Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Carmeloman
644
jól olvastam, hogy Longnak vannak egészségügyi gondjai, és ezért nem írt még alá? a válla és a háta sem teljesen ép..
több mint 11 éve
most már Pollard is a piacon van...a 2013-as 4 misivel ez nem tűnik rossz üzletnek. a Mikell-cut 3 milliós megtakarítása mellett csak 1 misi ment el a cap-ből, ezután még a Long-Delmas páros egyikét is tudjuk finanszírozni.Akkor inkább Delmas jöjjön. Falembert talán még tudunk szerezni a draft-on, két jó Safety-t esélytelen.Pizsama
Cook - mivel leginkább slot-ban játszott - inkább wr-kategóriájú szerződésként kell értékelni, mint sima tight end-kéntDiamondsHead44
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
a 2013-as 4 misivel ez nem tűnik rossz üzletnek. a Mikell-cut 3 milliós megtakarítása mellett csak 1 misi ment el a cap-ből, ezután még a Long-Delmas páros egyikét is tudjuk finanszírozni.Akkor inkább Delmas jöjjön. Falembert talán még tudunk szerezni a draft-on, két jó Safety-t esélytelen.
Cook - mivel leginkább slot-ban játszott - inkább wr-kategóriájú szerződésként kell értékelni, mint sima tight end-kéntDiamondsHead44
több mint 11 éve
a 2013-as 4 misivel ez nem tűnik rossz üzletnek. a Mikell-cut 3 milliós megtakarítása mellett csak 1 misi ment el a cap-ből, ezután még a Long-Delmas páros egyikét is tudjuk finanszírozni. Cook - mivel leginkább slot-ban játszott - inkább wr-kategóriájú szerződésként kell értékelni, mint sima tight end-ként
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Cook 2013-as fizetése 4 millió lesz by: Jim Thomas
több mint 11 éve
szaba
10 547
A Bears már megadta Bushrodnak a nagy lóvét, szóval Long ott már nincs képben szerintem.Cook 19 milla garantáltat kap. Nem 8 milliós átlag hanem 'csak' 7 millió. Így is sok.Fucua Miami miatt. Fisher nagyon akarta őt, a delfinek 6-ot adtak volna neki. Rálicitáltunk..Mivel elveszítették Fasanot, kellett nekik egy TE. Ezzel elúszott Cruz is és Amendola is. Gibson is távozik..Nem erősödtünk szerintem 😕 Long nem tudom miből jönne, mivel alig maradt pénzünk, ő pedig 10 milla körül kér.. a Bears megadná neki..Carmeloman
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Cook 19 milla garantáltat kap. Nem 8 milliós átlag hanem 'csak' 7 millió. Így is sok.Fucua Miami miatt. Fisher nagyon akarta őt, a delfinek 6-ot adtak volna neki. Rálicitáltunk..Mivel elveszítették Fasanot, kellett nekik egy TE. Ezzel elúszott Cruz is és Amendola is. Gibson is távozik..Nem erősödtünk szerintem 😕 Long nem tudom miből jönne, mivel alig maradt pénzünk, ő pedig 10 milla körül kér.. a Bears megadná neki..
több mint 11 éve
Cook 19 milla garantáltat kap. Nem 8 milliós átlag hanem 'csak' 7 millió. Így is sok.
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefterHa jönne még Delmas, akkor abszolút elégedett lennék az FA szereplésünkkel!
Key part to deal: OT Jake Long will undergo physical with Rams today.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterKey part to deal: OT Jake Long will undergo physical with Rams today.
több mint 11 éve
Szerintem hülyeség ez a 8 misi, kizárt, hogy megadnának neki annyit!
több mint 11 éve
És nem is jó blokkoló, legalábbis emiatt nálunk kapott nem is egy kritikát.Adam Caplan @caplannfl(egy mondatot írj már magyarul)
TE Jared Cook has agreed to terms with the Rams, per source.Beki
Jó TE, de nagy az arca, és állítolag 8millát kap évente... nem ér ennyit...braxa88
Music City Miracle
több mint 11 éve
8 misiért Cook... hát én mindjárt tökön szúrom magam... (szerintem Kendricks is jó volt az idén)Long meg Delmas jöjjön még (emberibb összegért)
több mint 11 éve
pedig 8 millióról suttognak és 5 évrőlbízzunk benne, hogy Fisher jobban ért a dolgokhoz mint mi (meg Spags) (meg Linehan)
STL Curtain
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Cook 8 misije nem férne be a sapka alá én szerintem, és nem is ér annyit.. ha annyit kapott hiba, ennyiből már Pitta is jöhetett volna..
több mint 11 éve
Carmeloman
644
annyit sztem nem adtunk neki..Adam Caplan @caplannfl(egy mondatot írj már magyarul)
Jó TE, de nagy az arca, és állítolag 8millát kap évente... nem ér ennyit...braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Adam Caplan @caplannfl(egy mondatot írj már magyarul)
Jó TE, de nagy az arca, és állítolag 8millát kap évente... nem ér ennyit...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannflTE Jared Cook has agreed to terms with the Rams, per source.
több mint 11 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én örülnék ha Cook-ot és Delmas-t is elhoznánk. 😊
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Dolphins left tackle Jake Long is scheduling a visit to St. Louis for tonight. The Eagles, Bears and Dolphins also are interested.
több mint 11 éve
Hayes marad, enne örülünk! 😀Pizsamanem vagy egyedül
STL Curtain
több mint 11 éve
Hayes marad, enne örülünk! 😀
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Antoine Winfield-et elküldte a Vikings, felmerült nálunk is..Jackson Atlantába, Amendola a Patshez mehet..Washingtont el akarja küldeni a S'hawks..
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Vaccaro szerintem jó lehet..
több mint 11 éve
Oké, de mégis melyik Safety-t hoznád el FA-ról? Delmas-ra kevés az esély.Csakhogy jelenleg egyetlen kezdő kaliberű safety sincs a rosteren. Snead egy nyilatkozatából arra következtetek, hogy legkésőbb a 2. körben jön majd egy újonc erre a posztra, de mellé még kéne egy veterán (aki jobb mint Darian Stewart). Főleg most, hogy az ellenség Seattle és San Francisco felől erőteljes légicsapásokra készül.AmadorLouis Delmas-t is szóbahozták velünk, de nem látok nagy esélyt rá, mert szeretne Detroitban maradni.PizsamaÉn amúgy inkább a WR FA-ról, S draftról opció híve vagyok, mint fordítva. Van elég újonc elkapónk, nem kell még egy!Pizsama
Közben állítólag érdeklődünk Jared Cook iránt! Bajusz révén talán még van is esélyünk elhozni. 😊