Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 7 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Sport tv-s meccsünk lesz KC elleni, ezt muszáj megnyerni.
Chargers LT
Egy emberként szurkolunk nektek😊
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Hairston non-football illness listára került vmi vérröggel kapcsolatos betegség miatt erre a szezonra, a helyére Tyler Marz érkezett a Titans PS-ből. Marz anno Gordonnak blokkolt a Wisconsin színeiben, szal Watt-tal együtt már 3 ex-borz van a támadósorban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Chargers LT
a tavalyi első fordulóra visszaemlékezve biztos visszakapjuk és rommá vertek
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
SZIASZTOK!Érdekelne valakit egy Bills-es Waitkins mez? Szívesen cserélném valamilyen focis relikviára.
Buffalo Bill
Ez is Los Angeles most már, csak a másik fele. Eggyel odébb, a Rams topikban jobb (bár még mindig csekély) esélyekkel indulhatsz. Egy bölényt könnyebb kosnak képzelni, mint villámnak. 😊

Ha lenne bármilyen Williams mezed, azzal itt arathatnál!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
SZIASZTOK!Érdekelne valakit egy Bills-es Waitkins mez? Szívesen cserélném valamilyen focis relikviára.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én még valami nagyon régi Madden óta csipázom a csapatot, 2006-ban sajnáltam is, de hát csak a Patsnek szurkoltam ott. De ott is úgy kapott ki a csapat. Persze azóta is sok gyilkos vereség volt, de ez a szezon eddig dobogógyanús ezzel a két meccsel. És igazából meg sem lepett, hogy az előző, lélektanilag előnyben lévő meccset nem nyerte meg a Chargers, igazából amit itt az utolsó playekben művelt a két gárda, az meg totál érthetetlen volt. A nem spike-olunk, rohangálunk le a pályáról, utána időt kér nektek a Miami, és jön ezt a csóka megint...

több mint 7 éve
5-11.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Minden elismerésem a csapat szurkolóinak. Hogy az a csapat minden létező helyzetből képes kikapni, az egészen elképesztő...
Wyatt
Pedig 3. éve érzem úgy idén is magam, mintha tökön szúrnának...
A FG előtt még ki is írta a CBS, hogy 2014 óta nekünk van a legtöbb 1 labdabirtokláson belüli vereségünk...mintha ezt valaki nem tudná

több mint 7 éve
Koo= K, mint Keading?
Lamboval máig nem tudom, mi volt a gond...

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Minden elismerésem a csapat szurkolóinak. Hogy az a csapat minden létező helyzetből képes kikapni, az egészen elképesztő...

több mint 7 éve
Nagyon bízom benne, hogy így is hozzuk ezt a meccset, kell a W. Ezzel a Miamival el kell bírni, ha akarunk idén valamit...

több mint 7 éve
cikesz Baltimore Ravens 590
Verrett nem edzett a héten. A térdével vannak bajok, Miami elleni meccset kihagyja. Lassan kezdek lemondani róla.
Sixo
Óriási kár érte nagyon csípem a srácot. Nem is tudom láttam e olyat, aki ennyire le tudta volna venni AB-t a pályáról 1v1-be. Azért nagyon komoly védelem van itt alakulóban, de hát azok a bizonyos sérülések mint nálunk...
több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Verrett nem edzett a héten. A térdével vannak bajok, Miami elleni meccset kihagyja. Lassan kezdek lemondani róla.

több mint 7 éve
Kivágtuk Rochellt, a helyére Palepoit hoztuk vissza.

Richards meg vissza lett hozva PS-re.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Mit csinált Feeney?
Janek
Uccsó mp-es FG-nál ő hagyta magát betolni Mekkáig kb, és így tudták blokkolni...sírok, ha rá gondolok
Na de nyilván fejlődni fog a srác.

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Mit csinált Feeney?

több mint 7 éve
Megnéztem, Pullard 32 snap, miközben Toomer csak 27-et kapott. Pullardnál többet csak Jatavis volt fönt az LB-k közül, 66-ot.
 gif-finder.com/wp-content/uploads/2017/05/Charlie-Day-WTF.gif
empty taxi
Gus őt ismeri/benne bízik(?) a legjobban a D-ből. 😊
iktriad
Brandon Mebane-nel is dolgozott korábban együtt, aki még nem is rossz védő 😛
empty taxi
Az már olyan réééééééég volt. 😊
Most nézem a meccset, miért akar Lynn úgy támadni, mintha Borltes lenne az irányítója és a minél több futás a legjobb opció a limitálása?
iktriad
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Los Angeles Chargers - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Madden hates me.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megnéztem, Pullard 32 snap, miközben Toomer csak 27-et kapott. Pullardnál többet csak Jatavis volt fönt az LB-k közül, 66-ot.
empty taxi
iktriad
empty taxi
Az már olyan réééééééég volt. 😊
Most nézem a meccset, miért akar Lynn úgy támadni, mintha Borltes lenne az irányítója és a minél több futás a legjobb opció a limitálása?

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
empty taxi
iktriad

Madden hates me.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
empty taxi

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
https://leci123b.com/wp-content/uploads/2023/08/leci123-gates-of-olympus-slot.jpg
Leci123 | Menangkan Jackpot Besar dengan Slot Online Games Eksklusif - Leci123 | Menangkan Jackpot Besar dengan Slot Online Games Eksklusif
Leci123 | Menangkan Jackpot Besar dengan Slot Online Games Eksklusif Leci123 - Apakah Anda siap…

Madden hates me.
több mint 7 éve
Lynn ground & poundja kiszámíthatóvá tette a csapatot a meccs első félidejében.
empty taxi
a másodikban is azzá tette volna ha nem kerülnek hátrányba és nem kell muszájból dobálni.

0 tight end játék úgy, hogy egyik se segített blokkolni. Lehet, hogy a terv nem volt szar a meccs előtt, de közben nekem nagyon nem tetszett ahogy Lynn menedzselte az offenset. Szerintem pazarlás ezzel a kerettel a ground and pound és annyira nem is alkalmas rá az állomány.

persze lehet, hogy ez csak 1 db félresikerült meccs volt.
Höri
Meglátjuk a jövő héten a Miami ellen, ott nem ennyire egyértelmű hogy futás vagy passz ellen gyengébb papíron a védelem.

Ha ott is ilyen szenvedős lesz az O az első félidőben akkor valószínűleg tényleg kijön majd a keretből vmi fasza 5-11 az alapszakasz végén.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lynn ground & poundja kiszámíthatóvá tette a csapatot a meccs első félidejében.
empty taxi
a másodikban is azzá tette volna ha nem kerülnek hátrányba és nem kell muszájból dobálni.

0 tight end játék úgy, hogy egyik se segített blokkolni. Lehet, hogy a terv nem volt szar a meccs előtt, de közben nekem nagyon nem tetszett ahogy Lynn menedzselte az offenset. Szerintem pazarlás ezzel a kerettel a ground and pound és annyira nem is alkalmas rá az állomány.

persze lehet, hogy ez csak 1 db félresikerült meccs volt.

több mint 7 éve
Így munkába menet előtt néhány gondolat.

Lynn ground & poundja kiszámíthatóvá tette a csapatot a meccs első félidejében. Összességében támogatom h vegyünk le terhet Rivers válláról, erre Gordon alkalmas is, nem mellesleg a Denver védelme földön gyengébb, mint levegőben. Mindazonáltal nem ártott volna ha kicsit szabadabb kezet kap Whiz.
OL: Wiggins nagyon rossz, egy Adam Gotsis verte meg többször csúnyán, aki azért nem a posztja krémje. A két tackle nem volt hibátlan, de ennél soha rosszabbat. Slauson meg Pulley csendben tették a dolgukat, nagy hibájuk nem volt, bár Gordon gyenge futóátlagában ők is benne vannak.
Hogy a tight endek mit csináltak ma, ne kérdezzétek, fogalmam sincs.

Védelmi oldalon Bradley sémáját nem lehet egy nyár alatt megtanulni ez köztudott, mindenesetre ettől még nem kéne olyan f@szságokat hívni h Ingram emberezzen Fowlerön. Benne volt h nyelünk yardokat, de az már nem h egy drive-on belül csinál Bosa meg Verrett (kb. a csapat 2 legjobb védője) missed tackle-t. Ez tolerálhatatlan, ez nem amiatt van h tanulják a rendszert. Másik Bradley f@szság h mi az ördögöt keres a pályán Hayes Pullard a védelemben? Néznem kell snapszámot, de többször is rajta szerzett first downt a Broncos. Boston viszont meggyőzött, nem tetszett az igazolása, de a manus egy igazi gyorsvonat, kell ebbe a sémába egy ilyen SS.

Ne legyen igazam, de félek h sikerült összehozni egy ligaalja ST-t, ugye szerencsétlen Koo rúgásánál nem sikerült megtartani a blokkolókat, Kaser egyébként sem egy jó punter, plusz McKenzienek voltak veszélyes visszahordásai szal a coverage-ben is vannak bajok.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.