Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
Mire figyeljünk a meccsen:  www.silverandblackpride.com/2015/8/13/9145595/5-things-to-watch-for-in-oakland-raiders-preseason

Nálam:
1. Carr és az elkapók összhangja
2. OL főleg jobb oldalon
3. CB-k mire képesek mindegyik szinten
4. Futójáték mennyire lesz hatékony, futók hogyan néznek ki
5. DL rotáció
6. és minden más 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
 www.silverandblackpride.com/2015/8/10/9127365/oakland-raiders-release-first-official-depth-chart-khalil-mack-at-defensive-end

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Malcolm Smith kezdő WLB, Sio Moore mögötte
Hayden kezdő CBdeyell
Felmerült bennem pár kérdés. Több helyen Rivera-t olvastam kezdő TE-nek. Ahogy nézem Smith inkább blokkoló TE. Váltva lesznek fenn?
Neiko Thorpe mikor küzdötte fel ennyire magát a DC-n?
Thompkins tavaly nem sokat mutatott, idén lehet meghatározó szereplő:

The Lions announced they've placed TE David Ausberry on IR

ismerős?deyell
Mondjuk komoly esélye nem is volt rostert fogni az Ebron, Pettigrew, Fauria hármas mellett. Valami kézsérülés amúgy az ok.Bazzani
TE poszton Smith lesz a kezdő sztem papíron, mert szinte 6. OL a futásblokkolásban. Passz játékhoz eleinte biztos Rivera kerül majd fel. Walford a TC elejét kénytelen volt kihagyni, emiatt kicsit lelassulhat a betanulása. Idővel Ő lehet a mindenes kezdő és Smith, illetve Rivera adott szerepű iegészítő elemmé törpül majd 😊

Thorpe tavaly is elég bztatóan mozgott offseasonban...most a 4. és 5. CB posztért elég nagy a verseny szerencsére és ott liheg Ő is. Sztem jó eséllyel keretre kerül.

Thompkins tavaly nem volt elég konzisztens, idén eddig TCben az. Slotban használható, ami szintén segít neki, mert Cooper és Crabs mögött nem nagyon van aki slotba használható...Streater-Holmes és Butler inkánn szélsők...Butler és Holmes kerülhet Thompkins elé, de eddig KT a megbzhatóbb, szóval neki áll a zászló...Butler lehet sztem akit kiszorít az 5. helyért...6.WRnek Holliday várható returner feladatok miatt...

Ausberry olyan mint Chaz Schillens...remek méret, remek potenciál, de üveg...

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
 www.silverandblackpride.com/2015/8/10/9127365/oakland-raiders-release-first-official-depth-chart-khalil-mack-at-defensive-end

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Hayden kezdő CBdeyell
Felmerült bennem pár kérdés. Több helyen Rivera-t olvastam kezdő TE-nek. Ahogy nézem Smith inkább blokkoló TE. Váltva lesznek fenn?

ismerős?deyell
Mondjuk komoly esélye nem is volt rostert fogni az Ebron, Pettigrew, Fauria hármas mellett. Valami kézsérülés amúgy az ok.Bazzani
Thorpe nálunk egész korrekt volt már tavaly, bőven elfér rosteren.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Hayden kezdő CBdeyell

ismerős?deyell
Mondjuk komoly esélye nem is volt rostert fogni az Ebron, Pettigrew, Fauria hármas mellett. Valami kézsérülés amúgy az ok.

több mint 10 éve
Donald Penn on the Geno Smith situation: "That would never happen here. If someone did that to Carr, they’d have to see me next...

Rolni: nem csak azért lehet Dowling Ross előtt, mert utóbbi alig edzett eddig?deyell
Hát lehet ez is benne van a dologban, de azért jobb lenne, ha Dowling fejlődött volna egy nagyon 😊

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 406 — Sworn to the Dark
Donald Penn on the Geno Smith situation: "That would never happen here. If someone did that to Carr, they’d have to see me next...

Rolni: nem csak azért lehet Dowling Ross előtt, mert utóbbi alig edzett eddig?

built for this shit

több mint 10 éve
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25267517/oakland-raiders-call-their-massive-dt-combo-meat-and-potatoes
több mint 10 éve
Carr -> Crabtree

twitter.com/StevenDinov/status/631352707475832832

Crab vajon bevállalja ezt élesben is, kockáztatva a nagy ütést?deyell
reméljük igen 😊
meg kell dolgozni a következő szerződésért

több mint 10 éve
Carr -> Crabtree

twitter.com/StevenDinov/status/631352707475832832

Crab vajon bevállalja ezt élesben is, kockáztatva a nagy ütést?

built for this shit

több mint 10 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/08/12/mark-davis-i-dont-know-if-theres-any-chance-raiders-stay/

Hát, nem tudja
több mint 10 éve
training camp elmélkedés

tfdssports.com/2015-articles/recapping-raiders-second-week-of-camp.html

Dowling állítólag Ross előtt van.deyell
Érdekes lesz a S back up téma is...Ross tavaly meglepően jó volt sztem, de úgy fest mégis kiszorulhat...mondjuk remek lenne, ha Dowling fejlődne folyamatosan, mert potenciál van benne...Asante megbízható opciónak tűnt SS poszton, de még lehet, h Ross az Ő rovására marad kereten, főleg, h van Ray-Ray aki használható S\OLB in-box ütköző szerepre, ha kell...

több mint 10 éve

ismerős?

built for this shit

több mint 10 éve
a Geno sztoriról jutott eszembe, amikor Bill Romanowski arcon ütötte az edzőtáborban Marcus Williamst, akinek a szemgödre törött el.

built for this shit

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
training camp elmélkedés

Melyik Ras-I vagy Jonathan? Utóbbiban kurva nagy upside lenne, ha tudna szerelni és lenne agya.Amadeus91
utobbi

több mint 10 éve
training camp elmélkedés

Melyik Ras-I vagy Jonathan? Utóbbiban kurva nagy upside lenne, ha tudna szerelni és lenne agya.
több mint 10 éve
training camp elmélkedés

Dowling állítólag Ross előtt van.

built for this shit

több mint 10 éve
2-gapet játszik a 2 DT, szóval nem is lesz elsődleges feladatuk az interior pass rush.empty taxi
Az rendben van, de azért, ha belülről semmit nem nyomnak még gondba lehetünk pass rush terén csak Mack-el...Tuck és MEJr. nem tudom mit tud majd LDE posztról nyújtani...ezért lenne fasza, ha a pufik is tudnák a zsebet tolni bentről...

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Hayden kezdő CBdeyell
Te, lehet megjött Ray-Ray esze?Amadeus91
állítólag idén jobb, sokan dicsérték, a beat writerek meg Tuck is. de ha már Mack DE, akkor miért nem Sio az SLB. mint első szezonjában? akkor is ugyanis jobb volt, mint tavaly.deyell
Lehet az lesz majd, ha sikerül formába lendülni újraAmadeus91
Én is azt gondolom amúgy, h Sio lesz az SLB, ha visszatér a sérülésből 100%-ra és Ray lesz a back up mindkét oldalon

több mint 10 éve

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Hayden kezdő CBdeyell
állítólag idén jobb, sokan dicsérték, a beat writerek meg Tuck is. de ha már Mack DE, akkor miért nem Sio az SLB. mint első szezonjában? akkor is ugyanis jobb volt, mint tavaly.deyell
Lehet az lesz majd, ha sikerül formába lendülni újra
több mint 10 éve

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Hayden kezdő CBdeyell
állítólag idén jobb, sokan dicsérték, a beat writerek meg Tuck is. de ha már Mack DE, akkor miért nem Sio az SLB. mint első szezonjában? akkor is ugyanis jobb volt, mint tavaly.

built for this shit

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
2-gapet játszik a 2 DT, szóval nem is lesz elsődleges feladatuk az interior pass rush.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Pletyik szerint Tony McDaniel megszerzésén tevékenykedünk.Amadeus91
Tampa Bay lett az új csapata. Nálunk is elfért volna.peterbadbone
Rand Getlin ‏@Rand_Getlin 9h9 hours ago
Source: DT Tony McDaniel has agreed to terms on a one-year deal with the #Bucs worth up to $2.5M.

Ha ennyi pénzért (kb) nem hoztuk, akkor elég magabiztosak kell, h legyenek a Jelly-Williams kezdőpárost és a back up DT-ket (Wilson, McGee, Orr, Lumpkin) valamint a rotációba bemozgatható DE-ket (Tuck, MEJr.) illetően...

Jerry McDonald hívta fel a figyelmet az Adams-Siragusa DT párosra a 2000-es Ravenstől, ahol JDR LB edző volt és mindenki tud a Henderson-Stroud párosról JDR alatt Jacksonville-ben. Ezek toább erősítik azt, h a base felállásban a két behemót lesz benn együtt, aztán úgyis megy a rotáció a light csomagokban...

Sam Adams: 6'3 350 3,14sack\szezon átlag
Tony Siragusa: 6'3 340 1,83sack\szezon átlag

John Henderson: 6'7 335 2,9sack\szezon átlag
Marcus Stroud: 6'6 310 2,95sack\szezon átlag

Justin Ellis: 6'2 335 0sack\szezon átlag eddig
Dan Williams: 6'2 330 0,4sack\szezon átlag eddig

Mondjuk azt azért látni kell, hogy mindkét korábbi duo képes volt sackek szerzésére is a run stuff mellett...ahogy fent látszik nem iszonyat sack számokra kell gondolni, de azért évi pár darabot hoztak, míg a mi mostani párosunk eddig ebben nem villogott. Persze Williams eddig 3-4NT volt, ahol azért a sack nem sűrű és Ellis meg rookie volt egy nagyon gyenge DL-ben, de ettől még komoly kérdés, hogy tudnak-e generálni nyomást.Rolni
Az beszédeseb lenne, hogy ki volt a passrusher mellettük. Így, hogy van Mack azért jó lehet a két pufifánk középen.
több mint 10 éve
Tampa Bay lett az új csapata. Nálunk is elfért volna.peterbadbone
Rand Getlin ‏@Rand_Getlin 9h9 hours ago
Source: DT Tony McDaniel has agreed to terms on a one-year deal with the #Bucs worth up to $2.5M.

Ha ennyi pénzért (kb) nem hoztuk, akkor elég magabiztosak kell, h legyenek a Jelly-Williams kezdőpárost és a back up DT-ket (Wilson, McGee, Orr, Lumpkin) valamint a rotációba bemozgatható DE-ket (Tuck, MEJr.) illetően...

Jerry McDonald hívta fel a figyelmet az Adams-Siragusa DT párosra a 2000-es Ravenstől, ahol JDR LB edző volt és mindenki tud a Henderson-Stroud párosról JDR alatt Jacksonville-ben. Ezek toább erősítik azt, h a base felállásban a két behemót lesz benn együtt, aztán úgyis megy a rotáció a light csomagokban...

Sam Adams: 6'3 350 3,14sack\szezon átlag
Tony Siragusa: 6'3 340 1,83sack\szezon átlag

John Henderson: 6'7 335 2,9sack\szezon átlag
Marcus Stroud: 6'6 310 2,95sack\szezon átlag

Justin Ellis: 6'2 335 0sack\szezon átlag eddig
Dan Williams: 6'2 330 0,4sack\szezon átlag eddig

Mondjuk azt azért látni kell, hogy mindkét korábbi duo képes volt sackek szerzésére is a run stuff mellett...ahogy fent látszik nem iszonyat sack számokra kell gondolni, de azért évi pár darabot hoztak, míg a mi mostani párosunk eddig ebben nem villogott. Persze Williams eddig 3-4NT volt, ahol azért a sack nem sűrű és Ellis meg rookie volt egy nagyon gyenge DL-ben, de ettől még komoly kérdés, hogy tudnak-e generálni nyomást.

több mint 10 éve

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Hayden kezdő CBdeyell
Én még egy érdekességet találtam, igaz így,hogy nem a staff rakta össze lehet semmi jelentősége. Felicianot Gabe mögé írták. Csak nekem nem stimmel az oldal?Cubehead
Kicsit furcsa nekem is, azt vártam, h RG csere posztra kerül majd, h oda érjen be jövőre...meglássuk ha nem játszik akkor a DC sokat nem jelent, lehet mindkét oldalon mozgatják még ettől függetlenül...

Ami nagyon bassza amúgy a csőrömet az Rod Streater helyzete...nem is tudni mi baja van, nem edz...én tőle jobb szezon vártam, mint Crabtree-től...erre eddigiek alapján már nemnagyon van sansz...

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Hayden kezdő CBdeyell
Én még egy érdekességet találtam, igaz így,hogy nem a staff rakta össze lehet semmi jelentősége. Felicianot Gabe mögé írták. Csak nekem nem stimmel az oldal?

több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Tampa Bay lett az új csapata. Nálunk is elfért volna.