Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 813
Sanders túlélt egy kotakt edzést!szaba
Bob így nyomja.

Elülteti a reményt az emberek szívében először, utána késztet csak sírásra.Höri
Mondjuk ha nyomna egy 10-12 meccset, biztos nem egész Indi anyázná. 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sanders túlélt egy kotakt edzést!szaba
Bob így nyomja.

Elülteti a reményt az emberek szívében először, utána késztet csak sírásra.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
K.O.-taktika? 😀

több mint 14 éve
Sanders túlélt egy kotakt edzést!
több mint 14 éve
mifene, most olvasom hogy wildcatet gyakoroltok: http://www.chargers.com/news/article-1/Dose-of-Wildcat/c2794e79-f6fd-428a-9821-f2e1d7a9980c

eddig mindig is hiányoltam a kedvenc csapataim fegyvertárából, remélem idén a hawks is fogja használniherpaderp
Minden camp része a wildcat. A védelem miatt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mifene, most olvasom hogy wildcatet gyakoroltok: http://www.chargers.com/news/article-1/Dose-of-Wildcat/c2794e79-f6fd-428a-9821-f2e1d7a9980c

eddig mindig is hiányoltam a kedvenc csapataim fegyvertárából, remélem idén a hawks is fogja használni
több mint 14 éve
WR depth elég jó lesz. VJ, Floyd, Crayton adott. Sztem 5 WR lesz rosteren, de 6 se kizárt. Oda lesz Tutu, Washington, Robinson és Goodman is aspiránsnak. Tutu sztem roster lesz, elég jól megy neki most a campen. Washington és Goodman a ST miatt számolhatnak rosterrel, Kelley ugye gunner, Goodman meg sztem jelenleg a legjobb KR-ünk. Robinsonnak nem lesz könnyű dolga, de ha egészséges marad, akkor ugye vele is számolni kell. Hát nem egyszerű feladat, de jobb a helyzet, mint tavaly. 😀szaba
és vincent brown?braxa88
Tudtam h kimaradt vki, csak nem jutott eszembe. Sajnos ő most sérült. Persze ettől nyilván rosteren lesz. Így már azt mondom, 6 WR lesz rosteren. 😛
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
WR depth elég jó lesz. VJ, Floyd, Crayton adott. Sztem 5 WR lesz rosteren, de 6 se kizárt. Oda lesz Tutu, Washington, Robinson és Goodman is aspiránsnak. Tutu sztem roster lesz, elég jól megy neki most a campen. Washington és Goodman a ST miatt számolhatnak rosterrel, Kelley ugye gunner, Goodman meg sztem jelenleg a legjobb KR-ünk. Robinsonnak nem lesz könnyű dolga, de ha egészséges marad, akkor ugye vele is számolni kell. Hát nem egyszerű feladat, de jobb a helyzet, mint tavaly. 😀szaba
és vincent brown?
több mint 14 éve
WR depth elég jó lesz. VJ, Floyd, Crayton adott. Sztem 5 WR lesz rosteren, de 6 se kizárt. Oda lesz Tutu, Washington, Robinson és Goodman is aspiránsnak. Tutu sztem roster lesz, elég jól megy neki most a campen. Washington és Goodman a ST miatt számolhatnak rosterrel, Kelley ugye gunner, Goodman meg sztem jelenleg a legjobb KR-ünk. Robinsonnak nem lesz könnyű dolga, de ha egészséges marad, akkor ugye vele is számolni kell. Hát nem egyszerű feladat, de jobb a helyzet, mint tavaly. 😀
több mint 14 éve
Floyd marad! 2 év, 5 mila. Jó lesz az elkapó garnitúra.
több mint 14 éve
Bazd, és most abba gondolj bele, hogy Cro már nincs itt...Wyatt
De a mentalitást itt hagyta 😀
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bazd, és most abba gondolj bele, hogy Cro már nincs itt...

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lockout life:

9 játékosunk felesége esett teherbe az offseason során, 6 pedig megházasodott. 😀 Jól van dolguk ám.szaba
azt hittem 9 feleség, 6 játékos által 😀

több mint 14 éve
National reporters have speculated that Cotchery could resurface in San Diego with former college teammate Phillip Rivers. The two played together at North Carolina State.

Mindig is szerettem a játékát, nem bánnám, ha akár jönne.
több mint 14 éve
Lockout life:

9 játékosunk felesége esett teherbe az offseason során, 6 pedig megházasodott. 😀 Jól van dolguk ám.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Jó lépés. Ha van egy Rivers, aki tulajdonképpen bárkivel képes passzjátékot kialakítani, akkor ilyen lejárt szavatosságú elkapókból, meg project olcsó újoncokból is megéri turkálni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
1 próbát megér.

Chargers signed WR Laurent Robinson, formerly of the Rams.
An injury-prone bust during his two years in St. Louis, Robinson looked like he had lost a step last season as he dealt with a lingering foot and ankle injuries. The Chargers are thin at receiver, but Robinson isn't guaranteed of cracking the roster.
több mint 14 éve
New York Jets coach Rex Ryan, who Smith likes as a person but passed on as a head coaching candidate in 2007, has guaranteed the Jets will win the Super Bowl.

“Well, I guess that means this year is out for the Chargers,” Smith said. “So we will have to wait until next year -- unless, of course, he’s wrong.”

An attempt to prompt Smith to make a similar guarantee was unsuccessful.

“No guarantee from me,” Smith said. “We will just concentrate on trying to win the Vikings game for right now. The only person I can remember that was really good at guaranteeing a Super Bowl victory for the Jets was Joe Namath.”

😀 😀

Smith, who spends much time studying other organizations and has read several books written about those teams, was asked if he had read Ryan’s new memoir, Play Like You Mean It.

Ez az AJ azért nem kis karakterrel bír. 😊
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 883 — secret level
A Phins waivelte Dobbinst, hozzuk vissza lécci lécci! 😀empty taxi
1 órája írtam twitteren Kevin Acee-nek:
@sdutChargers Now, Tim Dobbins is FA. Do you think, he will be back?

Én is bírnám, sztem kell egy ilyen játékos mindenhová 😛szaba
😊
több mint 14 éve
A Phins waivelte Dobbinst, hozzuk vissza lécci lécci! 😀empty taxi
1 órája írtam twitteren Kevin Acee-nek:
@sdutChargers Now, Tim Dobbins is FA. Do you think, he will be back?

Én is bírnám, sztem kell egy ilyen játékos mindenhová 😛
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
A Phins waivelte Dobbinst, hozzuk vissza lécci lécci! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Ezúton gratulálunk Riversnek a majdnem dobogós helyezéshez. 😀Helmut Zimmer
Jólvan na, on is leszek ám: Cason 2-4 hétig lesz harcképtelen.
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 883 — secret level
Ezúton gratulálunk Riversnek a majdnem dobogós helyezéshez. 😀
több mint 14 éve
Rivers 96-os ovr ratinggel 4. lett idén Maddenben a QB-k között. Csak Brady, Manning és Rodgers előzik meg, illetve Brees is 96-os.

While Rivers has more awareness than Rodgers (94 to 88), he doesn't have the arm strength or mobility of the Packers QB. Rivers' numbers include 63 speed, 90 throwing power, 96 throwing accuracy, and 98 toughness. What else would you expect from a trash-talking gun-slinger who you couldn't get off the field after a big hit even if you had the "Madden" ambulance.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Nem tudom, hogy Siler marad-e, mert így TKO mellett a Butler/Mouton duó nem tűnik túl vaskosnak. Kéne vmi veterán biztosíték akár. LaBoy mondjuk sztem jobb, mint Applewhite, gyak. helyetcserélt a két playa.

És ami a legjobb hír: Sanders még egészséges.szaba
Siler nem maradt.

Chiefs signed ILB Brandon Siler, formerly of the Chargers.ulpianus
😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...