NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Szopás akkor lesz, ha a '9ers és Hox után a Cards véletlenül draftol második napon egy csoda QBt.ulpianussanszos 😛
grat Longhoz. keménykedünk, keménykedünk? 😉
több mint 11 éve
Szopás akkor lesz, ha a '9ers és Hox után a Cards véletlenül draftol második napon egy csoda QBt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Így valamivel barátságosabb... Szopás majd akkor lesz ha most Saffold bevágja a durcit....esetleg ez a teljes összeg és még nem tudjuk menny aláirási pénzt kapott valamint mennyi a garantált összeg.Fucu$16 million is guaranteed at signing, with another $4 million guaranteed if he is on the roster at the start of the 2014 league year.Carmeloman
több mint 11 éve
Carmeloman
644
esetleg ez a teljes összeg és még nem tudjuk menny aláirási pénzt kapott valamint mennyi a garantált összeg.Fucu$16 million is guaranteed at signing, with another $4 million guaranteed if he is on the roster at the start of the 2014 league year.
több mint 11 éve
esetleg ez a teljes összeg és még nem tudjuk menny aláirási pénzt kapott valamint mennyi a garantált összeg.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
4 év 36 millióDiamondsHead44honnan volt rá pénz? ennyi nem volt a sapka alatt,nem? vagy az elején kevesebbet kap?esetleg Samu szerzödését alakitják át?
több mint 11 éve
braxa88
12 534
egy csapatban így a 2008as 1/1 és 1/2
több mint 11 éve
nehéz szülés volt.Én sokallom. A sérülések és az elmúlt 2 éves teljesítménye alapján (nálam) nem ér ennyit. Továbbra is tartom, hogy Saffold maradhatott volna LT, és RT-t kellett volna hozni FA-ról vagy draftról. Aztán ha Saffold nem válik be, akkor ott a 2014-es draft.
az szép pénzFucu
Szóval felemásak az érzéseim Long-gal kapcsolatban (lehet erre rátesz a hosszúra nyúlt döntéshozatala is). Lehet, hogy megér minden centet, amit ráköltöttünk, de ugyanúgy benne van egy nagy csalódás lehetősége is. Nem tudom. Még. 😊
több mint 11 éve
nehéz szülés volt.az szép pénz
több mint 11 éve
4 év 36 millió
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
aláírt Jake LongHöriPitsába, azt reméltem Májámiban marad....
Amilyen mázlink van, tuti lesérül a szezon elején! 😀
több mint 11 éve
Carmeloman
644
köszi.. tényleg nem könnyű.. 😕sziasztok. több helyen olvastam, hogy jövőre miénk lesz a 4. legnehezebb sorsolás. próbáltam összerakni, de nem biztos, hogy jó. tudnátok segíteni?Lesz Atlanta meccs, de idegenben!
a saját csoport ugye frisco, seattle és cards 2-2 meccs
saját konferencia, de másik csoport. idén volt az NFC észak, előtte a kelet, akkor most jönne a dél, de a tampával nyomtuk idén. akkor most megint a kelet jön?
a harmadikak a másik csoportokban a Saints és a Cowboys.
a másik főcsoportból a dél vagy a nyugat jön most?
elsőre nézegetésre van esély, hogy S-Jax visszatér, mint sólyom :S
előre is köszi, aki jobban vágja, én sosem néztem ezeket a dolgokat..Carmeloman
Elvileg ők lesznek az ellenfeleink:
www.fbschedules.com/nfl-13/2013-st-louis-rams-football-schedule.phpPizsama
több mint 11 éve
sziasztok. több helyen olvastam, hogy jövőre miénk lesz a 4. legnehezebb sorsolás. próbáltam összerakni, de nem biztos, hogy jó. tudnátok segíteni?Lesz Atlanta meccs, de idegenben!
a saját csoport ugye frisco, seattle és cards 2-2 meccs
saját konferencia, de másik csoport. idén volt az NFC észak, előtte a kelet, akkor most jönne a dél, de a tampával nyomtuk idén. akkor most megint a kelet jön?
előre is köszi, aki jobban vágja, én sosem néztem ezeket a dolgokat..Carmeloman
Elvileg ők lesznek az ellenfeleink:
www.fbschedules.com/nfl-13/2013-st-louis-rams-football-schedule.php
több mint 11 éve
Carmeloman
644
sziasztok. több helyen olvastam, hogy jövőre miénk lesz a 4. legnehezebb sorsolás. próbáltam összerakni, de nem biztos, hogy jó. tudnátok segíteni?a saját csoport ugye frisco, seattle és cards 2-2 meccs
előre is köszi, aki jobban vágja, én sosem néztem ezeket a dolgokat..
több mint 11 éve
Carmeloman
644
akkor mi a fenéből futná a hosszúra? 😛Lau-val tavaly szeptemberben kötöttünk új, 5 évre szóló szerződést. kizárt, hogy fél év után újratárgyalnák.vagy úgy kalkuláltak,hogy sikerül átalakítani Lauri fizuját..CarmelomanLong aláírása esetén további FA-igazolások nélkül is 10-12 milliót kellett volna lefaragni a fizetésekből, mivel jelenleg 7.2 millió dollár van a cap alatt.Ha nincs meg rá a pénzünk akkor meg minek kellet tárgyalni vele????
bleacherreport.com/articles/1567273-updated-salary-cap-figures-for-every-nfl-team/page/30Amador
Azt hitték hogy majd 3-4 mioért idejön????Ramsfan
www.nfl.com/news/story/0ap1000000059735/article/james-laurinaitis-signs-fiveyear-contract-extensionDiamondsHead44
több mint 11 éve
Lau-val tavaly szeptemberben kötöttünk új, 5 évre szóló szerződést. kizárt, hogy fél év után újratárgyalnák.vagy úgy kalkuláltak,hogy sikerül átalakítani Lauri fizuját..CarmelomanLong aláírása esetén további FA-igazolások nélkül is 10-12 milliót kellett volna lefaragni a fizetésekből, mivel jelenleg 7.2 millió dollár van a cap alatt.Ha nincs meg rá a pénzünk akkor meg minek kellet tárgyalni vele????
bleacherreport.com/articles/1567273-updated-salary-cap-figures-for-every-nfl-team/page/30Amador
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Carmeloman
644
vagy úgy kalkuláltak,hogy sikerül átalakítani Lauri fizuját..Long aláírása esetén további FA-igazolások nélkül is 10-12 milliót kellett volna lefaragni a fizetésekből, mivel jelenleg 7.2 millió dollár van a cap alatt.Ha nincs meg rá a pénzünk akkor meg minek kellet tárgyalni vele????
több mint 11 éve
Nünüke
558
Long aláírása esetén további FA-igazolások nélkül is 10-12 milliót kellett volna lefaragni a fizetésekből, mivel jelenleg 7.2 millió dollár van a cap alatt.Ha nincs meg rá a pénzünk akkor meg minek kellet tárgyalni vele????
Azt hitték hogy majd 3-4 mioért idejön????
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 11 éve
Amador
273
Long aláírása esetén további FA-igazolások nélkül is 10-12 milliót kellett volna lefaragni a fizetésekből, mivel jelenleg 7.2 millió dollár van a cap alatt.bleacherreport.com/articles/1567273-updated-salary-cap-figures-for-every-nfl-team/page/30
több mint 11 éve
Carmeloman
644
"The latest on Jake: Momentum appears to be growing for left tackle Jake Long to re-sign with the Dolphins.én alapból nem értettem hogy került szóba.. szezon végén azt mondta ő 10 milliós játékos..azt itt nem kapja meg..
Long, 27, left St. Louis on Friday without a deal after spending the better part of three days with the Rams’ football and medical staffs. While reports have surfaced that the Dolphins are “making a charge” to sign Long, the buzz in league circles is that he’s not getting offered anywhere near the $10 million annually he would like. Teams clearly are wary of his injury history and declining performance.
Long initially balked at the Dolphins’ offer – believed to be around $7 million to $8 million a year – but it might be the best offer he gets." (www.palmbeachpost.com)
Ennyiért nem kell. Húzzon a sunyiba. Jöjjön Vollmer vagy Smith, 1 évet kihúzunk Saffold-dal, aztán szerzünk egy jó LT-t.Pizsama
több mint 11 éve
"The latest on Jake: Momentum appears to be growing for left tackle Jake Long to re-sign with the Dolphins.Long, 27, left St. Louis on Friday without a deal after spending the better part of three days with the Rams’ football and medical staffs. While reports have surfaced that the Dolphins are “making a charge” to sign Long, the buzz in league circles is that he’s not getting offered anywhere near the $10 million annually he would like. Teams clearly are wary of his injury history and declining performance.
Long initially balked at the Dolphins’ offer – believed to be around $7 million to $8 million a year – but it might be the best offer he gets." (www.palmbeachpost.com)
Ennyiért nem kell. Húzzon a sunyiba. Jöjjön Vollmer vagy Smith, 1 évet kihúzunk Saffold-dal, aztán szerzünk egy jó LT-t.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
kösziazt jól láttam, hogy D. Stewart aláírt egy évre? 1,3 millióért?csak ráraktátok az eredeti körös rfa tendert. még nem olvastam, hogy alá is írta volna.Fucu
illetve tervben van Laurinaitis szerződésének átalakítása.Carmeloman
több mint 11 éve
azt jól láttam, hogy D. Stewart aláírt egy évre? 1,3 millióért?csak ráraktátok az eredeti körös rfa tendert. még nem olvastam, hogy alá is írta volna.
illetve tervben van Laurinaitis szerződésének átalakítása.Carmeloman