetve Jeffery is a maródiak listáján... ha ez sokáig így marad akkor nálam lassan a Bears 1/1 várományos lesz, a vasárnapi összecsapásunk meg kötelezően behúzandó.Cutler még játszhat, és ha ő játszik, akkor legalább 50% esélyük van.
peterbadbone
built for this shit
több mint 10 éve
Bushrod úgy néz ki, hogy nem fog játszani ellenünk és Cutler, illetve Jeffery is a maródiak listáján... ha ez sokáig így marad akkor nálam lassan a Bears 1/1 várományos lesz, a vasárnapi összecsapásunk meg kötelezően behúzandó.
több mint 10 éve
www.silverandblackpride.com/2015/10/2/9442085/oakland-raiders-vs-chicago-bears-final-injury-report-khalil-mack-probable-jermon-bushrod-outNincs kezdő LT sem a Bearsnél. Mack játszik.