NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Los Angeles Rams

26 feliratkozó

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Szopás akkor lesz, ha a '9ers és Hox után a Cards véletlenül draftol második napon egy csoda QBt.ulpianus
sanszos 😛

grat Longhoz. keménykedünk, keménykedünk? 😉

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Szopás akkor lesz, ha a '9ers és Hox után a Cards véletlenül draftol második napon egy csoda QBt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
esetleg ez a teljes összeg és még nem tudjuk menny aláirási pénzt kapott valamint mennyi a garantált összeg.Fucu
$16 million is guaranteed at signing, with another $4 million guaranteed if he is on the roster at the start of the 2014 league year.Carmeloman
Így valamivel barátságosabb... Szopás majd akkor lesz ha most Saffold bevágja a durcit....
több mint 11 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
esetleg ez a teljes összeg és még nem tudjuk menny aláirási pénzt kapott valamint mennyi a garantált összeg.Fucu
$16 million is guaranteed at signing, with another $4 million guaranteed if he is on the roster at the start of the 2014 league year.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
esetleg ez a teljes összeg és még nem tudjuk menny aláirási pénzt kapott valamint mennyi a garantált összeg.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
4 év 36 millióDiamondsHead44
honnan volt rá pénz? ennyi nem volt a sapka alatt,nem? vagy az elején kevesebbet kap?esetleg Samu szerzödését alakitják át?
több mint 11 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
Hol írjam alá? 😀
 www.turfshowtimes.com/2013/3/18/4118048/now-that-we-have-long
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
egy csapatban így a 2008as 1/1 és 1/2
több mint 11 éve
nehéz szülés volt.
az szép pénzFucu
Én sokallom. A sérülések és az elmúlt 2 éves teljesítménye alapján (nálam) nem ér ennyit. Továbbra is tartom, hogy Saffold maradhatott volna LT, és RT-t kellett volna hozni FA-ról vagy draftról. Aztán ha Saffold nem válik be, akkor ott a 2014-es draft.
Szóval felemásak az érzéseim Long-gal kapcsolatban (lehet erre rátesz a hosszúra nyúlt döntéshozatala is). Lehet, hogy megér minden centet, amit ráköltöttünk, de ugyanúgy benne van egy nagy csalódás lehetősége is. Nem tudom. Még. 😊
több mint 11 éve
nehéz szülés volt.
az szép pénz

több mint 11 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
4 év 36 millió

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
aláírt Jake LongHöri
Pitsába, azt reméltem Májámiban marad....
Amilyen mázlink van, tuti lesérül a szezon elején! 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
aláírt Jake Long

több mint 11 éve
sziasztok. több helyen olvastam, hogy jövőre miénk lesz a 4. legnehezebb sorsolás. próbáltam összerakni, de nem biztos, hogy jó. tudnátok segíteni?
a saját csoport ugye frisco, seattle és cards 2-2 meccs
saját konferencia, de másik csoport. idén volt az NFC észak, előtte a kelet, akkor most jönne a dél, de a tampával nyomtuk idén. akkor most megint a kelet jön?
a harmadikak a másik csoportokban a Saints és a Cowboys.
a másik főcsoportból a dél vagy a nyugat jön most?
elsőre nézegetésre van esély, hogy S-Jax visszatér, mint sólyom :S
előre is köszi, aki jobban vágja, én sosem néztem ezeket a dolgokat..Carmeloman
Lesz Atlanta meccs, de idegenben!
Elvileg ők lesznek az ellenfeleink:
 www.fbschedules.com/nfl-13/2013-st-louis-rams-football-schedule.phpPizsama
köszi.. tényleg nem könnyű.. 😕
több mint 11 éve
sziasztok. több helyen olvastam, hogy jövőre miénk lesz a 4. legnehezebb sorsolás. próbáltam összerakni, de nem biztos, hogy jó. tudnátok segíteni?
saját konferencia, de másik csoport. idén volt az NFC észak, előtte a kelet, akkor most jönne a dél, de a tampával nyomtuk idén. akkor most megint a kelet jön?
előre is köszi, aki jobban vágja, én sosem néztem ezeket a dolgokat..Carmeloman
Lesz Atlanta meccs, de idegenben!
Elvileg ők lesznek az ellenfeleink:
 www.fbschedules.com/nfl-13/2013-st-louis-rams-football-schedule.php
több mint 11 éve
előre is köszi, aki jobban vágja, én sosem néztem ezeket a dolgokat..
több mint 11 éve
Long aláírása esetén további FA-igazolások nélkül is 10-12 milliót kellett volna lefaragni a fizetésekből, mivel jelenleg 7.2 millió dollár van a cap alatt.
 bleacherreport.com/articles/1567273-updated-salary-cap-figures-for-every-nfl-team/page/30Amador
Ha nincs meg rá a pénzünk akkor meg minek kellet tárgyalni vele????
Azt hitték hogy majd 3-4 mioért idejön????Ramsfan
vagy úgy kalkuláltak,hogy sikerül átalakítani Lauri fizuját..Carmeloman
Lau-val tavaly szeptemberben kötöttünk új, 5 évre szóló szerződést. kizárt, hogy fél év után újratárgyalnák.
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000059735/article/james-laurinaitis-signs-fiveyear-contract-extensionDiamondsHead44
akkor mi a fenéből futná a hosszúra? 😛
több mint 11 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Long aláírása esetén további FA-igazolások nélkül is 10-12 milliót kellett volna lefaragni a fizetésekből, mivel jelenleg 7.2 millió dollár van a cap alatt.
 bleacherreport.com/articles/1567273-updated-salary-cap-figures-for-every-nfl-team/page/30Amador
vagy úgy kalkuláltak,hogy sikerül átalakítani Lauri fizuját..Carmeloman
Lau-val tavaly szeptemberben kötöttünk új, 5 évre szóló szerződést. kizárt, hogy fél év után újratárgyalnák.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kpd04v6kqi7qktpjpciu
James Laurinaitis signs five-year contract extension
The St. Louis Rams have gone to great lengths to lock up the core of their defense. On Saturday, the team signed linebacker James Laurinaitis to a five-year, $41.5 million contract extension.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
vagy úgy kalkuláltak,hogy sikerül átalakítani Lauri fizuját..
több mint 11 éve
Nünüke Los Angeles Rams 558
Azt hitték hogy majd 3-4 mioért idejön????

http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 11 éve
Amador Los Angeles Rams 273
 bleacherreport.com/articles/1567273-updated-salary-cap-figures-for-every-nfl-team/page/30
több mint 11 éve
"The latest on Jake: Momentum appears to be growing for left tackle Jake Long to re-sign with the Dolphins.
Long, 27, left St. Louis on Friday without a deal after spending the better part of three days with the Rams’ football and medical staffs. While reports have surfaced that the Dolphins are “making a charge” to sign Long, the buzz in league circles is that he’s not getting offered anywhere near the $10 million annually he would like. Teams clearly are wary of his injury history and declining performance.
Long initially balked at the Dolphins’ offer – believed to be around $7 million to $8 million a year – but it might be the best offer he gets." (www.palmbeachpost.com)

Ennyiért nem kell. Húzzon a sunyiba. Jöjjön Vollmer vagy Smith, 1 évet kihúzunk Saffold-dal, aztán szerzünk egy jó LT-t.Pizsama
én alapból nem értettem hogy került szóba.. szezon végén azt mondta ő 10 milliós játékos..azt itt nem kapja meg..
több mint 11 éve
"The latest on Jake: Momentum appears to be growing for left tackle Jake Long to re-sign with the Dolphins.
Long, 27, left St. Louis on Friday without a deal after spending the better part of three days with the Rams’ football and medical staffs. While reports have surfaced that the Dolphins are “making a charge” to sign Long, the buzz in league circles is that he’s not getting offered anywhere near the $10 million annually he would like. Teams clearly are wary of his injury history and declining performance.
Long initially balked at the Dolphins’ offer – believed to be around $7 million to $8 million a year – but it might be the best offer he gets." (www.palmbeachpost.com)

Ennyiért nem kell. Húzzon a sunyiba. Jöjjön Vollmer vagy Smith, 1 évet kihúzunk Saffold-dal, aztán szerzünk egy jó LT-t.
több mint 11 éve
azt jól láttam, hogy D. Stewart aláírt egy évre? 1,3 millióért?
illetve tervben van Laurinaitis szerződésének átalakítása.Carmeloman
csak ráraktátok az eredeti körös rfa tendert. még nem olvastam, hogy alá is írta volna.Fucu
köszi
több mint 11 éve
azt jól láttam, hogy D. Stewart aláírt egy évre? 1,3 millióért?
illetve tervben van Laurinaitis szerződésének átalakítása.Carmeloman
csak ráraktátok az eredeti körös rfa tendert. még nem olvastam, hogy alá is írta volna.