NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 12 éve
FBKrisz
643
ha egyszer sikerulne egy normalis, elfogadhato gameplan-nel kiallni en mar boldog lennek...nem szamit ha veszit a csapat.Csak latnek egy kis koncepciot.De nincs....evek ota nincs.Linehan era:
1. 10 : S.J 5yard gain.
2. 5: holding -10yard
2. 15: S.J 5yard.
3. 10: 2yard catch
4. 8: punt
Shurmur:
1. 10 : S.J 5yard
2. 5:false start
2. 10:Holding
2. 20: S. J 5yard
3. 15: -4yard catch
4. 19: punt (hogy sikeres vagy blokkolt szabadon valaszthato)
JMD
1. 10 : 1yard catch
2. 9: sack -10yard
3. 19: 2yard catch(vmelyik Tight end/incomplete/interception)
Csoportrangadó,ez az NFL, MNF, bármi megtörténhet...már csak ezért is érdemes lenne pozitivan hozzáállni...Ennyire nem hisztek egy esetleges győzelemben ? :rolleyes:gravediggersegíts süti! nem tudok jó választ adni... 😂DiamondsHead44
Én nektek szurkolokgravedigger
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
FBKrisz
643
barmi meg is tortenik, mi adjuk a legtobb rekordot a liganak...jah nem...az ellenunk jatszo csapatoknak 😀Csoportrangadó,ez az NFL, MNF, bármi megtörténhet...már csak ezért is érdemes lenne pozitivan hozzáállni...Ennyire nem hisztek egy esetleges győzelemben ? :rolleyes:gravediggersegíts süti! nem tudok jó választ adni... 😂DiamondsHead44
Én nektek szurkolokgravedigger
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Szerintem pedig ezeknek a srácoknak senki ne beszéljen pozitív hozzáállásról. Még itt vannak és ez mindent elmond a hozzáállásukról.3 év alatt van annyi győzelmük, mint a patsnek egy évben. 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csoportrangadó,ez az NFL, MNF, bármi megtörténhet...már csak ezért is érdemes lenne pozitivan hozzáállni...segíts süti! nem tudok jó választ adni... 😂DiamondsHead44hát még kedden 😂Ennyire nem hisztek egy esetleges győzelemben ? :rolleyes:gravedigger
de 1ébként tényleg humorként kell felfogni amit majd látunk és tutira izomláz lesz a hasunkban
+
Kalil nem jön ki a draftraDiamondsHead44
Én nektek szurkolok
több mint 12 éve
inaktívjaink: DT Fred Robbins (back), QB A.J. Feeley (thumb), QB Tom Brandstater, RB Quinn Porter (abdomen), FB Brit Miller (knee), LB Justin Cole, and G/T Kevin Hughes.szóval Szomorú Samuráj kezd. Brandstater-t nem látjuk játszani, Clemens a backup. Robbins kiválásával csak Darell Scott az egyetlen aktív csere DT-nk. Nick Miller a returner mindenes.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
segíts süti! nem tudok jó választ adni... 😂Ennyire nem hisztek egy esetleges győzelemben ? :rolleyes:gravediggerLeigazoltuk Kellen Clemenst és jött még nem tudom honnan Matt Gutierrez (? neki legalább már van 18 passzolt yardja). Jókat fogunk röhögni hétfőn...sütihát még kedden 😂
de 1ébként tényleg humorként kell felfogni amit majd látunk és tutira izomláz lesz a hasunkban
+
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ennyire nem hisztek egy esetleges győzelemben ? :rolleyes:Leigazoltuk Kellen Clemenst és jött még nem tudom honnan Matt Gutierrez (? neki legalább már van 18 passzolt yardja). Jókat fogunk röhögni hétfőn...sütihát még kedden 😂
+
több mint 12 éve
Na Szomorú Szamuráj kezd... így már nem is olyan izgi...
több mint 12 éve
Sad Sam limitáltan, de tudott edzeni. Még a végén elrontja nekünk itt a mókát. 😕Az viszont mindent elárul a nagyszerű csapatunkról, hogy arról mennek a cikkek mekkora erősítés lesz a falnak Lavor visszatérése...
több mint 12 éve
hát még kedden 😂Én csak szegény Faragóékat sajnálom, hogy majd szakszerűen kell kommentálniuk. 😀
+
Van egy olyan érzésem, hogy többet fogunk hallani a liga összes többi csapatáról, mint akik játszanak... 😐
Kalilt nem bánom. Én CB picket akarok! Ez a King - Gordy páros nem állapot.
több mint 12 éve
Leigazoltuk Kellen Clemenst és jött még nem tudom honnan Matt Gutierrez (? neki legalább már van 18 passzolt yardja). Jókat fogunk röhögni hétfőn...sütihát még kedden 😂
+
Kalil nem jön ki a draftra
STL Curtain
több mint 12 éve
Leigazoltuk Kellen Clemenst és jött még nem tudom honnan Matt Gutierrez (? neki legalább már van 18 passzolt yardja). Jókat fogunk röhögni hétfőn...
több mint 12 éve
Brand-starter lesz hétfőnDiamondsHead44EZAZ!
Már nem akartam több rams meccset nézni, de így akkor tuti ki nem hagyom.
több mint 12 éve
Brand-starter lesz hétfőn
STL Curtain
több mint 12 éve
ja, megyünk Seattle-be. az espn-en több hete sokan nem tudnak ülni a seggükön, főleg azok, akik ezt a meccset javasolták MNF-nekDiamondsHead44Ezt nagyon szépen megfogalmaztad. 😀 Legalább idén se leszünk tele divatfanokkal...
Viszont elgondolkoztam rajta mekkora jó lenne MNF-t játszani egy olyan QB-val, aki 2 év alatt 3 csapatnál volt PS tag és ez lenne élete első NFL meccse. Úgyhogy remélem Brandstater lesz a kezdő.
több mint 12 éve
Egyébként jövőhéten komolyan MNF-et játszunk? :/sütija, megyünk Seattle-be. az espn-en több hete sokan nem tudnak ülni a seggükön, főleg azok, akik ezt a meccset javasolták MNF-nek
STL Curtain
több mint 12 éve
Gruden szerintem esélytelen. Cowher talán valamivel esélyesebb.Shawn84Ő még jobb. 😀
_Sadford sérülése súlyosbodott (wtf?)Szegény Samu már a med centerben sincs biztonságban. 😂
_Feeley eltörte a mutatóujját a dobókezén
_vasárnap lehet, hogy Brandstater kezd QB-ben
_Jacob Bell valszeg IR-re megy
milyen jó lenne ha nem Lewis-t küldtük volna el... :rolleyes:DiamondsHead44
Tehát akkor tényleg sikerült spangliéknak egy akkora fasz play hívni, hogy Bellt is IR-re került... gratulálok innen is, sokadszorra.
Egyébként jövőhéten komolyan MNF-et játszunk? :/
több mint 12 éve
_Sadford sérülése súlyosbodott (wtf?)_Feeley eltörte a mutatóujját a dobókezén
_vasárnap lehet, hogy Brandstater kezd QB-ben
_Jacob Bell valszeg IR-re megy
milyen jó lenne ha nem Lewis-t küldtük volna el... :rolleyes:
STL Curtain
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Az a baj, hogy Reid is szépen kivágta maga alatt a fát ezzel a dream teammel. :/ Remélem akkor már csak azért is adnak neki még esélyt és elviszi innen a koboldunkat.Gruden szerintem esélytelen. Cowher talán valamivel esélyesebb.
Ez a Gruden, Singletary, Turner edzői gárda viszont tetszene. Kíváncsi vagyok velük mire lennénk képesek.
Én a The Greatest Turd On Turf-re szavazok csak bele kéne még foglalni a sideline-t is. 😉süti
több mint 12 éve
Az a baj, hogy Reid is szépen kivágta maga alatt a fát ezzel a dream teammel. :/ Remélem akkor már csak azért is adnak neki még esélyt és elviszi innen a koboldunkat.Ez a Gruden, Singletary, Turner edzői gárda viszont tetszene. Kíváncsi vagyok velük mire lennénk képesek.
Én a The Greatest Turd On Turf-re szavazok csak bele kéne még foglalni a sideline-t is. 😉
több mint 12 éve
az SB győztes GSOT mintájára a mostai offense számára is keresnek egy frenetikus elnevezést. az eddigi javaslatok:The Greatest No-Show on Turf
Zero
The best offense that Devaney could build
Sam-a-Ram-a and the Ding Dongs
3 Yards and a Cloud of Those Little Rubber Pellets
Chernobyl offense - they melt down
The Titanic - you know
The Dustbowl - they choke and die
The Hurricane Katrina offense - alternately sucks and then blows
The Greatest Turd On Turf
The Biggest Fly on the Turd
STL Curtain
több mint 12 éve
írtam a jézuskának mit kérek karácsonyra:Írok neki én is, ez nekem is megfelelő lenne 😀
új GM
új HC (Gruden, Fisher, Billick, mindegy ki, csak tapasztalt HC legyen)
új DC (bírnám Szamuráj Mike-ot)
új OC (mondjuk Norv Turner)
5 meccs meccsenként 25-nél több, az offense által szerzett ponttalDiamondsHead44
több mint 12 éve
írtam a jézuskának mit kérek karácsonyra:új GM
új HC (Gruden, Fisher, Billick, mindegy ki, csak tapasztalt HC legyen)
új DC (bírnám Szamuráj Mike-ot)
új OC (mondjuk Norv Turner)
5 meccs meccsenként 25-nél több, az offense által szerzett ponttal
STL Curtain
több mint 12 éve
sütinek: a Philly-s cuccot valamelyik mai cikkben olvastam, miszerint ha Reid marad, akkor vinné Spagnoulo-ta legjobb poszt a mai napra: Spags postgame press conference. die hard rams fanoknak kötelező (főleg ha már végighallgattál 8-10 Spags sajtótájékoztatót)
a legjobb dumák:
Opening comments: ...And I want to congratulate all our Mizzou fans out there. We got DX back out there a little I think at wide receiver. And then look guys did you see how Aldon and Justin Smith just I mean they just kicked our butts out there...
Injuries: We came out pretty clean overall. Had a couple more strained vaginas out there I heard but Reggie checked the fellas out and I think overall everything looks good...
On the mental state of the team: First off, that effort out there was just amazing. I am soo proud to be the coach of this football team. Look.. guys.. all we do… all we know how to do is just to keep fighting. I kneeled down right in front of the guys today as they changed and showered and I’m telling you I saw a gleam in their eyes...
On the rest of the season: I mean I have what a month to find a house in New York? I mean I get to go back home next month maybe find a dc job.
az egész itt: http://interact.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=847374&postdays=0&postorder=asc&&start=0
STL Curtain
több mint 12 éve
Sztem ezt csak a mi topicunkban ahol felvetődött a neve a nálunk DCként hasonlóan sikeres JC utodjaként és ezt vetítette ki 😛 Bár annyira nem bánnám ha igaz lenne, sajnálom, hogy nálatok HC-nak nem jött be, és még mindig vergődtök.miért? nincs kevesebb győzelme mint Harbaugh-nak. igaz Harbaugh-nak 12 meccs elég volt a 10 W-hez, Spags-nak 44 kellett...Jah, pedig nem hittük volna, hogy Linehant is alul lehet még múlni...
szerk.: mindenesetre sok sikert Spags-nak Philly-ben, biztos jó D-t fog építeni ott isDiamondsHead44
Felőlem meg oda megy ahova akar, csak innen menjen már végre...
Azt, hogy Phillybe tart hol olvastad?
"San Francisco got the title. Frank Gore got a franchise rushing record. As for the Rams? Well, they got the big goose egg."
Teljes cikk: http://www.stltoday.com/sports/football/professional/rams-can-do-nothing-on-offense-lose-to-ers/article_cf192c35-bc44-5d54-91e2-fb89b794d373.html#ixzz1fesfhmw3
Az ilyenekért megéri rams szurkolónak lenni...süti