Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
most csak én nem vagyok ideges a történtek miatt? a draftra gyúrunk!DiamondsHead44Csak a draftról összehozni egy normális safety párost? Hiszem ha látom...
több mint 11 éve
most csak én nem vagyok ideges a történtek miatt? a draftra gyúrunk!
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Nünüke
558
Tudom hogy nincs túl sok pénzünk,de ettöl függetlennül nem sok minden történik nálunk Lehet hogy nem egy TE-re kellett volna szinte az összes pénzt elkölteni?
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Gibson-->Dolphins
több mint 11 éve
www.turfshowtimes.com/2013/3/15/4109240/johnny-hekker-will-do-anything-for-twitter-followersEz a Hekker gyerek se normális. 😀
több mint 11 éve
Kicsit zabos vagyok. Eltelt 3 nap, elvitték 3 jó emberünket, megvizsgáltunk 2 embert (az egyiket több napig), és mindössze egy WR-nek beillő TE-t tudunk felmutatni. Elégedetlen vagyok az eddigi FA szereplésünkkel!
több mint 11 éve
Akik maradtak:Pollard (29)
Rhodes (31)
Landry (31)
Wilson (34)
Reed (35) - bár nagyon esélyes hogy Texans-hoz kerül
Woodson (37)
Huff? (30)
több mint 11 éve
Nünüke
558
Persze hogy a drafton van elég jó safety,de ha így megy tovább,akkor két rookiet kel draftolnunk.Saftyben a levegö egyre ritkább leszRamsfandrafton van azért. .még a második körben is.. Rambo pl. balhés,sokan benn hagyják majd.. Fishernek pont jó lesz 😊Carmeloman
több mint 11 éve
Delmas visszament DetroitbaFucuBakker, elmegyek moziba, és mire hazaérek megint szegényebb egy safety-vel az FA piac.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Saftyben a levegö egyre ritkább leszRamsfandrafton van azért. .még a második körben is.. Rambo pl. balhés,sokan benn hagyják majd.. Fishernek pont jó lesz 😊
több mint 11 éve
Nünüke
558
Saftyben a levegö egyre ritkább lesz
több mint 11 éve
Delmas visszament Detroitba
több mint 11 éve
Ha Saffold jó LT-nek, és Fluker jó RT-nek, akkor mi a francot akarunk mi sztárgázsiért egy sérülésekkel küzdő, valaha #1 pick-et igazolni? Ez a 3 napos hercehurca bebizonyította hogy Long nem egy "instant get" igazolás, és nagyon meg kell nézni, hogy megér-e annyit, amennyit kér. Én a Safety pozícióért jobban aggódom. Dahl botrányos (az mekkora gáz, hogy neki bezzeg van gyűrűje, SJax-nek meg nincs), Stewart-tal kapcsolatban kétségeim vannak, Mikell visszatérésére pedig kevés esély látok.
Draft-ról jöhetne Vaccaro, de FA-ról is kéne igazolni egy jó Safety-t. Delmas-nak örültnék, a sérülései ellenére, ha nem kérne túl sokat. De több vasat kéne a tűzben tartani.
több mint 11 éve
Nünüke
558
én továbbra sem hiszek abban, hogy Fisher az első körben OL-t fog húzniDiamondsHead44Bár ennek leginkább az lesz az oka,hogy nem lesz kit.Mert már mindegyik"nagy név"elment.Az elsö körbe Safty Vaccaro/Cyprien és LB .A.Ogletreere számitok.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
ha jön is valaki, akkor szerintem Fluker lesz az..Persze hogy nem.De szerintem is Cruzzal jobban járnánk.Az idei drafton is vannak tehetséges elkapók,de én eggyiket se húznám be az elsö körbe. Nincs köztük A,Green vagy J.Jones kaliberü játékos.A támadófalat a drafton kellene megerösíteni.Bár szerintem akikre várunk(Fischer,Warmack,Lane,Cooper,)már nem lesznek bent .Ramsfanés majd Cruz beáll a falba?Fucuszerintem nem ér annyit, amennyit kérni akart.. ha igaz, hogy 8 alatt nem jött volna..inkább hozzuk Cruzt az egyik első körösért!CarmelomanNem tudom mi tart ennyi ideig Long-gal kapcsolatban, de ez már kezd röhejessé válni. Hagyjuk, hadd menjen más csapatokhoz is, mi meg hozzunk inkább egy RT-t, úgy Saffold se fog háborogni.PizsamaEgyelőre biztonságban van a pozíciója, Long szerződés nélkül távozik.
www.turfshowtimes.com/2013/3/15/4108442/jake-long-rumors-rams-dolphinsAmador
több mint 11 éve
Carmeloman
644
a mi helyünkön szerintem nem lesz már jó falember, és bajszika nem szokott ilyeneket húzni első körben..ebből indultam ki..és majd Cruz beáll a falba?Fucuszerintem nem ér annyit, amennyit kérni akart.. ha igaz, hogy 8 alatt nem jött volna..inkább hozzuk Cruzt az egyik első körösért!CarmelomanNem tudom mi tart ennyi ideig Long-gal kapcsolatban, de ez már kezd röhejessé válni. Hagyjuk, hadd menjen más csapatokhoz is, mi meg hozzunk inkább egy RT-t, úgy Saffold se fog háborogni.PizsamaEgyelőre biztonságban van a pozíciója, Long szerződés nélkül távozik.
le kellene igazolni Kolbot, most rakta ki a Card.. jó Qb.. 😀
több mint 11 éve
én továbbra sem hiszek abban, hogy Fisher az első körben OL-t fog húzni
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Nünüke
558
Persze hogy nem.De szerintem is Cruzzal jobban járnánk.Az idei drafton is vannak tehetséges elkapók,de én eggyiket se húznám be az elsö körbe. Nincs köztük A,Green vagy J.Jones kaliberü játékos.A támadófalat a drafton kellene megerösíteni.Bár szerintem akikre várunk(Fischer,Warmack,Lane,Cooper,)már nem lesznek bent .és majd Cruz beáll a falba?Fucuszerintem nem ér annyit, amennyit kérni akart.. ha igaz, hogy 8 alatt nem jött volna..inkább hozzuk Cruzt az egyik első körösért!CarmelomanNem tudom mi tart ennyi ideig Long-gal kapcsolatban, de ez már kezd röhejessé válni. Hagyjuk, hadd menjen más csapatokhoz is, mi meg hozzunk inkább egy RT-t, úgy Saffold se fog háborogni.PizsamaEgyelőre biztonságban van a pozíciója, Long szerződés nélkül távozik.
több mint 11 éve
szerintem nem ér annyit, amennyit kérni akart.. ha igaz, hogy 8 alatt nem jött volna..inkább hozzuk Cruzt az egyik első körösért!CarmelomanNono. Pickeket azért ne szórjuk el. 😊
és majd Cruz beáll a falba?FucuSimán. Utána eldobja magának a lasztit, és csak azután szaladhat elkapóként. 😉
több mint 11 éve
és majd Cruz beáll a falba?szerintem nem ér annyit, amennyit kérni akart.. ha igaz, hogy 8 alatt nem jött volna..inkább hozzuk Cruzt az egyik első körösért!CarmelomanNem tudom mi tart ennyi ideig Long-gal kapcsolatban, de ez már kezd röhejessé válni. Hagyjuk, hadd menjen más csapatokhoz is, mi meg hozzunk inkább egy RT-t, úgy Saffold se fog háborogni.PizsamaEgyelőre biztonságban van a pozíciója, Long szerződés nélkül távozik.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
szerintem nem ér annyit, amennyit kérni akart.. ha igaz, hogy 8 alatt nem jött volna..inkább hozzuk Cruzt az egyik első körösért!Nem tudom mi tart ennyi ideig Long-gal kapcsolatban, de ez már kezd röhejessé válni. Hagyjuk, hadd menjen más csapatokhoz is, mi meg hozzunk inkább egy RT-t, úgy Saffold se fog háborogni.PizsamaEgyelőre biztonságban van a pozíciója, Long szerződés nélkül távozik.
több mint 11 éve
Amador
273
Nem tudom mi tart ennyi ideig Long-gal kapcsolatban, de ez már kezd röhejessé válni. Hagyjuk, hadd menjen más csapatokhoz is, mi meg hozzunk inkább egy RT-t, úgy Saffold se fog háborogni.PizsamaEgyelőre biztonságban van a pozíciója, Long szerződés nélkül távozik.
www.turfshowtimes.com/2013/3/15/4108442/jake-long-rumors-rams-dolphins
több mint 11 éve
Nem tudom mi tart ennyi ideig Long-gal kapcsolatban, de ez már kezd röhejessé válni. Hagyjuk, hadd menjen más csapatokhoz is, mi meg hozzunk inkább egy RT-t, úgy Saffold se fog háborogni.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
a tervek szerint egyéni workoutra hívjuk Denard Robinsont. Futóként számolunk vele...
több mint 11 éve
twitteren "megőrültek" 😀Áh, k.jó! Sírok...
#whilewaiting4jake twitteren rákerestek, vannak kurva jó kommentek.
pl. Jake Long announced his retirement #whilewaiting4jake
vagy a Rams visszaköltözött LA-be #whilewaiting4jake 😊
Lance Armstrong wins a Tour de France legally #whilewaiting4jake
😀Fucu