Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Matt ShaughnessyUtolsót kivéve nem
Da'Quan Bowers
Philip Wheeler
John Moffitt
Raheem Mostert
láttok valami pozitívat az alábbi játékosokban, ami segíthetné a csapatot?
Benci
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Matt ShaughnessyDa'Quan Bowers
Philip Wheeler
John Moffitt
Raheem Mostert
láttok valami pozitívat az alábbi játékosokban, ami segíthetné a csapatot?
több mint 10 éve
Jobb, mint a cut, de nagyon kiváncsi leszek egészséges lesz-e a Colts-nál és hogyan tolja majd...lehet megbánjuk ezt még...Sio cutElcseréltük a Colts-hoz egy hatodik körös választásért...
twitter.com/MrOakTown55/status/639940735605731328
deyell
Sok szerencsét neki Indiana-ban.
Számomra kicsit meglepő módon Ponder-t is kitettük... 2 QB lesz csak rosteren?
peterbadbone
2QB sztem elég, főleg, h kell a roster hely más posztokhoz.
Eagles RB jól jönne nagyon, kéne OT is és CB-t is látnék szívesen, de neveim nincsenek...
több mint 10 éve
Sio cutElcseréltük a Colts-hoz egy hatodik körös választásért...
twitter.com/MrOakTown55/status/639940735605731328
deyell
Sok szerencsét neki Indiana-ban.
Számomra kicsit meglepő módon Ponder-t is kitettük... 2 QB lesz csak rosteren?
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
Ha Raheem Mostertre gondolsz, ő valóban jó választás lehet. Nemcsak futásokkal, de elkapásokkal és visszahordásokkal is nagyon veszélyesen játszott, az egyetemen pedig gyakorlatilag csak az atlétikai csapatban szerepelt, mint sprinter. A focistáknál visszahordóként, futóként minimális jelenléte volt, és úgy emlékszem, nem ártana ide visszahordó, szóval van realitása a dolognak. Egyébként az idén draftra jelentkező futók közül ő a harmadik legatletikusabb a sparq rangsor szerint (Abdullah és David Johnson volt előtte). Mivel az egyetemen nem sok akciót látott RB-ként, szerintem egyelőre akadhatnak gondjai a játék olvasásával, de a sebességével és a fizikai adottságaival simán lehet ő az új Sproles. Az, hogy keveset ütötték még a javára is válhat, egyáltalán nincs elhasználva, összesen 136 carryje volt, valamint 19 elkapást jegyzett 4 év alatt. Az idei előszezonban 39 carryből 157 yard és 14 elkapásból 194 yard, szerintem mindkettővel az élmezőnybe tartozik, bár nyilván jórészt cserék ellen hozta ezeket a számokat. Volt egy 60+ yardos kickoff returnje is.peterbadboneinkább arra a futóra kéne rámenni, akit az Eagles vágott ki. előszezonban a leading rusher és jó számai voltak Pro Dayen. aztán Dyer cut
deyell
több mint 10 éve
peterbadboneinkább arra a futóra kéne rámenni, akit az Eagles vágott ki. előszezonban a leading rusher és jó számai voltak Pro Dayen. aztán Dyer cut
built for this shit
több mint 10 éve
Chris ProsinskiŐt JDR még ismeri 2011ből, mikor nálunk együtt dolgoztak a rookie évében.
- ST erősítésnek jó lenne
peterbadbone
több mint 10 éve
Vannak érdekes elküldések a csapatoknál, remélem valakit, akiben potenciált látnak sikerül behúzni.Eddig akiket szívesen látnék:
Cyril Richardson
-6'5 340 OG, a nem túl megoldottnak látszó RG posztra megpróbálnám
Chris Prosinski
- ST erősítésnek jó lenne
Számomra meglepő módon a Cards megvált Shaughnessy-től, nem mondom, hogy visszahoznám, de azt hittem, hogy nincs veszélyben a pozíciója.
Állítólag érdeklődnek Seth Roberts iránt. Én azért remélem, hogy nem cseréljük el, mert kell a mélység az elkapó posztra. Igen jó TC-t futott, ki kell próbálni az alapszakaszban is, hátha Cooper mellé fel tudna zárkózni, mert nekem Crabtree nagyon sötét ló kategória.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
Nem vészmadárkodunk világos? Just Championship Baby! A támadó fal szar lesz most mondom de azon kívül minden elit Töki! 😛 😊tegnap fent volt a kezdő D Lockett TD-jénél?szinte teljesen a csere, kivéve Haydent, aki a második számú elkapók ellen nem nézett ki rosszul. de Locketten nem ő volt, hanem Keith McGill.
petey
megnéztem a meccset...
twitter.com/VicTafur/status/639670560176234497
deyell
Szerkesztette: TST
több mint 10 éve
tegnap fent volt a kezdő D Lockett TD-jénél?szinte teljesen a csere, kivéve Haydent, aki a második számú elkapók ellen nem nézett ki rosszul. de Locketten nem ő volt, hanem Keith McGill.
petey
megnéztem a meccset (sort of), ami pozitív volt az Seth Roberts, egyértelműen ott a helye a rosteren, legjobb elkapó volt tegnap > Streater, Butler. illetve McGloin is lejátszotta Pondert szokás szerint. ami nagy negatív az a támadófal. sok mindent elmond az, ha még Bergstrom a legkevésbé homály közülük. McCants botrányos volt, és ha Penn megsérül, akkor nagy szarban leszünk. ilyen támadófal mellett minden futó hurkának néz ki, de Dyerben amúgy sem látok semmi különöset. a védőknél a két éves szerződést kapott CJ Wilson valszeg nem éri meg a rostert, vannak nála jobbak. és Leon Orr sem
ja és még egy negatívum. Sio Moore... lehet, hogy a csípőműtét kinyírta a karrierjét. sokkal rosszabbul mozgott, mint szokott.
twitter.com/VicTafur/status/639670560176234497
built for this shit
több mint 10 éve
Ahogy néztem a box score-t igen kb aza front 7 is 3/4th string volt?mondjuk Hayden-t kb ugyanígy megverte volna sztem...a különbség, h CWood vagy Allen lehet jobb szöget, távolságot tart és szereli, nem végignézi ahogy beszalad...tegnap fent volt a kezdő D Lockett TD-jénél?Csere sor volt. Mcgill verte meg. Kezdőnél Carrie vagy Hayden lett volna rajta
petey
Cubehead
Rolni
petey
több mint 10 éve
a front 7 is 3/4th string volt?mondjuk Hayden-t kb ugyanígy megverte volna sztem...a különbség, h CWood vagy Allen lehet jobb szöget, távolságot tart és szereli, nem végignézi ahogy beszalad...tegnap fent volt a kezdő D Lockett TD-jénél?Csere sor volt. Mcgill verte meg. Kezdőnél Carrie vagy Hayden lett volna rajta
petey
Cubehead
Rolni
több mint 10 éve
ja, sajnos a webmesterünk nem igen ér rá mostanában, talán a hétvégén lesz valami előrelépésKöszönöm!Mikorra kell szűkíteni 53-asra a keretet?szombat, magyar idő szerint este 10
Bruce
baggio
Egyébként a szótárat itt a fórumon miért nem lehet elérni? Ez az oldal költözéséből adódik?
Bruce

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Köszönöm!Mikorra kell szűkíteni 53-asra a keretet?szombat, magyar idő szerint este 10
Bruce
baggio
Tárgytalan a kérdés, láttam, hogy nem ér rá Valentinx!
Szerkesztette: Bruce
több mint 10 éve
mondjuk Hayden-t kb ugyanígy megverte volna sztem...a különbség, h CWood vagy Allen lehet jobb szöget, távolságot tart és szereli, nem végignézi ahogy beszalad...tegnap fent volt a kezdő D Lockett TD-jénél?Csere sor volt. Mcgill verte meg. Kezdőnél Carrie vagy Hayden lett volna rajta
petey
Cubehead
több mint 10 éve
Mikorra kell szűkíteni 53-asra a keretet?szombat, magyar idő szerint este 10
Bruce

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tegnap fent volt a kezdő D Lockett TD-jénél?Csere sor volt. Mcgill verte meg. Kezdőnél Carrie vagy Hayden lett volna rajta
petey

több mint 10 éve
Mikorra kell szűkíteni 53-asra a keretet?Asszem vasárnap este a határidő
Bruce
több mint 10 éve
Mikorra kell szűkíteni 53-asra a keretet?
több mint 10 éve
Köszi, így már világosabb! 😀
több mint 10 éve
youtu.be/AjIBMe5lmxEKeperrnik azért nem nevetgélt se a lejáróban se a pályán.Ezt nem értem, de nem vagyok most nagyon képben a dolgokban 😀
Surda
Bruce
youtu.be/PwLlrnvsmrs
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Keperrnik azért nem nevetgélt se a lejáróban se a pályán.Ezt nem értem, de nem vagyok most nagyon képben a dolgokban 😀
Surda
több mint 10 éve
Keperrnik azért nem nevetgélt se a lejáróban se a pályán.Hát ne mókázzanak velem, mert azt nem szeretem. De amúgy meg szerintem neki a stílusa nem ilyen bomlasztó, hanem inkább vicceskedő, nem? Kell azért egy két bohóc a csapatba, mert az jót tesz az öltözőben is, meg a pályán is... Na de mindegy, ilyen messziről én nem tudom eldönteni, de szomorú leszek, ha elcseréljük vagy kivágjuk! 😕De erről a Sio ügyről tud valaki mélyebb dolgokat, mert ez így elég durva. Egyik legjobb védőjátékosunk és ez a fajta mellőzése nekem valami nagyon komoly dolgot sejtet a háttérben. Jó lenne erről többet tudni.Annyi pletyka van, h a stílusával nincs kibékülve az edzői stáb. JDR, amikor kérdezték annyit válaszolt, hogy lehet játszik majd többet a 4. meccsen, de inkább azokat játszatják, akiről kell a gametape...
Bruce
Az is lehet, hogy az egész vmi móka csak 😀
Rolni
Bruce