Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
 www.silverandblackpride.com/2015/8/10/9127365/oakland-raiders-release-first-official-depth-chart-khalil-mack-at-defensive-end

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Malcolm Smith kezdő WLB, Sio Moore mögötte
Hayden kezdő CBdeyell
Jó azért JDR lenyilatkozta, h ez nem a staff által összerakott dolog még, de attól még érdekes...
Nagyon nagyon kíváncsi vagyok, h Mack hol lesz...egyre inkább úgy tűnik (TC edzések, most ez is), h Ő lesz az RDE, aki majd bizonyos csomagokba feláll, illetve oldaltvált és néha fellép LBnek is(ez lehet csak a 3-4 look-oknál lesz majd...)
MEJr. egyre inkább Tuck utodjának tűnik nekem LDE posztra semmint megoldásnak RDE posztra...oda lehet már Februárban is Mack-et szánták...
Érdekes lesz még ez a Smith-Armstrong-Moore harc is...én Sio-t várnám SLB és Smith-et WLB posztra Ray-Ray csere mindenhol, illetve ilyen OLB\SS feladatkört is kaphat passz elleni light csomagoknál...
Hayden-t vártam, várom kezdőnek sztem kicsit ilyen tűzgyújtás hangulata is volt ennek a McGill előre pakolásnak, illetve az is képben van sztem, h 3 CB felállásnál McGill tuti szélen lesz és akarják, h 1. és 2. elkapók ellen is gyakoroljon...Carrie vagy talán Hayden megy majd nickelbe...Rolni
Carrie szerintem no1 corner, btw az egyik legjobb pick a Reggie érában.
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
 www.silverandblackpride.com/2015/8/10/9127365/oakland-raiders-release-first-official-depth-chart-khalil-mack-at-defensive-end

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Hayden kezdő CBdeyell
Jó azért JDR lenyilatkozta, h ez nem a staff által összerakott dolog még, de attól még érdekes...
Nagyon nagyon kíváncsi vagyok, h Mack hol lesz...egyre inkább úgy tűnik (TC edzések, most ez is), h Ő lesz az RDE, aki majd bizonyos csomagokba feláll, illetve oldaltvált és néha fellép LBnek is(ez lehet csak a 3-4 look-oknál lesz majd...)
MEJr. egyre inkább Tuck utodjának tűnik nekem LDE posztra semmint megoldásnak RDE posztra...oda lehet már Februárban is Mack-et szánták...
Érdekes lesz még ez a Smith-Armstrong-Moore harc is...én Sio-t várnám SLB és Smith-et WLB posztra Ray-Ray csere mindenhol, illetve ilyen OLB\SS feladatkört is kaphat passz elleni light csomagoknál...
Hayden-t vártam, várom kezdőnek sztem kicsit ilyen tűzgyújtás hangulata is volt ennek a McGill előre pakolásnak, illetve az is képben van sztem, h 3 CB felállásnál McGill tuti szélen lesz és akarják, h 1. és 2. elkapók ellen is gyakoroljon...Carrie vagy talán Hayden megy majd nickelbe...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Hayden kezdő CBdeyell
Te, lehet megjött Ray-Ray esze?
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
Raiders - Cardinals aug. 31., 2:00 Sport TV (Y)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 406 — Sworn to the Dark

Webb, Watson RG-RT
Mack DE
Ray-Ray kezdő SLB
Hayden kezdő CB

built for this shit

több mint 10 éve
Önbizalomban nincs hiány:  www.usatoday.com/story/sports/nfl/raiders/2015/08/10/derek-carr-q-and--oakland/31276665/empty taxi
Elnézve a Denver falát pl. nem is irreális...
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Önbizalomban nincs hiány:  www.usatoday.com/story/sports/nfl/raiders/2015/08/10/derek-carr-q-and--oakland/31276665/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Cooper vs Hayden - újabb felvonás

instagram.com/p/6JPbv2swMqNZwxJ4lpUmA5DAIo8hC5l6D3XqM0/

built for this shit

több mint 10 éve
Jerry McDonald ‏@Jerrymcd 6h6 hours ago
Admittedly early through nine training camp practices, but 2nd-round pick Mario Edwards Jr. looks the part. Putting practices together.

Azért ezt igen jó olvasni MEJr.-ről.

Another decent day by CB DJ Hayden after some rough ones earlier.

Reméljük igaza lesz RM-nek és az edzőknek és valóban nem kell veterán segítség a fiataloknak CB poszton.

Gotta say Raiders RB Taiwan Jones, back on offense, has never looked this good in training camp. Curious to see how preseason shakes out.

Levi Damien ‏@LeviDamien 4h4 hours ago
Then Taiwan Jones shoots up the middle for a long run. Had nice run around right side earlier. Taiwan is as fast as ever. #Raiders

Még a végén kiderül nem csak ST playa...

Levi Damien ‏@LeviDamien 4h4 hours ago
Ben Heeney with a couple run stuffs on Trent Richardson. First one he burst through line for a loss. #Raiders

Rosszat még nem olvastam róla (Heeney) sem, ez is bíztató

több mint 10 éve
 www.silverandblackpride.com/2015/8/8/9122457/oakland-raiders-training-camp-day-8-wrap-rodney-hudson-is-a-brick-wall

Leon Orr egész jónak néz ki, igaz itt még csak Bergstrommal szemben.
több mint 10 éve
Aldon komára rá kellene mozdulni! 😊TST
Nem fogunk, mivel balhés játékosról van szó, mi meg messze elkerüljük mostanság az ilyen játékosokat! 😊Bruce
Valószínűleg meg Rice és Blackmon után amúgy is....
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 766 — Salus populi suprema lex esto
Aldon komára rá kellene mozdulni! 😊TST
Nem fogunk, mivel balhés játékosról van szó, mi meg messze elkerüljük mostanság az ilyen játékosokat! 😊
több mint 10 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Aldon komára rá kellene mozdulni! 😊
több mint 10 éve
 www.csnbayarea.com/raiders/raiders-practice-5-first-unit-o-line-unchanged-early

OL masszívan ugyanaz;
Penn-Gabe-Hudson-Webb (meglepetés)-WatsonAmadeus91
Remélhetőleg a jobb oldal is összeáll és akkor jó kis fal lehet ez.

Penn-Gabe-Hudson trio kimondottan jól kellene, h muzsikáljon és Watson-nak ez az az éve amikor meg kell mutatnia, h valóban NFL kezdő szintű playa. Webb konvertálása jól fest (láttunk már ilyen sikeres váltást testközelből mi is), illetve Hudson azért tud majd neki segíteni.
Khalif Barnes mint mindenes back up sztem rendben van és Feliciano is bevethető belül sok helyen, ha beüt még egy sérülés...Howard is tud jobb oldalon mindkét posztra besegíteni ha kell

Papíron évek óta nem volt ilyen jó falunk...Rolni
A Sparano féle és az azt megelőző zbs falnál (Knapp volt a faszi neve nem?) csak jobb lehet.

Mario Edwardsról van hír? Jó lenne hallani róla legalább a future HoF dumát, hogy ne legyen sírhatnékom a draftolása miatt. Hayden miatt amúgy is kerülget az agyfasz.Amadeus91
MEJr. kapcsán nem nagyon olvastam semmit. Ken Norton nyilatkozatában volt rá vonatkozólag pár bátorító szó talán, de nem vagyok benne biztos...

Nem értem amúgy minek idegeled magad előre bárki kapcsán...jönnek mindjárt a pre-season meccsek és meglássuk ki mit tud.

A fiatal CB-ink kapcsán én most nagyon nem értem ezt a siránkozást...Crabtree és Cooper elvileg remek route futók, a fiatal (reméljük valóban) franchise QB-nkat a védelem még beöltözött edzéseken se bánthatja emiatt én akkor aggódnék kurvára, ha a CB-knek mennek jól az edzések és az elkapók, passzjáték szenved...
Arról ne is beszéljünk, h a media hype meg már csak ilyen...dícséri a remek elkapásokat, de nem nagyon beszél a jó CB playekről...videót is jellemzően egy egy beszopatásról látunk nem egy egy remek szoros védekezésről...
Tudtuk, h nincs Revis, Sherman a keretben, ergó pass rush nélkül gondban leszünk...ez látszik eddig edzéseken is...sztem ennyi.

Nézzük meg mit tudnak pre season meccseken, ha front 7 is kicsit besegít...ha nagy a gebasz gondolom érkezik majd veterán lepattanó TC végén...

több mint 10 éve

OL masszívan ugyanaz;

Penn-Gabe-Hudson trio kimondottan jól kellene, h muzsikáljon és Watson-nak ez az az éve amikor meg kell mutatnia, h valóban NFL kezdő szintű playa. Webb konvertálása jól fest (láttunk már ilyen sikeres váltást testközelből mi is), illetve Hudson azért tud majd neki segíteni.
Khalif Barnes mint mindenes back up sztem rendben van és Feliciano is bevethető belül sok helyen, ha beüt még egy sérülés...Howard is tud jobb oldalon mindkét posztra besegíteni ha kell

Papíron évek óta nem volt ilyen jó falunk...Rolni
A Sparano féle és az azt megelőző zbs falnál (Knapp volt a faszi neve nem?) csak jobb lehet.

Mario Edwardsról van hír? Jó lenne hallani róla legalább a future HoF dumát, hogy ne legyen sírhatnékom a draftolása miatt. Hayden miatt amúgy is kerülget az agyfasz.
több mint 10 éve

OL masszívan ugyanaz;

Papíron évek óta nem volt ilyen jó falunk...

Fontos lesz, h Sio teljesen felépüljön, mert sztem Ő kell SLB posztra Mack helyére leginkább. M.Smith oda azért elég kicsi...Sio-Smith-Armstrong elég bíztató rotációt jelenthet OLB poszton...

több mint 10 éve

OL masszívan ugyanaz;
Penn-Gabe-Hudson-Webb (meglepetés)-Watson
több mint 10 éve
 www.csnbayarea.com/raiders/richardsons-return-long-time-coming-after-illnessRolni
"Illness, you know illness"........
több mint 10 éve
 www.csnbayarea.com/raiders/richardsons-return-long-time-coming-after-illness

több mint 10 éve
engem inkább az zavar, hogy Streater, Walford még nem edzett. utóbbiról nincs is szó, hogy mi a baja.deyell
dettó

több mint 10 éve
engem inkább az zavar, hogy Streater, Walford még nem edzett. utóbbiról nincs is szó, hogy mi a baja.

built for this shit

több mint 10 éve
Thompkins megsérült, le kellett vinni, de állítólag rendben van, ott áll a csapattársakkal a pálya mellett.
Hayden meg pickelte Carrt.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Reggie fia 😀 (a kis csöppség)

www.facebook.com/120Yard?fref=nf

több mint 10 éve
Carr és Mack őribarik:  espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/11936/derek-carr-khalil-mack-have-forged-close-friendship

Madden hates me.
több mint 10 éve
Pletyik szerint Tony McDaniel megszerzésén tevékenykedünk.